Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και με snap 600 στο m7 μια χαρά χτύπουσε όταν ήταν κλειστή η συσκευή το ξυπνητήρι

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εχεις μάλλον πατήσει τη λειτουργία ενός πατήματος

Ξετίκαρε το

:wink:

Ευχαριστωω!!!

:dance::dance::hunter::thanks:

Ειναι στην επιλογη του κατασκευαστη, πιστευω. Λογω fastboot, ποτε δεν ειναι πραγματικά "power off" η συσκευη. Οποτε (αν το θέλουν) μπορουν να εχουν την αντίστοιχη ρουτινα ενεργή.

Edit:

Να χαιρετησω ολους τους φιλους εδω, νεωτερος κατοχος του s5. Πρώην κατοχος s4 και s2 πιο πριν. Ομολογω οτι αμφιταλαντευτικα αναμεσα σε m8 και s5.

Δεν ξερω αλλα την τελευταια στιγμη, ενω ειχα αποφασίσει για το m8, η "υγρασιοArvato" έκλεινε την ζυγαρια προς s5 και την πραγματικα υποδειγματική αντιμετώπιση της Smartec.

Δεν ηθελα με τιποτα να ξανα αντιμετωπίσω αυτη την εταιρία, που την εφαγα στην μαπα επι κατοχής μου του HOX.

Εκτος αυτου, δεν ηταν και τοσο wow η εμπειρια του m8 ωστε να με κάνει να παραβλεψω το προβλημα Arvato. Δεν με τρελανε κιόλας!

Τες πα, δεν το μετάνιωσα, ειναι εξαιρετικη συσκευη το s5 και μεχρι στιγμης αψεγάδιαστη.

Εδω λοιπον, να τα λεμε.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι και video .....

Και για να προλάβω μερικούς που θα εχουν απορία ..... Όχι με πάτημα στην οθόνη αλλά με το πλήκτρο της έντασης!!!!

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Να ρωτήσω πόσοι το εχετε σε ART? Δουλευει σωστα?

Στο V500 παντως που το ειχα σε ART , μου εκανε αρμετα κολπα. Κρασαρισματα σε άσχετες φασεις, σε εφαρμογες που τις δουλευω πολυ καιρο και που γυρνοντας το ξανα σε dalvik ολα εφτιαξαν.

Εδω τι παιζει;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Να ρωτήσω πόσοι το εχετε σε ART? Δουλευει σωστα?

Στο V500 παντως που το ειχα σε ART , μου εκανε αρμετα κολπα. Κρασαρισματα σε άσχετες φασεις, σε εφαρμογες που τις δουλευω πολυ καιρο και που γυρνοντας το ξανα σε dalvik ολα εφτιαξαν.

Εδω τι παιζει;

Σε art το είχα βάλει για δοκιμή αλλά δε μου άρεσε τόσο καθώς σα να μου ψιλό καθυστερούσε ακριβώς αντίθετα απ ότι διαφημίζεται το art οπότε το ξαναγύρισα σε dalvik.

Μάλλον δεν είναι compatible όλες οι εφαρμογές ακόμα, δε ξέρω.

ΣΣ

Καλώς ήρθες στο S5! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Προβληματακι!! Προσπαθησα να απενεργοποιησω το δακτυλικο αποτυπωμα και ζηταει password το οποιο δε θυμαμαι. Τι κανουμε ;;

Γιατί δεν τον θυμάσαι για;:)νομιζω πας για hard reset.

Γιαννης

Προβληματακι!! Προσπαθησα να απενεργοποιησω το δακτυλικο αποτυπωμα και ζηταει password το οποιο δε θυμαμαι. Τι κανουμε ;;

Oταν εισαι στην οθονη ξεκλειδωματος και κανεις λαθος 5 φορες σου βγαζει επιλογη κωδικου + του google account σου.

Μην μας πεις οτι το ξεχασες και αυτο. :p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παίδες μία μικρή βοήθεια.Κατα τις 3 το βράδυ που έπεσα για ύπνο άφησα το τηλέφωνο με 42% μπαταρία.Στις 7:30 που σηκώθηκα για λίγο παρατήρησα οτι η μπαταρία ήταν ήδη στο 19% και στις 11 πήγε στο 8%.Έχετε μήπως κατα νού τί μπορεί να μου τερματίζει τη μπαταρία;

WiFi on, αυτόματος συγχρονισμός on αλλα επιλεκτικά μόνο τα mail και οι επαφές google συγχρονίζονται (τα άλλα τα χω απενεργοποιήσει), φωτεινότητα στο ~30%, mobile data on (3g όχι lte) αλλα στο 90% των περιπτώσεων έχω wifi. Δείτε και στο screenshot.Μία μέρα αναμονή με 2.5 ώρες οθόνη και 40 λεπτά κλήσεων... :X

Σε art το είχα βάλει για δοκιμή αλλά δε μου άρεσε τόσο καθώς σα να μου ψιλό καθυστερούσε ακριβώς αντίθετα απ ότι διαφημίζεται το art οπότε το ξαναγύρισα σε dalvik.

Μάλλον δεν είναι compatible όλες οι εφαρμογές ακόμα, δε ξέρω.

ΣΣ

Καλώς ήρθες στο S5! :)

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Περίεργο αυτό με τις ψιλοκαθυστερήσεις! Στο V500 πήγαινε αέρας αλλά ενώ στην αρχή φαίνονταν σταθερό, μετά σιγά σιγά άρχισα να βλέπω προβλήματα. Άρχιζαν να κρασάρουν εφαρμογές που μέχρι λίγο δούλευαν. Μάλλον όσο άρχιζε να γεμίζει η cache άρχιζαν και τα προβλήματα. Σίγουρα ακόμη θέλει δουλειά από πλευράς google.

Από ασυμβατότητες μόνον στο Polaris Office βρήκα αλλά δεν στεναχωρέθηκα κιολας. ;)

Guest bossgs3
Καλησπέρα. ..να ρωτήσω κάτι. .. Έχω το s5 σχεδόν 2 μήνες. ...να πάω σε lg g3 η θα κάνω βλακεια. ..? Θέλω αν ξέρει κανείς να μου πει τα συν και κατά των δύο κινητών .ευχαριστώ πολύ

Για να μην γεμίζουμε το θεμα με off topic μηνύματα καλύτερα να ρωτήσεις στο μέρος Επιλογή συσκευής

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα στους φίλους.

Πριν από λίγες ώρες έγινα κι εγω κάτοχος ενός S5. Οι πρώτες εντυπώσεις από το κινητό είναι τέλειες.

Ηθελα να ρωτήσω πως βγάζουμε από την αρχική οθόνη το "περιοδικό μου" ??

Υπάρχει κάπου αυτό να το κάνουμε εγκατάσταση. Προσπάθησα να το σβήσω μέσα από τις "οθόνες" που υπάρχουν αλλά τίποτα.

Αφού έσβησα όλες (δεν τις χρειάζομαι) έμειναν μόνο 2. Η βασική - κεντρική - οθόνη και δεξιά αν κυλήσω με πάει στο "περιοδικό μου".

Thanks !!

Καλησπέρα στους φίλους.

Πριν από λίγες ώρες έγινα κι εγω κάτοχος ενός S5. Οι πρώτες εντυπώσεις από το κινητό είναι τέλειες.

Ηθελα να ρωτήσω πως βγάζουμε από την αρχική οθόνη το "περιοδικό μου" ??

Υπάρχει κάπου αυτό να το κάνουμε εγκατάσταση. Προσπάθησα να το σβήσω μέσα από τις "οθόνες" που υπάρχουν αλλά τίποτα.

Αφού έσβησα όλες (δεν τις χρειάζομαι) έμειναν μόνο 2. Η βασική - κεντρική - οθόνη και δεξιά αν κυλήσω με πάει στο "περιοδικό μου".

Thanks !!

Με γειά!

1. Κάνεις long press σε κενό χώρο μιας οθόνης ή κρατάς πατημένο το multitasking button.
  2. Πατάς "Ρυθμίσεις αρχικής..."
  3. Αποεπιλέγεις το "Περιοδικό μου" και είσαι έτοιμος.

Guest bossgs3
Καλημέρα έχω ένα θέμα. ... είχα κατεβάσει το apdoide είναι κάτι σαν το play store έκανε πιο γρήγορα αναβαθμίσεις σε πολλές εφαρμογές. ..χτες μου ήρθε να κάνω και άλλες που είναι του κινητού όπως και την συλλογή φωτογραφιών. .αλλά τρόμαξα γιατί κάτι άλλαξε στη συλλογή φωτογραφιών και στην αναβάθμιση ότι κάτι δεν πήγε καλά έχει παραβιαστεί η εφαρμογή. .και φοβήθηκα μην μου πάρουν φώτο βίντεο. .. γίνεται από μια αναβάθμιση σε εφαρμογή να πάρουν κάτι η όχι όλα οκ? Αυτό θέλω να ξέρω και σορρυ για το μεγάλο ποστ μου

Απο το Aptoide μην κάνεις Αναβαθμιση των εφαρμογών συστήματος.

Αν έχεις κάνει , κάνε Reset στο κινητο να επανελθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Guest bossgs3
Απο το Aptoide μην κάνεις Αναβαθμιση των εφαρμογών συστήματος.

Αν έχεις κάνει , κάνε Reset στο κινητο να επανελθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ναι το έκανα .....αλλά υπάρχει περίπτωση να μου πήραν τα πάντα μέσο αναβάθμισης εφαρμογής?

Και μονο που υπαρχει μια εφαρμογη στο κινητο αν θελει εχει προσβαση παντου. Οποτε προσεχουμε τι κατεβαζουμε. Και οτι ειναι δωρεαν ειναι και υποπτο...

Guest bossgs3
Και μονο που υπαρχει μια εφαρμογη στο κινητο αν θελει εχει προσβαση παντου. Οποτε προσεχουμε τι κατεβαζουμε. Και οτι ειναι δωρεαν ειναι και υποπτο...

Ναι καλά τα λες. ...αλλά δεν αναβάθμισα εφαρμογή αλλά την συλλογή και μερικά του συστήματος του κινητού. Δεν ξέρω πως τα έβγαλε για αναβάθμιση αυτήν η εφαρμογή. .. (( apdoide)) απλά ρωτάω αν μπορεί να πάρει τπτ από τα αρχεία βίντεο φώτο

Ναι καλά τα λες. ...αλλά δεν αναβάθμισα εφαρμογή αλλά την συλλογή και μερικά του συστήματος του κινητού. Δεν ξέρω πως τα έβγαλε για αναβάθμιση αυτήν η εφαρμογή. .. (( apdoide)) απλά ρωτάω αν μπορεί να πάρει τπτ από τα αρχεία βίντεο φώτο

και να σου πει κάποιος απο εδω μεσα η απο οπουδήποτε αλλου, οτι ναι σου πηρε η οχι δεν σου πηρε θα ησυχάσεις?κανενας δεν ξερει.απλα προσεχουμε τη κανουμε με την καθε συσκευη μας.

Γιαννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)