Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις ---> Εξατιμίκευση ---> Προσβασημότητα ---> Κινητικές Δυνατότητες ---> Αφύπνιση Χωρίς Επαφή (Ενεργοποίηση)

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime https://www.youtube.com/watch?v=zH5ufW6OXy0.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται.

Άλλο αυτό που έγινε με το s3 το απλό και το lte. Εκεί ήταν περίπτωση που πολλές χώρες στον κόσμο είχαν ήδη lte και έπρεπε να βγει νέο μοντέλο. Το s5 prime που λες έχει lte-a που υπάρχει μόνο στην Κορέα. Οπότε δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει αλλού εκτός από Κορέα όπως έγινε με το s3 lte

και το s4 lte-a κυκλοφόρησε μονο εκει .εδω οσα ηρθαν ηταν παρεισαγωγή γιαυτο δεν κυκλοφόρησε σχεδον καθολου.και οταν κατι δεν εχει εγγυηση ειναι ρισκο.το εχω και γω αυτο το ρισκο με το 9500 που εχω και δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να σου βγαλει κατι και να μεινεις ξεκρεμαστος η να θελει να το στειλεις εξωτερικο, ειδικα αν ειναι καινουριο .αντε εγω το εχω 1 χρονο+ και οτι ηταν να βγαλει θα το εβγαζε.
Γιαννης

Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime https://www.youtube.com/watch?v=zH5ufW6OXy0.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται.

Όπως θα αισθάνονται οι κάτοχοι του G3 (που σημειωτέον δεν έχει σχεδόν κυκλοφορήσει ακόμα) βλέποντας την αντίστοιχη κίνηση της LG.

http://techblog.gr/mobile/lg-g3-prime-with-snapdragon-805-bluetooth-certification-9876/

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όπως θα αισθάνονται οι κάτοχοι του G3 (που σημειωτέον δεν έχει σχεδόν κυκλοφορήσει ακόμα) βλέποντας την αντίστοιχη κίνηση της LG.

http://techblog.gr/mobile/lg-g3-prime-with-snapdragon-805-bluetooth-certification-9876/

Καλά Μάνο, από φήμες άλλο τίποτα, S5 prime, LG prime. Να δούμε τι θα έρθει στην Ευρώπη.

Φιλικά Γιώργος

Καλά Μάνο, από φήμες άλλο τίποτα, S5 prime, LG prime. Να δούμε τι θα έρθει στην Ευρώπη.

Και όχι μόνο.

Γιαυτό ακριβώς και έκανα και το ποστ Γιώργο. :)

Παντα φιλικα Μανος

Σα να ετοιμάζεται για update μου φαίνεται το s5 χθες και σήμερα όλο ενημερώσεις απο samsung apps στο store έχω. Είχαν πει και June θα βγεί 4.4.3 ίσως το καθυστερούν λίγο για να δώσουν 4.4.4 κατευθείαν.

εχω omega V 5.0 πως βαζω συντομευσεις εφαρμογων στην lockscreen?
υπογραφή εκτός ορίων

Όποιος το πήρε πρόσφατα, ή το ένα ή το άλλο ήξερε ότι υπάρχει πιθανότητα για αναβαθμισμένη συσκευή, άρα δεν πρέπει να τον ενοχλεί ιδιαιτερα

Όποιος το πήρε πρόσφατα, ή το ένα ή το άλλο ήξερε ότι υπάρχει πιθανότητα για αναβαθμισμένη συσκευή, άρα δεν πρέπει να τον ενοχλεί ιδιαιτερα

Καθόλου να μη τον ενοχλεί! :)

Παντα φιλικα Μανος

και το s4 lte-a κυκλοφόρησε μονο εκει .εδω οσα ηρθαν ηταν παρεισαγωγή γιαυτο δεν κυκλοφόρησε σχεδον καθολου.και οταν κατι δεν εχει εγγυηση ειναι ρισκο.

Γιαυτο να περιμενουμε το galaxy F που θα ειναι και πιο ομορφο!:D

Γιαυτο να περιμενουμε το galaxy F που θα ειναι και πιο ομορφο!:D

μια που θα περιμενεις ,περιμενε το note4 .η ακομα καλητερα το s6 .αλλα μαλλον θα ειναι χειροτερο του s6 lte-a και του s6 prime .......

το τηλ δεν το παντρευομαι να μεινω μια ζωη μαζι του .περνω αυτο που θελω και αν βγει κατι που μου αρεσει πιο πολυ και μπορω να το παρω το περνω ,αλλιως θα περιμενα το καλητερο κινητο για μενα μια ζωη.

Edited by lazman
Γιαννης

Από την στιγμή που και το G3 κυκλοφόρησε με τον SD801 και όχι τον 805 το βλέπω δύσκολο να παρουσιαστεί στην Ευρώπη βελτιωμένο μοντέλο με SD805 είτε από την Samsung είτε από την LG σε διάστημα μικρότερο των 3-4 μηνών. Άλλωστε προ των πυλών είναι και το Note 4 οπότε πιστεύω ότι αργούμε ακόμα για διάδοχο του S5...

Παιδιά γεια σας ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο δεν του το αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Όταν το συνδέω στον δικό μου το βλέπει κανονικά τι λέτε να φταίει; και κάτι ακόμη σε τακτικά διαστήματα κάνει ένα ήχο το τηλέφωνο λες και ήρθε μήνυμα χωρίς ωστόσο να δείχνει κάτι. Άυτο συμβαίνει και το βράδυ τι μπορεί να είναι και πώς μπορώ να το σταματήσω; . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Καλησπέρα στην παρέα, από σήμερα κάτοχος και εγώ του s5 προερχόμενος από το s4 μέχρι στιγμής όλα καλά, όχι τρελή διαφορά με το s4 απλώς μια βελτίωση του... θέλω να ρωτήσω κάτι μπόρω να βάλω στο my magazine δικά μου φόρουμ, σελίδες, νέα? και αν ναι πως? Ευχαριστώ

Παιδιά γεια σας ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο δεν του το αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Όταν το συνδέω στον δικό μου το βλέπει κανονικά τι λέτε να φταίει; και κάτι ακόμη σε τακτικά διαστήματα κάνει ένα ήχο το τηλέφωνο λες και ήρθε μήνυμα χωρίς ωστόσο να δείχνει κάτι. Άυτο συμβαίνει και το βράδυ τι μπορεί να είναι και πώς μπορώ να το σταματήσω; . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Για το πρώτο που λες, είναι σίγουρα θέμα με τους drivers, οπότε πες του να τους ξαναπεράσει.Για το δεύτερο...κάποια εφαρμογή που τρέχει στο background στο κάνει. Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών, σε αυτές που εκτελούνται και κλείνε μια μια τις "ύποπτες" εφαρμογές.

για αλλαξε θυρα usb ..οι οδηγοι εχουν περαστει στο pc?

I Want To Believe

Πώς περνάμε τους οδηγούς;

Περνιούνται αυτόματα μόνο το συνδέσεις.

Αυτό που σου είπαν προηγουμένος ήταν να τους κάνεις απεγκατάσταση για να γίνουν πάλι εγκατάσταση από την αρχή.

Αυτό γίνεται από τον Υπολογιστή μου/Ιδιότητες/Διαχείρηση Συσκευών/USB. Θα τους επιλέξεις και θα τους διαγράψεις.

Φιλικά Γιώργος

Πώς περνάμε τους οδηγούς;

Εγκαθιστώντας το kies http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP ή μόνο τους drivers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956

Samsung galaxy s21+

το τηλ δεν το παντρευομαι να μεινω μια ζωη μαζι του

Ε ενταξει εσυ μαλλον πληρωνεις και διπλο χαρατσι γιατι θεωρεις φθηνο το 1. Θα μου παρεις και μενα ενα κινητο τοτε? 'Η εστω παρε μου ενα γλειφιτζουρι οπως στην διαφημιση!:lol:

Βασικα κανε οτι θες δεν σου ειπα "Lazman μην τολμησεις και δεν παρεις το F" .

Το F λογικα ανακοινωνεται μετα το καλοκαιρι, αρα θα ειναι σαν αρραβωνας το S5 για σενα!:lol:

Τα note ειναι καλα κινητα αλλα παντοφλες για μενα. Και το S5 ειναι καλο κινητο μην λεμε λαλακιες αλλα εγω περιμενω τα 3gb ram του F.

Τα note ειναι καλα κινητα αλλα παντοφλες για μενα. Και το S5 ειναι καλο κινητο μην λεμε λαλακιες αλλα εγω περιμενω τα 3gb ram του F.

Μη τρελαίνεστε παιδιά με τα 3 giga ram.

Είχα το note 3 απ τον Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά και το S5 δεν έχει να ζηλέψει πολλά και έχει και πιο smooth απόδοση.

Σίγουρα θα το βοηθούσαν τα 3 giga αλλά για τις πιο πολλές εργασίες δε θα το καταλάβεις, γιατί κ να κλείσει 1 εφαρμογή από μη επάρκεια RAM ο snap 801 τη κάνει και ανοίγει ακαριαία οπότε μικρό το κακό.

Άσε που στο premium S5 αν βάλουν QHD ανάλυση οθόνης όπως λέγεται η παραπάνω ram θα πάει. ... υπέρ πίστεως!!

Χαρείτε το κινητάκι σας και όταν έρθουν τα τυχόν prime (G3, S5 etc)όπως και το note 4 καλά να είμαστε και θα τα δούμε και αυτά :)

Παντα φιλικα Μανος

Ε ενταξει εσυ μαλλον πληρωνεις και διπλο χαρατσι γιατι θεωρεις φθηνο το 1. Θα μου παρεις και μενα ενα κινητο τοτε? 'Η εστω παρε μου ενα γλειφιτζουρι οπως στην διαφημιση!:lol:

Βασικα κανε οτι θες δεν σου ειπα "Lazman μην τολμησεις και δεν παρεις το F" .

Το F λογικα ανακοινωνεται μετα το καλοκαιρι, αρα θα ειναι σαν αρραβωνας το S5 για σενα!:lol:

τη σχεσει εχουν αυτα που ειπα με αυτα που λες δεν μπορω να καταλαβω αλλα οκ παμε παρακατω :!:

Γιαννης

Παιδια μια ερωτηση... πως γινεται οταν βγαζω φωτο να τις αποθηκευει και στο picasa ??? Γενικα αυτο το picasa πως λειτουργει? Εχει δοκιμασει να βγαλει καποιος φωτο μεσα σε νερο πισινας; Edited by bolek7
:thanks:

Παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει με βοηθήσει... Έχω εγκαταστήσει το exdialer με διάφορα θέματα ενώ στο S4 δούλευε κανονικά στο S5 δεν μπορώ να βρω πως το ρυθμίζω. Μήπως ξέρετε να μου πείτε γιατί με έχει βολέψει πολύ αυτό το προγραμματακι ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)