Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλo μεσημερι σε ολους ....

μια-δυο ερωτησεις θα θελα να κανω :

ειναι να κυκλοφορησει το V5S -τα ιδια λιγο πολυ χαρακτηριστικα με το V5(2/8) ειδα οτι εχει -με αλλον επεξεργαστη ομως . Ειναι καλυτερο κινητο απο το V5(2/8) ?? ενταξει υποστηριζει το V5S 4G υπολείπεται σε καποια χαρακτηριστικα στo Gps απο το V5 και καποια ακομη(ραδιο με και χωρις RDS,Otg....)το μεν και το δε ) (http://www.devicespecifications.com/en/comparison/284d13ef1)

ειναι λιγη η 1gb ραμ ?? Ο επεξεργαστης του V5S ειναι καλυτερος ??

το βρηκα στο http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V5S-mobile-phone-5-1280x720-Screen-Snapdragon-MSM8916-64bit-Quad-Core-1GB-RAM-8GB/32240566937.html

εχει καποιος αποψη για αυτο ??? (δεν κυκλοφορησε ακομη το V5S το χω υποψη μου αν διαβασε κατι καποιος )

Ευχαριστω

Η ουσιαστική διαφορά του v5s ειναι το 4G, η ραμ και ο επεξεργαστης που ειναι λιγο ταχυτερος και 64bit. Σε ολα τα αλλα ειναι το ιδιο. Αν το 4g σου ειναι τόσο απαραιτητο τοτε πας για το v5s. η διαφορά στον επεξεργαστη δεν την θεωρω τοσο μεγάλη για να σε "κερδισει". καπου 3-4.000 στο antutu. Η ram για μενα ειναι πιο σημαντική από την μικρή διαφορά στον επεξεργαστη. αν καποιο κινητό αξιζει το κατι παραπανω, τοτε αυτό ειναι το v5 max.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις παρήγγειλα το κινητάκι και για τον κολλητό μου από vickmall. εκτός από την προστασία οθόνης και την θηκη σιλικόνης που είχε ήδη δώρο, την ρώτησα αν υπάρχει κάποιο κουπόνι εκπτωτικό για νέους αγοραστές. και μου ειπε οτι η τιμη ειναι ήδη χώμα (σωπα! :P) και το μόνο που μπορουσε να μου κανει ηταν να μου δωσει ένα φορτιστη αυτοκινητου. κομπλε μιας και ειχε χαλασει ο παλιος μου κ βαριομουν να παρω αλλο.

Μην κοιτας σκορ antutu.. Για μένα το antutu ειναι ενα ψεμα και δεν ειναι αξιο συγκριτικο για την εμπειρια χρησης ενος κινητου. πες gps, πες κωδικας, πες υποστηριξη. σε ολα η qualcomm ειναι ανωτερη από την mediatek..

συμφωνω 100%

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Παιδιά λόγω μπάτζετ, ενδιαφέρομαι για αυτό με το 1gb ram. Θεωρείται ότι είναι το καλύτερο vfm για την τιμή του; Είχα πάρει πολύ παλιά το 1o blade και ήταν σουπερ. Σκέφτομαι να γυρίσω ξανά εδώ.

Υπάρχουν αρνητικά στην συσκευή; Ή είναι αμελητέα και βουρ στο πατσά; :p

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά λόγω μπάτζετ, ενδιαφέρομαι για αυτό με το 1gb ram. Θεωρείται ότι είναι το καλύτερο vfm για την τιμή του; Είχα πάρει πολύ παλιά το 1o blade και ήταν σουπερ. Σκέφτομαι να γυρίσω ξανά εδώ.

Υπάρχουν αρνητικά στην συσκευή; Ή είναι αμελητέα και βουρ στο πατσά; :p

κοιτα.. θα σου προτεινα να κανεις 1-2 μηνες υπομονη και να παρεις το 2gb μαζευοντας μερικα χρηματα παραπανω, παρα να παρεις αμεσα το 1gb. όπως και να έχει τα 2gb ειναι πολυ πιο future proof και στην τελικη θα σου κρατησει περισσοτερο κανοντας σου ετσι οικονομια..

Τα παλικάρια στο vickmall πολυ επαγγελματιες. Μόλις μου έστειλαν tracking number και φωτογραφιες με το δεμα μου ανοιχτο αλλά και συσκευασμένο.

λογικα στελνουν πλεον μονο με kitkat. δεν εχεις κ τπτ να τους ρωτησεις με τι rom το στελνουν κ αν μπορουν να σου περασουν την πιο προσφατη rom.

Παιδιά , διαβάζοντας κι εγώ σχεδόν παντού ότι είναι ίσως το καλύτερο best value for money smartphone αυτή την περίοδο , παρήγγειλα κι εγώ το ZTE V5 Red Bull με τα 2 gb RAM!To παρήγγειλα την περασμένη Παρασκευή από vickmall με δώρο θήκη+μεμβράνη και μου έκαναν και έκπτωση 5$ σε handsfree.Μου έστειλαν ήδη και εμένα tracking number και φωτό πράγμα που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση , γιατί είναι η πρώτη μου μάλιστα παραγγελία από Κίνα μεριά!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραλάβω σύντομα σχετικά και το smartphone να δουλεύει ρολόι γιατί δεν έχω εξοικείωση κιόλας με ρουταρίσματα , δικές μου παρεμβάσεις κτλ.(έχω ζητήσει βέβαια να μου το ρουτάρουν ήδη, να αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές κτλ.) Ίδωμεν βέβαια όταν με το καλό παραλάβω κι εγώ.Αυτό που με προβληματίζει βασικά είναι το αν και πως θα δουλεύει τελικά σαν δίκαρτο.

Παιδιά , διαβάζοντας κι εγώ σχεδόν παντού ότι είναι ίσως το καλύτερο best value for money smartphone αυτή την περίοδο , παρήγγειλα κι εγώ το ZTE V5 Red Bull με τα 2 gb RAM!To παρήγγειλα την περασμένη Παρασκευή από vickmall με δώρο θήκη+μεμβράνη και μου έκαναν και έκπτωση 5$ σε handsfree.Μου έστειλαν ήδη και εμένα tracking number και φωτό πράγμα που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση , γιατί είναι η πρώτη μου μάλιστα παραγγελία από Κίνα μεριά!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραλάβω σύντομα σχετικά και το smartphone να δουλεύει ρολόι γιατί δεν έχω εξοικείωση κιόλας με ρουταρίσματα , δικές μου παρεμβάσεις κτλ.(έχω ζητήσει βέβαια να μου το ρουτάρουν ήδη, να αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές κτλ.) Ίδωμεν βέβαια όταν με το καλό παραλάβω κι εγώ.Αυτό που με προβληματίζει βασικά είναι το αν και πως θα δουλεύει τελικά σαν δίκαρτο.

μην αγχωνεσαι.το vickmall ειναι κορυφη.περιμενω κι εγω 3 κομματια για φιλους

Θα συμφωνησω. στην τελική του πετάς cm11 πάνω που δουλευει ρολόι το dual sim και εισαι κομπλε.

λογικα στελνουν πλεον μονο με kitkat. δεν εχεις κ τπτ να τους ρωτησεις με τι rom το στελνουν κ αν μπορουν να σου περασουν την πιο προσφατη rom.
Στην πραγματικοτητα δεν με νοιαζει αν ειναι KK η JB, απλα με ενδιαφερει στην περιπτωση που εχει καποια δυσλειτουργια (με τις SIM πχ) να μπορουμε να αλλαξουμε σε αλλη για να διορθωσουμε το προβλημα.. Τι μας συμφερει να εχει αρχικα? Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αυτοι δεν νομιζω να στελνουν με κατι διαφορετικό μέσα πέρα απο nubia os.

Προγραμματισμένη εκκίνηση/κλείσιμο συσκευής όπως άλλα κινητά που έχουν MTK επεξεργαστές;

Όχι όπως ειναι στα mtk. Αυτό που έχει είναι όταν εχεις ενεργοποιημένη την αφυπνιση, αν εχεις κλειστή την συσκευή, θα την ενεργοποιήσει και θα χτυπησει το ξυπνητηρι. την επιλογη αυτή θα την βρεις μέσα στις ρυθμισεις της εφαρμογής Ρολόι που βάζεις το ξυπνητηρι σου.

Επισης το κινητό έχει διάφορα προφιλ που μπορεις να ενεργοποιησεις ειτε χειροκινητα ειτε αυτόματα. Πχ μπορεις να ενεργοποιησεις αυτόματα(του οριζεις εσυ απο ποια ωρα και μετα θα μπαινει στο sleep mode) το sleep mode όπου μπαινει σε κατασταση σιγασης και δεν σου εμφανιζει ουτε μιση ειδοποιηση ουτε δονηση. και μπορεις να ορισεις εσυ αν αυτή η ρυθμιση θα ειναι για ολους τους αριθμους ή πχ μπορεις να ορισεις ποιανων επαφων οι κλησεις θα σου ερχονται κανονικα. πολυ πρακτικο.

Edited by kallair

Το home button του αναβοσβήνει όταν έχεις ειδοποίηση.Το κεντρικό στρογγυλό κουμπάκι δλδ.

Πήρα και εγώ ένα 1/4gb για την μητέρα μου. Αρχικά κοιτούσα Cubot S168 και μετά S200. Μετά αποφάσισα να ψωνίσω από Vickmall αντί για Gearbest και η τιμή ήταν πολύ κοντά για να μην πάω στο ΖΤΕ. Πιο πολλά accessories από το Cubot, και πιστεύω καλύτερο γενικά κινητό.

Και για να μην είμαι και off-topic, ας ρωτήσω με ποια Rom θα είναι ΟΚ η αναγνώριση επαφών με κάρτες Wind και Cosmote (το γνωστό θέμα με το +30 μπροστά).

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω wind. Δεν βρήκα σε καμία rom τέτοιο πρόβλημα. Edited by kallair

Εγώ έχω wind. Δεν βρήκα σε καμία rom τέτοιο πρόβλημα.

Wind μαζί με Cosmote. Η πρώτη θέλει +30 και η δεύτερη όχι, για να δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων.

Wind μαζί με Cosmote. Η πρώτη θέλει +30 και η δεύτερη όχι, για να δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων.

έχω μέσα αποθηκευμενες επαφες με +30 και χωρις. όλες τις δειχνει κανονικα. δεν ειναι θεμα τι sim εχεις μέσα. ειναι το λογισμικό να τα αναγνωρίζει σωστά.

Παιδιά η εκδοση με 2g ram τι λέει?είναι γρήγορο στο ίντερνετ,έχει κολλήματα,έχει καλη διαχείριση ram κ μπαταρίας?? Πολυ σας ζαλισα βέβαια αλλά μιας κ είστε κάτοχοι θα ήθελα να μάθω για συν κ πλην του τηλεφώνου

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)