batatoudis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά και Καλή Ανάσταση! Το κινητό ήρθε προχθες απο Vickmall με την rom που βάζουν συνήθως για Ελλάδα. (android 4.4.2, Nubia UI V2.5.1. με ZTE V9180_CNCommon_V11.13 και kernel 3.4.0-g1520d93-00063-gc6cdefd nubia@swlab-1t189 #1 Mon Sep 29 17:26:56 CST 2014) Σοβαρά προβλήματα για τη βασική χρήση που προορίζεται (κοπέλα) δεν διαπίστωσα, πέρα από μια ενοχλητικά κακή ευαισθησία του touch (έχω βάλει και tempered glass), η οποία μου φαίνεται πιο έντονη σε κάποια σημεία της οθόνης (π.χ. κάτω-κάτω) ή όταν επιλέγω κάτι από μενού, π.χ. προσπαθώντας να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Σύχνα πρέπει να πατάω 2 ή 3 φορές για να κάνω κάποια επιλογή, ενώ σε άλλα σημεία το κάνει με την πρώτη, με όμοια ένταση πατήματος. Το πρόβλημα με το ανύπαρκτο touch στο τραπέζι προφανώς υπάρχει αλλά δε με απασχολεί. Διάβασα αρκετά το thread αλλά κάπου μπερδεύτηκα ως αρχάριος. Ερωτήσεις: 1) Υπάρχει κάποια ρύθμιση ευαισθησίας του touch μέσα από το software? Μπήκα στο *#406# - touch screen calibration αλλά μου λέει πως δεν χρειάζεται calibration η έκδοση που έχω.. 2) Μπορώ να έχω βελτίωση στην ευαισθησία του touch αν βάλω τον Boot_img_3.4.0_prodoomman_init.d.zip ή δεν κάνει για την έκδοση rom που έχω? (με ενδιαφέρει γενικότερη βελτίωση της ευαισθησίας του touch και όχι να λύσω το θέμα σε οριζόντια επιφάνεια). Μήπως είναι κατάλληλο κάποιο άλλο από αυτά στο link? 3) To παραπάνω zip, αν κάνει τελικά, το φλασάρω μέσω recovery και από ποια εντολή ακριβώς? από την apply update from /sdcard όπου έχω ρίξει το zip ή αυτό είναι μόνο για να περάσω ολόκληρη rom? (μην κάνω καμιά πατάτα και περάσω μαύρες γιορτές :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά και Καλή Ανάσταση! Το κινητό ήρθε προχθες απο Vickmall με την rom που βάζουν συνήθως για Ελλάδα. (android 4.4.2, Nubia UI V2.5.1. με ZTE V9180_CNCommon_V11.13 και kernel 3.4.0-g1520d93-00063-gc6cdefd nubia@swlab-1t189 #1 Mon Sep 29 17:26:56 CST 2014) Σοβαρά προβλήματα για τη βασική χρήση που προορίζεται (κοπέλα) δεν διαπίστωσα, πέρα από μια ενοχλητικά κακή ευαισθησία του touch (έχω βάλει και tempered glass), η οποία μου φαίνεται πιο έντονη σε κάποια σημεία της οθόνης (π.χ. κάτω-κάτω) ή όταν επιλέγω κάτι από μενού, π.χ. προσπαθώντας να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Σύχνα πρέπει να πατάω 2 ή 3 φορές για να κάνω κάποια επιλογή, ενώ σε άλλα σημεία το κάνει με την πρώτη, με όμοια ένταση πατήματος. Το πρόβλημα με το ανύπαρκτο touch στο τραπέζι προφανώς υπάρχει αλλά δε με απασχολεί. Διάβασα αρκετά το thread αλλά κάπου μπερδεύτηκα ως αρχάριος. Ερωτήσεις: 1) Υπάρχει κάποια ρύθμιση ευαισθησίας του touch μέσα από το software? Μπήκα στο *#406# - touch screen calibration αλλά μου λέει πως δεν χρειάζεται calibration η έκδοση που έχω.. 2) Μπορώ να έχω βελτίωση στην ευαισθησία του touch αν βάλω τον Boot_img_3.4.0_prodoomman_init.d.zip ή δεν κάνει για την έκδοση rom που έχω? (με ενδιαφέρει γενικότερη βελτίωση της ευαισθησίας του touch και όχι να λύσω το θέμα σε οριζόντια επιφάνεια). Μήπως είναι κατάλληλο κάποιο άλλο από αυτά στο link? 3) To παραπάνω zip, αν κάνει τελικά, το φλασάρω μέσω recovery και από ποια εντολή ακριβώς? από την apply update from /sdcard όπου έχω ρίξει το zip ή αυτό είναι μόνο για να περάσω ολόκληρη rom? (μην κάνω καμιά πατάτα και περάσω μαύρες γιορτές :( ) Καλό θα ήταν να περάσεις την τελευταία έκδοση που εχει αρκετές διορθώσεις και βελτιώνει και το σημα του κινητού. Για να φλασάρεις το οποιοδήποτε zip, θα πρέπει πρώτα να περάσεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα προτιμήσω να μην μπλέξω άμεσα με άλλη rom, καθώς το κινητό κατά τα λοιπά δουλεύει ικανοποιητικά για τις απαιτήσεις που υπάρχουν (δεν έχω και χρόνο σε αυτή τη φάση να ασχοληθώ παραπάνω). Υπέθεσα ότι το vickmall έχει περάσει και custom recovery για να μου βάλει τη rom που έχει μέσα ελληνικά. Άρα καλύτερα να μην δοκιμάσω να φλασάρω το παραπάνω zip στη δική μου έκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα προτιμήσω να μην μπλέξω άμεσα με άλλη rom, καθώς το κινητό κατά τα λοιπά δουλεύει ικανοποιητικά για τις απαιτήσεις που υπάρχουν (δεν έχω και χρόνο σε αυτή τη φάση να ασχοληθώ παραπάνω). Υπέθεσα ότι το vickmall έχει περάσει και custom recovery για να μου βάλει τη rom που έχει μέσα ελληνικά. Άρα καλύτερα να μην δοκιμάσω να φλασάρω το παραπάνω zip στη δική μου έκδοση.. μπες σε recovery και δες αν είναι custom. Αν είσαι σε custom, κράτα ένα backup και μετά πειραματίσου όσο θες! τα zipάκια του prodooman δεν υπαρχει περιπτωση να σου κάνουν ζημιά. δες ποιο δουλεύει στην περίπτωση σου. Επισης μπορείς (ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ BACKUP) να δοκιμάσεις να περάσεις το radio.zip από την 1.17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Καλησπέρα, έχω αρχίσει και διαβάζω το θέμα από την αρχή, μιας και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο, αλλά επειδή μέχρι την σελίδα 14-15 που έχω φτάσει δεν βλέπω να έχει απαντηθεί ένα απλό ερώτημα που έχω και επειδή φαντάζομαι με τις αναβαθμίσεις που θα έχουν βγει τα πράγματα ενδεχομένως να έχουν αλλάξει μέχρι και σήμερα, ρωτάω εδώ: τελικά το 3g δουλεύει κανονικά ή ισχύει αυτό που διάβαζα στην αρχή, ότι Ελλάδα υποστηρίζει μόνο 2g; υ.γ. από θέμα custom rom και παραμετροποίησης η έκδοση 1/4 και 2/8 είναι στα ίδια επίπεδα; Ευχαριστώ και καλή ανάσταση! :) ---edit--- ωπ, διαβάζοντας λίγο παρακάτω έπεσα σε αυτό Στο vickmall αλλά και minideal για το 3G λέει μόνο 2100MHz, ενώ στο gsmarena έχει και τα 900MHz. Ποιο ισχύει ? Δεν ξερω ποιο απ τα 2 χρησιμοποιει αλλά ξερω ότι δουλευει αψογα με κάρτα της wind που εχω εγώ. οπότε υποθέτω ότι το 3g παίζει κανονικά, έτσι;! Edited April 11, 2015 by Newkid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trn600 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Καλησπερα , σας διαβαζω καθημερινα εδω και 3 μηνες αλλα ειναι η πρωτη φορα που χρειαζομαι βοηθεια την οποια δεν εχετε ηδη απαντησει σε καποιο προηγουμενο ποστ. Εβαλα τα CM12.1 κι ειχα καποια κολημματακια , ακολουθησα ολες τις συμβουλες του celtic κι ανακαλυψα οτι δεν ημουν superuser . Προσπαθησα να ξαναπερασω το SU 1.97 αλλα δεν το δεχοταν . Μου εγραφε install failed. Ετσι εκανα wipe και προσπαθησα να ξαναπερασω την 1.17 αλλα και παλι μου βγαζει install fail. Εχω δοκιμασει οτι μπορω να φανταστω κι οτι εχω διαβασει αλλα ολα αποτυγχανουν .....please help. Επισης . παρατηρησα οτι ενω εγω ειχα βαλει την CWM recovery , τωρα ξαφνικα εχω την Cyanogen recovery .... Οτι βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια :( Εdit: Το εσωσα! Κατεβασα και περασα την pacman εκδοση και μετα ξαναπερασα thn CMW ...κι απο εκει και μετα , τυφλοσουρτι οτι και πριν. :) Edited April 11, 2015 by trn600 Βρηκα τη λυση στο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα, έχω αρχίσει και διαβάζω το θέμα από την αρχή, μιας και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο, αλλά επειδή μέχρι την σελίδα 14-15 που έχω φτάσει δεν βλέπω να έχει απαντηθεί ένα απλό ερώτημα που έχω και επειδή φαντάζομαι με τις αναβαθμίσεις που θα έχουν βγει τα πράγματα ενδεχομένως να έχουν αλλάξει μέχρι και σήμερα, ρωτάω εδώ: τελικά το 3g δουλεύει κανονικά ή ισχύει αυτό που διάβαζα στην αρχή, ότι Ελλάδα υποστηρίζει μόνο 2g; υ.γ. από θέμα custom rom και παραμετροποίησης η έκδοση 1/4 και 2/8 είναι στα ίδια επίπεδα; Ευχαριστώ και καλή ανάσταση! :) ---edit--- ωπ, διαβάζοντας λίγο παρακάτω έπεσα σε αυτό οπότε υποθέτω ότι το 3g παίζει κανονικά, έτσι;! ναι το 3g δουλευει κανονικότατα. και οι custom rom ειναι κοινες για τις 1/4 & 2/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπερα , σας διαβαζω καθημερινα εδω και 3 μηνες αλλα ειναι η πρωτη φορα που χρειαζομαι βοηθεια την οποια δεν εχετε ηδη απαντησει σε καποιο προηγουμενο ποστ. Εβαλα τα CM12.1 κι ειχα καποια κολημματακια , ακολουθησα ολες τις συμβουλες του celtic κι ανακαλυψα οτι δεν ημουν superuser . Προσπαθησα να ξαναπερασω το SU 1.97 αλλα δεν το δεχοταν . Μου εγραφε install failed. Ετσι εκανα wipe και προσπαθησα να ξαναπερασω την 1.17 αλλα και παλι μου βγαζει install fail. Εχω δοκιμασει οτι μπορω να φανταστω κι οτι εχω διαβασει αλλα ολα αποτυγχανουν .....please help. Επισης . παρατηρησα οτι ενω εγω ειχα βαλει την CWM recovery , τωρα ξαφνικα εχω την Cyanogen recovery .... Οτι βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια :( Εdit: Το εσωσα! Κατεβασα και περασα την pacman εκδοση και μετα ξαναπερασα thn CMW ...κι απο εκει και μετα , τυφλοσουρτι οτι και πριν. :) Καλημέρα και καλό Πάσχα! Διαβάζοντας το πρόβλημα σου με το ροοτ είδα ότι πέρασες λάθος supersu γιαυτό και η αδυναμία εγκατάστασης. Για lollipop το supersu πρεπει να είναι έκδοση 2 κάτι. Η 1.97 που πέρασες είναι για ρομ 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλημέρα και καλό Πάσχα! Διαβάζοντας το πρόβλημα σου με το ροοτ είδα ότι πέρασες λάθος supersu γιαυτό και η αδυναμία εγκατάστασης. Για lollipop το supersu πρεπει να είναι έκδοση 2 κάτι. Η 1.97 που πέρασες είναι για ρομ 4.4. εχουμε πουθενά link με το τελευταιο superuser ετοιμο για φλασάρισμα; ετοιμαζομαι να δοκιμάσω και εγω την cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 εχουμε πουθενά link με το τελευταιο superuser ετοιμο για φλασάρισμα; ετοιμαζομαι να δοκιμάσω και εγω την cm12.1 Το ανέβασα εδώ https://www.dropbox.com/s/8am6kbm84p5tz9t/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 ναι το 3g δουλευει κανονικότατα. και οι custom rom ειναι κοινες για τις 1/4 & 2/8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και μπράβο για τη βοήθεια που έχεις προσφέρει στο thread, είμαι σελίδα 25 και συνεχίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Εδω οι νεες εκδοσεις για ροοτ- 2.40 k 2.46 supersu https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχουμε πουθενά link με το τελευταιο superuser ετοιμο για φλασάρισμα; ετοιμαζομαι να δοκιμάσω και εγω την cm12.1 https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc#list Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trn600 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλημέρα και καλό Πάσχα! Διαβάζοντας το πρόβλημα σου με το ροοτ είδα ότι πέρασες λάθος supersu γιαυτό και η αδυναμία εγκατάστασης. Για lollipop το supersu πρεπει να είναι έκδοση 2 κάτι. Η 1.97 που πέρασες είναι για ρομ 4.4. Ναι αυτο ηταν . Επαιξε βεβαια ρολο και το γεγονος οτι ενεργοποιησα καταλαθος την cyanogen recovery και μετα δεν μ΄αφηνε να κανω update zip. Ευτυχως η pacman ROM εγκατασταθηκε και μετα μπορεσα να περασω αλλη recovery με την εναλλακτικη μεθοδο που αναφερεται στην πρωτη σελιδα. Ξαναεβαλα την 12.1 κι οντως με το SU 2.46 πλεον πηγαινει σφιαρα και χωρις κανενα Bug. Πολλα μπραβο κι ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Να στείλουμε το thread εδώ στο φόρουμ στη ΖΤΕ... Να το διαδοσει στο παγκοσμιο κοινο! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Δεν χρειάζεται να περάσετε super user. Από developer options ενεργοποιείται το root access. Χρόνια πολλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρόνια πολλά με υγεια σε ολους Έχω βάλει την cm12 και έχω φαει τρελό κόλλημα - είναι "πολύ φανταστική" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Παίδες άλλη μια ερώτηση, σχετικά με το 1 vs 2 GB Ram, επειδή έχω βρει να πάρω ένα 1/4. Με custom rom κλπ, και με νορμάλ χρήση και εφαρμογές τύπου Viber, WApp, Fb, GPS, Youtube, browser και 5-6 ακόμα, και όχι παιχνίδια, υπάρχει περίπτωση το 1GB να φανεί "λίγο";; Ή για να το θέσω και αλλιώς, πόσο εύκολα φτάνει το 1GB στα όρια του και λες "τώρα θα χρειαζόμουν την 2/8 έκδοση..." Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρόνια πολλά με υγεια σε ολους Έχω βάλει την cm12 και έχω φαει τρελό κόλλημα - είναι "πολύ φανταστική" Χριστός Ανέστη Κ η 12.1 σουπερ ειναι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστός Ανέστη Κ η 12.1 σουπερ ειναι Θα την περάσω απο πανω την 12.1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Θα την περάσω απο πανω την 12.1 ; Με προϋπόθεση πως θα βάλεις GAAPS 5.1 και root SUpersu 2.40 που θα περάσεις μέσω recovery Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 GAAPS 5.1 λινκ παρακαλώ ; SU έχω περάσει Ευχαριστώ Έχει μεγάλη διάφορα αισθητικά η cm12 απο cm11 και καλύπτει επαρκώς και την nubia - super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 GAAPS 5.1 λινκ παρακαλώ ; SU έχω περάσει Ευχαριστώ Έχει μεγάλη διάφορα αισθητικά η cm12 απο cm11 και καλύπτει επαρκώς και την nubia - super Αδερφέ ειμαι σε βουνό. Απο αύριο που επιστρέφω σπίτι, αν θες θα σου βρω. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πρώτη εμπειρία με cm12.1. Πολύ θετική μέχρι τώρα.Μόνο πρόβλημα που έχω βρει, είναι ότι μάλλον το σήμα ενώ δεν πιάνει καλά 3g στο σημείο που είμαι και αργεί να φορτώσει, το δείχνει φουλ σήμα.. Κατά τα άλλα πολύ καλή ρομ! 1,2 πραγματάκια θα ήθελα (βλέπε quick settings για εναλλαγή 2G/3G) αλλά θα φτιαχτεί με τον καιρό.βλέπω μάλλον να την κρατάω εκτός και αν βρω κάνα σοβαρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πρώτη εμπειρία με cm12.1. Πολύ θετική μέχρι τώρα.Μόνο πρόβλημα που έχω βρει, είναι ότι μάλλον το σήμα ενώ δεν πιάνει καλά 3g στο σημείο που είμαι και αργεί να φορτώσει, το δείχνει φουλ σήμα.. Κατά τα άλλα πολύ καλή ρομ! 1,2 πραγματάκια θα ήθελα (βλέπε quick settings για εναλλαγή 2G/3G) αλλά θα φτιαχτεί με τον καιρό.βλέπω μάλλον να την κρατάω εκτός και αν βρω κάνα σοβαρό πρόβλημα. Οντως η εναλλαγή Σε 3G/2G και το λίγο προβληματικό σήμα και ίσως τα μικρό κολλήματα του WiFi είναι αυτά που εγώ εντοπισα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Απο μπαταρια όσοι είστε ήδη σε cm12/12.1 τι εντυπωσεις έχετε; επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για κάμερα; προς το παρών είμαι με την google camera (οχι την στοκ, αυτή του market)και λέω να δοκιμάσω τη lenovo super camera και την gallery της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts