NikoSoti Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 *#777# - no cover of proximity sensor *#776# - cover proximity sensor with hand 2-5 cm above..so the bar is in the green Αυτό πως ακριβώς ρυθμίζει τον αισθητήρα ; Από defalult έχει κάποιο από τα δύο ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια καλησπερα...Προσπαθω να περασω custom recovery αλλα οπου και αν συνδεσω το κινητο δεν μπυ αναγνωριζει τον οδηγο της android συσκευης ...Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Hταν εμμεσο πολιτικο σχόλιο για τις επικειμενες εκλογες (το σταματάω εδώ).... Οσον αφορά τις εφαρμογες καπου ειχα ακουσει πως κάποια από τις εφαρμοφογες που προανεφερα ειχαν απαγορευτει στην ΚΙΝΑ και επειδη θα εχω chineze ROM, ειπα να ρωτήσω Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές πάντως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές πάντως Eυχαριστω Αντε να παραλάβω... 3-4 μερες κολλημενο σε dispatched overseas Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Eυχαριστω Αντε να παραλάβω... 3-4 μερες κολλημενο σε dispatched overseas Εμένα είναι έτσι 8 μέρες χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε κάρτα sim? Είμαι με cm 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Παιδια μια βοηθεια επειδη εχω τελικα κατβασει twrp και την cm μαζι με το patch για εγκατασταση απυεθειας στην sd και το md5 checksum διαβαζοντας τα βηματα ο φιλος αναφερει οτι μετα καποιοα στιγμη πρεπει να κατβασω το ρουτ αρχει το οποιο ειναι το su?επισης στα λινκ που παραθετει ο φιλος στην ενοτητα του su και των gapps μου βγαζει κατεβατα καποια αρχεια αλλα δεν ξερω ποιο απο ολα πρεπει να κατεβασω ..καμμια βοηθεια? Edited January 10, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αντε να παραλάβω... 3-4 μερες κολλημενο σε dispatched overseas Εμένα είναι έτσι 8 μέρες χαχα Εγώ είμαι στις 6 μέρες έτσι... Φυσιολογικό είναι, δεν είναι κολλημένο! Δύο κινητά που αγόρασα παλιότερα ήταν σε αυτή την κατάσταση 11 και 14 μέρες αντίστοιχα! Πάντως και εγώ ανυπομονώ να το δω από κοντά γιατί προορίζεται για άλλον και θέλω να δικαιωθεί η επιλογή μου! :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenew Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Χωρίς να θέλω να κουράσω ρωτώντας πράγματα που έχουν ίσως απαντηθεί, αλλά επειδή είμαι ανάμεσα σε 2 κινητά και πρέπει να διαλέξω, θα μπορούσε κάποιος να μου πει ορισμένα πράγματα για το κινητό? Με ενδιαφέρει να έχει καλό wifi και GPS, η κάμερα να βγάζει καλές φωτογραφίες και να κρατάει αρκετά η μπαταρία του. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εγώ είμαι στις 6 μέρες έτσι... Φυσιολογικό είναι, δεν είναι κολλημένο! Δύο κινητά που αγόρασα παλιότερα ήταν σε αυτή την κατάσταση 11 και 14 μέρες αντίστοιχα! Πάντως και εγώ ανυπομονώ να το δω από κοντά γιατί προορίζεται για άλλον και θέλω να δικαιωθεί η επιλογή μου! :p EINAI ρισκο η αγορα κινέζικου απο chinese e-shops κυριως σε βλάβες.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εγώ είμαι στις 6 μέρες έτσι... Φυσιολογικό είναι, δεν είναι κολλημένο! Δύο κινητά που αγόρασα παλιότερα ήταν σε αυτή την κατάσταση 11 και 14 μέρες αντίστοιχα! Πάντως και εγώ ανυπομονώ να το δω από κοντά γιατί προορίζεται για άλλον και θέλω να δικαιωθεί η επιλογή μου! :p Το ξέρω οτι είναι φυσιολογικό φίλε :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ρε παιδια οι υποφακελοι του super user και των gapps που αποθηκευονται οταν κανεις download?Τους καυεβαζω τους αλλαζω μονοπατι και ονομα και παλι δεν τους βρισκω..Ειδα οτι εχουν καταληξη bin.Δεν θα πρεπε να ειναι zip? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ρε παιδια οι υποφακελοι του super user και των gapps που αποθηκευονται οταν κανεις download?Τους καυεβαζω τους αλλαζω μονοπατι και ονομα και παλι δεν τους βρισκω..Ειδα οτι εχουν καταληξη bin.Δεν θα πρεπε να ειναι zip? κατι δεν κατεβάζεις σωστά. κανονικά σε zip τα κατεβάζεις. *#777# - no cover of proximity sensor *#776# - cover proximity sensor with hand 2-5 cm above..so the bar is in the greenΑυτό πως ακριβώς ρυθμίζει τον αισθητήρα ; Από defalult έχει κάποιο από τα δύο ? το συγκεκριμένο το πειράζεις μόνο αμα έχεις πρόβλημα με το proximity σενσορα. απλά αγγλικά ειναι αυτά που γράφει διπλα σε κάθε εντολή για το τι πρεπει να κάνεις για να τον καλιμπράρεις. Δίνω δραματικό τόνο! Μην εξαπτεσαι, ετσι και αλλιως για πόσο καιρό ακόμα αραγε θα μπορούμε να αγοράζουμε Τηλέφωνα εκ του εξωτερικού (εστω και από την φίλη Κίνα?) Συνεργάζεται το τηλέφωνο με viber/whatsup/facebook/skype/sygic? Exεις τετοια εμπειρια χρήσης με αυτά? οι μόνες εφαρμογές που εχω θέμα με τρέξιμο στο background ειναι αυτες που ανεφερα και ίσως 1-2 που τώρα μου διαφεύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 κατι δεν κατεβάζεις σωστά. κανονικά σε zip τα κατεβάζεις. το συγκεκριμένο το πειράζεις μόνο αμα έχεις πρόβλημα με το proximity σενσορα. απλά αγγλικά ειναι αυτά που γράφει διπλα σε κάθε εντολή για το τι πρεπει να κάνεις για να τον καλιμπράρεις. οι μόνες εφαρμογές που εχω θέμα με τρέξιμο στο background ειναι αυτες που ανεφερα και ίσως 1-2 που τώρα μου διαφεύγουν. Εχεις direct link για su και gapps? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εχεις direct link για su και gapps? οτι λινκ χρειαζεσαι ειναι μεσα στον οδηγο στο τελος. απορώ πως γινεται να μην μπορεις να το κατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Την cm την κατεβασα κανονικα..Μολις παω στην ενοτητα του su μου βγαζει καποια αλλα αρχεια και απο κει επιλεγω αυτο με το su.Η ρομ κατεβεηκε με την mega app το su το κατεβαζω μεσω του browser Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) μπορεις να αλλαξεις πρώτα τη recovery με την stock και μετά να περασεις την official ρομ κατεβασμενη κατευθειαν απο το site της zte. http://pan.baidu.com/share/init?shareid=3263691631&uk=458131066 password: s3vx πως αλλαζω την recovery ? επισης πως κανω μπακ απ γιατι παταω στο recovery, backup and restore και μετα βγαζει κινεζικα Edited January 11, 2015 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 πειτε μου κατι, του εχω μια 16αρα sd , το viber το εχω κανει μετακινηση στην sd και εχει πολυ διαθεσιμο χωρο, οταν ομως στελνω φωτο απο το viber δεν πανε/ερχονται γιατι λεει δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος ... τι πρεπει να κανω ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 παιδια ποιο απο τα δυο patch ειναι αυτο που κανει αποθηκευση στην micro sd?και επισης υπαρχει τροπος τις ηδη υπαρχουσες να τις βαλω εκει? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 πως αλλαζω την recovery ? επισης πως κανω μπακ απ γιατι παταω στο recovery, backup and restore και μετα βγαζει κινεζικα εγω την πρώτη επιλογή επιλέγω για να κάνω backup. recovery μπορεις να αλλάξεις από το bat αρχειο που ειναι στον οδηγό. με αυτό μπορεις να ξαναφλασάρεις το default stock recovery. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πειτε μου κατι, του εχω μια 16αρα sd , το viber το εχω κανει μετακινηση στην sd και εχει πολυ διαθεσιμο χωρο, οταν ομως στελνω φωτο απο το viber δεν πανε/ερχονται γιατι λεει δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος ... τι πρεπει να κανω ; για δοκιμασε να το εχεις εγκατεστημένο στο κινητό και όχι στην sd. περιεργο μου φαινεται γτ προσωπικα μου εχουν στειλει και πολλές φωτο αλλά και βιντεο και τα εχω λαβει χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Πόσο χωρο εχει διαθεσιμο για εφαρμογές? Ειναι ενοποιημένη η ROM? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Πόσο χωρο εχει διαθεσιμο για εφαρμογές? Με ελαφρώς custom rom V1.16 μου δίνει 1.9 GB για εφαρμογές χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Επίσης στο πρώτο post ανέβηκε video unboxing και υπάρχει δείγμα από τη κάμερα επίσης. Για όσους ακόμα το σκέφτονται να προβούν στη αγορά του Red Bull, υπάρχει και V5S, ακριβώς το ίδιο είναι αλλά με Qualcomm SnapDragon 410 και η διαφορά στη τιμή αν θυμάμαι καλά είναι τραγικά μικρή. Όσοι διαβάζετε TechValue.gr θα το ξέρετε ήδη. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ρωτήστε με. Όσο για τους ADB drivers προτείνω να εγκαταστήσετε κάποιο universal driver να ησυχάσετε μια και καλή με αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καμια σχεση φιλε ο κοκκινος ταυρος με το V5s. Χειροτερη καμερα και κυριος λιγοτερη ραμ ,μονο αν καποιος θελει 4g εχει νοημα να παει στο V5s κανοντας μερικες παραχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 λοιπον μιας και αυριο το επιστρεφω για refund , υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του 2/8 αντε στα 150 $ ? ευχαριστω και σρυ για το offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 λοιπον μιας και αυριο το επιστρεφω για refund , υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του 2/8 αντε στα 150 $ ? ευχαριστω και σρυ για το offtopic Καλησπερα Σας χαλασε το τηλεφωνο σας;;; ZTE RED BULL EINAI???? Τι επαθε;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts