Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αμα δεν το πειραξεις, απλα κανεις τις αναβαθμισεις ΟΤΑ και εισαι κομπλέ. ειμαι σχεδον 100% σιγουρος ότι δεν θα χάσεις το playstore.

Εγώ πχ για να περάσω τώρα το update μέσω ΟΤΑ, θα πρέπει να κάνω πρώτα την stock recovery εγκατάσταση.

Δηλαδή πάνω από αυτήν την ρομ που βάζει το vickmall,minideal κλπ, περνάει με ΟΤΑ η επίσημη μαμά ρομ 1.15 η τώρα η 1.16?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φρέσκες εξελίξεις

Μολις εχω περάσει την CM 11 recovery οπου οφειλω να σας ανφερω τα προβληματα που με τυραννούσαν 2 ημερες τωρα!

1. Ο σταθερος μου AMD με WIN 7 64b και στο πρόσφατο παρελθόν εχει θέμα με του Adb drivers οπότε λιγο-πολυ ηξερα οτι μπορει να έφταιγε και αυτο που στην τελική έφταιγε!

2. Στο λαπτοπ οπως ειχε αναφερθεί εκτελουσα το αρχείο .bat σαν διαχειριστής οποτε έπαιρνα οτι ξεκινα η διαδικασια και εγινε αλλα αυτη πάγωνε δεν εκανε επανεκκίνηση το κινητο σε fastmode λειτουργια καθόλου οποτε και εμενα τα νευρα μου χτυπουσαν κοκκινο!

Λυση σε εμενα ηταν απλα διπλο κλικ πανω στο .bat αρχειο οπου ξεκινησε η άσπρη μερα! Τελος!

Ειμαι πλέον cwm recovery και θα παω μάλλον για την cm11 rom

Xiaomi Mi10/128

Παιδιά χρόνια Πολλά σε όλους! τελικά λέω να παραγγείλω δύο κινητά, το ένα με 2g και το άλλο με 1g.

ΔΕΝ γνωρίζω από ρουτ κλπ, δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα να αλλάξω ρομ και

τέτοια, οπότε λέω να τα πάρω από vickmall. Τι να ζητήσω να μου κάνουν πριν τα στείλουν? Τι προτείνετε? Με ελληνικά τα θέλω υπόψιν...

Eβαλα την 1.16.

Πρώτες εντυπώσεις, έφτιαξαν οντως την κάμερα και το θεμα που είχε με το φλας. επισης πλεον η κάμερα ειναι πληρως λειτουργική με το camera app της google. πριν ειχε θεμα με την λειτουργια "εφε εστιασης". πλεον λειτουργει κανονικά. άλλες διαφορες δεν προσεξα. περισσοτερο για να κανουν την ρομ μας, bugfree ηταν αυτό το update.

Στα της εγκαταστασης τώρα, την κατεβασα απο τον φακελο του dallascz και το έκανα εγκατασταση μέσω cwm recovery. το πρώτο που προσεξα ήταν ότι αν και δεν έκανα wipe κατι, όταν ανοιξε το κινητό, ειχα θέμα με τα google apps (γινοταν συνεχεια force close τα google services) και ειχε χαθει το root. οποτε επρεπε να ξαναπερασω απο την αρχη α)google apps, β) root και γ)kernel 3.4.6. επισης εσβησα παλι απο την αρχη τα apps που ειναι προεγκατεστημενα και πλεον ολα κομπλε.

Eβαλα την 1.16.

Πρώτες εντυπώσεις, έφτιαξαν οντως την κάμερα και το θεμα που είχε με το φλας. επισης πλεον η κάμερα ειναι πληρως λειτουργική με το camera app της google. πριν ειχε θεμα με την λειτουργια "εφε εστιασης". πλεον λειτουργει κανονικά. άλλες διαφορες δεν προσεξα. περισσοτερο για να κανουν την ρομ μας, bugfree ηταν αυτό το update.

Στα της εγκαταστασης τώρα, την κατεβασα απο τον φακελο του dallascz και το έκανα εγκατασταση μέσω cwm recovery. το πρώτο που προσεξα ήταν ότι αν και δεν έκανα wipe κατι, όταν ανοιξε το κινητό, ειχα θέμα με τα google apps (γινοταν συνεχεια force close τα google services) και ειχε χαθει το root. οποτε επρεπε να ξαναπερασω απο την αρχη α)google apps, β) root και γ)kernel 3.4.6. επισης εσβησα παλι απο την αρχη τα apps που ειναι προεγκατεστημενα και πλεον ολα κομπλε.

το patch με τα ελληνικά δουλεύει κανονικά?

Eβαλα την 1.16.

εμεις που δεν ειμαστε root παλι ετσι πρεπει να το κανουμε η μπορουμε αυτοματα? με τα ελληνικα τι γινεται?!

Παιδια καλημερα σας..Γτ δεν παιζει το youtube?MOλις παταω να δω κατι βγαζει μηνυμα"Αποτυχια συνδεσης με το διακομιστη;"
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

το patch με τα ελληνικά δουλεύει κανονικά?

δεν το εχω δοκιμασει και δεν θα το δοκιμασω. προσωπικα προτιμω το πληρες αγγλικό μενου με το morelocale να κανει ελληνικα σε οσες εφαρμογες το χρειαζομαι.

εμεις που δεν ειμαστε root παλι ετσι πρεπει να το κανουμε η μπορουμε αυτοματα? με τα ελληνικα τι γινεται?!
εσεις που ειστε root και δεν εχετε σβήσει εφαρμογές συστήματος, μπορειτε και μεσω ΟΤΑ να κάνετε το update.

Παιδια καλημερα σας..Γτ δεν παιζει το youtube?MOλις παταω να δω κατι βγαζει μηνυμα"Αποτυχια συνδεσης με το διακομιστη;"

καποιες σελιδες πριν ειχαμε ποσταρει την λυση για το youtube. πρεπει να πειράξεις το build.prop και να το βάλεις να φαινεται σαν 5.0 αντί για 4.4.2.

δεν το εχω δοκιμασει και δεν θα το δοκιμασω. προσωπικα προτιμω το πληρες αγγλικό μενου με το morelocale να κανει ελληνικα σε οσες εφαρμογες το χρειαζομαι.

εσεις που ειστε root και δεν εχετε σβήσει εφαρμογές συστήματος, μπορειτε και μεσω ΟΤΑ να κάνετε το update.

καποιες σελιδες πριν ειχαμε ποσταρει την λυση για το youtube. πρεπει να πειράξεις το build.prop και να το βάλεις να φαινεται σαν 5.0 αντί για 4.4.2.

δηλαδη απλα κανουμε ενημερωση συστηματος? και το αφηνουμε και το κανει μονο του? με ελληνικα μετα τι λεει? τι ακριβως ειναι το προγραμμα που προτεινεις? σε ευχαριστω!!!

Μόλις δοκιμασα και μου ειπε οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση. μηπως ειμαι custom rom και για αυτο? πως μπορω να κατω την αναβαθμιση? βοηθειστε λιγο οι γνωστες τους νεους !!!!

Edited by steman10

Αρα ψαχνω να βρω με explorer το αρχειο και να του αλλαξω τι ακριβως;

Το βρηκα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

Edited by navouxodonosoras

Καλησπέρα ,

Επειδη θέλω να πάρω το κινητό για παιδί γυμνασίου και έψαξα και δεν βρήκα τπτ σχετικά με την ακτινοβολία του κινητού,

μπορείτε να μου πείτε αν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο;

Υπαρχει καποιος εδω απο το φορουμ που μπορει να μου πουλησει ενα μαυρο καπακι μπαταριας;

δηλαδη απλα κανουμε ενημερωση συστηματος? και το αφηνουμε και το κανει μονο του? με ελληνικα μετα τι λεει? τι ακριβως ειναι το προγραμμα που προτεινεις? σε ευχαριστω!!!

Μόλις δοκιμασα και μου ειπε οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση. μηπως ειμαι custom rom και για αυτο? πως μπορω να κατω την αναβαθμιση? βοηθειστε λιγο οι γνωστες τους νεους !!!!

εμενα μου εβγαλε όταν το εβαλα να ψαξει ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση. το δοκιμασες να το βαλεις να ψαξει; μετά ελληνικά γιοκ.

Καλησπέρα ,

Επειδη θέλω να πάρω το κινητό για παιδί γυμνασίου και έψαξα και δεν βρήκα τπτ σχετικά με την ακτινοβολία του κινητού,

μπορείτε να μου πείτε αν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο;

To ειχα ψαξει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι τιμή τώρα. πάντως ειναι χαμηλά.

Υπαρχει καποιος εδω απο το φορουμ που μπορει να μου πουλησει ενα μαυρο καπακι μπαταριας;

δεν νομιζω να βρεις μαύρο καπάκι.. μονο στο aliexpress και αυτό λιγο τσιμπημένο και δεν ξερω αν 100% κανει για το δικο μας μιας και απ οτι ειχα δει όταν εψαχνα, ήταν για το v5s.

μονο αυτές έχω βρει.. http://www.aliexpress.com/item/original-ZTE-nubia-v5-back-cover-case-for-nubia-v5-4G-phone-CN-POST-free-shipping/1813959433.html

edit. τελικα μου αρεσει πάρα πολύ η crystal clear case που πηρα. όταν αναβει το φλας, το φως διοχετευεται μεσω της θηκης και απλωνεται σε ολο το κινητό! ειδικά μαζι με την εφαρμογή που αναβει το φλας όταν έχεις κληση ή μηνυμα, ειναι ολα τα λεφτα λεμε!

Edited by kallair

ναι το δοκιμασα και μου βγαλε οτι εχω την νεοτερη... εχω το 2gb εκδοση...και 14.07.11 εκδοση.... τι μπορει να παιζει? μηπως επειδη εχει και ελληνικα και ειναι πειραγμενη ρομ απο τι εχω διαβασει εχει θεμα?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι το δοκιμασα και μου βγαλε οτι εχω την νεοτερη... εχω το 2gb εκδοση...και 14.07.11 εκδοση.... τι μπορει να παιζει? μηπως επειδη εχει και ελληνικα και ειναι πειραγμενη ρομ απο τι εχω διαβασει εχει θεμα?

πιθανολογω απο οσα διαβαζω οτι για να κανεις update πρεπει να φλασαρεις την stock rom. εμενα αυτη που μου εστειλαν ισως δεν ειναι...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πιθανολογω απο οσα διαβαζω οτι για να κανεις update πρεπει να φλασαρεις την stock rom. εμενα αυτη που μου εστειλαν ισως δεν ειναι...

Τι να πω.. εχεις stock recovery? αν ναι, τοτε μπορεις κατευθειαν απο το site της zte να κατεβασεις το update και να το περασεις. σε αυτή την περιπτωση ομως πολυ πιθανον μετά να έχεις θέμα με το google services. οποτε αναγκαστικά μετά πας για custom recovery και περασμα της ρομ. δεν ξερω αν υπάρχει και κάποιο patch ώστε να περνάς gapps μεσω stock recovery..

edit. εχει δει κανεις παρομοια case αλλά όχι σε aliexpress? θελω μαγαζι αξιοπιστο που να μπορω να δώσω paypal,

http://www.aliexpress.com/item/Hard-Back-Plastic-Cover-for-ZTE-Nubia-V5-Mobile-Phone-Case-Stylus-Touch-Pen-UK-Assorted/1841680902.html

αυτη με τα μινιονς και η άλλη με την σημαια της αγγλιας ειναι ερωτας.

Edited by kallair

Τι να πω.. εχεις stock recovery? αν ναι, τοτε μπορεις κατευθειαν απο το site της zte να κατεβασεις το update και να το περασεις. σε αυτή την περιπτωση ομως πολυ πιθανον μετά να έχεις θέμα με το google services. οποτε αναγκαστικά μετά πας για custom recovery και περασμα της ρομ. δεν ξερω αν υπάρχει και κάποιο patch ώστε να περνάς gapps μεσω stock recovery..

edit. εχει δει κανεις παρομοια case αλλά όχι σε aliexpress? θελω μαγαζι αξιοπιστο που να μπορω να δώσω paypal,

http://www.aliexpress.com/item/Hard-Back-Plastic-Cover-for-ZTE-Nubia-V5-Mobile-Phone-Case-Stylus-Touch-Pen-UK-Assorted/1841680902.html

εχω το x9180 παιζε ρολο αυτο μηπως?

εχω το x9180 παιζε ρολο αυτο μηπως?

oχι δε νομιζω. μαλλον φταιει η πειραγμενη στοκ ρομ που φοράς.

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Επειδή με ενδιαφέρει η έκδοση 2GB ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν τα εξής:

Το GPS είναι πολύ δυνατό και σταθερό,χωρίς να χάνει το σήμα;

Η μπαταρία έχει καλή αυτονομία;

Το wifi και το σήμα τηλεφωνίας(ακούς-σε ακούν) είναι δυνατό;

Γενικά σαν συσκευή έχετε εντοπίσει κάποια αρνητικά;

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Επειδή με ενδιαφέρει η έκδοση 2GB ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν τα εξής:

Το GPS είναι πολύ δυνατό και σταθερό,χωρίς να χάνει το σήμα;

Η μπαταρία έχει καλή αυτονομία;

Το wifi και το σήμα τηλεφωνίας(ακούς-σε ακούν) είναι δυνατό;

Γενικά σαν συσκευή έχετε εντοπίσει κάποια αρνητικά;

1. παρα πολυ καλο σημα gps. καμια σχεση με τα mtk..

2.μπαταρια το εχουμε αναφερει ξανα, εχει πολυ καλη διαχειριση και όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής, εμενα μου τρώει κάπου 1% καθε 2 ωρες περιπου. προσωπικα που το λιωνω κιολας, ειμαι πολυ παραπανω απο ευχαριστημενος

3. wifi πολυ δυνατο όπως και ηχεια/μικρόφωνα. σημα παλι δεν ειχα θεμα καπου.

4. αρνητικά μπορεις να βαλεις το οτι δεν υποστηριζει ελληνικά απο μαμά. απο κει και πέρα για μενα ειναι αψεγαδιαστο κινητό. αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κάποιο αρνητικο, ας μας πει!

2.μπαταρια το εχουμε αναφερει ξανα, εχει πολυ καλη διαχειριση και όταν ειναι σε κατάσταση αναμονής, εμενα μου τρώει κάπου 1% καθε 2 ωρες περιπου. προσωπικα που το λιωνω κιολας, ειμαι πολυ παραπανω απο ευχαριστημενος

4. αρνητικά μπορεις να βαλεις το οτι δεν υποστηριζει ελληνικά απο μαμά. απο κει και πέρα για μενα ειναι αψεγαδιαστο κινητό. αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κάποιο αρνητικο, ας μας πει!

συμφωνω απολτως!!! μια χαρα κινητακι σε πολυ καλη τιμη!!!

εσενα ειχε ερθει με αγγλικο μενου εντελως??!

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση:bow:

Στο θέμα Ελληνικά που λες,στο vickmall έχει στις γλώσσες Ελληνικά,δεν ισχύει;

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ολα να πανε καλα

το περιμενω κι εγω απο vickmall με αγωνια να το λιωσω

συμφωνω απολτως!!! μια χαρα κινητακι σε πολυ καλη τιμη!!!

εσενα ειχε ερθει με αγγλικο μενου εντελως??!

Moυ ειχε ερθει με την τελευταια στοκ ρομ που ειχε βγει τοτε (1.13) οποτε ναι αγγλικο. δεν ηθελα κιολας πειραγμενη ρομ.

τα ελληνικά που βαζουν ειναι παλιοτερες ρομ που δεν ειναι κ μεταφρασμενες πληρως. καλο για να κανεις την δουλεια σου αμα δεν ξερεις αγγλικα αλλά απο το να ειναι τα μισα αγγλικα κ τα υπολοιπα ελληνικα, και να μην ξερεις σε τι αλλο θα εχει επιπτωση αυτη η αλλαγη (πχ μπορει να εχει καποιο bug και να μη δουλευει σωστα μια εφαρμογη συστηματος), προτιμω αμιγες αγγλικο μενου και το morelocale για να εχω ολες τις αλλες εφαρμογες στα ελληνικα.

Εχει κανονικα Ελληνικα.

Ειναι απολυτα αξιοπιστο το aliexpress εφοσον βρεις εμπορο με πολλες πωλησεις και βαθμολογια απο 95% και πανω.Και η θηκη ερχεται με tracking number.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)