spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 όχι αυτό ειναι το stock recovery. δοκιμασε σε αλλη θυρα και επισης δοκιμασε στο developers options την επιλογη "revoke usb debugging authorizations".. αν δεν σου βγει το αλλο που σου εστειλα σε screen πιο πανω, δεν προκειται να περάσει custom recovery.. Τα εχω κανει ολα αυτα που αναφέρεις! Ευχαριστω πάντως απλα πιστευω οτι κατι τρεχει εχουν αλλαξει κατι οι κινεζοι σιγουρα... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Τα εχω κανει ολα αυτα που αναφέρεις! Ευχαριστω πάντως απλα πιστευω οτι κατι τρεχει εχουν αλλαξει κατι οι κινεζοι σιγουρα... τωρα που δεν τα καταφερες εχεις θεμα η απλα το κλεινεις και ειναι σε κατασταση stock που στο στειλαν οι κινεζοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Τώρα μου το έβγαλε το μήνυμα το κινητό "allow usb debugging" η διαδικασία προχωρά και ενω μου επιβεβαιώνει οτι έγινε τελικά πάλι την ίδια recovery έχω! http://s23.postimg.org/gc0qhz3on/Screen_Shot002.jpg Edited December 24, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Τώρα μου το έβγαλε το μήνυμα το κινητό "allow usb debugging" η διαδικασία προχωρά και ενω μου επιβεβαιώνει οτι έγινε τελικά πάλι την ίδια recovery έχω! http://s23.postimg.org/gc0qhz3on/Screen_Shot002.jpg Ρε συ φίλε ακολουθείς τις οδηγίες τυφλά με άλλο tool μήπως? δηλαδή πατάς 3 στο tool όπως λένε οι οδηγίες του kallair? Γιατί το 3 στο tool που χρησιμοποιεις φλασαρει stock recovery. Στις οδηγίες του kallair είναι άλλο το tool. Edited December 24, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) ρε συ φίλε ακολουθείς τις οδηγίες τυφλά με άλλο tool μήπως? δηλαδή πατάς 3 στο tool όπως λένε οι οδηγίες του kallair? Γιατί το 3 στο tool που χρησιμοποιεις φλασαρει stock recovery. Με το tool στον οδηγο του kallair δεν προχωρά με τίποτα μου βγαζει error, αυτό το tool που βλέπεις μου το έδωσε εχθες εναλλακτικό και πατας 1 αλλα πάλι για το συγκεκριμένο κινητό ειναι... Edited December 24, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Με το tool στοn οδηγο του kallair δεν προχωρά με τίποτα μου βγαζει error, αυτό το tool που βλέπεις μου το έδωσε εχθες εναλλακτικό πάλι για το συγκεκριμένο κινητό ειναι... και πατάς 1 ή 3? έχω ποσταρει πιο πριν πως να γίνει χειροκίνητα από adb χωρίς tools ώστε να μπορείς να δεις το προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5836928#post5836928 Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Με το tool στον οδηγο του kallair δεν προχωρά με τίποτα μου βγαζει error, αυτό το tool που βλέπεις μου το έδωσε εχθες εναλλακτικό και πατας 1 αλλα πάλι για το συγκεκριμένο κινητό ειναι...ρε συ πριν 1-2 ωρες το δοκιμασα και δουλευει αψογα! κατεβασες κανονικα όλο τον φακελο;;; το τρεχεις σαν admin?? https://doc-0o-38-docs.googleusercontent.com/docs/secure/ushq83c0jb05iq73g83dtt6t6rsbp65g/bam30ka5m4a6bigflmu42k63ssb3uh81/1419444000000/08358281681312119962/08358281681312119962/cUkwhLVa9XNKgyiEQC2PnpDkNbRFv7KVCPEXZQ8ixuJiDBTIk9GV3FjtTjMW26L33Ng4o8UjhsMtJ4k01oOBFDQrGE2OjclkiG7ewveI3UzUtTKhL3SIxz_zlN3F4fUU?a=ROOT%2BRECOVERY-2014-12-24.zip&ai=cUkwhLVa9XNKgyiEQC2PnpDkNbRFv7KVCPEXZQ8ixuJiDBTIk9GV3FjtTjMW26L33Ng4o8UjhsMtJ4k01oOBFDQrGE2OjclkiG7ewveI3UzUtTKhL3SIxz_zlN3F4fUU&ap=grOCTZLfQ5WsiNJN1ePBbP8eGXG9a7Lc0-q_BAkseQXW-m9dySAbQQ αφου χρησιμοποιεις άλλο τοολ, λογικο δεν ειναι να ειναι και άλλο κουμπι για να κανεις εγκατασταση την custom;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Λοιπον πρωτες εντυπωσεις χμ.., Το κινητο ειναι χωρις lag πολυ ωραιο touch ηρθε με 4.4.2 η καμερα του το βραδυ εχει πολυ θορυβο και ειναι κατωτερη του λενοβο 650 που εχω διπλα μου. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει χωρις συρταρι αλλα θα συνηθισω Ελαφρυτερο απο το coolpad f1 ηρθε με καποιες εφαρμογες που εφυγαν ευκολα Wifi ισχυρο κλησεις και σημα πολυ καλο Εχω ομως ασυμβατοτητα με τα ακουστικα ενω παιζουν στο λενοβο και στο coolpad στο zte οχι του εχει τυχει κανενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μαλλον χρειαζεσαι αυτο http://www.ebay.com/itm/251519911389?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Λοιπον πρωτες εντυπωσεις χμ.., Το κινητο ειναι χωρις lag πολυ ωραιο touch ηρθε με 4.4.2 η καμερα του το βραδυ εχει πολυ θορυβο και ειναι κατωτερη του λενοβο 650 που εχω διπλα μου. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει χωρις συρταρι αλλα θα συνηθισω Ελαφρυτερο απο το coolpad f1 ηρθε με καποιες εφαρμογες που εφυγαν ευκολα Wifi ισχυρο κλησεις και σημα πολυ καλο Εχω ομως ασυμβατοτητα με τα ακουστικα ενω παιζουν στο λενοβο και στο coolpad στο zte οχι του εχει τυχει κανενος εγω με ακουστικα του προηγουμενου μου κινητου s2 βολευτηκα μια χαρα. μηπως δεν κανει καλη επαφη γιατι ηθελε λιγο ζορι... να σου πω πως διεγραψες εντελως αχρηστες επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) ρε συ πριν 1-2 ωρες το δοκιμασα και δουλευει αψογα! κατεβασες κανονικα όλο τον φακελο;;; το τρεχεις σαν admin?? αφου χρησιμοποιεις άλλο τοολ, λογικο δεν ειναι να ειναι και άλλο κουμπι για να κανεις εγκατασταση την custom;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! χρονιάρα μέρα που είναι είπα να μην ασχοληθώ με το μπου....ο αλλά δεν εχω συνηθίσει να το βάζω κατω και να ενημερώσω οτι δεν είμαι άσχετος με το σπορ εχω φλασσαρει ενα κάρο ανδροιδες (οπότε δεν έχεις κατεβάσει το φάκελο ολόκληρο κλπ... δεν στεκι!) Παραθέτω την εικονα πιο κατω και τα δυο tool οπου στο ενα το λεει ολοκάθαρα θελει την επιλογη 1 και στο αλλο απο κατω την επιλογή 3 απ΄οτι εχω εντοπίσει λοιπον ουτε το ανω tool Χ9180 ουτε το κατω U9180 δεν ειναι για το δικο μου τηλ. με την 4αρα Rom και 1Ram V9180 για αυτο ισως δεν μπορω να κάνω την διαδικασία Το θεμα λοιπόν είναι οτι στο επάνω tool η διαδικασία λέει οτι ολοκληρώθηκε και να κάνω επανεκκίνηση του τηλ στην νεα recovery όπου όταν γίνετε αυτο βλέπω πάλι την stock !!! Αρα για αυτο εχουμε μπλεξει! Edited December 26, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημερα και χρονια πολλα!Εχεις κανει αυτο που δειχνει η συννημενη εικονα;Κι εγω ειχα προβλημα με windows 8.1 αλλα σε XP επαιξε κανονικα.Αν δεν εχεις υπολογιστη με XP,βαλε σε virtual machine![ATTACH]54512[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημερα και χρονια πολλα!Εχεις κανει αυτο που δειχνει η συννημενη εικονα;Κι εγω ειχα προβλημα με windows 8.1 αλλα σε XP επαιξε κανονικα.Αν δεν εχεις υπολογιστη με XP,βαλε σε virtual machine![ATTACH]54512[/ATTACH] Ακριβως ετσι τα εχω τα κουμπιά Εχω λαπτοπ με Xp εχθες το δοκιμασα και εκει αλλα ιδια γευση! Πιο μοντελο τηλ εχεις ακριβως εσυ? Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εγω εχω με τα 2 GB,αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 spirosmeg χειροκίνητα χωρίς tool που σου πα παραπάνω δοκίμασες? Το Χ9180 δεν είναι μοντέλο το "Χ" υποδηλώνει πως είναι και για "V" και για "U". Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εγω εχω με τα 2 GB,αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια.. Οπότε για εμένα λύθηκε η ασυμβατότητα η διαδικασία σίγουρα θα είναι ιδια αλλα το tool ΑΛΛΟ! Σίγουρα οι γραμμές που γράφονται θα βοηθήσουν μελλοντικά αρκετό κόσμο οπότε καλα κάνουμε και το ψάχνουμε το θεμα. Παράκληση λοιπόν μήπως μπορείς να βρεις κάποιο αλλο tool γιατι εμένα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα και αυτη την στιγμή κιολας εχω επισκέψεις και δεν ειναι σωστο να ειμαι ολη μερα στο Pc αργότερα θα ξαναμπώ οπου τα ξαναλέμε... Ευχαριστώ για ολα Χρόνια πολλά και παλι με υγεία και ευημερία! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- spirosmeg χειροκίνητα χωρίς tool που σου πα παραπάνω δοκίμασες? Το Χ9180 δεν είναι μοντέλο το "Χ" υποδηλώνει πως είναι και για "V" και για "U". Μαλιστα καταλαβα... χειροκινητα δεν δοκιμασα δεν πειρα χαμπαρι που το αναφερες εχθες μεσα στον χαμο δεν το ειδα... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Οπότε για εμένα λύθηκε η ασυμβατότητα η διαδικασία σίγουρα θα είναι ιδια αλλα το tool ΑΛΛΟ! Σίγουρα οι γραμμές που γράφονται θα βοηθήσουν μελλοντικά αρκετό κόσμο οπότε καλα κάνουμε και το ψάχνουμε το θεμα. Παράκληση λοιπόν μήπως μπορείς να βρεις κάποιο αλλο tool γιατι εμένα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα και αυτη την στιγμή κιολας εχω επισκέψεις και δεν ειναι σωστο να ειμαι ολη μερα στο Pc αργότερα θα ξαναμπώ οπου τα ξαναλέμε... Ευχαριστώ για ολα Χρόνια πολλά και παλι με υγεία και ευημερία! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλιστα καταλαβα... χειροκινητα δεν δοκιμασα δεν πειρα χαμπαρι που το αναφερες εχθες μεσα στον χαμο δεν το ειδα... 1.επισης δεν εχεις τπτ να χασεις να δοκιμασεις και την επιλογη 2. custom recovery ειναι κ εκεινη και θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου και απο κει. 2.με αλλο usb καλωδιο δοκιμασες; σε αλλη θυρα; 3.μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον αποθηκευτικο χώρο όταν δοκιμάζεις να κανεις το root? 4.όταν πατας enter στο bat, δεν σου κανει επανεκκινηση το κινητό και να σε πετάξει σε ενα μενου που επιλεγεις boot recovery (ή κάπως έτσι) 5. δοκιμασες σιγουρα με απενεργοποιημένα antivirus και σαν admin? δοκιμασε να ξανακατεβασεις το root+recovery φακελο από το link που έδωσα πιο πάνω. 6. σε windows 8.1 με τι ονομα αναγνωριζει το κινητό στο διαχειριση συσκευων ειπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Δυστηχως την εχω δοκιμασει την 2 επιλογη για την TWRP revovery και παλι ιδια γευση τιποτα! 2.Και με αλλο USB καλωδιο και αλλη θηρα αλλα και αλλο υπολογιστη με XP καθως στο παρελθον εχω παθει κατι παρομοιες πλακες ... 3.Οχι βεβαια δεν εχω ενεργοποιηση το αποθ. χωρο 4 Στο tool X9180 δεν δινει την επολογη enter αλλα αυτη που βλέπεις πιο κατω στην εικόνα 5.Το antivirus ειναι off και βεβαια η εντολη εκτελειτε σαν διαχειριστης 6. εχω Windows 7 home 64b http://s22.postimg.org/va2itwnh9/Screen_Shot004.jpg http://s27.postimg.org/mdaf87ae7/Screen_Shot005.jpg Και για την ιστορια εδω υπάρχει οτι θελετε απο το V5 https://drive.google.com/folderview?id=0B4xSaS99TWc2cVZMSXcwVjRKUFE&usp=sharing#list Και εδω τα παντα σχεδον απο τους Ρωσσους: http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t594539.html Edited December 25, 2014 by spirosmeg προσθηκη Url Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δυστηχως την εχω δοκιμασει την 2 επιλογη για την TWRP revovery και παλι ιδια γευση τιποτα! 2.Και με αλλο USB καλωδιο και αλλη θηρα αλλα και αλλο υπολογιστη με XP καθως στο παρελθον εχω παθει κατι παρομοιες πλακες ... 3.Οχι βεβαια δεν εχω ενεργοποιηση το αποθ. χωρο 4 Στο tool X9180 δεν δινει την επολογη enter αλλα αυτη που βλέπεις πιο κατω στην εικόνα 5.Το antivirus ειναι off και βεβαια η εντολη εκτελειτε σαν διαχειριστης 6. εχω Windows 7 home 64b http://s22.postimg.org/va2itwnh9/Screen_Shot004.jpg http://s27.postimg.org/mdaf87ae7/Screen_Shot005.jpg Και για την ιστορια εδω υπάρχει οτι θελετε απο το V5 https://drive.google.com/folderview?id=0B4xSaS99TWc2cVZMSXcwVjRKUFE&usp=sharing#list θα επιμεινω οτι κατι παει λαθος με το setup σου. σου βγαζει κανονικά την επιλογή στο κινητό που σου ειχα δειξει με screen καθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 θα επιμεινω οτι κατι παει λαθος με το setup σου. σου βγαζει κανονικά την επιλογή στο κινητό που σου ειχα δειξει με screen καθε φορά; Οχι καθε φορα μονο οταν κανω wipe μεσα απο την stock recovery ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ROOT ΜΕ ΤΟ V5_root Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Οχι καθε φορα μονο οταν κανω wipe μεσα απο την stock recovery ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ROOT ΜΕ ΤΟ V5_rootroot και περασεος και custom; βγηκε νεο update. 1.16. μεταξύ άλλων, διορθώνει την ασπρίλα που έβγαζε στις φωτό όταν χρησιμοποιούσες φλας σε φωτογραφιες με 3rd party προγραμματα φωτογραφιας. changelog (google translate) 1, the closure can not be restored after repair of power saving mode is turned on sleep time and automatically turn the screen problem 2, repair the flash does not light after several questions focusing in the dark 3, optimizing daylight white balance 4, optimization nebula Xinggui balance effect 5, repair card 1 and card 2 has a missed call, the card appears as a problem after restart 6, repair terminal automatically restart problem 7, repair shoot panoramic screen anyway, gallery photos show overlap problem 8. Failure to repair a dark turn automatic flash metering continuous focus after the problem 9, optimized music player Caton problem; update music apk 10, QQ and other third-party repair using camera is turned on and after use flash lights white issue 11, repair phone standby black activated, the system time to stop or inaccuracies 12, set up after the restart ringtone repair will restore the default problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα, καινουργιος στο νημα. Μια ερωτηση εχω, το εχω παραγγειλει απο vick πριν κατι μερες. Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα ελληνικα. Εχω δει ενα απο κοντα και εβγαζε ειδοποιηση οτι υπαρχει update σε 1.15. Μπορω να κανω αυτο και να δουλεψει αμεσως χωρις την παραπανω διαδικασια που αναφερετε? Και αν ναι θα χαθει και το google store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα, καινουργιος στο νημα. Μια ερωτηση εχω, το εχω παραγγειλει απο vick πριν κατι μερες. Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα ελληνικα. Εχω δει ενα απο κοντα και εβγαζε ειδοποιηση οτι υπαρχει update σε 1.15. Μπορω να κανω αυτο και να δουλεψει αμεσως χωρις την παραπανω διαδικασια που αναφερετε? Και αν ναι θα χαθει και το google store? ναι αμα δεν το πειραξεις, απλα κανεις τις αναβαθμισεις ΟΤΑ και εισαι κομπλέ. ειμαι σχεδον 100% σιγουρος ότι δεν θα χάσεις το playstore. Εγώ πχ για να περάσω τώρα το update μέσω ΟΤΑ, θα πρέπει να κάνω πρώτα την stock recovery εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) root και περασεος και custom; βγηκε νεο update. 1.16. μεταξύ άλλων, διορθώνει την ασπρίλα που έβγαζε στις φωτό όταν χρησιμοποιούσες φλας σε φωτογραφιες με 3rd party προγραμματα φωτογραφιας. Οχι δεν εχω περασει custom ακόμα τωρα βλεπω δεν μου ενεργοποιητε το wifi οποτε με βλεπω να περναω αλλη stock Την κατεβασα και εγω την 1.16 και τα gapps απο τους Ρωσσους πως περνάει ομως? Edited December 25, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Οχι δεν εχω περασει custom ακόμα τωρα βλεπω δεν μου ενεργοποιητε το wifi οποτε με βλεπω να περναω αλλη stock Την κατεβασα και εγω την 1.16 και τα gapps απο τους Ρωσσους πως περνάει ομως? αφου εισαι σε στοκ ακομα, γιατι δεν την περνας κατευθειαν απο το κινητό σου μεσω ΟΤΑ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts