kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Όχι Όχι. Μπορείς να μην εγκαταστήσεις κανένα καταρχάς. Αν θες την SD σου να την βλέπει σαν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο θα βάλεις το int_sd. Αν μετά το μετανιώσεις θα βάλεις το sd_int. Εγώ θα σου πρωτινά να μην τα χρησιμοποιησεις πάντως. Επίσης αφού προορίζεται για παιδί όπως λες ίσως δεν χρειάζεται το supersu. όχι νομιζω ότι πρέπει να βάλει και ένα απ τα 2 χωρίς να είμαι σιγουρος. εγώ που δεν του εχω βάλει microsd, αμα δεν έβαζα το patch, δεν λειτουργουσε οτιδηποτε ειχε να κανει με εσωτερική μνημη. πχ η καμερα εκανε force close. καλημερα και χρονια πολλά κιολας σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 όχι νομιζω ότι πρέπει να βάλει και ένα απ τα 2 χωρίς να είμαι σιγουρος. εγώ που δεν του εχω βάλει microsd, αμα δεν έβαζα το patch, δεν λειτουργουσε οτιδηποτε ειχε να κανει με εσωτερική μνημη. πχ η καμερα εκανε force close. καλημερα και χρονια πολλά κιολας σε ολους. Χρόνια πολλά! Φυσιολογικά εσύ θα έβαλες το sd_int Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) όχι νομιζω ότι πρέπει να βάλει και ένα απ τα 2 χωρίς να είμαι σιγουρος. εγώ που δεν του εχω βάλει microsd, αμα δεν έβαζα το patch, δεν λειτουργουσε οτιδηποτε ειχε να κανει με εσωτερική μνημη. πχ η καμερα εκανε force close. καλημερα και χρονια πολλά κιολας σε ολους. Μήπως γιατί by default έχει την SD σαν εσωτερική? Τεσπα τα κατεβάζω να δω και σας λέω. UPDATE: Τελικά δεν ήταν αυτό που νόμιζα τα αρχεία. Περίμενα να δω διαφορετικά vold.fstab αλλά είναι κάτι άλλο. Ίσως χρειάζεται όντως να περάσεις ένα από τα 2 και ιδικά αν το σύστημα είναι by default πάνω στην SD. Edited December 24, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μήπως γιατί by default έχει την SD σαν εσωτερική? Τεσπα τα κατεβάζω να δω και σας λέω. Μαλλον ισχυει αυτό που λες. δεν την δοκιμασα και πολυ την ρομ. ισα ισα για να δω τι παιζει. Στα της μετάφρασης, δυστυχως δεν νομιζω να μπορεσω να κανω δουλεια με αυτό το εργαλείο. Αν υπάρχει κάποιο xml ή κάτι παρόμοιο που να σας το μεταφράσω για να το χρησιμοποιήσουμε στην ρομ, ευχαρίστως να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους λοιπον εχω το τηλ στα χερια μου ομως δεν μπορω να το ανοιξω γιατι οι γιοι μου εχουν πεσει να με φανε κ πρεπει να το τυλιξω να το βαλω κατω απο το δεντρο οπως τα δικα τους δωρα:lol::lol::lol: που να ξεφυγεις απο 3 και 6 λιγο που το ανοιξα να δω αν ολα ειναι οκ το vickmall εστειλε με κιτκατ ακουστικα θηκη σιλικονης screen protector τα υπολοιπα μετα τις 12 μηπως θα μπορουσε κανενας να βαλει λινκ με τις cm11 mokee (τις βρηκα δεν χρειαζεται) ευχαριστω εκ των προτερων καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια Υ.Γ φευγω χτυπανε για καλαντα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μήπως γιατί by default έχει την SD σαν εσωτερική? Τεσπα τα κατεβάζω να δω και σας λέω. UPDATE: Τελικά δεν ήταν αυτό που νόμιζα τα αρχεία. Περίμενα να δω διαφορετικά vold.fstab αλλά είναι κάτι άλλο. Ίσως χρειάζεται όντως να περάσεις ένα από τα 2 και ιδικά αν το σύστημα είναι by default πάνω στην SD. Εσύ ποια ρομ έχεις περασμένη; Θα ήταν καλό κάποιος που έχει την cm11 ας αναλύσει πως την πέρασε. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Εσύ ποια ρομ έχεις περασμένη; Θα ήταν καλό κάποιος που έχει την cm11 ας αναλύσει πως την πέρασε. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα εγώ και δεν νομίζω να του αλλάξω ROM μιας κι πάει για δώρο, σε καθηγήτρια Αγγλικών οπότε όπως καταλαβαίνεις τα Αγγλικά δεν θα είναι πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι χρειάζεσαι ένα από τα 2. Ακόμα μπορείς να βάλεις CM12 που δεν υπάρχει αυτό το δίλημμα απ'οτι βλέπω. Edited December 24, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εσύ ποια ρομ έχεις περασμένη; Θα ήταν καλό κάποιος που έχει την cm11 ας αναλύσει πως την πέρασε. 1. wipe τα παντα! (factory reset, cache και dalvik cache) 2. εγκατασταση την cm11 ρομ. 3. εγκατασταση ενος απ τα 2 patch αναλογως ποιον αποθηκευτικό χωρο χρησιμοποιεις by default 4.εγκατάσταση gapps για να έχεις playstore 5.εγκατασταση του root. όλα τα παραπάνω μέσω custom recovery παντα. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το έχω παραλάβει ακόμα εγώ και δεν νομίζω να του αλλάξω ROM μιας κι πάει για δώρο, σε καθηγήτρια Αγγλικών οπότε όπως καταλαβαίνεις τα Αγγλικά δεν θα είναι πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι χρειάζεσαι ένα από τα 2. Ακόμα μπορείς να βάλεις CM12 που δεν υπάρχει αυτό το δίλημμα απ'οτι βλέπω. το cm12 ομως ειναι μονοκαρτο ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 1. wipe τα παντα! (factory reset, cache και dalvik cache) 2. εγκατασταση την cm11 ρομ. 3. εγκατασταση ενος απ τα 2 patch αναλογως ποιον αποθηκευτικό χωρο χρησιμοποιεις by default 4.εγκατάσταση gapps για να έχεις playstore 5.εγκατασταση του root. όλα τα παραπάνω μέσω custom recovery παντα. Πριν απ'ολα αυτά θα πρέπει να κάνει update στην latest official, για τα radio κτλπ. το cm12 ομως ειναι μονοκαρτο ακομα.. Είσαι σίγουρος? Γιατι στις photos βλέπω 2 κεραίες. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Πριν απ'ολα αυτά θα πρέπει να κάνει update στην latest official, για τα radio κτλπ. Είσαι σίγουρος? Γιατι στις photos βλέπω 2 κεραίες. Για να τα βάλω σε μια σειρά. Πως θα κάνω Update στην latest official; Μέσω OTA από το ίδιο το τηλέφωνο; Και μετα η διαδικασία που περιγράφτηκε; Για να μπω σε custom recovery πατάω vol down+power ή χρειάζεται κάτι ακόμη; EDIT: Για να περάσω custom recovery πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα βήματα 2. Download the Recovery Tool zip file. (Link to download the Tool) . Make sure to download whole files. After that copy the zipped file to the root directory of C:\ or any place you prefer and then unzip the downloaded file. 3. Enable USB debuging mode. ("Menu Button" >> System settings(Settings) >> About phone(On the phone) >> Tap 6 times on Build number>>"Back button">> More >> Developer options >> Enable USB Debugging) 4. Connect the phone to the PC. 5. Go to the folder where you have unzipped the Recovery Tool file, and then execute the batch file "run.bat". 6. In PC, new window will open. Input your choice of Custom Recovery accordingly. 7. Follow the steps on-screen until all completes. Edited December 24, 2014 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Πριν απ'ολα αυτά θα πρέπει να κάνει update στην latest official, για τα radio κτλπ. Είσαι σίγουρος? Γιατι στις photos βλέπω 2 κεραίες. κοιτα, σε μια διαφωνια που ειχα με τον βλακα τον dallasCZ, απο το xda, ειχα ρωτησει αν θα πρέπει να έχω περάσει πρώτα την latest για να την έχω σαν base και μετά από πάνω την cm11. αυτός μου ειχε πει ότι δεν παιζει ρόλο και ότι ό,τι χρειαζεται, ειναι μέσα στην rom.. μεγας κοπανος το παιδι. Για την cm12 πρεπει να έχεις δικιο. οι πρώτες beta ηταν μονοκαρτες. τα σκριν εδω δειχνουν ότι πλεον ειναι δικαρτες. ειναι και πρόσφατη η ρομ. To κακό με το κινητό μας είναι ότι η "ζωντανη" κοινοτητα, ειναι 100% κινεζικη. πχ εδω υπάρχει νέα έκδοση του kernel αλλά απο το google translate δεν μπορώ να καταλάβω γρι αν ειναι σκέτος ο κερνελ, αν ειναι ρομ ολοκληρη, τι αλλαγες έχει και και και.. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&tl=en&u=http://bbs.ztehn.com/thread-29535-1-1.html&usg=ALkJrhgiHPf52zZJg9F4MWVg_l0L4pGKMg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 κοιτα, σε μια διαφωνια που ειχα με τον βλακα τον dallasCZ, απο το xda, ειχα ρωτησει αν θα πρέπει να έχω περάσει πρώτα την latest για να την έχω σαν base και μετά από πάνω την cm11. αυτός μου ειχε πει ότι δεν παιζει ρόλο και ότι ό,τι χρειαζεται, ειναι μέσα στην rom.. μεγας κοπανος το παιδι. Για την cm12 πρεπει να έχεις δικιο. οι πρώτες beta ηταν μονοκαρτες. τα σκριν εδω δειχνουν ότι πλεον ειναι δικαρτες. ειναι και πρόσφατη η ρομ. To κακό με το κινητό μας είναι ότι η "ζωντανη" κοινοτητα, ειναι 100% κινεζικη. πχ εδω υπάρχει νέα έκδοση του kernel αλλά απο το google translate δεν μπορώ να καταλάβω γρι αν ειναι σκέτος ο κερνελ, αν ειναι ρομ ολοκληρη, τι αλλαγες έχει και και και.. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&tl=en&u=http://bbs.ztehn.com/thread-29535-1-1.html&usg=ALkJrhgiHPf52zZJg9F4MWVg_l0L4pGKMg Καταρχάς αν το gdrive είναι του dallasCZ θα συμφωνήσω πως είναι βλάκας. Έχει κάνει τα πράγματα δύσκολα χωρίς λόγο. Κατά δεύτερων απ'οτι βλέπω οι stock ROMs από την ZTE περιέχουν mbn και bin που αφορούν τα modems και άλλα hardware και προφανώς είναι αναβαθμίσεις. Οι custom ROMs γενικά και πάντα αλλάζουν απλά το system και το boot όπου είναι ο kernel. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καταρχάς αν το gdrive είναι του dallasCZ θα συμφωνήσω πως είναι βλάκας. Έχει κάνει τα πράγματα δύσκολα χωρίς λόγο. Κατά δεύτερων απ'οτι βλέπω οι stock ROMs από την ZTE περιέχουν mbn και bin που αφορούν τα modems και άλλα hardware και προφανώς είναι αναβαθμίσεις. Οι custom ROMs γενικά και πάντα αλλάζουν απλά το system και το boot όπου είναι ο kernel. ο φακελος ναι ειναι του dallasCZ.. Για αυτό ειχα ρωτησει και εγώ γιατι μου φαινεται περιεργο ολοκληρη ρομ 670mb και οι cm11 να ειναι μονο 230mb.. τοσο χαζοι ειναι στην zte και κανουν την ρομ βαρια χωρις λογο; οι γνωσεις μου περιοριζονται στα βασικα και λιγο παραπανω αλλα βαση λογικης να το παρεις, δεν στεκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παπακια μεντολες. κανα απλο προγραμμα για να μεταφρασουμε την ρομ δεν παιζει; σε αυτό θελει εξτρα αρχειακια που δεν τα βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδιά έχοντας το κινητό λίγες μέρες στην κατοχή μου το βρίσκω αρκετά καλό για την τιμή του! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ανάλογα κινητά στην Ελλάδα έχουν διπλάσια τιμή! Τώρα μία παρατήρηση για την κάμερα είναι ότι σε χαμηλό φωτισμό χάνει ποιότητα... υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?! Δεύτερον: προς το παρόν είμαι σε stock rom αναμένοντας μία σταθερή lolipop. το κινητό το χρησιμοποιώ με μία καρτα! επίσημη lolipop υπάρχει περίπτωση να πάρουμε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδιά έχοντας το κινητό λίγες μέρες στην κατοχή μου το βρίσκω αρκετά καλό για την τιμή του! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ανάλογα κινητά στην Ελλάδα έχουν διπλάσια τιμή! Τώρα μία παρατήρηση για την κάμερα είναι ότι σε χαμηλό φωτισμό χάνει ποιότητα... υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?! Δεύτερον: προς το παρόν είμαι σε stock rom αναμένοντας μία σταθερή lolipop. το κινητό το χρησιμοποιώ με μία καρτα! επίσημη lolipop υπάρχει περίπτωση να πάρουμε?! ειναι τελειως αγνωστο το αν θα παρουμε lollipop ή όχι από zte. η λογική λέει ότι θα πάρουμε αλλά λίγο καθυστερημενα. παντως έχουν ξεκινησει οι πρώτες lollipop (cm12) και εχουμε πολυ δρομο ακόμα μπροστά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ειναι τελειως αγνωστο το αν θα παρουμε lollipop ή όχι από zte. η λογική λέει ότι θα πάρουμε αλλά λίγο καθυστερημενα. παντως έχουν ξεκινησει οι πρώτες lollipop (cm12) και εχουμε πολυ δρομο ακόμα μπροστά μας. να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα! nova go λες να παιζει στο κινητο μας? η επειδη ειναι κινεζικο οχι...? και κατι ακόμα επειδη το καλωδιο είναι μικρο μπορω να το αντικαταστησω με ένα αλλο μεγαλυτερο που έχω? εχει ενα b πάνω τι σημαινει? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) υπαρχει κανενας κωδικος FCC ID ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? βρηκα μονο το CMIIT ID που ειναι η κινεζικη FCC Approval certificate number Approved Code Equipment Type Device Name Frequency Range Transmit power Bandwidth Spurious emission limits Manufacturer Date of approval Validity 2014-2058 CMIIT ID:2014CP2058 ZTE V9180 GSM / WCDMA / WLAN (WAPI) / Bluetooth mobile phone 890-915MHz 1710-1755MHz 1920-1980MHz 2400-2483.5MHz 33/30dBm±2dB ≤24dBm+1dB ≤20dBm(EIRP) ≤200kHz ≤5MHz ≤22MHz ≤1.6MHz ≤-30dBm ZTE Corporation 2014-4-30 0:00:00 Five δε λενε sar οι κινεζοι οτι ναναι.. Edited December 24, 2014 by darkie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα! nova go λες να παιζει στο κινητο μας? η επειδη ειναι κινεζικο οχι...? και κατι ακόμα επειδη το καλωδιο είναι μικρο μπορω να το αντικαταστησω με ένα αλλο μεγαλυτερο που έχω? εχει ενα b πάνω τι σημαινει? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Δεν έχω κωδικό γία nova go για να το δοκιμάσω(δέχομαι κωδικό σου αν θες! Χαχα) άλλα για να δουλέψει το novago δεν πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ZTE V5 RED BULL Oδηγοί και πληροφορίεςγια root και εγκατάσταση custom/stock rom ΜΟΝΟ ROOT 1. περάστε τους adb drivers στον υπολογιστή σας για να αναγνωρισει σωστά το κινητό. Tους adb drivers θα τους βρείτε μέσα στο κινητό σας με το που το συνδέσετε στον υπολογιστή. θα σας ανοιξει ένα autorun.exe που θα εγκαταστήσει τους απαραιτητους drivers. 2. ενεργοποιησε το usb debugging μέσα από το μενου developers options και την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές 3. κατεβάστε τον φάκελο root + recovery aπό εδώ. 4. τρεξτε το .bat αρχειο με δικαιώματα διαχειριστή και με απενεργοποιημένο το antivirus (ειναι safe. μην αγχωνεστε). 5. στις επιλογες , πατηστε την 3η επιλογη ώστε να κανετε εγκατασταση την συγκεκριμένη custom recovery. 6. κατεβάζουμε το signed_SuperSU.Pro.v1.97.zip από εδώ. Το περνάμε μέσα στο κινητό. 7. μπαινουμε στην recovery και επιλεγουμε να κανουμε εγκατασταση το signed_SuperSU.Pro.v1.97.zip 8. ειμαστε πλεον rooted. Προαιρετικά τώρα απλά από το 1ο bat αρχειο που ειχαμε τρεξει στο βήμα 4, επιλεγουμε αυτή την φορά να κανουμε εγκατασταση την stock recovery και ειμαστε ετοιμοι. H stock recovery χρειαζεται στην περιπτωση που θέλουμε να κανουμε εγκατάσταση ΟΤΑ updates. ROOT+CUSTOM ROM+ GAPPS 1. περάστε τους adb drivers στον υπολογιστή σας για να αναγνωρισει σωστά το κινητό. Tους adb drivers θα τους βρείτε μέσα στο κινητό σας με το που το συνδέσετε στον υπολογιστή. θα σας ανοιξει ένα autorun.exe που θα εγκαταστήσει τους απαραιτητους drivers. 2. ενεργοποιησε το usb debugging μέσα από το developers options και την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές 3. κατεβάστε τον φάκελο root + recovery aπό εδώ. 4. τρεξτε το .bat αρχειο με δικαιώματα διαχειριστή και με απενεργοποιημένο το antivirus (ειναι safe. μην αγχωνεστε). 5. στις επιλογες , πατηστε την 3η επιλογη ώστε να κανετε εγκατασταση την συγκεκριμένη custom recovery. 6. κατεβάζουμε την rom που θέλουμε να περάσουμε, τα gapps και το signed_SuperSU.Pro.v1.97 7. τα περνάμε ειτε στην εσωτερική μνημη του κινητου ή στην microsd. 8. Για να μπουμε στην recovery εχουμε πατημένο το volume down ταυτόχρονα με το power button όταν ξεκιναει το κινητό. 9. μπαινουμε στην recovery και επιλεγουμε να κανουμε factory reset και wipe cache. 10. επιλέγουμε να κάνουμε εγκατάσταση κατα σειρα α) την rom, β) τα gapps, γ)το signed_SuperSU.Pro.v1.97. 11. μόλις τα κάνεις όλα εγκατασταση, όταν πατησεις για επανεκκινηση, θα σου ζητησει να επιδιορθωσει το root. πατηστε ναι. Σημείωση. Αν εχουμε ήδη custom recovery στο κινητό, ξεκινάμε από το βήμα 6. Download links CYANOGENMOD 11/ MOKEE / PAC ROM STOCK ROMS ROOT + RECOVERY FOLDER signed_SuperSU.Pro.v1.97 GAPPS Χρήσιμα links και πηγές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792958 <-- το πιο ενημέρωμένο φορουμ στα αγγλικα απ όπου βρήκα όλα τα παραπάνω επισημα και όχι φορουμ απο κινα πλευρά. με google translate ίσως βγαλετε λιγη άκρη bbs.anzhi.com www.tdbeta.cn www.ztehn.com Παιδιά χωρίς να θέλω να προσβάλω το φιλο μας "kallair" εχει κανείς σας κατορθώσει να περάσει άλλη ρομ και ειδικά την CM11 η την MoKee η να το κάνει Root το τηλέφωνό μας γιατί εγω έχω προσπαθήσει με τον παραπάνω τρόπο πανω απο 10 φορές και δεν γίνετε τίποτα έψαξα και βρήκα λαπτοπ με Win XP αλλα και παλι αρνητικά αποτελέσματα εχω... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Παιδιά χωρίς να θέλω να προσβάλω το φιλο μας "kallair" εχει κανείς σας κατορθώσει να περάσει άλλη ρομ και ειδικά την CM11 η την MoKee η να το κάνει Root το τηλέφωνό μας γιατί εγω έχω προσπαθήσει με τον παραπάνω τρόπο πανω απο 10 φορές και δεν γίνετε τίποτα έψαξα και βρήκα λαπτοπ με Win XP αλλα και παλι αρνητικά αποτελέσματα εχω... σε ποιο σημειο κολλάς; edit. επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος ότι κολλάς σε αυτό το σημειο, στο κινητό σου, σου βγάζει αυτό όταν επιλέγεις το 3 για να κανεις εγκατασταση το cwm recovery και μετά πατάς enter? Edited December 24, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Δυστυχώς δεν μου το βγάζει καθόλου το παραπάνω προειδοποιητικό και εχω εγκαταστησει τους drivers αλλα και εχω και ΟΝ τον Εντοπισμό σφαλμάτων μου εχει σπάσει τα νεύρα, εχθες ομως περασε κανονικά με το εργαλείο "run.bat" που ειχε στο φάκελο της η custοm 1.12 Edited December 24, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Δυστυχώς δεν μου το βγάζει καθόλου το παραπάνω προειδοποιητικό και εχω εγκαταστησει τους drivers αλλα και εχω και ΟΝ τον Εντοπισμό σφαλμάτων μου εχει σπάσει τα νεύρα, εχθες ομως περασε κανονικά με το εργαλείο "run.bat" που ειχε στο φάκελο της η custum 1.12 στην διαχειριση συσκευων, με τι ονομα σου αναγνωριζει την συσκευή όταν την συνδέεις στο pc σου; κανονικά πρέπει να το λέει σαν Android Sooner Single ADB Interface. αν δεν στο λεει έτσι τότε δεν έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση των adb drivers ή δεν έχεις ενεργοποιησει το debugging μεσα από το κινητό. τωρα δοκιμασα ξανα την διαδικασια και περασα κανονικα ξανα το cwm recovery μεσα στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Σαν "Android Composite ADB Interface" μου το λειει στην διαχείριση αλλα και στο λαπτοπ που δοκίμασα το εγραφε σαν "Android Sooner Single ADB Interface" για κοίτα την φώτο που σου εχω δεν ειναι αυτή η cwm recovery? εμένα μου φαίνεται ΟΧΙ και πως περασαν οι custom του κινεζου αλλα και η 1.12 που εχω τωρα? http://s11.postimg.org/wo5vkxten/IMG_0373.jpg Edited December 24, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Σαν "Android Composite ADB Interface" μου το λειει στην διαχείριση αλλα και στο λαπτοπ που δοκίμασα το εγραφε σαν "Android Sooner Single ADB Interface" για κοίτα την φώτο που σου εχω δεν ειναι αυτή η cwm recovery? εμένα μου φαίνεται ΟΧΙ και πως περασαν οι custom του κινεζου αλλα και η 1.12 που εχω τωρα? http://s11.postimg.org/wo5vkxten/IMG_0373.jpg όχι αυτό ειναι το stock recovery. δοκιμασε σε αλλη θυρα και επισης δοκιμασε στο developers options την επιλογη "revoke usb debugging authorizations".. αν δεν σου βγει το αλλο που σου εστειλα σε screen πιο πανω, δεν προκειται να περάσει custom recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts