kallair Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Παιδιά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει Gmail Phone sync για να συγχρονίζει επαφές.. Ισχύει? που το διαβασες; προσωπικα δεν εχω θεμα μια χαρα μου συγχρονιζει. μολις το δοκιμασα κιολας και συγχρονισαν ολα μεσα σε 5 δευτερολεπτα. edit. μου βγαζει ενα sync error αλλά παραδόξως όλες οι εφαρμογες της google αναφέρει ότι εχουν συγχρονισει πριν μερικα δευτερολεπτα.. και οντως συγχρονισαν γιατι μου ηρθε και ειδοποιηση για νεα emails. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν μου εμφανίζει τίποτα. για να καταλάβω αν ειναι 2g ή 3g παω στην κατάσταση τηλεφώνου και αν ειναι edge είναι 2g αν είναι hspa είναι 3g. Μόνο έτσι μπορώ να το καταλάβω ποια ρομ φορας; Edited December 22, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδια στα 81 ευρω αξιζει;οταν λεω αξιζει εννοω κ περα απο αυτα που δε καταλαβαινω κ συζητατε,αν εχει θεματα σε καθημερινη χρηση...δηλ φεις,παιχνιδια,κλησεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slapgeo Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 όπως την στείλανε απο vickmall φοράει android 4.4.2 cncommon v9.06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 που το διαβασες; προσωπικα δεν εχω θεμα μια χαρα μου συγχρονιζει. μολις το δοκιμασα κιολας και συγχρονισαν ολα μεσα σε 5 δευτερολεπτα. edit. μου βγαζει ενα sync error αλλά παραδόξως όλες οι εφαρμογες της google αναφέρει ότι εχουν συγχρονισει πριν μερικα δευτερολεπτα.. και οντως συγχρονισαν γιατι μου ηρθε και ειδοποιηση για νεα emails. http://m.gsmarena.com/zte_redbull_v5_v9180-reviews-6679.php Εδώ το είδα αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα εντάξει τότε.. Αν και τώρα βλέπω ένα φίλο παραπάνω που λέει ότι δεν έχει βιντεοκληση... :-\ κουφά πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 android L θα παρει ? με 4 γκιγκα μνημη μονο την παλευει ? ποσα μενουν για εφαρμογες ? παρακαλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 αποτι ειδα οι ρομ για την εκδοση με τα 2 γιγα ραμ δε κανουν για την εκδοση με το 1 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 αποτι ειδα οι ρομ για την εκδοση με τα 2 γιγα ραμ δε κανουν για την εκδοση με το 1 γιγα android L θα παρει ? με 4 γκιγκα μνημη μονο την παλευει ? ποσα μενουν για εφαρμογες ? παρακαλω ? εχουν αναφερθει στις τελευταιες σελιδες για το android L. για το ποσο μενει για εφαρμογες, μαλλον 1gb. όπως την στείλανε απο vickmall φοράει android 4.4.2 cncommon v9.06 ειναι beta ειπαμε αυτή η εκδοση. περνα την 1.15. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αποτι ειδα οι ρομ για την εκδοση με τα 2 γιγα ραμ δε κανουν για την εκδοση με το 1 γιγα Link παρακαλω; γιατι όλες οι ρομ που ξερω εγω κανουν για ολα. στις πρώτες 4.3 ισως να ισχυε αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 @kallair συγχαρητήρια για τη βοηθεια που προσφερεις ! :thanks: Υπαρχει τροπος να κανουμε ολο τον χωρο του κινητου μονο για εφαρμογες ; (οπως γινοταν στο zte v970...... ) ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Έχω παραγγείλει το κινητό, αλλά ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου. Χωρίς να γνωρίζω λοιπόν, υπήρχε τρόπος να δωθεί όλος ο χώρος για εφαρμογές, σε κινητά με mtk επεξεργαστές. Θα πρέπει να ρωτήσουμε αν ξέρει κάποιος χρήστης κάτι αντίστοιχο και με snapdragon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) γιατι sd card δε παιρνει οπως ολα τα κινητα? 7 ευρω εχουνε Απο'κει ηθελα να παρω κι εγω αλλα δεν εχει paypal οποτε δεν ρισκαρω...:( Ευχαριστω για την απαντηση.:) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι τελετε κυριε...:lol: δε εχει paypal οντως Edited December 22, 2014 by darkie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 γιατι sd card δε παιρνει οπως ολα τα κινητα? 7 ευρω εχουνε δεν εγκαθίστανται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης χωρίς πείραγμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 @kallair συγχαρητήρια για τη βοηθεια που προσφερεις ! :thanks: Υπαρχει τροπος να κανουμε ολο τον χωρο του κινητου μονο για εφαρμογες ; (οπως γινοταν στο zte v970...... ) ευχαριστω και παλι Προσωπικα δεν εχω διαβασει καποιον τροπο ειτε στο xda ή αλλου για να επεκτεινουμε έτσι τον χωρο εφαρμογών του κινητου. αφου ψαχνεστε για περισσοτερο χώρο για εφαρμογές, γιατί δεν περνάτε καποια άλλη ρομ (βλεπε cm11 πχ) που δεν εχει το θεμα με το που θα κανεις εγκατασταση τις εφαρμογες μιας και θα εχεις κανει ήδη και root? ειναι πιο ασφαλες από το να πειραζεις τα partitions του κινητου. απο το να το μπρικαρετε και να πρεπει να το στειλετε πισω στην κινα για να σας το φτιαξουν, καλυτερα προτιμηστε δοκιμασμενες και πιο ασφαλεις λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Προσωπικα δεν εχω διαβασει καποιον τροπο ειτε στο xda ή αλλου για να επεκτεινουμε έτσι τον χωρο εφαρμογών του κινητου. αφου ψαχνεστε για περισσοτερο χώρο για εφαρμογές, γιατί δεν περνάτε καποια άλλη ρομ (βλεπε cm11 πχ) που δεν εχει το θεμα με το που θα κανεις εγκατασταση τις εφαρμογες μιας και θα εχεις κανει ήδη και root? ειναι πιο ασφαλες από το να πειραζεις τα partitions του κινητου. απο το να το μπρικαρετε και να πρεπει να το στειλετε πισω στην κινα για να σας το φτιαξουν, καλυτερα προτιμηστε δοκιμασμενες και πιο ασφαλεις λυσεις. Βεβαια,μια καλη λυση ειναι να εγκαταστησετε το Link2sd και να δημιουργησετε καινουριο partition στην sd καρτα σας,ωστε να συνδεσετε τα αρχεια των εφαρμογων σε εκεινο το partition..Με αυτο τον τροπο ελευθερωνετε αρκετο χωρο απο τον ηδη υπαρχοντα των εφαρμογων και δεν πειραζετε τα partition του κινητου! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημερα εφτασε κ το δικο μου στο ταχυδρομειο μου σημερα μαλλον αυριο θα το εχω να δω κ πως το εστειλε το vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atimos40 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημερα εφτασε κ το δικο μου στο ταχυδρομειο μου σημερα μαλλον αυριο θα το εχω να δω κ πως το εστειλε το vickmall Καλημερα φιλε μου,σε ποσες μερες σου ηρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημερα φιλε μου,σε ποσες μερες σου ηρθε; 6/12 εφυγε απο σιγκαπουρη 21/12 ηταν Αθηνα σημερα Θεσσαλονικη συγνωμη σε ολους για το offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atimos40 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 6/12 εφυγε απο σιγκαπουρη 21/12 ηταν Αθηνα σημερα Θεσσαλονικη συγνωμη σε ολους για το offtopic Μια χαρα! Και εγω ζητω συγνωμη για το offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Οπότε να περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα το κινητό του κολλητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες αλλα επειδη εχω μυαλο πουλακιου εχω δυο ερωτησουλες παρακαλω 1) οταν λεμε android L ενοουμε lolipop η εκδοση kitkat διαμορφωμενη να επιτρεπει στις εφαρμογες να εγκαθιστανται στην sd ? 2) ποια εκδοση συμφερει για τα λεφτα της ? 1/4 η 2/8 ? 100$ 140$ εσεις τι προτιμησατε οι περισσοτεροι ? θελω να παραγγειλω απο vickmall ευχαριστω να ειστε ολοι καλα :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες αλλα επειδη εχω μυαλο πουλακιου εχω δυο ερωτησουλες παρακαλω 1) οταν λεμε android L ενοουμε lolipop η εκδοση kitkat διαμορφωμενη να επιτρεπει στις εφαρμογες να εγκαθιστανται στην sd ? 2) ποια εκδοση συμφερει για τα λεφτα της ? 1/4 η 2/8 ? 100$ 140$ εσεις τι προτιμησατε οι περισσοτεροι ? θελω να παραγγειλω απο vickmall ευχαριστω να ειστε ολοι καλα :D:D:D 1.lollipop. 2.κοίτα τα 140 δολάρια είναι κάπου 115 ευρώ. Για τόσα λεφτά είναι χώμα η τιμή των 2 gb. Και είναι πολύ πιο future proof. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Μου ήρθε σμρ η θήκη που είχα παραγγείλει.απλή όπως την ήθελα Αλλά θα ήθελα να το καλύπτει Κ από πάνω για καλύτερη προστασία. Είχε δώρο Κ μια ζελατίνα που εφάρμοσε τέλεια.Μια χαρά είναι για Μέχρι να μου έρθει Κ το tempered glass. Edited December 23, 2014 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriiis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Η κάμερα είναι 13MP βλέπω. Είναι interpolated 13MP ή όχι? Όσοι έχετε αποκτήσει το κινητό, είστε ευχαριστημένοι απ'τις φωτογραφίες που βγάζει? Ευχαριστωωώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Η κάμερα είναι 13MP βλέπω. Είναι interpolated 13MP ή όχι? Όσοι έχετε αποκτήσει το κινητό, είστε ευχαριστημένοι απ'τις φωτογραφίες που βγάζει? Ευχαριστωωώ! κανονική και με καλο φακο της sony. προσωπικα ειμαι ευχαριστημένος. τοσο απο την καμερα αλλά και από το camera app που εχει καποια ωραια extras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σήμερα παρελαβα και εγω απο To2c ειχε την multilang Rom και του εκανα update την 1.15 οπου και εχασε βεβαια τα Ελληνικα... Παω να περασω την CM11 οπως εχει αναφερθει στο πρωτο post αλλα δεν μπορω να τα καταφερω δυστηχως το V9180 ROOT-RECOVERY. bat ΔΕΝ θελει να δουλεψει για να ξεκινησει η διαδικασία. Μπορει να βοηθησει καποιος μπας και καταφερω να περάσω την CM11. Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σήμερα παρελαβα και εγω απο To2c ειχε την multilang Rom και του εκανα update την 1.15 οπου και εχασε βεβαια τα Ελληνικα... Παω να περασω την CM11 οπως εχει αναφερθει στο πρωτο post αλλα δεν μπορω να τα καταφερω δυστηχως το V9180 ROOT-RECOVERY. bat ΔΕΝ θελει να δουλεψει για να ξεκινησει η διαδικασία. Μπορει να βοηθησει καποιος μπας και καταφερω να περάσω την CM11. Ειχα κι εγω το ιδιο θεμα σε windows 8.1 αλλα σε xp λειτουργησε κανονικα..Δοκιμασε αυτο καλυτερα: https://drive.google.com/file/d/0B4xSaS99TWc2WU53ZkNQcmFVbVE/view Απο το xda: GUIDE TO INSTALL CUSTOM RECOVERY + CUSTOM ROM: REQUIREMENTS: 1. Be sure to backup all important data (contacts, messages, call records, etc.) before proceeding. 2. Working Windows PC with ADB Drivers installed - without proper installation of drivers the process will not be successful. 3. Ensure that Phone Battery is at least 40%. STEPS: (If you need only Custom Recovery, then follow the steps from 2 to 7, other steps you can skip) 1. Download the required zipped Custom ROM and copy it to the root directory of External SD card or Internal SD card. 2. Download the Recovery Tool zip file. (Link to download the Tool) . Make sure to download whole files. After that copy the zipped file to the root directory of C:\ or any place you prefer and then unzip the downloaded file. 3. Enable USB debuging mode. ("Menu Button" >> System settings(Settings) >> About phone(On the phone) >> Tap 6 times on Build number>>"Back button">> More >> Developer options >> Enable USB Debugging) 4. Connect the phone to the PC. 5. Go to the folder where you have unzipped the Recovery Tool file, and then execute the batch file "run.bat". 6. In PC, new window will open. Input your choice of Custom Recovery accordingly. 7. Follow the steps on-screen until all completes. 8. After completion, in the Fastboot menu, select "Boot recovery". 9. If the Custom Recovery was flashed succesfully, you will get CWM or TWRP recovery menu. 10. Perform wipe data/factory reset and wipe cache partition. 11. To flash the firmware: Select "Install ZIP" >> "choose zip from sdcard0 or sdcard1" depending on which SD card you have copied the ROM, external or internal >> Select Custom ROM >> Click Yes to flash selected ROM. 12. Wait until you get the confirmation of successful flashing. 13. Reboot the phone by selecting "reboot system now". 14. DONE. (Initial boot may take some time so have patience.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts