Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντοφλα ηταν αυτο?!?!?!!? :p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα νεα μου παπουτσάκια:D :happy: http://img307.imageshack.us/img307/312/dsc01098vganb4.jpg

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Τα νεα μου παπουτσάκια:D :happy: http://img307.imageshack.us/img307/312/dsc01098vganb4.jpg

Μεγια σου:happy: :happy:

Πολυ ωραιο παπουτσακι ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Μεγια σου:happy: :happy:

Πολυ ωραιο παπουτσακι ;)

Ευχαριστώ πολυ ...Ειναι στο style των All Stars και μ αρεσουν παρα πολύ για να τα βάλω για 1 παρασκευη/Σαββατο Βραδυ -αμα δε βάλω πάλι all stars :p

http://www.imagehosting.com/show.php/32228_921mage196.jpg.htmlΔεν ξερω γιατι δεν φαινεται αλλα ειναι πραγματικα σπανια παπουτσια, και ευτυχως ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Εκανα και παρελαση μ'αυτα...

@poseidon2004 πολυ σταρακι βρε παιδι μου :p

αλλα αυτα και τα ασπρα ειναι κουκλια..με τι style τα φορας?

Το παπουτσι μου :) με την διαφορα οτι εχει αυτοκολλητα αντι για κορδονια.:)

http://www.knipoog.com/swing/kiki/Etnies.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER RESPECT θέλω να κάνω μια ερώτηση ρε παιδια φoραω 41 1/2 αλλα στα πιο πολλά παππούτσια δεν βγαίνει οταν παίρνω 41 και κουραζομαι η περπατάω πολυ, μου δημιουργούνται καλοι και φουσκάλες. Aν παρω 42 μου βγαίνει απο πίσω η μόνη λύση ειναι παππούτσια αλλά με πολύ βαμβάκι μέσα τα Etnies είναι καλά? κάτι σε τετοιο στυλ οχι ακριβό προτείνετε παρακαλώ skate style
mobile fan user

RAVER RESPECT θέλω να κάνω μια ερώτηση ρε παιδια φoραω 41 1/2 αλλα στα πιο πολλά παππούτσια δεν βγαίνει οταν παίρνω 41 και κουραζομαι η περπατάω πολυ, μου δημιουργούνται καλοι και φουσκάλες. Aν παρω 42 μου βγαίνει απο πίσω η μόνη λύση ειναι παππούτσια αλλά με πολύ βαμβάκι μέσα τα Etnies είναι καλά? κάτι σε τετοιο στυλ οχι ακριβό προτείνετε παρακαλώ skate style

Να παιρνεις παπουτσια 42 νουμερο και απο μεσα να βαζεις πατους ετσι ωστε να μην βγαινει το ποδι απο πισω ουτε να χρειαζεται να περνεις μαρκες που σε βολευουν!!!!;) ;) :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

οοο καλο..ειδα να το κανει ενας πωλητης σε εναν πελατη..του εδωσε και πατους και ενα σπρευ αλλα δεν ειδα τι ηταν αυτο..μαλλον για τον ιδιο λογο..αλλα για επωνυμο παπουτσι(φοβερο nike shox ασημι που γυαλιζε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Μήπως φοράς 42-44; Είναι πολύ συνηθισμένα νούμερα και συνήθως τα πρώτα που φεύγουν...

46 φοράω... Θα ξανακατεβώ Λονδίνο το Σαββατοκυρίακο ελπίζω να τα βρω και να έχω και τα λεφτά για να τα αγοράσω :lol:

Το παπουτσι μου :) με την διαφορα οτι εχει αυτοκολλητα αντι για κορδονια.:)

http://www.knipoog.com/swing/kiki/Etnies.jpg

RAVER εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια σου, παρολο που δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους παπουτσιου, αυτα ειναι πραγματι ωραια!!! Απο τιμη τι λενε???

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

RAVER εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια σου, παρολο που δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους παπουτσιου, αυτα ειναι πραγματι ωραια!!! Απο τιμη τι λενε???

Τα etnies απο οσο ξερω εχουν γυρω στα 90€-100€

Δημήτρης

Το συγκεκριεμενο το εχω αγορασει 130 ευρο πριν 3 χρονια.μαλιστα δεν εχω βρει και παρομοιο στην Ελληνικη αγορα.ειναι πολυ ανετο παπουτσι και το φοραω πολυ καιρο και ειναι παπαουτσι που δεν εχει χασει ουτε απο σολα ουτε και απο δερμα.το συνιστω ανεπιφυλακτα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα etnies απο οσο ξερω εχουν γυρω στα 90€-100€

που εχεις βρει τοσο φθηνα,στειλε μου pm να παω να αγορασω..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia thelo na agoraso ena papoutsaki maurio h kafe sto opoio omos na mhn mpainei to nero gia na mporo na to vazo aneta ton xeimona !! to thelo gia kalo !! rixte kamia idea!!

@poseidon2004 πολυ σταρακι βρε παιδι μου :p

αλλα αυτα και τα ασπρα ειναι κουκλια..με τι style τα φορας?

Δεν ειναι ασπρα ηταν πολυ ανοιχτα γαλάζια - το χρωμα του πολύ πολυ ξεβαμενουμε jeans τυπου 501 της levi's...τωρα εχουν γινει ασπρο-γκρι :P

*Αν και τα αγαπημενα μου ειναι τα ασπρομαυρα που σε πολυ φαίνονται στη photo ...*

με σχετικα χαμιλοκαβαλο jeans (90 % replay ) και με t-shirt το καλοκαιρι η λεπτη ανοιξιατικη το χειμονα -με ζακετα και μπουφαν το χειμόνα ...

re paidia thelo na agoraso ena papoutsaki maurio h kafe sto opoio omos na mhn mpainei to nero gia na mporo na to vazo aneta ton xeimona !! to thelo gia kalo !! rixte kamia idea!!

file mou money makes the world go round. ti budget diatheteis?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

τα νεα μου παπουτσια,παρα πολυ βολικα πραγματικα.

http://img398.imageshack.us/img398/6155/dsc00029kt5.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μιλαμε ειναι πολυ βολικα σχεδον δεν τα νιωθω στο ποδι μου παρολο που ειναι καπως μεγαλο παπουτσι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.