Nos 55 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Παντοφλα ηταν αυτο?!?!?!!? :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Τα νεα μου παπουτσάκια:D :happy: http://img307.imageshack.us/img307/312/dsc01098vganb4.jpg Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Τα νεα μου παπουτσάκια:D :happy: http://img307.imageshack.us/img307/312/dsc01098vganb4.jpg Μεγια σου:happy: :happy: Πολυ ωραιο παπουτσακι ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Μεγια σου:happy: :happy: Πολυ ωραιο παπουτσακι ;) Ευχαριστώ πολυ ...Ειναι στο style των All Stars και μ αρεσουν παρα πολύ για να τα βάλω για 1 παρασκευη/Σαββατο Βραδυ -αμα δε βάλω πάλι all stars :p Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 http://www.imagehosting.com/show.php/32228_921mage196.jpg.htmlΔεν ξερω γιατι δεν φαινεται αλλα ειναι πραγματικα σπανια παπουτσια, και ευτυχως ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Εκανα και παρελαση μ'αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 @poseidon2004 πολυ σταρακι βρε παιδι μου :p αλλα αυτα και τα ασπρα ειναι κουκλια..με τι style τα φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Το παπουτσι μου :) με την διαφορα οτι εχει αυτοκολλητα αντι για κορδονια.:) http://www.knipoog.com/swing/kiki/Etnies.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 και ειναι ετσι φαρδια?? μονο στο μεγεθος των vans μπορω να τα φανταστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 RAVER RESPECT θέλω να κάνω μια ερώτηση ρε παιδια φoραω 41 1/2 αλλα στα πιο πολλά παππούτσια δεν βγαίνει οταν παίρνω 41 και κουραζομαι η περπατάω πολυ, μου δημιουργούνται καλοι και φουσκάλες. Aν παρω 42 μου βγαίνει απο πίσω η μόνη λύση ειναι παππούτσια αλλά με πολύ βαμβάκι μέσα τα Etnies είναι καλά? κάτι σε τετοιο στυλ οχι ακριβό προτείνετε παρακαλώ skate style Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 RAVER RESPECT θέλω να κάνω μια ερώτηση ρε παιδια φoραω 41 1/2 αλλα στα πιο πολλά παππούτσια δεν βγαίνει οταν παίρνω 41 και κουραζομαι η περπατάω πολυ, μου δημιουργούνται καλοι και φουσκάλες. Aν παρω 42 μου βγαίνει απο πίσω η μόνη λύση ειναι παππούτσια αλλά με πολύ βαμβάκι μέσα τα Etnies είναι καλά? κάτι σε τετοιο στυλ οχι ακριβό προτείνετε παρακαλώ skate style Να παιρνεις παπουτσια 42 νουμερο και απο μεσα να βαζεις πατους ετσι ωστε να μην βγαινει το ποδι απο πισω ουτε να χρειαζεται να περνεις μαρκες που σε βολευουν!!!!;) ;) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 οοο καλο..ειδα να το κανει ενας πωλητης σε εναν πελατη..του εδωσε και πατους και ενα σπρευ αλλα δεν ειδα τι ηταν αυτο..μαλλον για τον ιδιο λογο..αλλα για επωνυμο παπουτσι(φοβερο nike shox ασημι που γυαλιζε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Trelenomai gai Pradakia kai gia ta Y3!! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 :DΤΟ παπουτσι μου!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Τα νεα μου παπουτσάκια:D :happy: http://img307.imageshack.us/img307/312/dsc01098vganb4.jpg polu oraio papoutsaki !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Μήπως φοράς 42-44; Είναι πολύ συνηθισμένα νούμερα και συνήθως τα πρώτα που φεύγουν... 46 φοράω... Θα ξανακατεβώ Λονδίνο το Σαββατοκυρίακο ελπίζω να τα βρω και να έχω και τα λεφτά για να τα αγοράσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Το παπουτσι μου :) με την διαφορα οτι εχει αυτοκολλητα αντι για κορδονια.:) http://www.knipoog.com/swing/kiki/Etnies.jpg RAVER εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια σου, παρολο που δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους παπουτσιου, αυτα ειναι πραγματι ωραια!!! Απο τιμη τι λενε??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 RAVER εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια σου, παρολο που δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους παπουτσιου, αυτα ειναι πραγματι ωραια!!! Απο τιμη τι λενε??? Τα etnies απο οσο ξερω εχουν γυρω στα 90€-100€ Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 RAVER εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια σου, παρολο που δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους παπουτσιου, αυτα ειναι πραγματι ωραια!!! Απο τιμη τι λενε??? Το συγκεκριεμενο το εχω αγορασει 130 ευρο πριν 3 χρονια.μαλιστα δεν εχω βρει και παρομοιο στην Ελληνικη αγορα.ειναι πολυ ανετο παπουτσι και το φοραω πολυ καιρο και ειναι παπαουτσι που δεν εχει χασει ουτε απο σολα ουτε και απο δερμα.το συνιστω ανεπιφυλακτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Τα etnies απο οσο ξερω εχουν γυρω στα 90€-100€ που εχεις βρει τοσο φθηνα,στειλε μου pm να παω να αγορασω..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 re paidia thelo na agoraso ena papoutsaki maurio h kafe sto opoio omos na mhn mpainei to nero gia na mporo na to vazo aneta ton xeimona !! to thelo gia kalo !! rixte kamia idea!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 @poseidon2004 πολυ σταρακι βρε παιδι μου :p αλλα αυτα και τα ασπρα ειναι κουκλια..με τι style τα φορας? Δεν ειναι ασπρα ηταν πολυ ανοιχτα γαλάζια - το χρωμα του πολύ πολυ ξεβαμενουμε jeans τυπου 501 της levi's...τωρα εχουν γινει ασπρο-γκρι :P *Αν και τα αγαπημενα μου ειναι τα ασπρομαυρα που σε πολυ φαίνονται στη photo ...* με σχετικα χαμιλοκαβαλο jeans (90 % replay ) και με t-shirt το καλοκαιρι η λεπτη ανοιξιατικη το χειμονα -με ζακετα και μπουφαν το χειμόνα ... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 re paidia thelo na agoraso ena papoutsaki maurio h kafe sto opoio omos na mhn mpainei to nero gia na mporo na to vazo aneta ton xeimona !! to thelo gia kalo !! rixte kamia idea!! file mou money makes the world go round. ti budget diatheteis? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 τα νεα μου παπουτσια,παρα πολυ βολικα πραγματικα. http://img398.imageshack.us/img398/6155/dsc00029kt5.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Πράγματι τα air max 360 είναι άψογα! Υπολογίζω να τα πάρω σύντομα... Και ωραίο χρώμα διάλεξες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 μιλαμε ειναι πολυ βολικα σχεδον δεν τα νιωθω στο ποδι μου παρολο που ειναι καπως μεγαλο παπουτσι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts