JustMe Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Είναι στο κουτί αλλά δεν είναι ενσωματωμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 polu wraio..bgainei se polla xrwmata e?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 h kaltsa einai kanonikh??k meta aspoume thn girizeis e3w apo to papoutsi h einai eidikes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Όχι δεν είναι κανονικές.. Να κ μερικές φωτογραφίες τις οποίες έκανα resize γιατί το υπερογκο ποσό των 55kb που δίνει το myphone για αρχεία δεν μου έφτανε...(φτου μ,ειμαι κ πολύ άπληστος) :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 oi kaltses bgainoun se alla xrwmata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Εάν πάρεις κ όλο το παπούτσι σε άλλο χρώμα ναι... Είναι συνδιασμοί!Δες το site!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 http://www.streamload.com/killer_instict/papoutsia.jpg ψάχνω αυτά τα παπούτσια σε ΟΛΑ τα Χανιά και ακόμα να τα βρω.:( ξέρετε τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 @haris_led edw sth thessalonikh ta briskeis 75-110(xwris ekptwsh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Ma luv! http://www.barolas.gr/ftp/010138.jpg Μπορεις ομως αυτα να τα φορας καθε μερα?Ειναι ποδοσφαιρικο ρε γμτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Ma luv! http://www.barolas.gr/ftp/010138.jpg Μπορεις ομως αυτα να τα φορας καθε μερα?Ειναι ποδοσφαιρικο ρε γμτ.. Μπορεί να τα βγάλει και σε νορμάλ έκδοση, εκτός ποδοσφαιρικών. πχ. τα παπούτσια του Νικοπολίδη κυκλοφορούν εκτός από έκδοση για ποδόσφαιρο και σαν κανονικό αθλητικό παπούτσι (τώρα έβγαλε και το νεότερο μοντέλο). Περίμενε λίγο, μήπως είσαι τυχερός. Πάντως μην πάρεις τα ποδοσφαιρικό. Εκτός του ότι θα σε χτυπήσουν αν τα φοράς όλη μέρα, γλιστράνε απίστευτα στο ψιλοβρεγμένο δάπεδο. Ένας φίλος μου πήρε τα ποδοσφαιρικά για επίδειξη κτλ. και όταν βρέχει τον κρατάμε μην πέσει, πολύ χάλια κατάσταση! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 καλα και αυτος δεν εχει αλλο ζευγαρι να βαλει αμα βρεχει για να μην γλυστραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. March 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Elina....esu logika 8a ksereis: Piga na dw kati prada (ta kalokairina me ta tetragwnakia apo katw), sthn Boston kai ta eixan $260, diladi peripou 200 euro. Ellada einai pio ftina kalogirou?...giati an einai na perimenw na ta parw otan girisw. Xwris na eimai sigouri, einai pio akriva! Elaxisti diafora omws! 230-250 Euro! Agoraseta kalutera apo Bostoni...! Ma kathe epifulaksi panta! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πως σας φαινονται αυτα http://www.jdsports.co.uk/uploads/products/large/2583_03692.jpg εμενα μου αρεσαν πολυ για καφεδακι και καθε μερα κλπ .Γυρω στα 100 Ευρω εχουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 καλα και αυτος δεν εχει αλλο ζευγαρι να βαλει αμα βρεχει για να μην γλυστραει? Δεν είναι μόνο όταν βρέχει! Επειδή ουσιαστικά πατάει η μισή σόλα του παπουτσιού στο έδαφος, όπου πατήσεις και έχει λίγο νερό, γλιστράει αμέσως! Το ίδιο και σε γυαλισμένα δάπεδα, πχ. πλακάκια ή μάρμαρο. Και άντε να τον πείσεις ότι τα παπούτσια που πήρε 150+ ευρώ δεν κάνουν για κάθε μέρα! Γι' αυτό και η ΝΙΚΕ βγάζει πολλά ποδοσφαιρικά παπούτσια της και σε νορμάλ έκδοση! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πως σας φαινονται αυτα http://www.jdsports.co.uk/uploads/products/large/2583_03692.jpg εμενα μου αρεσαν πολυ για καφεδακι και καθε μερα κλπ .Γυρω στα 100 Ευρω εχουν :) καλόοοοοοοο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Να και τα δικά μου ! Nike total 90 III σε μπλε ασημένιο Όπως λέει και ο φίλος ο ibaxevan γλιστράνε πολύ όταν είναι βρεμένα κάτω αλλά χαλάλι τους !είναι κουκλιά http://briefcase.pathfinder.gr/download/poseidon_cosmos/30173/394957/0/90.jpg Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 (edited) Reebok exo kai einai poly aneta... Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 εμενα γιατι δεν μου αρεσουν καθολου τα παπα στην φωτο? .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 ta dika mou sas aresoun???me ayta bgainw e3w..thelete kai ta upoloipa??(timh 90 eyrw) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 εντακει καλουτσικα ειναι για 14 χρονων παιδι.. ..για ριξε και τα υπολοιπα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 ta prwta einai ayta pou foraw sxoleio(kathimerina) --adidas a3 ultraride-- kai ta katw einai ta basketika ---nike shox elevate--- timh den lew giati tin proigoumenh fora me eipan pswnio :mad: ean thelete padws na sas pw den uparxei problima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Eeee τι να πω .. Για 14χρονο τα βρίσκω... horreur! Ξέρω γω,πολύ εκκεντρικά ρε γμτ..Είναι παπούτσια αυτά??Τι να πω!! Είναι σαν να λέμε τα παίρνω επειδή είναι ακριβά για να πουλάω μούρη! Τα πιο πάνω,αυτά που φοράς για να πας έξω ήταν πολύ καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 se plirofwrw ta papoutsia ta prwta(gri mavro) einai sth moda fetos kai ta poulisane polu..ta alla ta nike ta basketika ta forane sxedon oloi sto mpasket..ta sigekrimena..opote den mporeis na les kati tetoio..kai na sou pw kati..ta adidas pou sou aresan einai ta pio akriba... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 εμενα γιατι δεν μου αρεσουν καθολου τα παπα στην φωτο? .. δεν πειράζει ...μη τα φορέσεις :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Ωραία τα total90 τα έχω σε άλλους χρωματισμούς.. αλλά εμένα.. με ενθουσίασαν αυτά τα μοκασίνια. http://www.neimanmarcus.com/products/mp/NMM6226_mp.jpg Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts