VeCo Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 kaloforeta, pados estakses arketa:O Αν τα πήρε από Styledrops εννοείται, αν τα πήρε από αλλού, ίσως και στην μισή τιμή... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Αν τα πήρε από Styledrops εννοείται, αν τα πήρε από αλλού, ίσως και στην μισή τιμή... :p κατι ξερει ...:D καμια φορα πρεπει να σαι τυχερος.... και μ χει ξανατυχει με παπουτσια μπερμπερι..τοτε δν τ πηρα.. αλλα αυτη τη φορα...:cool: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 http://cgi.ebay.de/Adidas-TDK-Ultra3-Schuhe-%5B-NEU-%5D-braun---grau-Gr.-43_W0QQitemZ370165353657QQcmdZViewItemQQimsxZ20090226?IMSfp=TL0902261110003r15782 Αυτά πως σας φαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 http://cgi.ebay.de/Adidas-TDK-Ultra3-Schuhe-%5B-NEU-%5D-braun---grau-Gr.-43_W0QQitemZ370165353657QQcmdZViewItemQQimsxZ20090226?IMSfp=TL0902261110003r15782 Αυτά πως σας φαίνονται? προτιμω σε ασπρο ... μιας και "ανοιγει" ο καιρος... ωραια ειναι :) Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Καλοφόρετα taz17 Τα adidas δεν μου άρεσαν. Υπάρχουν πολύ ωραιότερα adidas σε όλα τα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 http://cgi.ebay.de/Adidas-TDK-Ultra3-Schuhe-%5B-NEU-%5D-braun---grau-Gr.-43_W0QQitemZ370165353657QQcmdZViewItemQQimsxZ20090226?IMSfp=TL0902261110003r15782 Αυτά πως σας φαίνονται? Σαν ποδοσφαιρικο παπουτσι το :blink: και απο τις ραφες και απο το στυλ! νομιζω αυτο το ειδος παπουτσιου εχει "πεθανει" απο την μοδα..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/van_prisonissue_23_l.jpg Ωραία ? :),:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Χιλιοφορεμένα, συνηθισμένα και η μόδα τους έχει περάσει προ πολλού. Εάν σου αρέσουν βέβαια πάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Μια που δεν βρηκα αναλογο θεμα ανοιγω καινουργιο σχετικα με το πως θα καθαριζουμε τα παπουτσια μας. Ξεκιναω με τα δικα μου. Εχω ενα ζευγαρι γαλαζια μοκασινια σουεντ απο τον Harala τα οποια θελουν καθαρισμα-συντηρηση. Πηγα σε εναν τσαγκαρη ο οποιος μου εδωσε ενα καθαριστικο αλλα δεν εκανε τιποτα. Εχετε να προτεινετε καποια ιδεα, καποιο συγκεκριμενο προιον ισως? Ακουω προτασεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Στα καταστήματα foot locker (στ the Mall Athens έχει σίγουρα δεν ξέρω αν έχει αλλού) πουλάνε ειδικά καθαριστικά (που βγάζουν έναν αφρό και έχει και ειδικό βουρτσάκι στ καπάκι) για όλους τους τύπους παπουτσιών... για sneakers, αθλητικά, δερμάτινα κτλ.. Εγώ τα έχω δοκιμάσει πολλές φορές και κάνουν μια χαρά δουλειά.. Επίσης πέρα απο το ότι καθαρίζουν είναι και για τη δυσμοσμία.. Μπορείς να βάλεις τον αφρό και μέσα στ παπούτσι και μετά από λίγη ώρα εξατμίζεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Αν τα πήρε από Styledrops εννοείται, αν τα πήρε από αλλού, ίσως και στην μισή τιμή... :p 3es an ta exei sto attica ?? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 3es an ta exei sto attica ?? Μπορεί, αλλά δε νομίζω. Περισσότερες πιθανότητες έχεις στην boutique, ή στον Καλογήρου. Α, και στο Incrocio. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ισχύει. Πολύ καλό. Το έχω αγοράσει και 'γω και είμαι ευχαριστημένος.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 http://www.styledrops.com/handbags-33820.html περιμενω εντυπωσεις :D pragmatika panemorfa...yparxei kanena allo online katasthma pou na ta exei? sto luisaviaroma ta brhka mono se mple.... pragmatika panemorfa omws....me geia..:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 πανε χιονιδη+frateli karida ..τα χει σε μπλε,κοκκινο,ασπρα,μπλε ανοιχτο με κατι σαν ψαθινο στη σολα και ενα ψιλο ροζ με το ιδιο χαρακτηριστικο στη σολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 swstos o kostakiss..me th monh diafora oti de menw pia thess kai gi'ayto 8elw online katasthma gamwto.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Μπορεί, αλλά δε νομίζω. Περισσότερες πιθανότητες έχεις στην boutique, ή στον Καλογήρου. Α, και στο Incrocio. Apo auta pou aneferes kaloghrou sto kentro exei kolwnaki mono e? Ta alla pou les pou briskontai? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 swstos o kostakiss..me th monh diafora oti de menw pia thess kai gi'ayto 8elw online katasthma gamwto.... σορρυ αλλα απαντησα μεσω της περιοχης που εχεις δηλωμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 nai nai..den ftais esy...egw prepei na to alla3w...:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια της element μιας κ μου εχουν βγει σκυλια οσα ζευγαρια εχω παρει κ απο εμφανιση ειναι κορυφαια(τουλαχιστον για εμενα) :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Apo auta pou aneferes kaloghrou sto kentro exei kolwnaki mono e? Ta alla pou les pou briskontai? Καλογήρου έχει Κολωνάκι, Κηφισιά, στο Golden Hall και αλλού που δεν μου έρχονται τώρα. :p Το Incrocio είναι στο Κολωνάκι, απέναντι περίπου από το Puma, λίγο πιο κάτω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 http://www.all-wear.gr/photos/1227096892-4.jpg Πώς σας φαίνονται? Τα πήρα προχθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πώς σας φαίνονται? Τα πήρα προχθές einai ολοκληρα ασημι;;δεν με βοηθαει πολυ η φωτο να καταλαβω Αν ναι τα θεωρω υπερβολικα.. Επισης μηπως καποιος που ασχολειται με τεννις μπορει να μου προτεινει καποιο παπουτσι;;; δεν ξερω ακριβως ποιες μαρκες ειναι καλες γι αυτο που θελω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Ναι, είναι ολόκληρο ασημί. Εκτός από τη σόλα βέβαια και το nike swoosh :p Τέσπα, για tennis δες εδώ (niketown) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Επισης μηπως καποιος που ασχολειται με τεννις μπορει να μου προτεινει καποιο παπουτσι;;; δεν ξερω ακριβως ποιες μαρκες ειναι καλες γι αυτο που θελω. κοιταξε στα intersport...έχει κάποια σχέδια της adidas τα οποία υπάρχουν μόνο εκεί (πχ Adidas Torrent) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts