toxic Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Kanena ap'ta duo, to kalokairi prostazei pantofla oxi kleisto papoutsi. Eidika autou toy typou pou kanei k ta podia sou na vrwmane... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Kanena ap'ta duo, to kalokairi prostazei pantofla oxi kleisto papoutsi. Eidika autou toy typou pou kanei k ta podia sou na vrwmane... Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μπόχας :lol: πάντως, χειμώνα-καλοκαίρι με ανοικτό ή κλειστό παπούτσι. Μήπως είναι μόνο δικό σου το πρόβλημα φίλε toxic? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 +1. Είναι μάλλον βλαχιά κατα τη γνώμη μου το καλοκαίρι να κυκλοφορεί ο κόσμος ντυμένος καλά και με την παντόφλα από κάτω. Για να πεταχτείς στο περίπτερο οκ, για να πας για μπάνιο, προφανώς, αλλά οχι για να πας για καφέ ξέρω 'γώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά...καλύτερα ένα κλειστό παπουτσάκι..Γιατί δε παίρνεις και το καραφλό και το μαλλιαρό? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 +1 στα κλειστα παπουτσια. και ελεος πια με τις σαγιοναρες! το να φορας τζιν και απο κατω σαγιοναρες ειναι οτι πιο τραγικο....:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Κι εγω το καλοκαιρι φοραω κλειστο παπουτσι,βεβαια οδηγαω μονο μηχανη και ειναι και αυτος ενας σημαντικος παραγοντας. παλιοτερα που ειχα σκουτερ φοραγα πεδιλα. παντως το παπουτσι με βαμβακερη καλτσα(τα περισσοτερα "σοσονια" ειναι Nylon) δεν μυριζει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Kanena ap'ta duo, to kalokairi prostazei pantofla oxi kleisto papoutsi. Eidika autou toy typou pou kanei k ta podia sou na vrwmane... Αν παίζει τίποτα σε Tod's; :shifty: :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μπόχας :lol: πάντως, χειμώνα-καλοκαίρι με ανοικτό ή κλειστό παπούτσι. Μήπως είναι μόνο δικό σου το πρόβλημα φίλε toxic? :p Εμμ... Μονο με ενα ζευγαρι μου ετυχε για να ειμαι ειλικρινης... Αρα δε νομιζω να ειναι συγκεκριμενα για μενα, ισως για συγκεκριμενα προιοντα. Αν παίζει τίποτα σε Tod's; :shifty: :wink: Παιζει, αν καταφερω να βρω το μπλε που θελω στο μεγεθος μου, αλλα και παλι οχι leather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 +1 στα κλειστα παπουτσια. και ελεος πια με τις σαγιοναρες! το να φορας τζιν και απο κατω σαγιοναρες ειναι οτι πιο τραγικο....:wacko: Εξαρταται με τι τζην το φορας. Μερικες φορες ειναι αρκετα ομορφο. Τωρα δε λεω, πολλοι φαινονται γυφτοι ετσι οπως ντυνονται αλλα οκ, αμα ξερεις να τα συνδυαζεις δεν ειναι καθολου ασχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 +1 στον toxic. Ειδικά με τζην-σωλήνες πιστεύω πως μία καλή σαγιονάρα (όχι πλαστική που παίρνεις για θάλασσα κ άμμο :p ) είναι ότι πρέπει. Στα μπλε tod's μου τα χαλάς λίγο. Όχι δέρμα δηλαδή... suede? :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Παιζει, αν καταφερω να βρω το μπλε που θελω στο μεγεθος μου, αλλα και παλι οχι leather. Ποιό ψάχνεις; Εγώ πάλι από Tod's ψάχνω να βρω οτιδήποτε καλό, αλλά δεν βρίσκω κάτι του - ιδιαίτερα κλασσικού - γούστου μου... Στα μπλε tod's μου τα χαλάς λίγο. Όχι δέρμα δηλαδή... suede? :\ Pourqoui pas? :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ...το να φορας τζιν και απο κατω σαγιοναρες ειναι οτι πιο τραγικο....:wacko: Όντως! Αν θα φορέσεις Jeans, να φορήσεις κλειστά παπούτσια.;) Οι σαγιονάρες πάνε με βερμούδα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 +1 στον toxic. Ειδικά με τζην-σωλήνες πιστεύω πως μία καλή σαγιονάρα (όχι πλαστική που παίρνεις για θάλασσα κ άμμο :p ) είναι ότι πρέπει. Στα μπλε tod's μου τα χαλάς λίγο. Όχι δέρμα δηλαδή... suede? :\ Κοιτα γενικα εμενα τα skinny jeans μου φερνουν λιγο σε emo, αλλα οντως με ενα σχετικα στενο (οχι καραστενο jean, να μπορει να αναπνεει το σωμα μας & να μην ιδρωνουμε ειναι το παν, ειδικα το καλοκαιρι) μια χαρα θα ειναι. Ποιό ψάχνεις; Εγώ πάλι από Tod's ψάχνω να βρω οτιδήποτε καλό, αλλά δεν βρίσκω κάτι του - ιδιαίτερα κλασσικού - γούστου μου... Το μοντελο ειναι κλασικο απλως ειναι σε blue χρωμα. Μπαι δε γουεη, ειδες καθολου τα Camper που σχεδιασε ο Jaime Hayon ? Ειναι απλα θεικα. Αυτο θελω στο μπλε/πρασινο/γουατεβερ αλλα δεν υπαρχουν πουθενα. Εψαξα ολα τα μαγαζια εδω και τπτ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Το μοντελο ειναι κλασικο απλως ειναι σε blue χρωμα. Μπαι δε γουεη, ειδες καθολου τα Camper που σχεδιασε ο Jaime Hayon ? Ειναι απλα θεικα. Αυτο θελω στο μπλε/πρασινο/γουατεβερ αλλα δεν υπαρχουν πουθενα. Εψαξα ολα τα μαγαζια εδω και τπτ... :( Δυστυχώς ούτε εγώ τα πέτυχα κάπου, κι ανέβηκα πριν λίγες μέρες Λονδίνο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αμα τα δεις καπου ενημερωσε με αμεσα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Αμα τα δεις καπου ενημερωσε με αμεσα :P Will do! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί στην αθηνα μπορώ να βρω παπούτσια Von Dutch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Υπάρχει ένα ολοκαίνουριο και υπέροχο γυναικείο ζευγάρι Dr. Martens Club Mary Jane σε μαύρο χρώμα (EU 41 / US 9 / UK 7) που δεν έχει φορεθεί ποτέ και ψάχνει ιδιοκτήτη... :) Χωρίς να θέλω να επηρεάσω, είναι τρομερά βολικά και μαλακά. Δυστυχώς μου βγήκαν μικρά για κάτι χιλιοστά και τα ξανααγόρασα ένα νούμερο μεγαλύτερα. :( Αν ενδιαφέρεται κάποιος, details (photos, τιμή, τρόπος αποστολής/παράδοσης) με PM. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί στην αθηνα μπορώ να βρω παπούτσια Von Dutch? Νομίζω έχει στο Attica... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Κάπου στις προηγούμενες σελίδες είδα κάτι φοβερά Replay. Έκανα το homework μου και έμαθα για το Άττικα. Σε ποιές τιμές παίζουν στο εν λόγω πολυκατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Νομιζω τα Replay θα εχουν κοντα στα 100-120... Ισως και 140. Ελευθερη μεταφραση απο τιμες Αγγλιας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Οκ, σ' ευχαριστώ. Θα πάω να δω και θα σας πω εντυπώσεις. Γιατί για να αγοράσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 http://www.imageshack.gr/files/d01epcm01il8ves7vs6m_thumb.jpg το νεο μου αποκτημα:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Με γεια φίλε μου αν κ τα βρίσκω πολύ κιτς κ τρελά συνηθισμένα - πολυφορεμένα. Ότι φοράνε όλοι πλέον, σε 10 μέρες όπου κοιτάζεις θα τα βλέπεις αφού τα έφερε το PrimeTimers/The mall κλπ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Με γεια φίλε μου αν κ τα βρίσκω πολύ κιτς κ τρελά συνηθισμένα - πολυφορεμένα. Ότι φοράνε όλοι πλέον, σε 10 μέρες όπου κοιτάζεις θα τα βλέπεις αφού τα έφερε το PrimeTimers/The mall κλπ :worry: δυστυχως δεν υπηρχε ποικιλια και ηταν τα μονα που μου εκαναν κλικ.:ninja: thnx anyway! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts