_Leon_ Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Παρε σανδαλι αθλητικο.αν χρειαστει να φορεσεις παπουτσι..φορας τα παλια.:) Μα όμως, αυτά τα Converse που έχω είναι μποτάκια. Και θα ζεσταθούν πολύ τα πόδια μου...;) Και είναι κάπως σχισμένα από 'δω και από 'κει....:rolleyes: Γιατί να μην πάρω ένα ζευγάρι που να είναι κοντά;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ε τότε πάρε ότι θες φίλε :p Εσύ κρίνεις αναλόγως του τι έχεις, δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς τι να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μα όμως, αυτά τα Converse που έχω είναι μποτάκια. Και θα ζεσταθούν πολύ τα πόδια μου...;) Και είναι κάπως σχισμένα από 'δω και από 'κει....:rolleyes: Γιατί να μην πάρω ένα ζευγάρι που να είναι κοντά;:worry: αν θες να ξεφυγεις απο converse παρε vans σε χαμηλο που ειναι και τις μοδας;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ontos ta vans einai oti prepei, ego toulaxiston auta protimo edo kai kairo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ontos ta vans einai oti prepei, ego toulaxiston auta protimo edo kai kairo. και γω τωρα που ανοιξε ο καιρος φοραω vans. περσινο σχεδιο αλλα μεχρι να παω αθηνα να παρω κανα καινουριο πα******κι αυτα ειναι οτι πρεπει:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini; en; U; ssr)) iparxei persino k fetino sta vans? ta kalokerina 3 sxedia exun ta teleftaia xronia k mono allazoun ta xromata ligo gia na poun oti kati ekanan. ego pantos gia arxi xtipisa kati aspra stan smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Πηγαινω χρονια τωρα γυμναστηριο στο οποιο μετα απο τα βαρη κανω διαδρομο για 45-60 λεπτα περιπου,ητοι περιπου 4-6 χιλιομετρα αποσταση Στο παρελθον ειχα φορεσει παρα πολλα καλα παπουτσια nike,adidas,puma κλπ,εως οτου βρηκα το φως το αληθινο:) http://ordinaryfitness.files.wordpress.com/2007/10/asics-gelnimb.jpg Ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες. Τελικα η asics ειναι ετη φωτος μπροστα:D Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 simera pira kati pepe poly orea se style vans. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ποιο απο τα δυο για καλοκαιρινο ντυσιμο , με τζηνακι , tshirt??? http://pictures.kyozou.com/pictures/_6/5370/5369126.jpg http://img.photobucket.com/albums/v466/rhondalo/Ed%20Hardy/IMG_0062.jpg Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Και τα δύο σχεδόν ίδια είναι, πως να διαλέξεις ένα από τα δύο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 το 2ο γιατι γραφει ΔΕΗ στο πλαι :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 με πρόλαβε η freak :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εγω αγορασα αυτα για να βγαλω ολο το καλοκαιρι 6 ευρω απο την λαικη της γειτονιας :) με 6 ευρω θα βγαλω 4 μηνες στην δουλεια στις βολτες στην παραλια στα κλαμπ. http://www.fotosearch.com/bthumb/PDS/PDS083/AA030439.jpg Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 το 2ο γιατι γραφει ΔΕΗ στο πλαι :lol: με πρόλαβε η freak :p Προσφέρει και έκπτωση στους λογαριασμούς; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ααα δε ξερω...εσεις που τα φορατε να μας πειτε...:p παντως στα νεκροταφεια ολο και καποια προνομια εχεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 το 2ο γιατι γραφει ΔΕΗ στο πλαι :lol: Gt to prwto dn to grafei ? :wacko: Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Gt to prwto dn to grafei ? :wacko: Σωστός. Μήπως είναι DEH Limited Edition; :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 με υποχρεώσατε :lol::lol: εχουν διαφορές. η μια νεκροκεφαλη εχει μαλλια ενω ή αλλη βγηκε καραφλη. εχω μαλλια.να προτιμήσω το πρώτο? :p Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 με υποχρεώσατε :lol::lol: εχουν διαφορές. η μια νεκροκεφαλη εχει μαλλια ενω ή αλλη βγηκε καραφλη. εχω μαλλια.να προτιμήσω το πρώτο? :p Την καραφλή νεκροκεφαλή, για να κάνει αντίθεση. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εγώ προτείνω διαφορετικό δεξί απο αριστερό. Να τις έχεις και τις δυο!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εγώ προτείνω διαφορετικό δεξί απο αριστερό. Να τις έχεις και τις δυο!:yahoo: Είναι και αυτή μία κάποια λύσις... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 με υποχρεώσατε :lol::lol: εχουν διαφορές. η μια νεκροκεφαλη εχει μαλλια ενω ή αλλη βγηκε καραφλη. εχω μαλλια.να προτιμήσω το πρώτο? :p το πρωτο ειναι πιο ωραιο...;)παντως αυτα τα ed hardy μου φαίνονται για αντιγραφη απο τα all star.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 με υποχρεώσατε :lol::lol: εχουν διαφορές. η μια νεκροκεφαλη εχει μαλλια ενω ή αλλη βγηκε καραφλη. εχω μαλλια.να προτιμήσω το πρώτο? :p Pou ta brhkes ?? Se magazi h apo net? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 με υποχρεώσατε :lol::lol: εχουν διαφορές. η μια νεκροκεφαλη εχει μαλλια ενω ή αλλη βγηκε καραφλη. εχω μαλλια.να προτιμήσω το πρώτο? :pαναλογα.αν το σχεδιο με την μαλλιαρη νεκροκεφαλη βγαινει σε πολλα χρωματα μαλλιων..να παρεις ομως με ανταυγειες.. την καραφλη ουτε το να συζητας.ολες οι νεκροκεφαλες καραφλες ειναι..ΕΣΥ πρεπει να κανεις την διαφορα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Pou ta brhkes ?? Se magazi h apo net? ebay.50 ευρω η δολλαρια δεν θυμαμαι Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts