Minifan Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Den einai akrivws etsi, alla den apexeis kai polu apo tin pragmatikotita! Oi pio polles ntunontai "TOO MUCH"... Einai mi aisthitikes. Auto tha elega egw! Uparxoun omws kai oi eksaireseis:) ontos eimouna ligo ipervolikos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 ναι ρε σοβαρα...γιατι υπαρχουν και χωρις κορδονια τα allstar-ακια? :) βεβαιως...τετοια εχω εγω σε εκρου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 :D http://img442.imageshack.us/my.php?image=00rp1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδία τα Converse του John Varvatos υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα? Επίσης τα ρούχα του κυκλοφορούν καθολου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδία τα Converse του John Varvatos υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα? Επίσης τα ρούχα του κυκλοφορούν καθολου ? Τα Converse δεν ξέρω αλλά κάποια από τα ρούχα του κυκλοφορούν (βέβαια μιλάμε για απελπιστικά λίγα κομμάτια...τουλάχιστον απ'όσο θυμάμαι) κυκλοφορούν στον Carouzos! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τα Converse δεν ξέρω αλλά κάποια από τα ρούχα του κυκλοφορούν (βέβαια μιλάμε για απελπιστικά λίγα κομμάτια...τουλάχιστον απ'όσο θυμάμαι) κυκλοφορούν στον Carouzos! Κρίμα...έχει μερικά πολύ ωραία κομμάτια... Το βρήκα και στο σάιτ του, λεεί ότι στον Καρούζο έχει ρούχα... Ελπίζω να βρω στην Αγγλία όμως μιας και Κύπρο δεν πρόκειται να βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Στο εύχομαι, αν και λογικά Αγγλία θα έχει... Αν θες μπες και στο site http://www.carouzos.gr και δες και εσύ ποια κομμάτια έχει από την καινούργια συλλογή... Πραγματικά αν και δεν είμαι ιδιαίτερα των επώνυμων ρούχων τα ρούχα του Varvatos είναι καταπληκτικά...Βασικά τώρα θέλω να βρω το άρωμα που έχει κυκλοφορήσει...Αλλά για αυτό μάλλον θα πρέπει να σηκωθώ και να πάω σε κανα Hondos Center...γιατί άρωμα από e-shop δεν έχει και πολύ νόημα! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 βεβαιως...τετοια εχω εγω σε εκρου :)παντως μ αρεσουν πιο πολυ με κορδονια τα μαυρα... :) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 πες μου οτι εβγαλες τα κορδονια για να τα δεις πως ειναι..:p αν το κανες..εχουν μια μικρη διαφορα στον σχεδιασμο-χρωματισμο-,για αυτο δεν θα σου φανηκαν ωραια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 :D http://img442.imageshack.us/my.php?image=00rp1.jpg Μεγια σου!! πολυ ωραια για αθλητικα! ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 πες μου οτι εβγαλες τα κορδονια για να τα δεις πως ειναι..:p αν το κανες..εχουν μια μικρη διαφορα στον σχεδιασμο-χρωματισμο-,για αυτο δεν θα σου φανηκαν ωραια ;)dont panick!δεν τα εβγαλα!!απλα τα φωτογραφισα και τα αφαιρεσα στο photoshop!! :lol: :lol: :lol: :lol: edit: μην περιμενεις να σου απαντησω!!εχω 1666 ποστ και επειδη ειναι πολυ σατανικ το νουμερο δε θελω να το χαλασω!:lol: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Παιδία τα Converse του John Varvatos υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα? Επίσης τα ρούχα του κυκλοφορούν καθολου ? Όπως προανάφεραν πολλοί πριν από μένα, ρούχα John Varvatos μπορεί αν βρεις στον Carouzos. Τώρα για τα παπούτσια, ξύνεις πληγές, αφού κι εγώ έψαχνα να τα βρω και δεν τα βρήκα πουθενά... Κρίμα γιατί είναι πάρα πολύ όμορφες εκδόσεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αυτά ας πούμε γιατί να μην τα έχουμε εδώ;; :mad: :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μεγια σου!! πολυ ωραια για αθλητικα! ;)ευχαριστώ ! σε1 βδομάδα θα τα έχω όμως :O γιατί μου τα πήραν από επαρχία :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 παρομοια με αυτα ειναι τα δικα μου.. http://www.shoes.com/product.asp?p=5020896&variant%5Fid=85581&hix=1 πιο ανοιχτα βεβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minifan Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ta ed hardy lete??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αυτά ας πούμε γιατί να μην τα έχουμε εδώ;; :mad: :mad: Έλα ντε... :mad: :protest: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εσείς στην Ελλάδα κάτι έχετε...Εμείς εδώ στην Κύπρο τι να πούμε που είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές μας... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εντάξει, υπάρχει και Prime Timers, υπάρχει και το Bata και το Cara Shoes στην Λεμεσό, κάτι γίνεται. Σίγουρα όμως για υπόδημα καλύτερη λύση είναι ένα γρήγορο ταξιδάκι στην Αθήνα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Τα τελευταία χρόνια τείνω να συμφωνήσω με τον VeCo. Ιδιαίτερα οι γυναίκες δεν βρίσκουν τίποτα. Περισσότερο εμείς οι άντρες βρίσκουμε, αλλά οι γυναίκες πραγματικά τίποτα, και πιστεύω καλώς πράττουν και βρίσκονται για σαββατοκύριακα στην Αθήνα για αγορές. Btw στη Κύπρο που υπάρχει prime timers???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παρομοια με αυτα ειναι τα δικα μου.. http://www.shoes.com/product.asp?p=5020896&variant%5Fid=85581&hix=1 πιο ανοιχτα βεβαια.. Ωραία είναι και αυτά...Οn line τα πήρες? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 οντως ωραια και χωρις κορδονια. δεν τα ειχα δει ποτε.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Btw στη Κύπρο που υπάρχει prime timers???? Για Λεμεσό, είναι στην Αγίας Ζώνης, ανεβαίνοντας από Ανεξαρτησίας - Πεντάδρομο, μόλις περάσεις την εκκλησία αριστερά (αν θυμάμαι καλά). Για υπόλοιπες πόλεις δεν ξέρω ούτε αν, ούτε που έχει... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Thnx veco, θα το ψάξω αν κατέβω το απογευματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 @DesertSMisSRaiN οχι απο θεσσαλονικη πηρα τα κλασσικα,οχι τετοια.. πολυ ομορφα,αναλαφρα και καλοκαιρινα! @7020029 ειδες που σου ελεγα?;) στο fenafresh και prime timers εχει κατι τελεια με 100 ευρω..(χωρις την εκπτωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts