Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

50 λίρες?

Μήπως είναι fake?

150 λιρες ειναι...

χαχα

Sorry guys... τα παιδικά έβλεπα που έλεγαν 50 λίρες .. Ναι, κανονικά 150 είναι ..

Συγγνώμη..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος απο το http://www.loveandchic.com έχει απο ότι είδα και live support ειναι γνήσια τα προιόντα ι μουφα???

Για τις μπότες UGG τι γνώμη έχετε; Θελω να αγοράσω κάτι ωραίες μαύρες και θα ήθελα να ρωτήσω αν στη Θεσσαλονικη υπάρχουν στο M. Cosmos η αν θα πρέπει να τις παραγγειλω από το διαδίκτυο.

Γενικά, σας αρέσουν; Ειναι αυτές http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=m&productID=5800&model=Classic+Short σε μαύρο.

Περνώντας από ένα κατάστημα με υποδήματα σήμερα είδα ότι είχαν εξώ στην πόρτα μια πολύ μεγάλη μπότα σαν κι'αυτή και πάνω είχε την σημαία της Αυστραλίας και κάτω έγραφε από κάτω. Επειδή βιαζόμουνα δεν πρόσεξα ακριβώς τι έγραφε, αλλά η μπότα ήταν ολόϊδια με την μπότα που είναι στο link.

καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος απο το http://www.loveandchic.com έχει απο ότι είδα και live support ειναι γνήσια τα προιόντα ι μουφα???

το 2ο :) .Δυστυχώς πολλοί στην επαρχία ,που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιοι αστικό κέντρο να αγοράσουν από καταστήματα, παραγγέλνουν μαϊμούδες από τέτοια sites τύπου loveandchic,pooz κλπ. Την πατάνε πληρώνοντας πολλά λεφτά για μαϊμούδες.

Επώνυμα παπούτσια σε εκπληκτικές τιμές Nike, Adidas, Pradam, LV, Gucci και πολλά άλλα στο http://www.hot-sale.us

Εγω έχω αγοράσει πολλές φορές απο http://www.hot-sale.us και είναι εκτός απο μια χαρα και πολύ καλές τιμές ΕΝΝΟΕΙΤΕ και άμεση ανταπόκριση και το κυριότερο μπορείς να βρεις τον έμπορο στο MSN....

Δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει είδηση αλλά πουλάει μόνο απομιμήσεις αυτό το κ**ομάγαζο που μας προτείνεις :p

Ναι το ξέρω εγω δεν είπα το αντίθετο... απλά θεωρώ οτι για απομιμήσεις είναι μια χαρα... κατ' αρχήν δεν φαίνονται για απομιμήσεις και η ποιότητα είναι πολύ καλή για τα λεφτά του. Ισως έκανα λάθος στο οτι έπρεπε να ΤΟΝΙΣΩ οτι πρόκειτε για απομιμήσεις! sorry!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής την στιγμή που ένα ζευγάρι Nike air max κοστίζει απο μαγαζί 160 και 170 euros θεωρείτε βλακεία να αγοράζω απομίμηση απο τέτοιο μαγαζί στη μισή τιμή μαζί με τα μεταφορικά την στιγμή που πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις όπως πχ να μην φαίνονται ξεφτίλικα, να αντέχουν, και το κυριότερο για μένα να μην είναι κανένας παπατζής απέναντι και χάσεις τα λεφτά σου, γιατί η αλήθεια είναι οτι την πρώτη φορά που ψώνισα αυτό φοβόμουν το "ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ".

Αυτά θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για το θέμα.

Εγω θα προτιμουσα να πληρωσω 200 Ευρωπουλα για να παρω τα αευθεντικα παρα 70 για απομιμηση. Οπως και να το κανεις η απομιμηση θα ειναι παντα απομιμηση. Τιποτα παραπανω. Ομως και 70 ευρω για μουφα παπουτσι ειναι πολλα. Δεν το αξιζουν.

+100.

Και μόνο που θα ξέρω ότι είναι απομίμηση και ότι αν είχα το αυθεντικό θα άντεχε παραπάνω, θα ήταν πιο άνετο κ θα ήταν κ αυθεντικό θα ένοιωθα καλύτερα.

Μου 'χει τύχει να αγοράσω από γνωστό κατάστημα και να βγει απομίμηση (ενώ το πλήρωσα κ κανονικό) και το χάρισα γιατί δε το φόραγα.

Βέβαια αυτό εξαρτάται και από τα οικονομικά του καθενός. Εγώ πάντως αν είχα 70 ευρώ θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπές παπούτσι των 70 ευρώ αντί μια απομίμηση του air max.

+100.

Και μόνο που θα ξέρω ότι είναι απομίμηση και ότι αν είχα το αυθεντικό θα άντεχε παραπάνω, θα ήταν πιο άνετο κ θα ήταν κ αυθεντικό θα ένοιωθα καλύτερα.

Μου 'χει τύχει να αγοράσω από γνωστό κατάστημα και να βγει απομίμηση (ενώ το πλήρωσα κ κανονικό) και το χάρισα γιατί δε το φόραγα.

Βέβαια αυτό εξαρτάται και από τα οικονομικά του καθενός. Εγώ πάντως αν είχα 70 ευρώ θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπές παπούτσι των 70 ευρώ αντί μια απομίμηση του air max.

Το σκεπτικό μου είναι οτι εφόσον πρόκειται για παπούτσια που τα φοράω μία δύο το πολύ φορές την εβδομάδα its ok, και καλύτερα ίσως για την τσέπη μου να μη χαλαλήσω ένα κάρο λεφτά για να τα βάλω μία-δυο φορές. Ξαναλέω έτσι την στιγμή που το παπούτσι είναι Ok ΠΟΛΥ σημαντικό αυτο!

Το σκεπτικό μου είναι οτι εφόσον πρόκειται για παπούτσια που τα φοράω μία δύο το πολύ φορές την εβδομάδα its ok, και καλύτερα ίσως για την τσέπη μου να μη χαλαλήσω ένα κάρο λεφτά για να τα βάλω μία-δυο φορές. Ξαναλέω έτσι την στιγμή που το παπούτσι είναι Ok ΠΟΛΥ σημαντικό αυτο!

Εγώ πάντως αν είχα 70 ευρώ θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπές παπούτσι των 70 ευρώ αντί μια απομίμηση του air max.

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα.

Εγω θα προτιμουσα να πληρωσω 200 Ευρωπουλα για να παρω τα αευθεντικα παρα 70 για απομιμηση. Οπως και να το κανεις η απομιμηση θα ειναι παντα απομιμηση. Τιποτα παραπανω. Ομως και 70 ευρω για μουφα παπουτσι ειναι πολλα. Δεν το αξιζουν.

Προσωπικά προτιμώ να αγοράζω αυθεντικά σε τιμές πιο κάτω των απομιμήσεων :) . Υπάρχουν sites στην Αγγλία ,που πουλάνε αθλητικά παπούτσια τύπου Nike ,Asics (μάλιστα ορισμένα air max τα έχουν 40 ευρώ σε σπαστά νούμερα ή περίεργα χρώματα)κλπ σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από την Ελλάδα και τιμές ίσες με τις απομιμήσεις. Οπότε ,δεν το βλέπω και πολύ έξυπνο να αγοράσω απομιμήσεις σε τιμές αυθεντικών.

Προσωπικά προτιμώ να αγοράζω αυθεντικά σε τιμές πιο κάτω των απομιμήσεων :) . Υπάρχουν sites στην Αγγλία ,που πουλάνε αθλητικά παπούτσια τύπου Nike ,Asics κλπ σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από την Ελλάδα και τιμές ίσες με τις απομιμήσεις. Οπότε ,προσωπικά δεν το βλέπω και πολύ έξυπνο να αγοράσω απομιμήσεις σε τιμές αυθεντικών.

Δεν ξέρω ίσως έχει να κάνει με το πως οριοθετούμε τις αγορές μας... εννοώ οτι εγω αν φτάσω απο Αγγλικό ας πούμε site τα 100 euro τότε ξέρεις τι λέω? Δεν γ!@##@%εις θα το αγοράσω original τι σιγά για 50 - 60 euro ακόμα ... αν απο την άλλη είμαι κάτω απο το 100στάρικο τότε με τραβάει εκείνη η αγορά, στην οποία παιδιά σας λέω οτι δεν την βρίσκω καθόλου άσχημη ίσα ίσα μπορώ να πω.

Περί ορέξεως...Άρα προτιμάς την απομίμηση online των 70 ευρώ από το αυθεντικό των 70 και κάτω.Κανένα πρόβλημα,αλλά δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη πρόταση. Επίσης με 70+50 που θα δώσεις ,για να πάρεις από Ελλάδα,παίρνεις και 2ο ζευγάρι αθλητικά από Αγγλία σε περίοδο εκπτώσεων ...και μιλάμε για αθλητικά παπούτσια ,τα οποία ως συνήθως τα φοράει κάποιος για γυμναστική ,περπάτημα κλπ.

Περί ορέξεως...Άρα προτιμάς την απομίμηση online των 70 ευρώ από το αυθεντικό των 70 και κάτω.Κανένα πρόβλημα,αλλά δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη πρόταση. Επίσης με 70+50 που θα δώσεις ,για να πάρεις από Ελλάδα,παίρνεις και 2ο ζευγάρι αθλητικά από Αγγλία σε περίοδο εκπτώσεων ...και μιλάμε για αθλητικά παπούτσια ,τα οποία ως συνήθως τα φοράει κάποιος για γυμναστική ,περπάτημα κλπ.

Για ποιο site μιλάς, θα ήθελα να ρίξω μία ματιά εννοείτε, και φυσικά δεν υπερασπίζομαι την απομίμηση την στιγμή που όπως λες με τα ίδια χρήματα παίρνεις τα ίδια παπούτσια.

Μπορείς να βρεις κάτω στην υπογραφή μου ορισμένα ,όπως επίσης και μερικά που είχε προτείνει η χρήστης mariel19,αν δεν κάνω λάθος ,σε προηγούμενες σελίδες. Δυστυχώς με αθλητικά δεν ασχολούμαι πολύ και δεν έχω αποθηκεύσει πολλά που είχα βρει.

asos ,yoox κ.α έχουν σχετικα καλές τιμές με χρήση κουπονιών.

Το jdsports που είχε προτείνει η mariel νομίζω είναι καλή λύση,αλλά ας μιλήσουν οι γνώστες των αθλητικών σε αυτό το θέμα.

Oki-ni επίσης με κουπόνι GIFT40 (-40%) παίρνεις σε αφάνταστα χαμηλές τιμές αθλητικά.Δεν ξέρω όμως πόσα νούμερα έχουν μείνει πλέον.

καποιο μαγαζι με ugg σε καλυτερη τιμη;;;ζηταω πολλα μαλλον....
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Μπορείς να βρεις κάτω στην υπογραφή μου ορισμένα ,όπως επίσης και μερικά που είχε προτείνει η χρήστης mariel19,αν δεν κάνω λάθος ,σε προηγούμενες σελίδες. Δυστυχώς με αθλητικά δεν ασχολούμαι πολύ και δεν έχω αποθηκεύσει πολλά που είχα βρει.

asos ,yoox κ.α έχουν σχετικα καλές τιμές με χρήση κουπονιών.

Το jdsports που είχε προτείνει η mariel νομίζω είναι καλή λύση,αλλά ας μιλήσουν οι γνώστες των αθλητικών σε αυτό το θέμα.

Oki-ni επίσης με κουπόνι GIFT40 (-40%) παίρνεις σε αφάνταστα χαμηλές τιμές αθλητικά.Δεν ξέρω όμως πόσα νούμερα έχουν μείνει πλέον.

Πού είναι το Οki-ni;

Περνάει τελωνείο;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Από zappos μην αγοράσεις,γιατί περνάνε τελωνείο τα δέματα.UPS από Αμερική = χαράτσι άνω των 100 ευρώ...

ΡΕ παιδια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα.......ψαχνω να παρω τα μοκασινια carshoe 'η κατι σε tods.........Τι τιμες παιζουν περιπου???Νομιζω καλογηρου ειναι στα 270....κατι καλυτερο?????/

Υπαρχει κανα ηλεκτρονικο καταστημα???

Στις εκπτωσεις αυτα πεφτουν καθολου???

I AM A MAC

ΡΕ παιδια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα.......ψαχνω να παρω τα μοκασινια carshoe 'η κατι σε tods.........Τι τιμες παιζουν περιπου???Νομιζω καλογηρου ειναι στα 270....κατι καλυτερο?????/

Υπαρχει κανα ηλεκτρονικο καταστημα???

Στις εκπτωσεις αυτα πεφτουν καθολου???

Δες τις παρακάτω σελίδες.Ειδικά όσες γράφουν Spring - Summer ρίχνε καμιά ματιά που και που τους επόμενους 1-2 μήνες.Θα δεις πολλές παραλαβές.

1 , 2 , 3 , 4

παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω κάτι flip flop από το surfdome για το καλοκαίρι. είναι καλή κίνηση ή να περιμένω το καλοκαίρι για ενδεχομένως μεγαλύτερη ποικιλία? (καλύτερες τιμές πότε?)

anyone? να διευκρινίσω ότι ψάχνω περίεργο size, που δεν υπάρχει πάντα (uk 13)

Να πω την αληθεια ηθελα να τα παρω αυτες τις μερες.....Ποσο περιπου εχουν τα κλασσικα τα carshoe?????

Λετε να περιμενω εκπτωσεις????Τα ριχνουν καθολου αυτα ή λεπτομερειες?

Δες τις παρακάτω σελίδες.Ειδικά όσες γράφουν Spring - Summer ρίχνε καμιά ματιά που και που τους επόμενους 1-2 μήνες.Θα δεις πολλές παραλαβές.

1 , 2 , 3 , 4

I AM A MAC