manos the greek Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ευχαριστώ κ τους δύο για τα σχόλιά σας, είτε θετικά είτε αρνητικά :p Γιατί Μάνο μόνο allstar? Να πω πως τα παίρνεις γιατί είναι τα πιο άνετα, αλλά αφού σε σκοτώνουν κυριολεκτικά :p Δεν δεν έχουν λάθος ρε πελέ :Ρ Είναι ότι πιο αναπαυτικό εκτός από τα nike με τις 3.000 αερόσολες που είναι άσχημα και χοντρά :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τι λεεις ρε? Έλεος :p Καταρχήν άμα περπατάς πολλήν ώραν φορώντας κονβερς κόφκουνται τα πόδια σου :p Επειδή εν στρογγυλά μπροστά κόφκουν σε στο μεγάλο δάκτυλο. Εν ότι πιο σπαστικά, άσε που πλέον είναι ότι πιο πολυφορεμένο. Ευτυχώς (στην Κύπρο τουλάχιστον) οι νέοι επαρετήσαν τα λίον κ εστραφήκαν σε άλλες νέες λύσεις (παίζουν πολύ τα nike court tradition + adidas superstar πλέον) Edit: Μετάφραση: Τι λες καλέ? Έλεος! Καταρχήν όταν περπατάς για μεγάλο χρονικό διάστημα φορώντας converse κόβονται τα πόδια σου. Λόγω του στρογγυλού τους σχήματος μπροστά σε κόβουν στο μεγάλο δάκτυλο. Είναι ότι πιο σπαστικό, άσε που πλέον έχουν καταντήσει ότι πιο πολυφορεμένο. Ευτυχώς (τουλάχιστον στην Κύπρο) οι νέοι έχουν παραιτηθεί λίγο από την αγορά των coverse και στρέφονται σε άλλες, νέες λύσεις (παίζουν πολύ τα nike court tradition + adidas superstar πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τα nike court tradition εν πολλά άσσημα ρε... Θα τα άλλαζα μόνο με τούτα http://www.styledrops.com/handbags-23798.html αλλά τωρά εν έσει ριάλια για έτσι πράματα :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Θα άλλασες τα converse σου με κείνα τα d^2? Έλεος ρε, κείνα εν τέλια για παλιάτσους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Πανέμορφα :D Dsquared :) Θέλω να πάρω μπλε all star γιατί έχω κάτι ψηλά που δεν είναι για καλοκαίρι και κάτι denim που έχουν ψιλοξεθωριάσει... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Τα dsq ετσι που τα θωρεις εχουν 10 μιλλια σολα τζιαι εν νωθεις τιποτε ενω με τα converse περπατας μισην ωρα τζιαι ποφκαλλουνται τα ποθκια σου. Βασικα τωρα εν εχω ριαλλια so βρισκω δικαιολογιες για να μεν ψουμνισω τπτ ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 @justme! μου αρεσαν παρα πολυ!κ ακομα περισσοτερο η φραση που γραφουν πανω..το ασπρο τελευταια ειναι απ τα αγαπημενα μου χρώματα!ελπιζω το παραπανω ποστ να μην το ειπες ειρωνικα :) οριστε και τα δικα μου http://img507.imageshack.us/img507/3700/img3291largeha2.th.jpg οσο μου αρεσαν στο ματι ,τοσο με ενοχλουν στο ποδι..φφφφ! μια με χτυπανε πισω,μια μπροστα κ αν δεν τα δεσω μου κολυμπανε..τι να πω! το χρωμα ειναι καπως σαμπανιζε,και 'γυαλιζει' αναλογα το φως..δεν ξερω αν μπορειτε να το διακρινεται στη φωτο..ηταν ιδιαιτερο σαν χρωμα γι αυτο και τα πηρα! ΥΣ:sorry για την ακαταστασια του γραφειου lol! ρε justme! τωρα που το σκεφτομαι ,ενα τοσο ανετο παπουτσι πως θα το ηθελα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 @justme! μου αρεσαν παρα πολυ!κ ακομα περισσοτερο η φραση που γραφουν πανω..το ασπρο τελευταια ειναι απ τα αγαπημενα μου χρώματα!ελπιζω το παραπανω ποστ να μην το ειπες ειρωνικα :) οριστε και τα δικα μου http://img507.imageshack.us/img507/3700/img3291largeha2.th.jpg οσο μου αρεσαν στο ματι ,τοσο με ενοχλουν στο ποδι..φφφφ! μια με χτυπανε πισω,μια μπροστα κ αν δεν τα δεσω μου κολυμπανε..τι να πω! το χρωμα ειναι καπως σαμπανιζε,και 'γυαλιζει' αναλογα το φως..δεν ξερω αν μπορειτε να το διακρινεται στη φωτο..ηταν ιδιαιτερο σαν χρωμα γι αυτο και τα πηρα! ΥΣ:sorry για την ακαταστασια του γραφειου lol! ρε justme! τωρα που το σκεφτομαι ,ενα τοσο ανετο παπουτσι πως θα το ηθελα :D @toxic Άιστα ρε πελέ τωρά κάμνουμεν οικονομία μετά την DSQ belt :p Πάντως τα all star με χτυπάνε στο προτελευταίο-τελευταίο δάχτυλο ή πίσω αν δεν έχω σηκώσει την ήδη κοντή κάλτσα αλλά αυτά τις αρχές πάντως τα χαμηλά δεν τα δένω τα έχω δέσει έτσι ώστε να τερματίζει το κορδόνι και στο τέλος έχω κάνει ένα κόμπο για να μην φεύγει από την τρύπα :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 δεν ειναι all star αυτα :) ashitalia ! απο το frateli karida τα αγορασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Ti λέτε γι αυτά;; Βασικά τα πηρε ο brother αλλα δεν του αρεσαν και μου τα εδωσε εμενα:p http://img112.imageshack.us/img112/1462/thigfdsfghjth4.th.jpg Υ.Γ.: Καποιος απο εδω τα εχει δει, οποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη του:):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 εχει παρει κανενος το ματι αυτα εδω (ειναι reef) ?? http://img47.imageshack.us/img47/4544/3038greenhempmj9.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Εμένα όχι πάντως, αλλά γενικά reef παπούτσια δε βλέπω συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 εχει παρει κανενος το ματι αυτα εδω (ειναι reef) ?? http://img47.imageshack.us/img47/4544/3038greenhempmj9.th.jpg Δεν τα εχω παρει αλλα φοραω χρονια reff και ειμαι "κολλημενος".βεβαια ενα (-) ειναι οτι δεν τα βρισκεις ευκολα..ειδικα και παλιοτερα παπουτσια.αυτο που λες μου αρεσει..αλλα δεν ξερω που θα βρεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Παιδια ξερετε καποιο site (ξενο βασικα γιατι ελληνικα δεν υπαρχουν) που να εχει και να στελνει παπουτσια αυτα που ειναι μοδα τωρα συνηθως ασημι με κρατσ (σε ενα μαγαζι ειχα δει κατι τετοια energie) ετσι χαμηλα και λιγο μυτερα ειναι πολυ μοδα. Εχω φαει κολλημα τωρα να παρω ασημι... Να σαν αυτα αλλα ακομα πιο μουρατα, εχουν κι αυτο το κριτσ κρατσ για να σφιγγουν... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350073670835&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 Ενας φιλος μου εχει μια μαρκα GK uomo... Οποιος ξερει... εστω και μαρκες ας πει! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Χμμ... Χρειαζομαι λιγη βοηθεια εδω. Πηρα προσφατα ενα ζευγαρι ασπρα suede παπουτσια και ψαχνω τροπο να τα καθαρισω αν γνωριζει κανεις... Δεν τα λερωσα ακομα αλλα καλο ειναι να ειμαι ενημερωμενος... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Χμμ... Χρειαζομαι λιγη βοηθεια εδω. Πηρα προσφατα ενα ζευγαρι ασπρα suede παπουτσια και ψαχνω τροπο να τα καθαρισω αν γνωριζει κανεις... Δεν τα λερωσα ακομα αλλα καλο ειναι να ειμαι ενημερωμενος... Ευχαριστω... Το μυαλό μου διαβάζεις βρε toxic; Κι εγώ την ίδια απορία έχω με τα Tod's που ανέβασα πιο πάνω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Εγω ρωτησα στο μαγαζι που τα πηρα αλλα μου απαντησαν "Ναι εν γεγονος πρεπει να το προσεχεις λλιο το ασπρο το παπουτσι, ειδικα αμαν εν σουετ" :X Βοηθεια μηδεν αλλα νταξει δεν περιμενα και τιποτε απο μαγαζι ρουχων. Ειδα καποιες οδηγιες στο ιντερνετ και θα ψαξω σημερα για τα απαραιτητα προιοντα για τον καθαρισμο... Θα σας κρατησω ενημερους (με φωτογραφιες πριν-μετα:D) Btw ξαναβαλε τα tods να τα δω γιατι αρχισαν να μου αρεσουν τα ασπρα και λεω να παρω ακομα ενα ζευγαρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Τα τρίτα τα έχω κι εγώ... :p Και μάλιστα σε δύο εκδόσεις, στη μαύρη με δέρμα και την καφέ με ασημένιο ύφασμα... :p :p Υ.Γ. Η τελευταία μου αγορά ήταν αυτά: http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/Tods.jpg Γενικά το καλοκαίρι μόνο loafers μπορώ να φοράω... :happy:;).................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Εγω ρωτησα στο μαγαζι που τα πηρα αλλα μου απαντησαν "Ναι εν γεγονος πρεπει να το προσεχεις λλιο το ασπρο το παπουτσι, ειδικα αμαν εν σουετ" :X Βοηθεια μηδεν αλλα νταξει δεν περιμενα και τιποτε απο μαγαζι ρουχων. Ειδα καποιες οδηγιες στο ιντερνετ και θα ψαξω σημερα για τα απαραιτητα προιοντα για τον καθαρισμο... Θα σας κρατησω ενημερους (με φωτογραφιες πριν-μετα) Btw ξαναβαλε τα tods να τα δω γιατι αρχισαν να μου αρεσουν τα ασπρα και λεω να παρω ακομα ενα ζευγαρι.. :lol: :rotfl: :lmao: Για ψάξε και δώσε μας και μας τα φώτα σου... :) .................... Θενξ μαν! :wink: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Χμμ... Χρειαζομαι λιγη βοηθεια εδω. Πηρα προσφατα ενα ζευγαρι ασπρα suede παπουτσια και ψαχνω τροπο να τα καθαρισω αν γνωριζει κανεις... Δεν τα λερωσα ακομα αλλα καλο ειναι να ειμαι ενημερωμενος... Ευχαριστω... Το μυαλό μου διαβάζεις βρε toxic; Κι εγώ την ίδια απορία έχω με τα Tod's που ανέβασα πιο πάνω... Εγω ρωτησα στο μαγαζι που τα πηρα αλλα μου απαντησαν "Ναι εν γεγονος πρεπει να το προσεχεις λλιο το ασπρο το παπουτσι, ειδικα αμαν εν σουετ" :X Βοηθεια μηδεν αλλα νταξει δεν περιμενα και τιποτε απο μαγαζι ρουχων. Ειδα καποιες οδηγιες στο ιντερνετ και θα ψαξω σημερα για τα απαραιτητα προιοντα για τον καθαρισμο... Θα σας κρατησω ενημερους (με φωτογραφιες πριν-μετα:D) Btw ξαναβαλε τα tods να τα δω γιατι αρχισαν να μου αρεσουν τα ασπρα και λεω να παρω ακομα ενα ζευγαρι.. τα σουετ μπορεις να τα καθαρισεις ειτε με μια γομολαστιχα(σβηστρα)ή με λεπτο γυαλοχαρτο. αφου το καθαρισεις το τριβεις με ενα μαλακο πανι:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 τα σουετ μπορεις να τα καθαρισεις ειτε με μια γομολαστιχα(σβηστρα)ή με λεπτο γυαλοχαρτο. αφου το καθαρισεις το τριβεις με ενα μαλακο πανι:) Πανί chamoix; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Παραθετω τα παπουτσια με τους λεκεδες... http://img376.imageshack.us/img376/3116/lgim0073ga4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Πανί chamoix; οχι..ενα οποιοδηποτε μαλακο πανι...ακομα και ποτηροπανο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Παπουτσια, οσο ακριβοτερα τοσο καλυτερα ή για να ειμαι πιο ακριβης καλυτερα να παρετε το ακριβο που σας αρεσει παρα το φθηνο. ( για αντρικα παπουτσια λεω ) Ενα ζευγαρι απο μπουρναζο πειραια που εχω ειναι απιστευτης ποιοτητας.Εχει περασει καιρος ομος δεν ξερω τωρα τι παιζει. Για παραδειγμα χτυπησα κατι merrel Aπιστευτα. Δειτε εδω καποια. Για μενα είναι η καλυτερη ποιοτητα sportsware που εχω δει.:cool: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 οχι..ενα οποιοδηποτε μαλακο πανι...ακομα και ποτηροπανο Aham! Thanks Freak! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts