kostakiss Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 κάναμε μια συζήτηση για μπάσκετ γιαυτό. Απο πιο μαγαζί τα πήρες? Αθήνα? απο θεσσαλονικη,frateli karida,ειναι στη μητροπολη απεναντι,διπλα στον τερκενλη! Μια χαρα ειναι τα πα******κια αλλα κι'εγω για τετοιου τυπου βρισκω την τιμη καπως υψηλη...κοιτα,να σου πω την αληθεια δεν την εψαξα και πολυ..απλα τα ειδα μια φορα στη βιτρινα..μου αρεσαν πολυ και τα πηρα..δεν ηθελα να προβληματιστω πολυ κοιταζοντας αλλα και αλλα..γιατι εψαχνα κατι gucci και δεν ηθελα αντι για 180 να ξεφυγω ακομα και τα 300 :D OK φίλε Κώστα δεν είπα ότι είπες ψέματα. Βέβαια το κουτί μπορεί να έγραφε και τιμή προ εκπτώσεων αλλά δεν αμφισβητώ για κανένα λόγο ότι είσαι ειλικρινής. Πάντως εγώ 185 ευρώ δε θα έδινα για τα συγκεκριμένα. Δεν είναι ότι δε μου αρέσουν αλλά νομίζω ότι η υπόλοιπη συλλογή της DG είναι πολύ καλύτερη. Στην τελική θα έδινα κάτι παραπάνω να ξαναπάρω αυτά που πήρα πριν καιρό ή θα έπαιρνα αυτά που πήρε ο VeCo. Οκ καλά είναι πάντως, είναι και δερμάτινα. (δερματίνη βασικά?). Πολύ πουλμουρ αλλά όπως είπε και ο greek αφού τα έσκασες, τουλάχιστον να φαίνεται.οκ βρε justme! δεν τρεχει τπτ..δεν σε κατεκρινα για κατι..και φυσικα ειμαι ειλικρινης..:O μου διαφευγει αυτη τη στιγμη τι παπουτσια ειχες παρει εσυ και ο βεκο αλλα θα το ψαξω σε λιγο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 δεν ειναι too much να γράφουν τοσο εντονα οτι ειναι D&G? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 ρε παιδια δεν φαινεται τοσο..σιγα λες και εχει καμια επιγραφη και γω δεν ξερω τι..ποιος θα κατσει να δει στο πλαι αν λεει d&g ? τι να πει και το παλικαρι πιο πισω με τα LV?(που παρεπιπτοντως ειναι πολυ ωραια και ας φαινονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 απλά εχουμε καταντήσει μια χώρα που στηρίζεται στην μάρκα... που και στην τελικη δεν ειναι μάρκα.... Που ειναι made in τα παπούτσια? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ποιο δεν ειναι μαρκα ?δεν καταλαβα? made in vietnam ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 http://i17.ebayimg.com/03/i/000/a9/22/2c24_1.JPG και αυτό d&g είναι θεωρητικά. http://img.auctiva.com/imgdata/5/1/3/7/9/4/webimg/66786826_tp.jpg και αυτό d&g οπως τα δικα σου ειναι Made in vietnam , υπάρχουν αντιστοιχα made in turkey , made in china kai made in italy. Το καθένα εχει μια διαφορετική ποιότητα. Απο την χειρότερη πχ turkey που εχουν και 40 ευρώ μεχρι την καλύτερη που φτιάχνεται σε ενα εργοστάστιο στην Ιταλια και εχει 200-300 ευρώ. Για μενα προσωπικα το αυθεντικό d&g ειναι αυτό που το έχει φτιάξει με το χεράκι του ο domenico και ο Stefano και ειναι αυτά που αγοράζονται μετα απο μια επιδειξη μόδας. Τώρα αν πρέπει να θεώρουμε ενα παπούτσι που το έραψε η ho chi mi li στο Πεκίνο , οτι ειναι authentic dolce&gabbana..... Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 δεν ειναι too much να γράφουν τοσο εντονα οτι ειναι D&G? Ε, ποζεριά. Στοίχημα πως αν δεν έγραφαν D&G στο πλάι, δε θα τα έπαιρνε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ρε παιδια τι ναλεμε τωρα οτι παπουτσι κ να παρεις δεν υπαρχει περπτωση να μην αναγραφει την μαρκα αν η τιμη του ξεπερναει τα 60-70 ευρο αφου στο φιναλε αυτο πληρωνεις φιλικα παντα by parafron_mc:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ρε παιδια τι ναλεμε τωρα οτι παπουτσι κ να παρεις δεν υπαρχει περπτωση να μην αναγραφει την μαρκα αν η τιμη του ξεπερναει τα 60-70 ευρο αφου στο φιναλε αυτο πληρωνεις φιλικα παντα by parafron_mc:cool: μη το λες...υπαρχουν πολυ ωραια παπουτσια στα οποια δεν αναγραφετε η φιρμα πουθενα παρα μονο κατω απο το παπουτσι(diesel).. κατ εμε ειναι πολυ πιο ωραιο αυτο απο το να γραφει τη φιρμα οπου να ναι;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ο στεφανο και ο antonio και και και με τα χερια του..εγω απλα ηθελα κατι πιο εκκενρικο..και αυτο ειναι εκεντρικο γιατι πρωτον,εχει διαφορετικο σχεδιο απο τα κλασσικα all star(εχω ηδη 2 ζευγαρια,ηθελα κατι αλλο),ειναι μαυρα,δερματινα(ας ειναι δερματινη ας ειναι και καοκτσουκ δεν με νοιαζει) και μετα οτι ειναι dg,και σιγα το too much που φαινεται..ελεος!τελος!ο επομενος ρε βεκο γυρνα να βαλεις μια ταξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ο στεφανο και ο antonio και και και με τα χερια του..εγω απλα ηθελα κατι πιο εκκενρικο..και αυτο ειναι εκεντρικο γιατι πρωτον,εχει διαφορετικο σχεδιο απο τα κλασσικα all star(εχω ηδη 2 ζευγαρια,ηθελα κατι αλλο),ειναι μαυρα,δερματινα(ας ειναι δερματινη ας ειναι και καοκτσουκ δεν με νοιαζει) και μετα οτι ειναι dg,και σιγα το too much που φαινεται..ελεος!τελος!ο επομενος :p ρε βεκο γυρνα να βαλεις μια ταξη..:heat: o Stefano και ο Domenico ειναι :p ερώτηση. θα τα προτιμουσες μέ το D&G στα πλάγια ή χωρίς? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 νομιζω πως καταλαβες οτι δεν μιλαω σοβαρα..τι με διορθωνεις?:p το dg ηταν ενα ακομα + που τα διαλεξα..αλλα δεν ηταν το μονο!απλα δοκιμασα και καποια μοκασινια,δοκιμασα κ αυτα κ αυτα μου αρεσαν πιο πολυ στο ποδι μου και πανω μου και γενικα στο στυλ ντυσιματος μου..;) (γι αυτο αλλωστε εχω κ αλλα 2 all star) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 o Stefano και ο Domenico ειναι :p ερώτηση. θα τα προτιμουσες μέ το D&G στα πλάγια ή χωρίς?ο αντονιο ειναι ο 1ος ξαδερφος του:p:p εγω παντως θα προτιμουσα τα σκετα... αυτα με την "ετικετα" στο πλαι ακομα και οταν προκειται για γνησια ,μου κανουν πολυ φτηνα :ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ασπρα παπουτσια αθλητικα, IN or OUT?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 1ον ειναι νεα παραλαβη και 2ον ειναι δερματινα :) δεν νομιζω να εφυγαν ολα τα κομματια τυχαια απο το συγκεκριμενο μαγαζι σε τοσο μικρο διαστημα.. (γιατι δεν ειναι πολλα τα μαγαζια που φερνουν d&g παπουτσια) και επισης δεν εχω λογο να πω ψεματα για την τιμη..αν θες επιβεβαιωση μπορεις να δεις και στο κουτι..απο τη φωτο! οταν θα ρθει ο veco θα καταλαβεις ;) VeCo ις μπακ και θα λύσει κάθε πρόβλημα! :p Η τιμή είναι καλή για δερμάτινο παπούτσι. Ένα δερμάτινο ζευγάρι αθλητικά που είχα δει την άνοιξη στην boutique έκανε 200+... OK φίλε Κώστα δεν είπα ότι είπες ψέματα. Βέβαια το κουτί μπορεί να έγραφε και τιμή προ εκπτώσεων αλλά δεν αμφισβητώ για κανένα λόγο ότι είσαι ειλικρινής. Πάντως εγώ 185 ευρώ δε θα έδινα για τα συγκεκριμένα. Δεν είναι ότι δε μου αρέσουν αλλά νομίζω ότι η υπόλοιπη συλλογή της DG είναι πολύ καλύτερη. Στην τελική θα έδινα κάτι παραπάνω να ξαναπάρω αυτά που πήρα πριν καιρό ή θα έπαιρνα αυτά που πήρε ο VeCo. Οκ καλά είναι πάντως, είναι και δερμάτινα. (δερματίνη βασικά?). Πολύ πουλμουρ αλλά όπως είπε και ο greek αφού τα έσκασες, τουλάχιστον να φαίνεται. Τα δικά μου δεν είναι δερμάτινα, γι' αυτό και έκαναν 100 ευρώ... Ο βασικός λόγος που τα πήρα ήταν ότι θέλα All Star στυλ, αλλά όχι All Star... :p απο θεσσαλονικη,frateli karida,ειναι στη μητροπολη απεναντι,διπλα στον τερκενλη! κοιτα,να σου πω την αληθεια δεν την εψαξα και πολυ..απλα τα ειδα μια φορα στη βιτρινα..μου αρεσαν πολυ και τα πηρα..δεν ηθελα να προβληματιστω πολυ κοιταζοντας αλλα και αλλα..γιατι εψαχνα κατι gucci και δεν ηθελα αντι για 180 να ξεφυγω ακομα και τα 300 :D οκ βρε justme! δεν τρεχει τπτ..δεν σε κατεκρινα για κατι..και φυσικα ειμαι ειλικρινης. μου διαφευγει αυτη τη στιγμη τι παπουτσια ειχες παρει εσυ και ο βεκο αλλα θα το ψαξω σε λιγο. Για Gucci θα πέρναγες χαλαρά τα 300... Νομίζω πως είναι κάπως υπερβολικό να δώσω τόσα για ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν είναι δερμάτινα, άσχετα εάν έχω δει 1-2 ζευγάρια πραγματικά πολύ όμορφα... δεν ειναι too much να γράφουν τοσο εντονα οτι ειναι D&G? Όχι γιατί και τα δικά μου γράφουν στο πλάι D&G, αλλά όταν τα φοράς με μακρύ παντελόνι δεν φαίνεται ούτε μισό γράμμα... και αυτό d&g είναι θεωρητικά. και αυτό d&g οπως τα δικα σου ειναι Made in vietnam , υπάρχουν αντιστοιχα made in turkey , made in china kai made in italy. Το καθένα εχει μια διαφορετική ποιότητα. Απο την χειρότερη πχ turkey που εχουν και 40 ευρώ μεχρι την καλύτερη που φτιάχνεται σε ενα εργοστάστιο στην Ιταλια και εχει 200-300 ευρώ. Για μενα προσωπικα το αυθεντικό d&g ειναι αυτό που το έχει φτιάξει με το χεράκι του ο domenico και ο Stefano και ειναι αυτά που αγοράζονται μετα απο μια επιδειξη μόδας. Τώρα αν πρέπει να θεώρουμε ενα παπούτσι που το έραψε η ho chi mi li στο Πεκίνο , οτι ειναι authentic dolce&gabbana..... Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :) Εντάξει, νομίζω αυτό είναι υπερβολή. Κι εγώ προτιμώ όταν αγοράζω κάτι να είναι το λιγότερο Made in EU ή ακόμη καλύτερα στην χώρα από την οποία προέρχεται η εταιρεία, αλλά το γεγονός ότι κατασκευάζεται σε μία χώρα η οποία έχει φθηνότερα εργατικά χέρια, βοηθάει στο να διατηρηθεί σε λογικά πλαίσια η τιμή του (και να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος η εταιρεία - δεν το αρνούμαι). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κατασκευάζεται σε Βιετνάμ ή Γουαδελούπη δεν είναι original D&G... ρε παιδια τι ναλεμε τωρα οτι παπουτσι κ να παρεις δεν υπαρχει περπτωση να μην αναγραφει την μαρκα αν η τιμη του ξεπερναει τα 60-70 ευρο αφου στο φιναλε αυτο πληρωνεις φιλικα παντα by parafron_mc:cool: Δεν είναι απόλυτο αυτό. Συνήθως όσο πιο ακριβό το παπούτσι/ρούχο, τόσο πιο διακριτική η μάρκα... μη το λες...υπαρχουν πολυ ωραια παπουτσια στα οποια δεν αναγραφετε η φιρμα πουθενα παρα μονο κατω απο το παπουτσι(diesel).. κατ εμε ειναι πολυ πιο ωραιο αυτο απο το να γραφει τη φιρμα οπου να ναι;) Όπου να 'ναι σίγουρα είναι άσχημο συμφωνώ... ο στεφανο και ο antonio και και και με τα χερια του..εγω απλα ηθελα κατι πιο εκκενρικο..και αυτο ειναι εκεντρικο γιατι πρωτον,εχει διαφορετικο σχεδιο απο τα κλασσικα all star(εχω ηδη 2 ζευγαρια,ηθελα κατι αλλο),ειναι μαυρα,δερματινα(ας ειναι δερματινη ας ειναι και καοκτσουκ δεν με νοιαζει) και μετα οτι ειναι dg,και σιγα το too much που φαινεται..ελεος!τελος!ο επομενος ρε βεκο γυρνα να βαλεις μια ταξη.. Είπαμε VeCo ις μπακ του σέηβ δε ντέη! :p Κώστα τα παπούτσια είναι πολύ όμορφα και με γειά σου, όσα δερμάτινα αθλητικά D&G είχα δει ήταν ακριβότερα... Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να κατέβω στην boutique να ρίξω ένα βλέφαρο στα χειμερινά τους υποδήματα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ασπρα παπουτσια αθλητικα, IN or OUT?? Προσωπικα θεωρω το ασπρο παπουτσι ΤΕΛΕΙΟ και παντα ΙΝ, αλλα μονο τις 2 πρωτες φορες που θα τα βαλει καποιος γιατι οταν βρωμισουν ειναι η χειροτερη μπιχλα :blink: Τα ασπρα που μου αρεσουν τρελα αυτο τον καιρο ειναι τα Adidas Gooodyear (Adidas Adi Racer Low)... http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/4187VJSQZ5Ladidas_SS500_.jpg Βλεπω ανθρωπο να φοραει αυτο το παπουτσι και τρελαινομαι, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Σιγα... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Απο οπου θελουν ας ειναι...Ωραια να'ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Προσωπικα θεωρω το ασπρο παπουτσι ΤΕΛΕΙΟ και παντα ΙΝ, αλλα μονο τις 2 πρωτες φορες που θα τα βαλει καποιος γιατι οταν βρωμισουν ειναι η χειροτερη μπιχλα :blink: Τα ασπρα που μου αρεσουν τρελα αυτο τον καιρο ειναι τα Adidas Gooodyear (Adidas Adi Racer Low)... http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/4187VJSQZ5Ladidas_SS500_.jpg Βλεπω ανθρωπο να φοραει αυτο το παπουτσι και τρελαινομαι, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Αν τα πάρω πάμε για καφεδάκι?:lol::p Πλάκα πλάκα σήμερα ερωτευτηκα κάτι K SWISS flat αλλά με κάπως πιο χοντρή σόλα στο the mall:) Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 νεο αποκτημα..:D http://img509.imageshack.us/img509/3309/img1725largeqp2.th.jpg αν και γενικά δεν μου αρεσει το στυλ All Star, είναι D&G βρε παιδί μου και είναι φοβερά! με'γεια! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 ε οχι δεν περιμενα να ακουσω θετικο σχολιο απο δω.. να σαι καλα βρε!επιτελους μια απαντηση χωρις περιττά σχόλια :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ε,αφου δεν περιμενες καλη κουβεντα,γιατι τα ποσταρες?:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Αν τα πάρω πάμε για καφεδάκι?:lol::p Πλάκα πλάκα σήμερα ερωτευτηκα κάτι K SWISS flat αλλά με κάπως πιο χοντρή σόλα στο the mall:) Παμε :lol: Κι εγω ερωτευτηκα K-SWISS!!! Ειναι τελεια (καποια), επισης ειναι πανακριβα (απαραδεκτες κωλοεταιριες, μονο να μας τρωτε τα λεφτα ξερετε!) οποτε τα ΞΕΠΕΡΑΣΑ!!:p Το στυλ που μου αρεσε ηταν αυτο: http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/91492_407.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τα ασπρα που μου αρεσουν τρελα αυτο τον καιρο ειναι τα Adidas Gooodyear (Adidas Adi Racer Low)... http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/4187VJSQZ5Ladidas_SS500_.jpg Ξέρεις τιμή για αυτά ; Έκανα μια γύρα στο νετ και τα βρήκα σε άσπρο με μαύρες ρίγες και καφέ λεπτομέρειες[αν και φαίνονται για χρυσές πιο πολύ..] και δείχνουν εξίσου καλά ή και καλύτερα ακόμα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Εντάξει, νομίζω αυτό είναι υπερβολή. Κι εγώ προτιμώ όταν αγοράζω κάτι να είναι το λιγότερο Made in EU ή ακόμη καλύτερα στην χώρα από την οποία προέρχεται η εταιρεία, αλλά το γεγονός ότι κατασκευάζεται σε μία χώρα η οποία έχει φθηνότερα εργατικά χέρια, βοηθάει στο να διατηρηθεί σε λογικά πλαίσια η τιμή του (και να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος η εταιρεία - δεν το αρνούμαι). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κατασκευάζεται σε Βιετνάμ ή Γουαδελούπη δεν είναι original D&G... δεν ξέρω εγω υπτοπευομαι οτι πολλα μοντέλα που εισάγονται ειναι μουφα d&g ή μουφα armani κλπ κλπ. οσο και να ψάξεις δεν τα βρισκεις στην collection του κάθε Οικου. για μένα προσωπικά : αυθεντικό ειναι ενα.αυτο που εφτιαξε με τα χεράκια του ο κάθε ράφτης. ολα τα υπόλοιπα ειναι απομιμησεις του αυθεντικου και μοναδικου προιόντος. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts