JustMe Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Τα dolce gabbana που πήρα? Πόσο τα είδες εάν επιτρέπεται? Και τι size είσαι και δεν βρίσκεις πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Είσαι 14. Έλεος δηλαδή... Καιρό για να αγοράσεις ακριβά παπούτσια, έχεις πολύ μπροστά σου. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Είσαι 14. Έλεος δηλαδή... Καιρό για να αγοράσεις ακριβά παπούτσια, έχεις πολύ μπροστά σου. Αν μπορεί να τα έχει, γιατί να μην τα πάρει βρε trapped; Δεν υπάρχει όριο ηλικίας... :wink: :p Υ.Γ. Μόνοι οι Κύπριοι στηρίζουμε το θέμα... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Τι σχέση έχει η ηλικία δηλαδή? Συμφωνώ με τον κωνσταντίνο, αν μου αρέσει κάτι και μπορώ να το πάρω, γιατί όχι? Άλλωστε δεν απέχει και πολύ από τα συνηθισμένα sneakers που παίρνουν οι περισσότεροι σε τιμή πάντα. Αντί να δώσω 130 ευρώ να πάρω ένα καλό δερμάτινο puma θα δώσω τα διπλά για να πάρω ένα άριστο D&G. Δες το κι έτσι. Είναι σαν να παίρνω δύο puma. Αντί δύο καλά, θα πάρω ένα καλύτερο. ;) Υ.Γ Το 'χω παρατηρήσει κ γω ρε veco, μήπως λέει κάτι αυτό για τις τρελές μας προτεραιότητες? :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Τι σχέση έχει η ηλικία δηλαδή? Συμφωνώ με τον κωνσταντίνο, αν μου αρέσει κάτι και μπορώ να το πάρω, γιατί όχι? Άλλωστε δεν απέχει και πολύ από τα συνηθισμένα sneakers που παίρνουν οι περισσότεροι σε τιμή πάντα. Αντί να δώσω 130 ευρώ να πάρω ένα καλό δερμάτινο puma θα δώσω τα διπλά για να πάρω ένα άριστο D&G. Δες το κι έτσι. Είναι σαν να παίρνω δύο puma. Αντί δύο καλά, θα πάρω ένα καλύτερο. ;) Υ.Γ Το 'χω παρατηρήσει κ γω ρε veco, μήπως λέει κάτι αυτό για τις τρελές μας προτεραιότητες? :p :p Δε πάει έτσι αυτό που λές.Γιατί όλα τα παπούτσια φθείρονται με το καιρό κάνουν δε κάνουν 260 ευρώ.Τι θα πεί άριστο δηλαδή?Και ποιός σου είπε ότι τα puma κάνουν 130 ευρώ?;):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Τα puma future cat, που είναι τα sneakers της puma με τα κορδόνια, έχουν από 60-75 λίρες. Δηλαδή από 100-130 ευρώ. Τα δερμάτινα έχουν τα περισσότερα 120-130 ευρώ. Το άριστα πάει στο ότι ένα υπόδημα DolceGabbana -ελπίζω τουλάχιστον- δεν έχει την ίδια ποιότητα και αντοχή με ένα puma. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 κακα τα ψεμματα τα puma ΜΑΧ να κανουν 130-140..προσωπικα δεν θα εδινα τοσα χρηματα για να παρω ενα sneaker ..αλλα κανα μποτακι η μοκασινι δερματινο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 140-κάτι τα είχαν ρε JustMe αλλά ελάχιστα έχουν μείνει... :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Υ.Γ Το 'χω παρατηρήσει κ γω ρε veco, μήπως λέει κάτι αυτό για τις τρελές μας προτεραιότητες? :p :p Θες να πεις κάτι; :whistle: :p Το άριστα πάει στο ότι ένα υπόδημα DolceGabbana -ελπίζω τουλάχιστον- δεν έχει την ίδια ποιότητα και αντοχή με ένα puma. Αυτά... Μην ελπίζεις, να είσαι σίγουρος. Τα δικά μου τα έχω 18 μήνες, δεν έχουν πάθει τίποτα και τα φορούσα και όταν πήγα Ιταλία, Μάλτα, Αγγλία (δηλαδή 7- ώρες περπάτημα τη μέρα). Απίστευτα άνετα παπούτσια... :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Θες να πεις κάτι; :whistle: :p Ναι! :p (και ΔΕΝ εξαιρείται ο υποφαινόμενος) Μην ελπίζεις, να είσαι σίγουρος. Τα δικά μου τα έχω 18 μήνες, δεν έχουν πάθει τίποτα και τα φορούσα και όταν πήγα Ιταλία, Μάλτα, Αγγλία (δηλαδή 7- ώρες περπάτημα τη μέρα). Απίστευτα άνετα παπούτσια... :up: Συμφωνώ μεγάλε, άλλωστε "ότι πληρώνεις, παίρνεις" (στο 95% των περιπτώσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Υ.Γ. Μόνοι οι Κύπριοι στηρίζουμε το θέμα... :p Τι θες να πεις, VeCo?? :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ναι! :p (και ΔΕΝ εξαιρείται ο υποφαινόμενος) Συμφωνώ μεγάλε, άλλωστε "ότι πληρώνεις, παίρνεις" (στο 95% των περιπτώσεων) Ok then... :lol: Indeed... Τι θες να πεις, VeCo?? :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :p Κύπριοι 12 - Υπόλοιποι 4 μηνύματα :rocket: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ότι πλέον δεν βλέπουμε ελλαδίτες να μπαίνουν. Ίσως επειδή εμείς οι κύπριοι έχουμε μια "μικρή" μανία να δείχνουμε αυτά που έχουμε στους άλλους (όχι απαραίτητα με την κακή έννοια). Btw DesertSMisSRaiN το όνομά σου γιατί ποτέ δεν μας το λες? Είναι τόσο παράξενο όσο φημολογείται? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ότι πλέον δεν βλέπουμε ελλαδίτες να μπαίνουν. Ίσως επειδή εμείς οι κύπριοι έχουμε μια "μικρή" μανία να δείχνουμε αυτά που έχουμε στους άλλους (όχι απαραίτητα με την κακή έννοια). Btw DesertSMisSRaiN το όνομά σου γιατί ποτέ δεν μας το λες? Είναι τόσο παράξενο όσο φημολογείται? :p Μα γιατί να μην τα δείξεις σε ανθρώπους που ξέρει ότι θα τα εκτιμήσουν; Άσε που είναι και μία μορφή window shopping... :p Desert όντως, ούτε εγώ ξέρω το όνομα σου... Αν είναι πολύ παράξενο στείλε PM... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Είσαι 14. Έλεος δηλαδή... Καιρό για να αγοράσεις ακριβά παπούτσια, έχεις πολύ μπροστά σου. Ελα τωρα ρε... Άφηστο μωρό... :p Ότι πλέον δεν βλέπουμε ελλαδίτες να μπαίνουν. Ίσως επειδή εμείς οι κύπριοι έχουμε μια "μικρή" μανία να δείχνουμε αυτά που έχουμε στους άλλους (όχι απαραίτητα με την κακή έννοια). Εγώ προτείνω γενικώς να κάτσουμε την μαππα χαμε.... Όπως λεμε και στα Κυπριακά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Εγώ προτείνω γενικώς να κάτσουμε την μαππα χαμε.... Όπως λεμε και στα Κυπριακά... Μπορούμε επίσης να κόψουμε τα corn flakes... Ξέρεις την έκφραση; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Μπορούμε επίσης να κόψουμε τα corn flakes... Ξέρεις την έκφραση; :p Η άποψη σου σεβαστή αλλά όχι αποδεκτή :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Egw eprepe gia to sxoleio na parw "kala" papoutsia opote phra mocassini timberland. Anagkastika eprepe na parw opote phra kati pou m arese. Entaksei htan akriba dld 150 eurw alla ti na kanw? Meta gia ka8hmerina exw kati palia vans alla exoun dialu8ei kapws opote phra ta agaphmena mou. Asics - tiger 65 eurw stis ekptwseis.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Φωτογραφία και από τα δύο φίλε, γρήγορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Asics - tiger ωραια και σε καλη τιμη ;) θελω πολυ να δω mocassini timberland :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Toxic σε ποιο κατάστημα είδες τα ίδια τα Dolce Gabbana μου? Ενδιαφέρεται ένας φίλος που του τα έδειξα. Επίσης, veco, ποια καταστήματα πουλάνε dolcegabbana υποδήματα στην κύπρο? ΒΑΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Στο Plantation... Μακαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Toxic σε ποιο κατάστημα είδες τα ίδια τα Dolce Gabbana μου? Ενδιαφέρεται ένας φίλος που του τα έδειξα. Επίσης, veco, ποια καταστήματα πουλάνε dolcegabbana υποδήματα στην κύπρο? ΒΑΤΑ? Δεν το έχω... Κανονικά ναι, δεν ξέρει στην «χώρα» τι παίζει από μαγαζιά, πάντως στη Λεμεσό δεν νομίζω να έχει κανείς άλλος... Υ.Γ. Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, αλλά έχει να αγοράσω παπούτσια από το νησί 2-3 χρόνια... :O Υ.Γ.2 Speaking of Dolce & Gabbana, «τσίμπησα» σήμερα ένα ωραιότατο και πάμφθηνο ζευγαράκι D&G, στο στυλ των All Stars... Μήπως θέλετε φωτογραφία; :shifty: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Γρηγορα φωτο :D:D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Φώτο εννοείται άμεσα! Απο πού και πόσο? Πάμφθηνα = 100-150 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts