Jump to content

Oppo Find 7a

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση.

εξαλου νομιζω πως τα χρωματα στο 7a ειναι πιο προσιτα κατα μια εννοια...στο find 7 εχω δει στο youtube σε βιντεακια το λευκο να ψιλοκιτρινιζει.

Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια;Στο 7a πως ειναι η απεικονιση χρωματων;

ειχα δει σε βιντεακι συγκριτικο μεταξυ των δυο μοντελων και το μαυρο της οθονης στο 7a σε συνθηκες απολυτου σκοταδιου στο δωματιο αν το εβλεπες απο δαφορετικη οπτικη γωνια πλαγια εκανε light bleeding.Ελαφρο μεν αλλα ισχυριζονταν οτι υπηρχε ενα θεματακι.

Ισχυει κατι τετοιο;

ευχαριστω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την απαντηση.

εξαλου νομιζω πως τα χρωματα στο 7a ειναι πιο προσιτα κατα μια εννοια...στο find 7 εχω δει στο youtube σε βιντεακια το λευκο να ψιλοκιτρινιζει.

Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια;Στο 7a πως ειναι η απεικονιση χρωματων;

ειχα δει σε βιντεακι συγκριτικο μεταξυ των δυο μοντελων και το μαυρο της οθονης στο 7a σε συνθηκες απολυτου σκοταδιου στο δωματιο αν το εβλεπες απο δαφορετικη οπτικη γωνια πλαγια εκανε light bleeding.Ελαφρο μεν αλλα ισχυριζονταν οτι υπηρχε ενα θεματακι.

Ισχυει κατι τετοιο;

ευχαριστω

-------------------------------------

Επειδη το ειχα το Χ9006 εχω να πω οτι τα χρωματα του ηταν εξαιρετικα σε απεικονιση και σε φυσικοτητα (για τα δικα μου γουστα παντα).Ζωντανα και χωρις τις υπερβολες των amoled και αυτο που λεμε crisp.Επισης η φωτεινοτητα στο μεγιστο ανταγωνιζεται επαξια τις γνωστες ναυαρχιδες.

Θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Φίλε μου το 7 είναι καλύτερο σε όλα! Αν αξίζει να πάρεις κάτι είναι αυτό! Ακόμα και τα χρώματα που μερικούς τους ενοχλούν, όντας θέμα λογισμικού μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως θέλεις και με διάφορους τρόπους...

Παντως φιλοι του φορουμ οι πιο πολλοι ισχυριζονται οτι το 7α στα benchmarks ξεπερναει το 7αρι...αγνωσται αι βουλαι των chipset
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Η εμπειρια χρησης φυσικα.τα benchmarks ειναι μονο ενδεικτικα.Γι αυτο και συμβουλευομαι τις γνωμες σας ρε παιδια γιατι η προσωπικη εμπειρια χρησης δεν συγκρινεται με ενα απλο benchmark
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Το 7Α υπερέχει σε χρώματα,benchmark και πιο δυνατό ηχείο..Στους χώρους κτλ υπερέχει το 7

Φιλικά Γιώργος

ετοιμαζομαι αυριο για να το παρω.

-εδω καπου διαβασα οτι ερχεται με screen protector απο το εργοστασιο, ισχυει? να μην αγορασω?

-εχω σκοπο να το εχω χωρις θηκη, οπως και ολα μου τα κινητα. ποσο ευαισθητο ειναι το πλαστικο του? ξεβαφει?

-ειναι κανεις με cm11? διαβαζω οτι ειναι πολυ καλυτερη στο θεμα μπαταρια. καποιος που να εχει χρησιμοποιησει και τις 2 ρομ(cm-color) για αρκετο καιρο να μας πει συμπερασματα?

-αναμεσα στις 2 ρομ παλι. η καμερα ειναι η ιδια ή εχουμε θεματα οπως με αλλα κινητα(βλ. σαμσουνγκ) που με την στοκ ρομ η καμερα ειναι 15φορες καλυτερη απ οτι σε aosp?

-ο vooc φορτιστης αυτοκινητου να φανταστω ακομα δεν εμφανιστηκε...

Φοράει από το εργοστάσιο,αρκετά ποιοτικός..Αλλά μαζεύει αρκετές δάχτυλιες,αν θες αργότερα πάρε ένα tamparate glass ..Δεν έχω δοκιμάσει καμία άλλη τον και Δεν ξέρω..Ο φορτιστής εμφανίστηκε κάπου Αλλά όχι από το επίσημο site..τον περιμένουμε μαζί με το vooc power Bank...Δεν γρατζουνιές καθόλου εύκολα το midnight και θεωρώ αδύνατο σχεδόν να γραντζουνιθει το carbon look..Είναι ίσως η μόνη εταιρία που η βαφή γίνεται με της ίδιες συνθήκες με την βαφή αεροσκαφών

Φιλικά Γιώργος

και επισημα νεος στην παρεα σας. πριν λιγο παρελαβα επαιξα λιγο μαζι του και παω κατευθειαν για ροοτ μετα τις απαραιτητες αναβαθμισεις. το κινητο ειναι πανεμορφο και σφαιρα αλλα θελω λιγο χρονο να το φερω στα μετρα μου(βλεπω αρκετες εφαρμογες που θα παρουν ποδι σε κανα 10λεπτο). τελικα θα μεινω για λιγο με την στοκ ρομ μιας και με ροοτ νομιζω η μπαταρια θα με ικανοποιησει.

Μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης κάποια πρώτα σχόλια.

-άψογη οθόνη !

-ταχυτητα θα αφησω το συννημενο του antutu να μιλησει μονο του.

-πανέμορφο. Χαίρομαι να το κρατάω.

-περιττά τα σχόλια Για την γρήγορη φόρτιση.Η μάλλον....αστραπιαία!!

-με ξενερωσε πολύ ο στοκ launcher. Το έχω σίγουρο ότι θα φύγει σε μια δυο μέρες. Ελάχιστες επιλογές. ειχα καλομαθει με nova prime

• Δεν έχει επιλογή στον drawer Για αλφαβητική σειρά (το εψαχνα ολη μερα και τελικα με το που εγραψα το μηνυμα βρηκα πως γινεται,το ειχαν κρυψει καλα :lol::lol: )

•Δεν μπορώ να μικρυνω τα εικονίδια

• Δεν μπορώ να βάλω 5 εικονίδια οριζόντια, ενώ στο dock γίνεται

• λιγοστά custom gestures Και μη χρηστικος Ο τρόπος που δουλεύουν (να πρεπει να τα σχεδιασεις σε άλλη οθόνη και οχι κατευθειαν στην homescreen )

- δυνατό ηχείο

-ακουστικό θα το ήθελα πιο δυνατό

-κάμερα ασχολήθηκα πολύ λίγο Αλλά σε αυτό που πρόλαβα να δω μπορώ να πω ότι Είναι εξαιρετική. Και η μπροστινή άψογη για front camera

-αυτονομία από το 95% μέχρι τώρα (μικτή χρήση WiFi-3g και φωτεινότητα μόνιμα 75%+). νομιζω θα τα παει εξαιρετικα σε 2-3 μερες που θα σταματησω και εγω να ασχολουμαι πολυ και θα εχει κανει και 1-2 κυκλους φορτισης

edit: ξεχασα να αναφερω. Τριτη εγινε η παραγγελια σημερα το ειχα στα χερια μου και μαλιστα κρητη, αν ημουν αθηνα θα το ειχα εχθες!

Edited by GaleaNatur

Μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης κάποια πρώτα σχόλια.

-άψογη οθόνη !

-ταχυτητα θα αφησω το συννημενο του antutu να μιλησει μονο του.

-πανέμορφο. Χαίρομαι να το κρατάω.

-περιττά τα σχόλια Για την γρήγορη φόρτιση.Η μάλλον....αστραπιαία!!

-με ξενερωσε πολύ ο στοκ launcher. Το έχω σίγουρο ότι θα φύγει σε μια δυο μέρες. Ελάχιστες επιλογές. ειχα καλομαθει με nova prime

• Δεν έχει επιλογή στον drawer Για αλφαβητική σειρά (το εψαχνα ολη μερα και τελικα με το που εγραψα το μηνυμα βρηκα πως γινεται,το ειχαν κρυψει καλα :lol::lol: )

•Δεν μπορώ να μικρυνω τα εικονίδια

• Δεν μπορώ να βάλω 5 εικονίδια οριζόντια, ενώ στο dock γίνεται

• λιγοστά custom gestures Και μη χρηστικος Ο τρόπος που δουλεύουν (να πρεπει να τα σχεδιασεις σε άλλη οθόνη και οχι κατευθειαν στην homescreen )

- δυνατό ηχείο

-ακουστικό θα το ήθελα πιο δυνατό

-κάμερα ασχολήθηκα πολύ λίγο Αλλά σε αυτό που πρόλαβα να δω μπορώ να πω ότι Είναι εξαιρετική. Και η μπροστινή άψογη για front camera

-αυτονομία από το 95% μέχρι τώρα (μικτή χρήση WiFi-3g και φωτεινότητα μόνιμα 75%+). νομιζω θα τα παει εξαιρετικα σε 2-3 μερες που θα σταματησω και εγω να ασχολουμαι πολυ και θα εχει κανει και 1-2 κυκλους φορτισης

edit: ξεχασα να αναφερω. Τριτη εγινε η παραγγελια σημερα το ειχα στα χερια μου και μαλιστα κρητη, αν ημουν αθηνα θα το ειχα εχθες!

Περισσότερο χρήσιμα ειναι τα gestures με κλειστή οθόνη . Π.χ Μπορείς να καλέσεις κάποιον με κλειστή οθόνη .

Άνοιγμα της κάμερας με " τσίμπημα " τον δαχτύλων ( σε ανοιχτή οθόνη ) .

Δοκίμασε τα .

Τα gestures είναι παρά πολλά..Γιατί λίγα;;φτιάχνεις όσα θες..πχ κάνω ένα τ περνάει τον Τάσο..κάνω ένα Μ παίζει μουσική,κάνω ένα G ανοίγει ο genius driver κτλ..δούλεψε το με την color είναι πανέμορφη μόλις την μάθεις..Όλες η εφαρμογές είναι χρήσιμες..βγάλε Μόνο τα παιχνίδια κτλ ..

Φιλικά Γιώργος

το βασικο ειναι οτι με ανοιχτη την οθονη πρεπει να πηγαινω αλλου για να κανω τα gestures και οχι στην αρχικη οθονη που ειμαι εκεινη τη στιγμη(θα μου πει καποιος ισα ισα ετσι μπορεις να τα κανεις ΠΑΝΤΟΥ και οχι μονο στις homescreen,και θα εχει και δικιο,αλλα εγω τα χρειαζομαι/εχω συνηθισει homescreen). επισης λιγα gesture εννοω με την εννοια οτι στον νοβα αν δειτε εχει για ολα τα υπομενου.

πχ με ενα gesture μπορω να παω στο μενου της μπαταριας ή σε οποιαδηποτε συγκεκριμενη ρυθμιση θελω ή ενα αλλο που ειναι χρησιμο ειδικα σε μεγαλες οθονες, το swype down με ενα δαχτυλο οπουδηποτε στην οθονη και σου εμφανιζει το notification drawer.

τα gesture για να παιρνω καποιον,να ανοιγω την καμερα ή οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη ειναι το ιδιο να εχω μια συντομευση στην αρχικη οθονη(και πιο γρηγορο).

με κλειστη την οθονη εκει συμφωνω ειναι πολυ χρησιμα αν και κραταω τις επιφυλαξεις μου στο να μην ανοιγει η οθονη μονη της αναγνωριζοντας καποιο gesture οσο ειναι το κινητο στην τσεπη οποτε και θα αναγκαστω να τα απενεργοποιησω.

τεσπα ευτυχως υπαρχουν πολλες επιλογες να διαλεξει ο καθενας για τα μετρα του. επισης ελπιζω να μην αργησει η stable 4.4. οσο ναναι για το ψυχολογικο και μονο σημερα γυρισα απο 4.4.4 σε 4.3 για παρτυ του 7a :X

Edited by GaleaNatur

το βασικο ειναι οτι με ανοιχτη την οθονη πρεπει να πηγαινω αλλου για να κανω τα gestures και οχι στην αρχικη οθονη που ειμαι εκεινη τη στιγμη(θα μου πει καποιος ισα ισα ετσι μπορεις να τα κανεις ΠΑΝΤΟΥ και οχι μονο στις homescreen,και θα εχει και δικιο,αλλα εγω τα χρειαζομαι/εχω συνηθισει homescreen). επισης λιγα gesture εννοω με την εννοια οτι στον νοβα αν δειτε εχει για ολα τα υπομενου.

πχ με ενα gesture μπορω να παω στο μενου της μπαταριας ή σε οποιαδηποτε συγκεκριμενη ρυθμιση θελω ή ενα αλλο που ειναι χρησιμο ειδικα σε μεγαλες οθονες, το swype down με ενα δαχτυλο οπουδηποτε στην οθονη και σου εμφανιζει το notification drawer.

τα gesture για να παιρνω καποιον,να ανοιγω την καμερα ή οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη ειναι το ιδιο να εχω μια συντομευση στην αρχικη οθονη(και πιο γρηγορο).

με κλειστη την οθονη εκει συμφωνω ειναι πολυ χρησιμα αν και κραταω τις επιφυλαξεις μου στο να μην ανοιγει η οθονη μονη της αναγνωριζοντας καποιο gesture οσο ειναι το κινητο στην τσεπη οποτε και θα αναγκαστω να τα απενεργοποιησω.

τεσπα ευτυχως υπαρχουν πολλες επιλογες να διαλεξει ο καθενας για τα μετρα του. επισης ελπιζω να μην αργησει η stable 4.4. οσο ναναι για το ψυχολογικο και μονο σημερα γυρισα απο 4.4.4 σε 4.3 για παρτυ του 7a :X

Υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό ( να μην λειτουργούν στην τσέπη ) .

Με τον αισθητήρα προσέγγισης "βλέπει" άν κάτι είναι κοντά και δεν λειτουργεί.

Αυτό βέβαια θέλει λίγο προσοχή. Όταν το χρησιμοποιείς ,να μην καλύπτεις το πάνω μέρος.

Στην αρχή την είχα πατήσει πολλές φορές...

Χρειάζεται unlock bootloader για να κανεις root???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Χρειάζεται unlock bootloader για να κανεις root???

εγω ακολουθησα αυτο τον οδηγο σε 10λεπτα ημουν ετοιμος http://www.oppoforums.com/threads/how-to-root-oppo-find-7-7a-x9076-x9077-x9006-x9007-with-coloros-1-2-2-1-2-6-and-2-0-2.17703/ οποτε νομιζω δεν χρειαζεται

Καλορίζικο GaleaNatur.:D

Μπορείς να μου πεις πως αλλάζεις στον drawer για αλφαβητική σειρά;

Σε ευχαριστώ

Καλορίζικο GaleaNatur.:D

Μπορείς να μου πεις πως αλλάζεις στον drawer για αλφαβητική σειρά;

Σε ευχαριστώ

ευχαριστω :) μεσα στον drawer, παρατεταμενο πατημα σε οποιοδηποτε εικονιδιο, το αφηνεις, και σου βγαζει κατω σε ενα πρασινο πλαισιο την επιλογη.

• 3 weeks later...

Επανέρχομαι μετά απο εναν πλήρη κύκλο φόρτισης και μετα απο αρκετο καιρο που το εχω γιατι ξερω οτι η μπαταρια ειναι πολυ σημαντικο για αυτους που σκέφτονται την αγορα της συσκευης.

αρχικα να πω οτι εγω συνηθως δουλευω το κινητο με χειροκίνητη φωτεινότητα στο 70-80% και το φορτιζω οποτε μου ερθει εστω και για 10λεπτα αν ειναι να φυγω απο το σπιτι(VOOC for the win!!) . Τεσπα ηθελα να δω τι ψαρια ποιανει.

Οποτε,με αυτοματη φωτεινότητα, κυριως wifi,3g χρηση αποκλειστικά απο 37% εως και 4% που εβγαλα τις εικονες και καπου ενδιαμεσα αλλα αντε να ειναι καμια δυο ωρες το πολυ το πρωτο 24ωρο. power saving mode απο 15% και μετα. ειμαι με την τελευταια stable colorsos 4.3. προσωπικα τα βρισκω αριστα τα αποτελεσματα. ειδικα για 4.3.

http://i.imgur.com/1v44QBil.png

http://i.imgur.com/js3E4mMl.png

http://i.imgur.com/wItKzBnl.png

Edited by GaleaNatur

Είναι ρουτ;;έχεις τίποτα παγωμένο από εφαρμογές στοκ...εγώ βγάζω 4.30 ώρες οθόνη με αρκετή άνεση και την φωτεινότητα εκεί περίπου..Ίσως και πάνω από 90 κάποιες φορές..Δεν αγχώνομαι και εγώ μιας και το vooc είναι όλα τα λεφτά

Φιλικά Γιώργος

Είναι ρουτ;;έχεις τίποτα παγωμένο από εφαρμογές στοκ...εγώ βγάζω 4.30 ώρες οθόνη με αρκετή άνεση και την φωτεινότητα εκεί περίπου..Ίσως και πάνω από 90 κάποιες φορές..Δεν αγχώνομαι και εγώ μιας και το vooc είναι όλα τα λεφτά

Ναι είμαι root. Πάγωμα όχι τίποτα μόνο greenify . (Έχω ξηλώσει και κάποιες εφαρμογές τελείως με το titanium αλλά δεν θυμάμαι ποιες).

Έχουμε κανένα νέο για την stable 4.4? Μπαίνω στα oppoforums σχεδόν καθημερινά αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη. Το μόνο σίγουρο ότι τρώνε ΠΟΛΥ κράξιμο αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους

Δόθηκε στην Κίνα..Κατά Τα Χριστούγεννα μας βλέπω...ευτυχώς αν και είμαι τρελός με της αναβαθμίσεις..Η 4.3 δουλεύει θεσπέσια...αν και σήμερα έφαγε ένα κόλλημα..κάτι κόλλησε και έπινε μπαταρία με το καλαμάκι και Μετά της φόρτιση η οθόνη έκαιγε..έβγαλα μπαταρία για Ένα λεπτό και Τώρα δουλεύει κανονικά...προτιμώ όταν την δώσει να δουλεύει σωστά πάρα να Έχω Αυτά που είχε το s4

Φιλικά Γιώργος

Στα αρνητικα λενε οτι το color os ειναι βαρυ. Δε μπορουμε να το αλλαξουμε;

Ειναι rooted απο μονο του το κινητο;

Γιατι εχει την εκδοση 4.3 και οχι την 4.4; Γιατι σε μερικα κινητα την βαζουν εξ'αρχης και σε αλλα οχι; Παιζει κατι ρολο; Αν κανω root, μπορω να βαλω 4.4 και ας μην εχει βγει επισημα απο την oppo;

Ισχυει οτι με φοιτητικο πασο εχω 10% εκπτωση; Απλα το στελνω με e-mail; Μπορω να δωσω της αδερφης μου;