Jump to content

Oppo Find 7a

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καμμια θηκη υπαρχει για το κινητο;

δεν εχω βρει τιποτα.

Ειμαι περιεργος να βαλω το carbon καπακι πισω στο ασπρο κινητο

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τι ψάχνεις...??

Σιλικόνη, σκληρή, flip cover, pouch...?? :)

Θέλω κ εγώ να παραγγείλω καπάκι με carbon...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Πήρα την spark της nillkin,ποιοτική Αλλά δεν με βολεύει..οπότε παρήγγειλα μια ίδια χωρίς καπάκι από ebay και την 9Ή ζελατίνα..θήκες έχει αρκετές στο eBay

Φιλικά Γιώργος

Τι ψάχνεις...??

Σιλικόνη, σκληρή, flip cover, pouch...?? :)

Θέλω κ εγώ να παραγγείλω καπάκι με carbon...

σιλικονη. :)

ετσι και αλλιως ακομα το κινητο δεν το εχω!

το a 7a εχει 2gb ΡΑΜ το αλλο εχει 3.

Το 7a εχει fHD οθονη το αλλο εχει QHD.

επισης το αλλο εχει carbon καπακι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

thanks.δεν ειναι διαθεσιμο ομως το σκετο 7 ,σωστα?

Το Find 7 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

http://www.ebay.com/itm/111325831125?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Εγώ αυτήν πήρα κ είμαι ευχαριστημένος...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Λοιπόν μετά από πολλές μέρες χρήσης και με της 2 ρομ προτείνω την stable...Η οθόνη του κινητού είναι πολύ καλή με σωστή παλέτα χρωμάτων,Ίσως την ήθελα λίγο πιο φωτεινή υπό ήλιο Αλλά δεν έχω ουσιαστικό πρόβλημα..

Η μου

Η μπαταρία είναι αρκετά καλή..βγάζει άνετα μέρα και το vooc είναι το μέλλον..ήχος..παρά Πολύ καλός,ποιοτικός και δυνατός..ποιότητα κατασκευής από της πιο καλές..

Κάμερα..Η 13 αρα κάμερα βγάζει εξαιρετικές φωτο και το ότι είναι χτισμένο γύρω από το hdr φαίνεται...θα ήθελα περισσότερο μερικές ρυθμίσεις Ίσως ακόμη..Η λειτουργία αργού κλείστρου εξαιρετική..το panorama mode θέλει διορθώσει μιας και είναι αρκετά ευαίσθητο..το 4 Κ το κινητό τα πάει πολύ καλά χωρίς τους περιορισμούς του 5 λεπτού Αλλά με 13.34 Δευτέρα..θερμοκρασίες ανεβάζει σε όλο το καπάκι Αλλά όχι Κάτι ανησυχητικό..Μόνο σήμερα στην παραλία που έπαιζα real racing 3 το είδα να ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία και να γίνεται ενοχλητικό...

Φιλικά Γιώργος

Ειναι σα να σου λεει, στη παραλια ασε με κατω ρε και κανε καμια βουτια :p

Μπαταρια ποσες ωρες οθονη την μερα περιπου;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

4.30 ώρες άνετα μου βγάζει με την φωτεινότητα να είναι.σχεδόν τέρμα..Αν και τώρα τελευταία μου καεί παραπάνω..Αυτό το real racing είναι αδηφάγο..βασικά προσπαθούσα στην παραλία να τερμάτισε τους αγώνες για.το lemans και στους νυχτερινους δεν έβλεπα Καλά κάτω από την ομπρέλα..στους κανονικούς Μια χαρά..πάντως μόνο με το συγκεκριμένο ζεσταίνεται,ούτε με Αλλά παιχνίδια,πολεμικά ούτε και στο 4Κ καίει...

Φιλικά Γιώργος

4:30 ε; Μου αρεσει πολυ αλλα θα ηθελα κατι παραπανω (G3 ΚΑΝΕ ΜΑΣ την χαρη...), thanks :) Το μονο που με ενοχλει μεχρι στιγμης σε αυτο...

Αν και κρινοντας απο το Find5 κατα 99% ειναι θεμα λειτουργικου :p Εχεις δοκιμασει με custom ποσο βγαζει;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όχι ακόμη..Ε κοίτα 4.30 με παιχνίδι..Αν.τύχει και δεν παίξω ξεπερνά της 5..Αν και το color είναι ενεργοβόρο..Αλλά είναι και Πολύ έξυπνο..

Φιλικά Γιώργος

Ξαναφέρνω το θέμα στην επιφάνεια για να ρωτήσω 2 πράγματα..

1)αν βρέθηκε λύση με το θέμα της μπαταρίας (μεγάλη κατανάλωση κατά την αναμονή)

2)αν έχουμε κι άλλα "κρούσματα" με προβλήμα της οθόνης κάτω από τον ήλιο

Είχα σκοπό να περιμένω για το 7 αλλά φοβάμαι πως θα συμπεριφερεται ο επεξεργαστής και η μπαταρία με την qhd ανάλυση..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ναι το θέμα έχει λυθεί εδώ και 3 εβδομάδες...Και με το τελευταίο update στην stable είναι αρκετά καλή..Θέμα στον ήλιο έχω μόνο όταν παίζω παραλία real racing σε νυχτερινό αγώνα....Και εγώ πιστεύω καλύτερα το a...

Φιλικά Γιώργος

Thanks...:)

Οπότε την ημέρα τη βγάζουμε άνετα με νορμαλ χρήση...(Internet,κλήσεις κτλ..)

Δεν χάνει πχ ακόμα 10-20% κατα τη διάρκεια της νύχτας..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• 1 month later...

Τα τηλέφωνα είναι τα ίδια! Και το 7 και το 7a, έχουν ίδιες διαστάσεις, οπότε αγοράζεις ότι θες!! :)

• 3 weeks later...
Καλημέρα. Oppo Find 7a review @ myphone.gr :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Administrators
Πάρτο κατευθείαν από Oppo Europe, αφενός είναι ασφαλές και αξιόπιστο, αφετέρου δεν σε συμφέρει να το ακριβοπληρώσεις σε κάποιον μεταπωλητή.

Modpic.gif

Επειδή ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά η του oppo find 7a η του oneplus one , θα ήθελα αν γίνεται οποίος είχε και τα 2 κινητα να μου απαντήσει προς τα που να κινηθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• 2 weeks later...

Ρε παιδια διαβαστε τον προβληματισμο μου.τα χρηματα για το 7a τα εχω αλλα θα ηθελα να ρωτησω εσεις που εχετε το 7a επειδη ο χωρος που καταλαμβανει το color OS πιανει αρκετα GB ο αποθηκευτικος χωρος που υπολειπεται (γυρω στα 9 και κατι GB αν δεν κανω λαθος) ειναι επαρκης για να λειτουργησει η συσκευη απροβληματιστα ή να μαζεψω λιγα χρηματα ακομα και μα πατω το 7?Αξιζει τον κοπο για την ενσωματωμενη 32GB μνημη την 3 Ram και τον 2.5 επεξεργαστη;

Ξερω οτι η Quad HD ειναι πιο ενεργοβορα.

Ξερω οτι δεχεται micro sd αλλα απο τα 16 να μενουν 9;

Μηπως αξιζει να παρεις το 7 τελικα;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια διαβαστε τον προβληματισμο μου.τα χρηματα για το 7a τα εχω αλλα θα ηθελα να ρωτησω εσεις που εχετε το 7a επειδη ο χωρος που καταλαμβανει το color OS πιανει αρκετα GB ο αποθηκευτικος χωρος που υπολειπεται (γυρω στα 9 και κατι GB αν δεν κανω λαθος) ειναι επαρκης για να λειτουργησει η συσκευη απροβληματιστα ή να μαζεψω λιγα χρηματα ακομα και μα πατω το 7?Αξιζει τον κοπο για την ενσωματωμενη 32GB μνημη την 3 Ram και τον 2.5 επεξεργαστη;

Ξερω οτι η Quad HD ειναι πιο ενεργοβορα.

Ξερω οτι δεχεται micro sd αλλα απο τα 16 να μενουν 9;

Μηπως αξιζει να παρεις το 7 τελικα;

Ασε που διαβασα στα forum της oppo για κατι 7a που " εκαψαν" κατι sd καρτες,δεν τις εβλεπαν και κατι τετοια...

την γνωμη σας οι κατοχοι..

Βγαλτε με απο το διλημμα

ευχαριστω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Δεν υπάρχει κανένα θέμα Εκτός και αν χρησιμοποιείς πολλά βαριά παιχνίδια..άσε που με την νέα beta αφήνει 11+ ελεύθερα..

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με 3 κάρτες που του είχα..Αν για κάποιο λόγο έβαζαν no name τι φταίει το τηλέφωνο..βασικά δεν έχει ακουστεί το παραμικρό στην Ελληνική Κοινότητα

Φιλικά Γιώργος