Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά θα έχουν καθυστερήσεις και αυτές, ειδικα οι αμερικανικές εταιρίες με τις αποστολές τους.

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λογικά θα έχουν καθυστερήσεις και αυτές, ειδικα οι αμερικανικές εταιρίες με τις αποστολές τους.

Τα πάντα έχουν πάει πίσω φίλε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τα πάντα έχουν πάει πίσω φίλε.

Πρέπει ο χρόνος αναμονής πλέον να ξεπερνάει και τους 2 μήνες από εξωτερικό.

Φιλικά Γιώργος

Μόνο με PDM αν το βρεις από Κίνα (και μάλιστα με το Γερμανικό ταχυδρομείο) είναι σίγουρο ότι θα το παραλάβεις χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις, αν όλα πάνε καλά με τον ιό, αφού το πρόβλημα τώρα μετατέθηκε στη μεταφορά, από την Κίνα που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Χα ναι, παραγγελία από bangood με pdm 16/3 και ακόμα δεν έχω παραλαβει τιποτα, ενώ το tracking number στην Γερμανία άνοιξε 14/4

Χα ναι, παραγγελία από bangood με pdm 16/3 και ακόμα δεν έχω παραλαβει τιποτα, ενώ το tracking number στην Γερμανία άνοιξε 14/4

Δεν ξέρω που το παρακολουθείς, αλλά το σωστό, σ' αυτή την περίπτωση είναι το DHL Paket.

Πρέπει ο χρόνος αναμονής πλέον να ξεπερνάει και τους 2 μήνες από εξωτερικό.

Οχι απαραιτητα. Παραγγελια απο Aliexpress απο μαγαζι με αποθηκη στην Ισπανια που εγινε 24/3 κι εφυγε θεωρητικα στις 29/03 αλλα στην πραγματικοτητα παρεληφθη απο GLS courier στις 06/04, παραδοθηκε χθες (ναι ναι, Δευτερα του Πασχα) απο ACS με ταξι! Μαλλον επειδη λιγες ωρες μετα εληγε η προθεσμια παραδοσης της παραγγελιας (δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο να παραδωσουν μεσα στην αργια) αλλα οκ παρελαβα. Για την ακριβεια η ACS ειχε το πακετο απο τη Μεγαλη Δευτερα αρα θα μπορουσε να ειχε παραδοθει και Μεγαλη Τριτη αλλα οκ πληττομενη επιχειρηση ειναι, μην εχουμε και απαιτησεις.:lol:

Οχι απαραιτητα. Παραγγελια απο Aliexpress απο μαγαζι με αποθηκη στην Ισπανια που εγινε 24/3 κι εφυγε θεωρητικα στις 29/03 αλλα στην πραγματικοτητα παρεληφθη απο GLS courier στις 06/04, παραδοθηκε χθες (ναι ναι, Δευτερα του Πασχα) απο ACS με ταξι! Μαλλον επειδη λιγες ωρες μετα εληγε η προθεσμια παραδοσης της παραγγελιας (δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο να παραδωσουν μεσα στην αργια) αλλα οκ παρελαβα. Για την ακριβεια η ACS ειχε το πακετο απο τη Μεγαλη Δευτερα αρα θα μπορουσε να ειχε παραδοθει και Μεγαλη Τριτη αλλα οκ πληττομενη επιχειρηση ειναι, μην εχουμε και απαιτησεις.:lol:

lotto.....joker......και τα γνωστα για εσενα θα προτεινα.......:lol:

lotto.....joker......και τα γνωστα για εσενα θα προτεινα.......:lol:

Βρε ας μην τελειωνε ο χρονος παραδοσης για την παραγγελια και σιγα μην ασχολουνταν να τη στειλουν. (αρα και αυτοματα dispute σε Aliexpress νομιζω? Δεν ξερω κιολας γιατι πρωτη φορα κανω απο κει αλλα ελαβα 2-3 emails που μιλουσαν για "On Time Delivery date will soon be expired.")

Κατι παπουτσια ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ για τη μικρη ασε ποσο καιρο περιμενουν στην Π. Ραλλη.

Δεν ξέρω που το παρακολουθείς, αλλά το σωστό, σ' αυτή την περίπτωση είναι το DHL Paket.

Μα ναι το tracking number της dhl packet έκανε πρωτη ενημέρωση μετά από 28 ημέρες από την στιγμή που το έστειλε το bangood. Από track17 το παρακολουθώ

Μα ναι το tracking number της dhl packet έκανε πρωτη ενημέρωση μετά από 28 ημέρες από την στιγμή που το έστειλε το bangood. Από track17 το παρακολουθώ

Το πότε εμφάνισε την 1η ενημέρωση δεν έχει σημασία, αφού αρκετό χρόνο τρώει η μεταφορά του μέσα στην Κίνα με τοπική μεταφορική.

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να το παρακολουθείς στο DHL Paket, για την πραγματική πορεία του μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και στις αποθήκες της DHL, όπου θα πάρει νέο 10ψήφιο κωδικό.

Το πότε εμφάνισε την 1η ενημέρωση δεν έχει σημασία, αφού αρκετό χρόνο τρώει η μεταφορά του μέσα στην Κίνα με τοπική μεταφορική.

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να το παρακολουθείς στο DHL Paket, για την πραγματική πορεία του μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και στις αποθήκες της DHL, όπου θα πάρει νέο 10ψήφιο κωδικό.

Το πρόβλημα δεν είναι πόσο καιρό πηρε η dhl αλλά το ότι ενώ στους περισσότερους ερχετε μέσα σε 15θημερο εμένα θα κάνει κοντά ενάμιση μήνα

Το πρόβλημα δεν είναι πόσο καιρό πηρε η dhl αλλά το ότι ενώ στους περισσότερους ερχετε μέσα σε 15θημερο εμένα θα κάνει κοντά ενάμιση μήνα

προφανώς, δεν έχεις καταλάβει ότι το δέμα σου δεν ταξιδεύει με την DHL courier, αλλά με το Γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche Post DHL) και σε κανένα δεν φτάνει το δέμα σε 15 μέρες από Κίνα.

προφανώς, δεν έχεις καταλάβει ότι το δέμα σου δεν ταξιδεύει με την DHL courier, αλλά με το Γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche Post DHL) και σε κανένα δεν φτάνει το δέμα σε 15 μέρες από Κίνα.

Με Deutsche Post DHL από Κίνα το priority από BANGGOOD έχω παραλάβει και σε 8 ημέρες αλλά συνήθως 10-12

Με Deutsche Post DHL από Κίνα το priority από BANGGOOD έχω παραλάβει και σε 8 ημέρες αλλά συνήθως 10-12

Φαίνεται ότι δεν έχει γίνει κατανοητό ακόμη σε ποια περίοδο ζούμε και με ποιο τρόπο γίνονται οι αποστολές δεμάτων τώρα.

Το τι γινόταν σε άλλες εποχές δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα.

Παραγγελία μου της 5/4/20, με την ίδια μέθοδο, ταξιδεύει ακόμη μέσα στην Κίνα και δεν έχει παραδοθεί στην DHL.

Kαι εγω σε αλλες παριπτωσεις σε 6 ημερες,και σε αλλες σε 14 ημερες.

Δεν λεει κατι αυτο φιλε στο καιρο του ιου.

Στην περίοδο του ιού πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν μειώσει ή σταματήσει τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη και πολλά εθνικά ασιατικά ταχυδρομεία δεν δέχονται αποστολές στην ΕΕ.

Αν αυτό δεν λέει κάτι σ' εσένα, λέει σε πολλούς άλλους.

Στην περίοδο του ιού πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν μειώσει ή σταματήσει τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη και πολλά εθνικά ασιατικά ταχυδρομεία δεν δέχονται αποστολές στην ΕΕ.

Αν αυτό δεν λέει κάτι σ' εσένα, λέει σε πολλούς άλλους.

Σε ποιον απαντας φιλε?

Νομίζω ότι λέμε όλοι το ίδιο.

Υπάρχει πλεον μια νέα πραγματικότητα και μια νέα κανονικότητα.

Θα πάρει πολύ καιρό να ομαλοποιηθεί.

Φιλικά Γιώργος

Φίλε γνωρίζω πολυ καλα με τι έρχεται και δεν είναι αυτό το θέμα μου ξαναλεω. Το προβλημα ειναι οτι εχει περασει πολυ την εκτιμώμενη παραδοση. Ειδικα όταν την ίδια μέρα είχα κανει παραγγελια από gearbest με free shipping και έχει φτάσει Ελλάδα πολυ νωρίτερα

Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Τι δουλειά έχει το κράτος να παίρνει λεφτά σε μια συναλλαγή που έχω με κάποιον για κάτι που έτσι κιαλλιώς δεν παράγεται στη χώρα, δλδ δεν έχω και εναλλακτική.. Το ΦΠΑ είναι ο πιο άδικος φόρος

Έτσι ακριβώς φίλε μου. Η οποιαδήποτε συναλλαγή μεταξύ ανθρώπων, δεν είναι δίκαιο να φορολογείται.

Δυστυχώς, αντί να μειωθεί ή να εξαφανιστεί αυτό ο άδικος φόρος, επειδή πάμε και προς τη κατάργηση του χρήματος (νέα τάξη κτλ) δε θα μπορεί να αγοράζει καραμέλα ο παππούς στο εγγόνι στο μέλλον, πόσο μάλλον να του πάρει κάτι από άλλη χώρα για να γλιτώσει τις τρελές χρεώσεις των μεταπωλητών (δήθεν νόμιμων) και τα χαράτσια της κάθε αποτυχημένης κυβέρνησης σε φόρους.

Όχι άλλο κάρβουνο..

Ενημέρωση: έλαβα το πακέτο από τo gearbest με free shipping πιο γρήγορα από ότι pdm από ban good

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς φίλε μου. Η οποιαδήποτε συναλλαγή μεταξύ ανθρώπων, δεν είναι δίκαιο να φορολογείται.

Δυστυχώς, αντί να μειωθεί ή να εξαφανιστεί αυτό ο άδικος φόρος, επειδή πάμε και προς τη κατάργηση του χρήματος (νέα τάξη κτλ) δε θα μπορεί να αγοράζει καραμέλα ο παππούς στο εγγόνι στο μέλλον, πόσο μάλλον να του πάρει κάτι από άλλη χώρα για να γλιτώσει τις τρελές χρεώσεις των μεταπωλητών (δήθεν νόμιμων) και τα χαράτσια της κάθε αποτυχημένης κυβέρνησης σε φόρους.

Κοιτα όσων αφορά τον ΦΠΑ από την στιγμή που χρεώνεται στην πλειοψηφεια των χωρών δεν είναι ότι είμαστε οι μόνοι αδικημενοι. Το προβλημα ειναι τα υπόλοιπα χαράτσια εδω. Και το κράτοι ουτως ή άλλως τα θέτουν τα ΦΠΑ έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στην αγορά ξένων και εγχώριων προϊόντων (ναι, το ξερω οτι στα περισσοτερα προιοντα δεν υπάρχουν αντίστοιχα εγχώρια)

Μετα απο 1,5 μηνα ηρθε σημερα ενα απο τα πολλα πακετακια που περιμενω.Καλα παμε,και χωρις sms.......:lol:

Μετα απο 1,5 μηνα ηρθε σημερα ενα απο τα πολλα πακετακια που περιμενω.Καλα παμε,και χωρις sms.......:lol:

Από που ήρθε;

Φιλικά Γιώργος

Από που ήρθε;

China.....:)

Εγώ από Κίνα περιμένω πάνω από 2,5 μήνες.:mad:
Φιλικά Γιώργος