vtag Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ποια είναι τα τηλέφωνα των τελωνείων στα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Kαι τα δύο ισχύουν, εδώ αγοραζουν πατακια μπανιου, τι να λεμε.. Αλλα οταν εγω θελω αυτο , πού να το βρω; Θα το παρω και ας βαρεσει το συστημα. Βεβαια, δε φταινε αυτα, για να ειμαστε ξηγημενοι. Δε φταιμε ουτε εμεις, ουτε οι τελωνειακοι, η ιφοχεστ ξυπνησε και εβγαλε το μαστιγιο. αν μου βρεις πατακια χωρίς τρίχα(για να περνάει η ρομποτική σκούπα εύκολα) αδιάβροχα από κάτω ,μαλακά απο πανω με αδιαβροχοποιηση στην Ελλάδα εγώ θα τα πάρω ακόμη και με 30 ευρώ που βγαίνει ένα απλό σετ από Ελλάδα..Αλλιώς μπορείς να μας αναρτήσεις έναν κατάλογο με τι προτείνεις να φέρνουμε απο εξω.ευχαριστούμε Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 παντως η ιστορια βγαζει πολύ γελιο , ολκληρη βομβα περασαν με δεμα για τον σοιμπλε και δεν πηρε κανεις χαμπαρι .. θα ψάχνανε ολοι για xiaomi :rocket: την ίδια σκέψη έκανα και γώ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Και γιατι δεν το πηρες απο εδω? Δες τι ημνια το παρήγγειλα!! Οι τιμές εδώ κ Κίνα απείχαν πάνω από 80€ και δυστυχώς έχοντας καιρό να αγοράσω κάτι ακριβό από Κίνα (ψιλολογία αγοράζω συνέχεια λόγω μικροβίου και ανυπαρξίας προϊόντων εδώ) δεν αντιληφθηκα εγκαίρως το φούσκωμα της υπόθεσης τελωνείου. Τες πα δεν θα σκάσουμε κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Μου ήρθε σήμερα και το κινητό από το τελωνείο.Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Φάνηκε ότι το είχαν ανοίξει αλλά οκ μην τα θέλουμε όλα δικά μας. THL T9 57€ το πήρα δεν έγραφε πάνω δώρο και άλλα "κουλά" έκανα τα αυτονόητα και το παρέλαβα σε 20 περίπου μέρες και κομπλέ. Υπάρχουν και καλοί εργαζόμενοι και με κατανόηση εκεί μέσα στα τελωνεία... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Η, οποια, υπομονη μου κοντευει να εξαντληθει. Κινητο μεσαιας κατηγοριας και τιμης , ειναι απο 1/2/2017 κρατημενο στο τελωνειο. Αν προσθεσεις και τον ενα μηνα του ταξιδιου, τοτε μιλαμε για τρεις μηνες νεκρη μπαταρια! Τι κανουμε τωρα? Να ζητησω επιστροφη τα χρηματα, σαν μεσο πιεσης στην ολη κατασταση? Ποιος θα μου καλυψει την ζημια? ( ρητορικη ερωτηση). Ειπαμε, να πληρωσουμε αυτο που αναλογει αλλα να εξυπηρετηθουμε κι ολας. Οχι και να πληρωσουμε και τελικα να εχουμε και ζημια! Το απο που θα αγορασω την στιγμη που πληρωνω νομιμα, ειναι δικο μου θεμα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Η, οποια, υπομονη μου κοντευει να εξαντληθει. Κινητο μεσαιας κατηγοριας και τιμης , ειναι απο 1/2/2017 κρατημενο στο τελωνειο. Αν προσθεσεις και τον ενα μηνα του ταξιδιου, τοτε μιλαμε για τρεις μηνες νεκρη μπαταρια! Τι κανουμε τωρα? Να ζητησω επιστροφη τα χρηματα, σαν μεσο πιεσης στην ολη κατασταση? Ποιος θα μου καλυψει την ζημια? ( ρητορικη ερωτηση). Ειπαμε, να πληρωσουμε αυτο που αναλογει αλλα να εξυπηρετηθουμε κι ολας. Οχι και να πληρωσουμε και τελικα να εχουμε και ζημια! Το απο που θα αγορασω την στιγμη που πληρωνω νομιμα, ειναι δικο μου θεμα! Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στη τελική να ξέρεις ότι όλοι μας παρανομουμε εισάγοντας προϊόντα από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης χωρίς να φέρουν το πιστοποιητικό σήμανσης ce (99% κινεζικων τηλεφώνων). Άρα κάνουμε τη πάπια γιατί αν αποφασίσουν να δουλέψουν σωστά τα τελωνεία ούτε γόμα δεν θα παίρνουμε από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στη τελική να ξέρεις ότι όλοι μας παρανομουμε εισάγοντας προϊόντα από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης χωρίς να φέρουν το πιστοποιητικό σήμανσης ce (99% κινεζικων τηλεφώνων). Άρα κάνουμε τη πάπια γιατί αν αποφασίσουν να δουλέψουν σωστά τα τελωνεία ούτε γόμα δεν θα παίρνουμε από Κίνα. Επειδή δεν το γνωρίζω λεπτομερώς το θεμα σχετικα με την πιστοποίηση. Απαγορεύεται η εισαγωγή με σκοπο την εμπορία η γενικώς η αγορα και εισαγωγή και απο ιδιώτες με σκοπο την προσωπικη χρηση? Edited March 17, 2017 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Χρειάζεται και για προσωπική (μη εμπορική χρήση). Αν ψάξεις στο πίνακα εκτελωνισμων είναι βασική προϋπόθεση στα τηλεπικοινωνιακά είδη από το υπουργείο Ανάπτυξης. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Επίσης οι κινέζοι έχουν κάνει την πονηριά-απάτη και βάζουν ένα λογότυπο CE που μοιάζει με το κανονικό, αλλά δεν είναι το ίδιο και το λένε και καλά China Exports για προφανείς παραπλανητικούς λόγους. Κανονικά δε θα έπρεπε όχι να εκτελωνίζονται αυτά τα προιόντα, αλλά ούτε καν να εισάγονται και τα ατελή. Edited March 17, 2017 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Kαι τα δύο ισχύουν, εδώ αγοραζουν πατακια μπανιου, τι να λεμε.. Αλλα οταν εγω θελω αυτο , πού να το βρω; Θα το παρω και ας βαρεσει το συστημα. Βεβαια, δε φταινε αυτα, για να ειμαστε ξηγημενοι. Δε φταιμε ουτε εμεις, ουτε οι τελωνειακοι, η ιφοχεστ ξυπνησε και εβγαλε το μαστιγιο. Υπάρχει Ελλάδα η πιο ακριβή τιμή του είναι γύρω στα 18€ Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αν μου βρεις πατακια χωρίς τρίχα(για να περνάει η ρομποτική σκούπα εύκολα) αδιάβροχα από κάτω ,μαλακά απο πανω με αδιαβροχοποιηση στην Ελλάδα εγώ θα τα πάρω ακόμη και με 30 ευρώ που βγαίνει ένα απλό σετ από Ελλάδα..Αλλιώς μπορείς να μας αναρτήσεις έναν κατάλογο με τι προτείνεις να φέρνουμε απο εξω.ευχαριστούμε Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχει στην αγγλια και ειναι τα κορυφαια στον κοσμο, ελαστικο νιτριλιου και πελος που αντεχει σε βιομηχανικη χρηση εχει δυνατοτητα συγκρατησης μεχρι και 8 λιτρα/μ2 . Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-01-2017 08:45 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 05:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 17-03-2017 06:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 17-03-2017 08:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 17-03-2017 13:21 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17-03-2017 18:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σημερα ειδα και εγω οτι ξεκολησε απο το τελωνειο,απο δευτερα θα ξερω τι θα πληρωσω [xiaomo redmi4 pro] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 24+12=36€... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Η, οποια, υπομονη μου κοντευει να εξαντληθει. Κινητο μεσαιας κατηγοριας και τιμης , ειναι απο 1/2/2017 κρατημενο στο τελωνειο. Αν προσθεσεις και τον ενα μηνα του ταξιδιου, τοτε μιλαμε για τρεις μηνες νεκρη μπαταρια! Τι κανουμε τωρα? Να ζητησω επιστροφη τα χρηματα, σαν μεσο πιεσης στην ολη κατασταση? Ποιος θα μου καλυψει την ζημια? ( ρητορικη ερωτηση). Ειπαμε, να πληρωσουμε αυτο που αναλογει αλλα να εξυπηρετηθουμε κι ολας. Οχι και να πληρωσουμε και τελικα να εχουμε και ζημια! Το απο που θα αγορασω την στιγμη που πληρωνω νομιμα, ειναι δικο μου θεμα! Γιατί τι θα πάθει η μπαταρία; Edited March 17, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Γιατί τι θα πάθει η μπαταρία; Ότι θα πάθαινε αν έμενε 2-3-4-5 μήνες απουλητο στο ράφι ενός κινεζομαγαζου. Κοινώς τίποτα. Δεδομένου ότι η μπαταρία είναι μερικώς φορτισμένη δεν έχει κανένα θέμα. Αν ήταν ξεφορτιστη τελείως δηλαδή 0% ναι ενδεχομένως και να είχε θέμα Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ότι θα πάθαινε αν έμενε 2-3-4-5 μήνες απουλητο στο ράφι ενός κινεζομαγαζου. Κοινώς τίποτα. Δεδομένου ότι η μπαταρία είναι μερικώς φορτισμένη δεν έχει κανένα θέμα. Αν ήταν ξεφορτιστη τελείως δηλαδή 0% ναι ενδεχομένως και να είχε θέμα Στάλθηκε από το 1+3 Μακάρι βρε παιδια να εχετε δικιο. Αλλα μιλαμε οτι στους 2-3-4-5 μηνες του Ραφιου, προστίθενται και οι 2-3-4-5 του ταξιδιού-τελωνειου. Η μπαταρια δεν ειναι κατι ανεξάντλητο. :( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παλια βαζανε και ενα σελοτεϊπ στις επαφες, ηταν αποσπωμενες οι μπαταριες και δεν εκανε επαφη. Και τωρα δε νομιζω να υπαρχει θεμα, οσες φορες μου ηρθε νεκρο, φορτισε κανονικα. Στη χειροτερη θελει μια ολονυκτια φορτιση με αργο φορτιστη και θα παρει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στη τελική να ξέρεις ότι όλοι μας παρανομουμε εισάγοντας προϊόντα από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης χωρίς να φέρουν το πιστοποιητικό σήμανσης ce (99% κινεζικων τηλεφώνων). Άρα κάνουμε τη πάπια γιατί αν αποφασίσουν να δουλέψουν σωστά τα τελωνεία ούτε γόμα δεν θα παίρνουμε από Κίνα. Ουτε παρανομουμε ουτε και θα δουλεψουν με το γραμμα του νομου τα τελωνεια.Υπαρχει απο πισω προφανως διμερης συμφωνια για ολα αυτα.Εκτος αν θελουν τα σαινια που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στην ελευθερη αγορα και παιρνουν αποφασεις, να την καταργησουν κι αυτη.Απλα ειναι για γελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παλια βαζανε και ενα σελοτεϊπ στις επαφες, ηταν αποσπωμενες οι μπαταριες και δεν εκανε επαφη. Και τωρα δε νομιζω να υπαρχει θεμα, οσες φορες μου ηρθε νεκρο, φορτισε κανονικα. Στη χειροτερη θελει μια ολονυκτια φορτιση με αργο φορτιστη και θα παρει. Kαι ακομα βαζουν.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ουτε παρανομουμε ουτε και θα δουλεψουν με το γραμμα του νομου τα τελωνεια.Υπαρχει απο πισω προφανως διμερης συμφωνια για ολα αυτα.Εκτος αν θελουν τα σαινια που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στην ελευθερη αγορα και παιρνουν αποφασεις, να την καταργησουν κι αυτη.Απλα ειναι για γελια. Το μόνο προφανές δεν είναι η συμφωνία που δεν υπάρχει, αλλά ότι έχεις άγνοια του νόμου. Προϊόντα χωρίς πιστοποίηση CE δεν επιτρέπεται να εισάγονται, οπότε είναι παράνομο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) E ας εφαρμοστει το γραμμα του νομου και ας σταματησει η εισαγωγη του κυριου ογκου αγαθων απο Κινα. Το ιδιο εγραψα πιο πανω με αλλα λογια. Τι περιμενουν τα σαινια? Edited March 18, 2017 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harake Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-01-2017 08:45 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 05:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 17-03-2017 06:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 17-03-2017 08:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 17-03-2017 13:21 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17-03-2017 18:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σημερα ειδα και εγω οτι ξεκολησε απο το τελωνειο,απο δευτερα θα ξερω τι θα πληρωσω [xiaomo redmi4 pro] ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-01-2017 08:32 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 06:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 02-02-2017 10:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 10:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Για μιση ωρα εχουμε διαφορα στο περιπου εμενα ακομα τιποτα λετε να υπαρχει κανενα νεο σημερα ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Το μόνο προφανές δεν είναι η συμφωνία που δεν υπάρχει, αλλά ότι έχεις άγνοια του νόμου. Προϊόντα χωρίς πιστοποίηση CE δεν επιτρέπεται να εισάγονται, οπότε είναι παράνομο. Ξεφευγουμε απο το θεμα, δηλαδη τωρα θες να πεις οτι παρανομουμε εμεις οι ιδιωτες, και το ehop η infoquest το πλαισιο και ολοι αυτοι ειναι νομιμοι? Τα meizu που πουλαει το eshop που το βρηκαν το CE? Εφοσον η ιδια η meizu δεν παρεχει πιστοποιητικο καταλληλοτητας και συμμορφωσης βαση των ευρωπαικων οδηγιων.... Εμεις εδω μεσα μονο μια κουβεντα μπορουμε να κανουμε, δεν μπορουμε να επηρρεασουμε το τι θα κανει το τελωνειο και τι αποφασεις θα παρουν, παντως σαν ελλαδα και ΕΕ δεν γνωριζω να εχουμε καποια συμφωνια-συμβαση για εισαγωγη ειδων απο την κινα, απο την αλλη δεν μπορουμε και να διακοψουμε, το 25% της παγκοσμιας παραγωγης βρισκεται εκει και το μεγαλυτερο "παζαρι" ηλεκτρονικων στον κοσμο ειναι στην shenzhen, απο την αλλη βαλε china shipping και ομιλος alibaba στην αθηνα..... τους κοβεις? μπα! Απλα ενα εξτραδακι στα εσοδα του κρατους (τωρα που εχει αναγκη, ειναι φτωχο) ειναι και τα τελωνεια. Edited March 18, 2017 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εσυ φιλε δεν εισαι κεφαλαιο, να βαρας το ντεφι στις ΔΥ και να χορευουν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts