kostast1 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Το χουνε ντιπ χαμενο... Γι αυτο το δικο μου να αργει? Ουτε tr. Number δεν εχει!!! Ντιπ ξεντιπ το 3ευρο το πηραν....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε ενα που μου ηρθε μου προσφατα,ενα 3ευρο μου το τσιμπησαν...... Μην είναι παραπάνω και έχουμε αναγούλες Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devblast Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σημερα μπηκε ενα TV BOX αξιας 28 ευρω στην ΥΕΔ Θεσ/νικης. Πλακα μας κανουν; Απ'οτι ειδα σε skroutz, bestprice το φθηνοτερο εχει 38 ευρω. Δλδ θα πληρωσω 24% φορο + 12 εξοδα ΕΛΤΑ; Δεν εχουμε μαγαζι να παραγγελνουμε 100αδες για να γλιτωσουμε ΦΠΑ. Για την παρτυ μας παραγγελνουμε αντε και για κανενα φιλο που δεν ξερει... Για πιο λογο ανοιξαν τις αγορες απο εξωτερικο αν ειναι να γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλησπέρα! Επειδή πρώτη φορα μου συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια που ψωνιζω διαδικτυακά θα ήθελα να την βοηθεια σας! Παρήγγειλα ένα κινητό,ο πωλητής ο οποιος δυστυχώς δεν δέχεται επιστροφές... μου το έστειλε με την FEDEX,πήρα τηλ σήμερα και από την FEDEX μου απάντησαν ότι το πακέτο έχει παρακρατηθει στο τελωνείο! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Ο πωλητής αναγραφει αξια 30€,αλλα αν μου ζητησουν αντίγραφο PayPal,η αξια είναι 230,αν υποθέσουμε ότι δεν μπορώ να το αποφύγω,τι φόρο πρέπει να πληρώσω μαζί με έξοδα εκτελωνισμού,αποθήκη κλπ; Παρακαλώ για την βοηθεια σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μετά από σχεδόν μήνα βγήκε και το δικό μου, ενημερωτικά. Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπόν σήμερα ήρθε η ειδοποίηση και αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει! Λέει πάνω δεξιά Τελωνείο και κάτω στο ποσό αντικαταβολής 12€!Λογικά από κοντά θα μάθω και τα υπόλοιπα που θα δώσω έτσι? γιατί να τη γλυτώσω μόνο με 12€ χλωμό το βλέπω, χαχαχα.. Επίσης άλλο που παρατήρησα είναι ότι εκτός από συστημένο γράφει και ασφαλισμένο στην ειδοποίηση. Τι καινούρια πράγματα είναι αυτά! :p Σε όλους όσους μπήκαν τελωνείο αυτά λέει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsinoni Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Εχω 2 πακέτα στο τελωνείο. Θα ενημερωθεί κάποια στιγμή το tracking όταν βγουν από το τελωνείο ή περιμένω την ειδοποίηση από ΕΛΤΑ? Από Fasttech (αντιστάσεις, κάρτα μνήμης, διαφορα μεταξύ των οποίων και υγρά ΗΤ με αγορά 24/12/16) - 95$ 02/02/2017 Held by Custom 01/02/2017 Arrival at Processing Center (Country code: GR) 23/01/2017 Arrival at Destination Post (Country: GR) 07/01/2017 Despatched to overseas (Country code: GR) 05/01/2017 Received from Customer και από Everbuying - Εξωτερική θήκη σκληρού δίσκου - 20€ Electronic information,receive--03-Jan-2017 04:22 AM Small package Center, receive--03-Jan-2017 06:22 AM Parcel centre,sealing--03-Jan-2017 09:22 AM Small package Center, left--03-Jan-2017 10:55 AM Exchange Bureau, have been exported to open--04-Jan-2017 06:55 PM Exchange Bureau, have been exported directly--05-Jan-2017 12:58 PM Transit Center,left hand navigation--05-Jan-2017 06:32 PM GREECE, Arrived --17-Jan-2017 06:32 PM GREECE, the transfer of customs-- 17-Jan-2017 10:12 PM Edited February 20, 2017 by atsinoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Καλησπέρα! Επειδή πρώτη φορα μου συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια που ψωνιζω διαδικτυακά θα ήθελα να την βοηθεια σας! Παρήγγειλα ένα κινητό,ο πωλητής ο οποιος δυστυχώς δεν δέχεται επιστροφές... μου το έστειλε με την FEDEX,πήρα τηλ σήμερα και από την FEDEX μου απάντησαν ότι το πακέτο έχει παρακρατηθει στο τελωνείο! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Ο πωλητής αναγραφει αξια 30€,αλλα αν μου ζητησουν αντίγραφο PayPal,η αξια είναι 230,αν υποθέσουμε ότι δεν μπορώ να το αποφύγω,τι φόρο πρέπει να πληρώσω μαζί με έξοδα εκτελωνισμού,αποθήκη κλπ; Παρακαλώ για την βοηθεια σας!!! Μήπως πρώτη φορά παράγγειλες με courier; Γιατί είναι γνωστό ότι κάθε δέμα που εισάγεται με courier σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο και εκτός από ΦΠΑ, θα ζητήσουν αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα (αν καθυστερήσεις) και άλλα μικροέξοδα. Φυσικά, θα σου ζητήσουν απόδειξη είτε κάρτας είτε paypal. Έξοδα στα 230€: ΦΠΑ 24%, δασμός, αμοιβή εκτελωνιστή 60-70€, κλπ Εάν το εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση 35€ περίπου. Edited February 20, 2017 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μήπως πρώτη φορά παράγγειλες με courier; Γιατί είναι γνωστό ότι κάθε δέμα που εισάγεται με courier σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο και εκτός από ΦΠΑ, θα ζητήσουν αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα (αν καθυστερήσεις) και άλλα μικροέξοδα. Φυσικά, θα σου ζητήσουν απόδειξη είτε κάρτας είτε paypal. Έξοδα στα 230€: ΦΠΑ 24%, δασμός, αμοιβή εκτελωνιστή 60-70€, κλπ Εάν το εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση 35€ περίπου. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια!!! Δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι ο πωλητής αποστελει αποκλειστικά με Fedex... Αν πάω μονη μου με φωτοτυπία του PayPal 199£ δηλαδή 234 ευρω,αν δεν σε κουράζω ποσο πιστεύεις θα πληρώσω συνολικα στο τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Στα έγραψα παραπάνω αναλυτικά. Εάν εκτελωνίσεις εσύ, θα πληρώσεις στη Fedex γύρω στα 35-40€ για να πάρεις τη διασάφηση, μετά ΦΠΑ 24% και μάλλον δασμό αφού η αξία είναι πάνω από 150€ (γύρω στα 2%), αποθήκευτρα (μικρό ποσό που εξαρτάται από το πόσες μέρες θα μείνει στην αποθήκη μετά τις πρώτες 48 ώρες) και άλλα μικροέξοδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Στα έγραψα παραπάνω αναλυτικά. Εάν εκτελωνίσεις εσύ, θα πληρώσεις στη Fedex γύρω στα 35-40€ για να πάρεις τη διασάφηση, μετά ΦΠΑ 24% και μάλλον δασμό αφού η αξία είναι πάνω από 150€ (γύρω στα 2%), αποθήκευτρα (μικρό ποσό που εξαρτάται από το πόσες μέρες θα μείνει στην αποθήκη μετά τις πρώτες 48 ώρες) και άλλα μικροέξοδα. Σε ευχαριστώ πολύ! Γύρω στα 120 τα υπολογιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε περίπτωση που είτε δεν το θέλεις είτε δεν έχεις να πληρώσεις αυτά τα έξοδα, πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή μήπως δεχτεί να μην το παραλάβεις, να επιστρέψει σ' αυτόν και είτε να σου δώσει τα χρήματα είτε να σου στείλει άλλο αλλά όχι με courier. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε περίπτωση που είτε δεν το θέλεις είτε δεν έχεις να πληρώσεις αυτά τα έξοδα, πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή μήπως δεχτεί να μην το παραλάβεις, να επιστρέψει σ' αυτόν και είτε να σου δώσει τα χρήματα είτε να σου στείλει άλλο αλλά όχι με courier. Δυστυχώς ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Ισως δεχτεί αν επιβαρυνθώ εγώ την επιστροφή; δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Η επιστροφή δεν επιβαρύνει εσένα. Εάν το παραλάβεις, ποιο το νόημα της επιστροφής; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Η επιστροφή δεν επιβαρύνει εσένα. Εάν το παραλάβεις, ποιο το νόημα της επιστροφής; Ίσως να σε μπέρδεψα... Ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Εχω συν τοις αλλοις ακούσει ότι αν ζητήσω από την fedex να επιστραφεί πίσω στον πωλητή το δεμα,θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ο πωλητής όταν το παραλαβει Εν συνέχεια μπορεί να μου το στείλει με την china post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Tempered glass για το xiaomi redmi note 3 pro. Θα μου τσιμπήσουν το 3 ευρω? Electronic information,receive--29-Jan-2017 10:49 AM Small package Center, receive--29-Jan-2017 12:49 PM Parcel centre,sealing--29-Jan-2017 03:49 PM Small package Center, left--29-Jan-2017 05:22 PM Exchange Bureau, have been exported to open--31-Jan-2017 01:22 AM Exchange Bureau, have been exported directly--31-Jan-2017 07:25 PM Transit Center,left hand navigation--01-Feb-2017 12:59 AM GREECE, Arrived --13-Feb-2017 12:59 AM GREECE, the transfer of customs-- 13-Feb-2017 04:39 AM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Tempered glass για το xiaomi redmi note 3 pro. Θα μου τσιμπήσουν το 3 ευρω? Electronic information,receive--29-Jan-2017 10:49 AM Small package Center, receive--29-Jan-2017 12:49 PM Parcel centre,sealing--29-Jan-2017 03:49 PM Small package Center, left--29-Jan-2017 05:22 PM Exchange Bureau, have been exported to open--31-Jan-2017 01:22 AM Exchange Bureau, have been exported directly--31-Jan-2017 07:25 PM Transit Center,left hand navigation--01-Feb-2017 12:59 AM GREECE, Arrived --13-Feb-2017 12:59 AM GREECE, the transfer of customs-- 13-Feb-2017 04:39 AM Δεν πηγε πραγματικά στο τελωνείο.Απλα αυτη ειναι η ένδειξη τους για το οτι προχώρησε προς την διαλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δεν πηγε πραγματικά στο τελωνείο.Απλα αυτη ειναι η ένδειξη τους για το οτι προχώρησε προς την διαλογή. το άλλο πακετάκι που πήρα (θήκη) έχει περάσει αυτό το στάδιο με ίδια ημερομηνία κι έχω παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Για αλλη μια φορα παιδια,δειγματολυπτικα περνανε τελωνειο,δεν υπαρχει κανονας που να λεει τι-πως-ποτε- και γιατι θα σταματησουν για ελενχο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βγήκε από υεδ το δικό μου, άντε να δούμε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ίσως να σε μπέρδεψα... Ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Εχω συν τοις αλλοις ακούσει ότι αν ζητήσω από την fedex να επιστραφεί πίσω στον πωλητή το δεμα,θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ο πωλητής όταν το παραλαβει Εν συνέχεια μπορεί να μου το στείλει με την china post Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πωλητή είτε το δέμα ταξιδύει με ταχυδρομείο είτε με courier. Όλα είναι θέμα συνεννόησης και συμφωνίας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πωλητή είτε το δέμα ταξιδύει με ταχυδρομείο είτε με courier. Όλα είναι θέμα συνεννόησης και συμφωνίας. Πήρα τηλ την FEDEX,όλα μαζί τα έξοδα που μου περιέγραψες για τον εκτελωνισμό για αξια κινητού 234 ευρω,κρατήσου... Παρα κάτι... 400 ευρω! Φυσικά τους είπα να επιστρεψουν το δέμα στον πωλητή & θα επιδιώξω να μου το ξαναστειλει με δικη μου επιβαρυνση να το παραλάβω μέσω ΕΛΤΑ.Οδυνηρή εμπειρία,αλλα τώρα έμαθα! Θα κοιτάζω πριν παραγγείλω ποιον φορεα χρησιμοποιεί ο πωλητης για να αποκλείσω ότι είναι courier!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Oτι τιμη και αν γραφει το δεμα αν ειναι να περασει τελωνειο θα περασει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Καλα μεθυσμενοι ηταν; Μεγαλυτερη τιμή απο οσο πληρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Να πω και γω τωρα που το θυμηθηκα, παρελαβα πριν κατι μερες κινητο απο Gearbst χωρις τελωνειο, πανω στη συσκευασια ειχαν γραψει 2 mobile phones. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts