panos7440 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Και πόσο σε χρέωσαν coxy13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Και πόσο σε χρέωσαν coxy13? Από βδομάδα θα σου πω μόλις το παραλάβω,αμα με συμφέρει βέβαια! Το καλό από τη μία είναι ότι το είχα πάρει με έκπτωση και καλή τιμή από aliexpress 130€.ενα redmi note 4 3/32 είναι. Για να δούμε. Θα επανέλθω με νέα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Να καταθεσω κι εγω την δικη μου ιστορια, παραγγελια 2 θηκες (back cover) κινητου απο Aliexpress μου στειλανε χαρτακι για παραδοση με χρεωση 3 ευρω. Φυσικα τα πληρωσα και τα παρελαβα. Αξια θηκων 8 ευρω και εγραφε στο δεματακι οτι προκειται για θηκες.Συστημενο ηταν το δεματακι, αλλα συστημενα ή οχι. μου του φερναν ετσι στο σπιτι διχως εξτρα χρεωση. Απο οτι βλεπω ειναι πως θα κατσει και που θα κατσει η "μπιλια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Από βδομάδα θα σου πω μόλις το παραλάβω,αμα με συμφέρει βέβαια! Το καλό από τη μία είναι ότι το είχα πάρει με έκπτωση και καλή τιμή από aliexpress 130€.ενα redmi note 4 3/32 είναι. Για να δούμε. Θα επανέλθω με νέα. Και εγώ περιμένω τη λυπητερή επίσης.... Αν αρνηθώ να παραλάβω, τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Επιστρέφει στον πωλητή Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Από βδομάδα θα σου πω μόλις το παραλάβω,αμα με συμφέρει βέβαια! Το καλό από τη μία είναι ότι το είχα πάρει με έκπτωση και καλή τιμή από aliexpress 130€.ενα redmi note 4 3/32 είναι. Για να δούμε. Θα επανέλθω με νέα. Και εγώ περιμένω τη λυπητερή επίσης.... Αν αρνηθώ να παραλάβω, τι γίνεται? Αν αρνηθείς να παραλάβεις επιστρέφει στον πωλητή. Μπορείς εφόσον είναι συνεννοήσιμοι από το κατάστημα που αγόρασες να πάρεις refund και να μην παραλάβεις το δέμα φυσικά. Εμένα μου μπήκε ένα Xiaomi Mi5s πριν από περίπου 10 μέρες και έπειτα από συνεννόηση που είχα με το κατάστημα που το αγόρασα θα αρνηθώ να το παραλάβω και θα μου κάνουνε refund. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Από βδομάδα θα σου πω μόλις το παραλάβω,αμα με συμφέρει βέβαια! Το καλό από τη μία είναι ότι το είχα πάρει με έκπτωση και καλή τιμή από aliexpress 130€.ενα redmi note 4 3/32 είναι. Για να δούμε. Θα επανέλθω με νέα. Και εγώ περιμένω τη λυπητερή επίσης.... Αν αρνηθώ να παραλάβω, τι γίνεται? Και υπάρχει και η άλλη πιθανή εκδοχή, να μη το δεχτεί ο πωλητής και να μη σου δώσει τα λεφτά. Εξάλλου δεν είναι δικό του πρόβλημα το αν θα εκτελωνιστεί ή όχι. Όταν παραγγέλνει κάποιος πρέπει να το κάνει υπολογίζοντας και την χειρότερη εκδοχή. Αν δεν είναι κάποιος έτοιμος να ρισκάρει κάποια πράγματα, δε θα πρέπει να παραγγέλνει καθόλου από τρίτες χώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Θέλει συνεννόηση με το κατάστημα όταν βρίσκεται κολλημένο στο τελωνείο. Σε κάθε περίπτωση θέλει χρόνο. Μέχρι στιγμής δέχονται Geekbuying, banggood, ίσως gearbest, ΔΕΝ δέχεται fasttech. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Από gearbest παρήγγειλα εγώ.... Ας έρθει πρώτα η λυπητερή από τα ΕΛΤΑ, όταν αποφασίσουν να το στείλουν από τελωνείο και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Είναι λάθος αυτή η τακτική. Καλό είναι να έχεις προετοιμάσει το έδαφος και να πάρεις τη συγκατάθεσή τους για επιστροφή κλπ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Δεν έχεις άδικο σε αυτό, θα τους στείλω ένα mail για να δω τις προθέσεις τους σε περίπτωση μη παραλαβής από εμένα από το ταχυδρομείο και refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Από το 2013 αγοράζω δέματα από όλο τον πλανήτη.Από το Ισραήλ και την Τουρκία μέχρι την Αμερική και την Ρωσία. Φυσικά και από Κίνα έχω πάρει και άπειρες χώρες. Συνήθως ήταν παραδοσιακά ξυριστικά ή είδη κομμωτηρίου κ.λ.π... Πέρασα 2 κινητά τον Ιούνιο που μας πέρασε το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον με ξέρει και η ταχυδρόμος και αφήνει το δέμα σε καλό σημείο συγγενή μου,με ην άδεια του. Παλιά τα αφήνανε όπου να ναι και χωρίς χαρτάκια. Η απορία μου ξέροντας ότι έγινε αυτή η αλλαγή είναι τι άλλες έγιναν πλέον. Διαβάζω ότι περνάνε και τελωνεία τελευταία. Παρήγγειλα για 2 άλλους κινητά στην κατηγορία 50(+-10)€ Τι μπορεί να πληρώσω σε €? Αν κατάλαβα καλά ότι του καπνίσει του τελωνειακού? Ξέρετε σε τι ωφείλεται ο ενδελεχής-πλέον-έλεγχος?(κατάλαβα ότι πολλοί το ψάχνουν) Σας ευχαριστώ... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Γενικά είναι ότι να'ναι, αυτό αρκεί να κρατήσουμε. Κάποιοι θα σου δώσουν τεχνοκρατικες απαντήσεις, κάποιοι κινδυνευουμε να αποχωρησουμε όπως συμβαίνει μέρα με τη μέρα.. Η αλήθεια είναι ότι έχει στηθεί κομπίνα και μιλάω μετά λόγου γνώσης, σε εμπορικό επίπεδο, όχι λειτουργία αρχών. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Γενικά είναι ότι να'ναι, αυτό αρκεί να κρατήσουμε. Κάποιοι θα σου δώσουν τεχνοκρατικες απαντήσεις, κάποιοι κινδυνευουμε να αποχωρησουμε όπως συμβαίνει μέρα με τη μέρα.. Η αλήθεια είναι ότι έχει στηθεί κομπίνα και μιλάω μετά λόγου γνώσης, σε εμπορικό επίπεδο, όχι λειτουργία αρχών. Τι κομπίνα έχει στηθεί; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Από το 2013 αγοράζω δέματα από όλο τον πλανήτη.Από το Ισραήλ και την Τουρκία μέχρι την Αμερική και την Ρωσία. Φυσικά και από Κίνα έχω πάρει και άπειρες χώρες. Συνήθως ήταν παραδοσιακά ξυριστικά ή είδη κομμωτηρίου κ.λ.π... Πέρασα 2 κινητά τον Ιούνιο που μας πέρασε το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον με ξέρει και η ταχυδρόμος και αφήνει το δέμα σε καλό σημείο συγγενή μου,με ην άδεια του. Παλιά τα αφήνανε όπου να ναι και χωρίς χαρτάκια. Η απορία μου ξέροντας ότι έγινε αυτή η αλλαγή είναι τι άλλες έγιναν πλέον. Διαβάζω ότι περνάνε και τελωνεία τελευταία. Παρήγγειλα για 2 άλλους κινητά στην κατηγορία 50(+-10)€ Τι μπορεί να πληρώσω σε €? Αν κατάλαβα καλά ότι του καπνίσει του τελωνειακού? Ξέρετε σε τι ωφείλεται ο ενδελεχής-πλέον-έλεγχος?(κατάλαβα ότι πολλοί το ψάχνουν) Σας ευχαριστώ... Εάν αμφισβητήσει τη δηλωμένη αξία ή την περιγραφή ο τελωνειακός πάνω στο δέμα, θα βρει την τιμή στο site του πωλητή και θα χρεώσει ΦΠΑ και τα τέλη ΕΛΤΑ (8+4=) 12€. Ο έλεγχος, όμως, δεν είναι ενδελεχής, όπως λες, αλλά δειγματοληπτκός, με βάση τα περιστατικά που καταγράφονται σ' αυτό και άλλα fora. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 καλησπερα..ηρθε η λυπητερη απο 2 xiaomi note 4 κοστολογημενα 180 ευρω(αγορα μου 140 εκαστο) 55 ευρω χ2 ηρθαν 2 μεγαλα χαρτια οτι απαιτειται αφμ κτλ κ ταυτοτητα. με αυτα τα χαρτια παω ταχυδρομειο να πληρωσω κ να παραλαβω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι, στο γραφείο της περιοχής σου, πληρώνεις και παραλαμβάνεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δε θυμάμαι να το έχω ξαναδιαβάσει, σε ποιες περιπτώσεις ζητάνε αφμ; παίζει ρόλο το ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Γίνεται εκτελωνισμός και ο εκδίδονται παραστατικά στο όνομα του παραλήπτη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Γίνεται εκτελωνισμός και ο εκδίδονται παραστατικά στο όνομα του παραλήπτη. ευχαριστω ολα αυτα γινονται στα ελτα που παραλαμβανω συνηθως? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι, στο γραφείο της περιοχής σου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 καλησπερα..ηρθε η λυπητερη απο 2 xiaomi note 4 κοστολογημενα 180 ευρω(αγορα μου 140 εκαστο) 55 ευρω χ2 ηρθαν 2 μεγαλα χαρτια οτι απαιτειται αφμ κτλ κ ταυτοτητα. με αυτα τα χαρτια παω ταχυδρομειο να πληρωσω κ να παραλαβω? φιλαράκι, 163 περίπου αγόρασες το καθένα, όχι 140 :) , άρα σου πήραν 4 ευρώ παραπάνω φ.πα για το καθένα ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τα air mouse τα κοστολογούν κανονικά η βαράνε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τα air mouse τα κοστολογούν κανονικά η βαράνε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ενα που μου ηρθε μου προσφατα,ενα 3ευρο μου το τσιμπησαν...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε ενα που μου ηρθε μου προσφατα,ενα 3ευρο μου το τσιμπησαν...... Το χουνε ντιπ χαμενο... Γι αυτο το δικο μου να αργει? Ουτε tr. Number δεν εχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts