testatos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Σημερα παρελαβα δεμα απο UK και πανω στο δεμα ειχε την τελωνιακη δηλωση CN22 για το περιεχομενο του δεματος.Αφου ειναι (ακομα) στην ευρωπη κανονικα δεν υπαρχει τελωνειο η κανω λαθος; Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokerstars Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Απο κινα ηρθε αγγλια και απο αγγλια σε σενα. Το ιδιο με το postNL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Νομίζω πως φαίνεται από που έρχονται (Κίνα) Εκτός και αν έχει παιχτεί τριγωνική αποστολή Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Απο κινα ηρθε αγγλια και απο αγγλια σε σενα. Το ιδιο με το postNL οχι ο πωλητής ειναι απο αγγλια και το δεμα ειχε σφραγίδες απο το αγγλικο ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 οχι ο πωλητής ειναι απο αγγλια και το δεμα ειχε σφραγίδες απο το αγγλικο ταχυδρομείο. Ναι δεν υπάρχει τελωνείο από όσο γνωρίζω. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι δεν υπάρχει τελωνείο από όσο γνωρίζω. Στην χειρότερη 3 ευρώ θα πληρώσει) στην πολύ χειρότερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokerstars Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Astil τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σήμερα πήρα την ειδοποίηση, συν 32 ευρώ λέει. Καλά είναι... Θα μπορούσε και χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σήμερα πήρα την ειδοποίηση, συν 32 ευρώ λέει. Καλά είναι... Θα μπορούσε και χειρότερα. Επομένως, σε χρέωσαν τον ΦΠΑ και ένα (ακριβό) τέλος ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Παιδια τελικα υπαρχει θεμα με τα τελωνεια γιατι διαβαζω και σε άλλο φορουμ που μπαινω (ηλεκτρονικο τσιγαρο)ότι και εκει πεφτουν χαρατσια! Kαποτε θα τελειωνε αυτό το ανεξελενχτο παρτυ,μεχρι και η γιαγια που μενει διπλα μου αγορασε για ολο της το σοι της κινητα από Κινα! Edited November 25, 2016 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 εγω παντως ολη την εβδομαδα δεν ειδα νεα αναφορα εδω στο τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τελικά στα ΕΛΤΑ 24 ευρώ μου ζήτησαν, είδα στη απόδειξη είχε χρεώσει έναν φορτιστή 50 ευρώ *24% ΦΠΑ+έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 12+12. Λογικά έψαξε και βρήκε τιμή του φορτιστή στην Ελλάδα, από Κίνα 21 ευρώ έκανε. Τα υπόλοιπα δεν βλέπω να τα πήρε υπόψιν του, άρα ήμουν τυχερή και δεν ήθελε να με γδάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τελικά στα ΕΛΤΑ 24 ευρώ μου ζήτησαν, είδα στη απόδειξη είχε χρεώσει έναν φορτιστή 50 ευρώ *24% ΦΠΑ+έξοδα εκτελωνισμού, δηλαδή 12+12. Λογικά έψαξε και βρήκε τιμή του φορτιστή στην Ελλάδα, από Κίνα 21 ευρώ έκανε. Τα υπόλοιπα δεν βλέπω να τα πήρε υπόψιν του, άρα ήμουν τυχερή και δεν ήθελε να με γδάρει. Ωπα λιγο,εψαξε και βρηκε τιμη από Ελλαδα και το βρηκε 50 ευρω λες,μα σε αυτά τα 50 ευρω δεν είναι και το φπα μεσα? Ότι θελουν κανουν και ότι θελουν χρεωνουν? Δεν εχει δικαίωμα κανεις να παει με την αποδειξη του paypal και να τους πει οριστε 20 ευρω κοστιζει αυτό ,να βαλεται φπα για 20 ευρω και όχι για 50? Εγω δηλ. που πηρα ένα στοκ κινητο των 57 ευρω που ειχε όταν βγηκε 240-250 ευρω πριν 2μιση χρονια στην Ελλαδα αν το σταματησουν στο τελωνειο τι δηλ. θα ψαξει ο υπάλληλος ποσο κανει στην Ελλαδα και θα βρει καμια αναρτηση 2μιση ετων και θα μου βαλουν φπα για 240? Αντι δηλ. να πληρωσω 13,68 ευρω φπα θα μου ζητησουν 60???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astil Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αν θεωρήσεις πως σε έχει υπερχρεώσει υποθέτω μπορείς να πας με την απόδειξη. Στη δική μου περίπτωση, παρότι υπερχρέωσε τον φορτιστή δεν μου χρέωσε ούτε το mod ούτε τον ατμοποιητή. Κι έτσι όπως το έκανε βγήκε να πληρώσω ακριβώς τον ΦΠΑ, με βάση το πόσο είχα πληρώσει, τυχαίο ίσως, αλλά δεν νομίζω ότι είναι χαζοί. Ξέρουν πως τον φορτιστή τον αγόρασα σίγουρα πιο φθηνά από ότι το βρήκε στην Ελλάδα, αλλά το συμψήφισε με τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δηλ. στο περιπου και οτι θελουν χρεωνουν! Τελωνειο η μπακαλικο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση μου ηρθε κινητο το οποίο περασε απο τελωνειο, το ειδα απο το tracking οτι ειχε φτασει στο ταχυδρομείο και πηγα να παραλαβω απο εκει χωρίς ειδοποίηση, πληρωσα 12 τα τελη διασαφησης και παρέλαβα, οταν γύρισα σπιτι μου ειχε έρθει το ειδοποιητηριο με την κανονικη χρεωση του τελωνειου που ειναι παραπανω, ουσιαστικά το 24% της αξιας του προϊόντος, εγω ομως παρελαβα οποτε τι παιζει το τωρα? Αν εχει κάποιος καμια ιδεα Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-11-2016 16:19 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-11-2016 06:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 25-11-2016 13:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ καλα παμε με nlpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση μου ηρθε κινητο το οποίο περασε απο τελωνειο, το ειδα απο το tracking οτι ειχε φτασει στο ταχυδρομείο και πηγα να παραλαβω απο εκει χωρίς ειδοποίηση, πληρωσα 12 τα τελη διασαφησης και παρέλαβα, οταν γύρισα σπιτι μου ειχε έρθει το ειδοποιητηριο με την κανονικη χρεωση του τελωνειου που ειναι παραπανω, ουσιαστικά το 24% της αξιας του προϊόντος, εγω ομως παρελαβα οποτε τι παιζει το τωρα? Αν εχει κάποιος καμια ιδεα Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλο πάλι και τούτο!!! Τα έχουν κάνει σαλάτα τελωνείο και ΕΛΤΑ! Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση μου ηρθε κινητο το οποίο περασε απο τελωνειο, το ειδα απο το tracking οτι ειχε φτασει στο ταχυδρομείο και πηγα να παραλαβω απο εκει χωρίς ειδοποίηση, πληρωσα 12 τα τελη διασαφησης και παρέλαβα, οταν γύρισα σπιτι μου ειχε έρθει το ειδοποιητηριο με την κανονικη χρεωση του τελωνειου που ειναι παραπανω, ουσιαστικά το 24% της αξιας του προϊόντος, εγω ομως παρελαβα οποτε τι παιζει το τωρα? Αν εχει κάποιος καμια ιδεα Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ! Τι είναι πάλι αυτό. Έχουν χάσει την μπάλα :p Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορείς να κάνεις... Κάποιος πιο έμπειρος εδώ; Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musictracer Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Γειά κι από μένα, Παιδιά τι γίνεται? Απ ότι διαβάζω εδώ έχουν αρχίσει και τα κυνηγάνε στο τελωνείο και μέσω ελτά? Θέλω να παραγγείλω ένα kingzone s2 από Fasttech (50 euro). Είναι ασφαλές λέτε? Πέρυσι είχα φέρει από vickmall ένα xiaomi χωρίς πρόβλημα αλλά τώρα διστάζω. (Επίσης αν έχει κανείς να μου προτείνει εναλλακτική 4,5 ίντσες με καλή αυτονομία θα ήμουν ευγνώμων) Edited November 25, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γειά κι από μένα, Παιδιά τι γίνεται? Απ ότι διαβάζω εδώ έχουν αρχίσει και τα κυνηγάνε στο τελωνείο και μέσω ελτά? Θέλω να παραγγείλω ένα kingzone s2 από Fasttech (50 euro). Είναι ασφαλές λέτε? Πέρυσι είχα φέρει από vickmall ένα xiaomi χωρίς πρόβλημα αλλά τώρα διστάζω. (Επίσης αν έχει κανείς να μου προτείνει εναλλακτική 4,5 ίντσες με καλή αυτονομία θα ήμουν ευγνώμων) Είναι προφανές ότι δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις αυτή την περίοδο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα που φαίνεται ότι συνεχίζεται, έστω και με λιγότερες περιπτώσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδια τελικα υπαρχει θεμα με τα τελωνεια γιατι διαβαζω και σε άλλο φορουμ που μπαινω (ηλεκτρονικο τσιγαρο)ότι και εκει πεφτουν χαρατσια! Kαποτε θα τελειωνε αυτό το ανεξελενχτο παρτυ,μεχρι και η γιαγια που μενει διπλα μου αγορασε για ολο της το σοι της κινητα από Κινα! Και θέμα που υπάρχει πάλι σε πολλά προϊόντα είμαστε κερδισμένοι και τελωνείο να πληρώσουμε. Αν και δεν πιστεύω τίποτα γιατί έρχονται γιορτές και πολλούς τους κάνει κακό να ψωνιζουμε από Κίνα οπότε έχουν συμφέρον να μπαίνουν εδώ και να λασπολογουν.. Ίσως και να ειναι αλήθεια βέβαια αλλά κοντός ψαλμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Και θέμα που υπάρχει πάλι σε πολλά προϊόντα είμαστε κερδισμένοι και τελωνείο να πληρώσουμε. Αν και δεν πιστεύω τίποτα γιατί έρχονται γιορτές και πολλούς τους κάνει κακό να ψωνιζουμε από Κίνα οπότε έχουν συμφέρον να μπαίνουν εδώ και να λασπολογουν.. Ίσως και να ειναι αλήθεια βέβαια αλλά κοντός ψαλμος.... Eμείς εδώ, αλλά και αλλού,την πάθαμε σαν το ανέκδοτο,που λέει,"θέλει η...@@@άνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει". Θέλω να πω ότι πολλοί έκαναν βούκινο το πόσα λεφτά γλύτωναν αγοράζοντας από την Κίνα,με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις. Λογικό δεν ήταν; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι... Από το φόρουμ περιμένουν να μάθουν τι παίζει με αγορές από έξω... Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι... Από το φόρουμ περιμένουν να μάθουν τι παίζει με αγορές από έξω... Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Ναι,γιατί ακόμα και αν δεν το διαβάζουν αυτοί,το διαβάζουν οι άλλοι,οι ενδιαφερόμενοι,και θιγόμενοι,οι οποίοι και το μεταφέρουν... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts