nasosto Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Στο δικό μου, όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο μήνυμα, δεν λειτουργούσε η περιστροφή οθόνης. Μετά την ενημέρωση το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ηρθε η Denim στο ιταλικο!! Επιτελους equalizer στον ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κάποιες εντυπώσεις από denim; Υπάρχει κάποια αξιόλογη, εμφανή διαφορά από την cyan; καμια εμφανη διαφορα η τουλαχιστον ετσι δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ποτε θα πάρουμε denim εμείς των public ρε παιδες; Υπάρχει καμια εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ποτε θα πάρουμε denim εμείς των public ρε παιδες; Υπάρχει καμια εικόνα; Υπάρχει επίσημη ενημέρωση εδώ για κάθε χώρα... Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ποτε θα πάρουμε denim εμείς των public ρε παιδες; Υπάρχει καμια εικόνα; GREECE Lumia 630 Country variant Denim 8.10.14219.341 02040.00019.14484.24004 Lumia 630 Cosmote Denim 8.10.14219.341 02040.00019.14484.24004 Lumia 630 Vodafone Denim 8.10.14219.341 02040.00019.14484.24003 Lumia 630 Dual SIM Country variant Cyan 8.10.12397.895 01061.00066.14235.36003 Εμεις του dual sim περιμενουμε,οι αλλοι το εχουν παρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Κρίμα... Κι εγώ dual sim ειμαι... Ας ελπίσουμε σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τις προάλλες αγόρασα το 630 για τον πατέρα μου και θέλω να αλλάξω το ΡΙΝ αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα από που γίνεται αυτό. Μια βοήθεια διότι ο πατέρας μου δυσκολεύεται να θυμάται το ΡΙΝ παρά μόνο το έτος γέννησης του μιας και είναι 70+ Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τις προάλλες αγόρασα το 630 για τον πατέρα μου και θέλω να αλλάξω το ΡΙΝ αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα από που γίνεται αυτό. Μια βοήθεια διότι ο πατέρας μου δυσκολεύεται να θυμάται το ΡΙΝ παρά μόνο το έτος γέννησης του μιας και είναι 70+ Ευχαριστώ. Ρυθμίσεις>εφαρμογές(swipe δεξιά)>τηλέφωνο> και επιλέγεις προς τα κάτω εκεί που λέει "αλλαγή PIN κάρτας SIM". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Αύριο πρωί πρωί πάω για την αλλαγή του ΡΙΝ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Rex Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα. Σε κινητό Nokia 630 dual sim εχω πρόβλημα με το viber. Σε κλήσεις εισερχόμενες/εξερχόμενες προσπαθώντας να πατήσω στην οθόνη για να δεκτώ - τερματίσω την κλήση η οθόνη αναβοσβήνει οταν ακουμπώ το δάκτυλο με συνεπεια να μην μπορω να πραγματοποιήσω κλησεις. Συμβαινει και σε κάποιον άλλον? Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα. Σε κινητό Nokia 630 dual sim εχω πρόβλημα με το viber. Σε κλήσεις εισερχόμενες/εξερχόμενες προσπαθώντας να πατήσω στην οθόνη για να δεκτώ - τερματίσω την κλήση η οθόνη αναβοσβήνει οταν ακουμπώ το δάκτυλο με συνεπεια να μην μπορω να πραγματοποιήσω κλησεις. Συμβαινει και σε κάποιον άλλον? Υπάρχει λύση? Αυτο οφειλεται στην ελλειψη proximity sensor δες και εδω http://www.wpxbox.com/nokia-lumia-630-work-without-proximity-sensor/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτο οφειλεται στην ελλειψη proximity sensor δες και εδω http://www.wpxbox.com/nokia-lumia-630-work-without-proximity-sensor/ εδώ λέει όμως ότι έχει :) http://www.windowscentral.com/nokia-lumia-630-isnt-missing-proximity-sensor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Κάποιες εντυπώσεις από denim; Υπάρχει κάποια αξιόλογη, εμφανή διαφορά από την cyan; τελειωνει την μπαταρια σε χρονο ρεκορ:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν έχει proximity sensor και γι' αυτό κλείνει όταν ακουμπάς την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πατάς το πλήκτρο κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις και δουλεύει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 καλημερα μια ερωτηση θπαρχει συμβατο smartwatch για τη συσκευη και ποιο η ποια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ερώτημα για τον ΙΕ:σας κρεμάει εσας;Και όταν λέω κρεμάει εννοώ πως εκεί που σερφάρω κλείνει.Κάποια αρχεία βιντεο δεν τα παιζει και δεν μιλάω για flash,μιλάω για html5. Σε σελίδες όπως το couchtuner.eu παίζει για λίγο και μετά error... Μήπως φταίει η ram που είναι 512; Γιατί καλοβλέπω το 535 που έχει μπροστινή κάμερα λόγω skype ,αλλά αν το θέμα δεν είναι του 630 και είναι των WP τότε πρέπει να αρχίσω το κοίταγμα προς android πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ερώτημα για τον ΙΕ:σας κρεμάει εσας;Και όταν λέω κρεμάει εννοώ πως εκεί που σερφάρω κλείνει.Κάποια αρχεία βιντεο δεν τα παιζει και δεν μιλάω για flash,μιλάω για html5. Σε σελίδες όπως το couchtuner.eu παίζει για λίγο και μετά error... Μήπως φταίει η ram που είναι 512; Γιατί καλοβλέπω το 535 που έχει μπροστινή κάμερα λόγω skype ,αλλά αν το θέμα δεν είναι του 630 και είναι των WP τότε πρέπει να αρχίσω το κοίταγμα προς android πάλι.. Αυτο που λες ειναι και το μοναδικο μου παραπονο απο το κινητο. Επειδη εχω και το 535 και δεν εχω συνταντησει προβλημα εχω καταληξει οτι φταιει η ram που κρασαρει ο ie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βάση εμπειρίας σου και των δυο τηλ.δλδ μόνο το 630 το παρουσιάζει το θέμα στον ΙΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βάση εμπειρίας σου και των δυο τηλ.δλδ μόνο το 630 το παρουσιάζει το θέμα στον ΙΕ. Ναι οπως και το 620 παλιοτερα. Ειδικα η χρηση αλλου browser (οπως uc browser) ηταν απαγορευτικη..σε 2 λεπτα crash. Απλα λογω χαμηλης ραμ δεν σηκωνει ευκολα βαριες σελιδες. Στα κινητα με 1gb ram δεν θα το δεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κι εμένα τον τελευταίο καιρό μου κρασάρουν συνέχεια οι browser Μου (uc browser, ie). Υπάρχει κανένας άλλος που να είναι πιο σταθερός και ελαφρής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Στον έλεγχο αποθήκευσης και συγκεκριμένα στην sd αυτά τα άλλα τι είναι; και βασικά πως σβήνουν γιατί έχουν μαζευτεί 500MB που πιάνουν χώρο και δεν ξέρω πως και αν σβήνουν ή αν πρέπει να σβήνουν χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα. Ευχαριστώ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Στον έλεγχο αποθήκευσης και συγκεκριμένα στην sd αυτά τα άλλα τι είναι; και βασικά πως σβήνουν γιατί έχουν μαζευτεί 500MB που πιάνουν χώρο και δεν ξέρω πως και αν σβήνουν ή αν πρέπει να σβήνουν χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα. Ευχαριστώ Από ότι έχω δεί υπάρχει ένας κρυφός φάκελος ονόματι WPSystem. Έχει διάφορα αρχεία του λειτουργικού και άλλα. Προφανώς settings εφαρμογών, μικρογραφίες φωτογραφιών κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιείται η αφύπνιση με το τηλέφωνο κλειστό; Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts