alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σου απάντησα από πάνω... Φτιάξτε πρώτα ένα καινούριο mail (Outlook ή Hotmail) και κάνε αυτά που σου είπα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Οκ αυτο σκέφτηκα και εγω από την αρχη αλλα΄με μπρδεψατε :p Και κάτι αλλο , στο κινητό εχει εναν αλλο gmail λογαριασμο αλλα δεν συγχρονιζει.... του βγαζει μνμ "φαινεταο οτι χρησιμοποιειτε 1 λογαριασμο google apps που δεν εχει ρυθμιστει για συγχρονισμο με κιν συσκευες. Στο προγραμμα περιηγησς web στο πσ σας μεταβειτε στις ρυθμ. κινητου για το λογαριασμο google apps , ενεργοποιηστε το google sync στις ρυθμ υπηρεσιας και δοκιμαστε να επαναλαβετε τον συγχρονισμο. Κωδ σφαλματος 85010020" Τι γινεται εδω?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Οκ αυτο σκέφτηκα και εγω από την αρχη αλλα΄με μπρδεψατε :p Sorry, δεν τη σκέφτηκα αυτή τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Και κατι άλλο...to viber λειτουργει με τα windows phone 7.5 (και για κλήσεις και για μνματα) ???? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλησπερα σε ολους,το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω με το lumia 630DS που εχω ειναι οτι δεν κραταει την συνδεση με ενα bluetooth ακουστικο που εχω sonyericsson...ενω δηλαδη εχει κανει την ζευξη και συνδεεται κανονικα,μετα απο 30 δευτ χανει την συνδεση ...το μοντελο bluetooth που εχω ειναι το HBH-PV702. Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλησπερα σε ολους,το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω με το lumia 630DS που εχω ειναι οτι δεν κραταει την συνδεση με ενα bluetooth ακουστικο που εχω sonyericsson...ενω δηλαδη εχει κανει την ζευξη και συνδεεται κανονικα,μετα απο 30 δευτ χανει την συνδεση ...το μοντελο bluetooth που εχω ειναι το HBH-PV702. Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Μάλλον πρόκειται για ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο. Εγώ με 4-5 διαφορετικά Bluetooth δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Άλλες φορές συνδέεται και λειτουργεί κανονικά άλλες φορές χάνει αμέσως την σύνδεση.αν πέσει στα χέρια μου κάποιο άλλο Bluetooth ακουστικό θα ενημερώσω...Ευχαριστώ πολύ! Edited September 25, 2014 by geosoho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλημέρα. Πρόβλημα με την περιστροφή οθόνης. Είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη περιστροφή, αλλά περιστρέφεται σε διαφορετική κατεύθυνση απ' αυτή που κρατάω το κινητό. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Λογικά με ένα soft reset θα είσαι οκ. Δυστυχώς έκανα το soft reset, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η συσκευή είναι ακόμη εντός εγγύησης. Τί κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δυστυχώς έκανα το soft reset, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η συσκευή είναι ακόμη εντός εγγύησης. Τί κάνω τώρα; Πήγαινέ το σε κάποιο Nokia Care να το ελέγξουν. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Επειδή έφαγε την πρώτη πτώση, για προτείνεται καμμιά θήκη μπας και προστατεύσει το κινητό και το γλυτώσει από σοβαρότερη τούμπα. Αν είναι και οικονομική ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Του έχω μια της puro από public όταν πηρα το κινητο(διαφανη σιλικόνης να φαίνεται το πορτοκαλι) για 10€.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Επειδή έφαγε την πρώτη πτώση, για προτείνεται καμμιά θήκη μπας και προστατεύσει το κινητό και το γλυτώσει από σοβαρότερη τούμπα. Αν είναι και οικονομική ακόμα καλύτερα. Υπάρχει ξεχωριστό τόπικ :) :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5648609#post5648609 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ουπς, δεν το είχα προσέξει, ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τις αναπάντητες κλήσεις η τα μηνύματα - email πως τα καταλαβαίνετε ότι έχετε; υπάρχει κάποια εφαρμογή η κάποιος τρόπος για να ειδοποιήστε; Στο 1020 υπάρχει η "γρήγορη ματιά" ενω στο 630 δεν υπάρχει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δε σου εμφανίζει ενημέρωση στα πλακίδια του τηλεφώνου και των μηνυμάτων; Δοκίμασε να αλλάξεις το μέγεθος των πλακιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τα εμφανίζει και στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Ναι τα εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος και στα πλακίδια... αλλά για να τα δεις στην οθόνη ξεκλειδώματος πρέπει να πατήσεις το κουμπί.. Αυτό που ρωτώ είναι για το αν το κινητό από μόνο του με κάποιο τρόπο (π.χ. αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι.. ;) σε ειδοποιεί για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα χωρίς να πατήσεις το κουμπί για να ελέγξεις την lock screen. Και ουσιαστικά όταν αναφέρομαι στη "γρηγορη ματια" αναφέρομαι σε αυτό εδώ.. http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia630/smartguidance/?action=singleTopic&topic=B-GUID-F95B9E0E-755A-4C43-B5FC-8552C405B4E1-8_10 Edited September 30, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι τα εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος και στα πλακίδια... αλλά για να τα δεις στην οθόνη ξεκλειδώματος πρέπει να πατήσεις το κουμπί.. Αυτό που ρωτώ είναι για το αν το κινητό από μόνο του με κάποιο τρόπο (π.χ. αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι.. ;) σε ειδοποιεί για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα χωρίς να πατήσεις το κουμπί για να ελέγξεις την lock screen. Και ουσιαστικά όταν αναφέρομαι στη "γρηγορη ματια" αναφέρομαι σε αυτό εδώ.. http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia630/smartguidance/?action=singleTopic&topic=B-GUID-F95B9E0E-755A-4C43-B5FC-8552C405B4E1-8_10 Δυστυχώς φίλε μου θα αρκεστείς σε αυτά. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μαλισταααα.. ούτε υπάρχει καμμιά εφαρμογή (φαντάζομαι) που πιθανόν να κάνει κάτι ώστε να γίνεται αντιληπτό στον χρήστη ότι έχει αναπάντητη ή κάποιο μήνυμα...; και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στη συσκευασία δεν είχε manual...(!) Το χετε βρει τουλάχιστον κάπου σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στα ελληνικά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μαλισταααα.. ούτε υπάρχει καμμιά εφαρμογή (φαντάζομαι) που πιθανόν να κάνει κάτι ώστε να γίνεται αντιληπτό στον χρήστη ότι έχει αναπάντητη ή κάποιο μήνυμα...; και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στη συσκευασία δεν είχε manual...(!) Το χετε βρει τουλάχιστον κάπου σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στα ελληνικά; ευχαριστώ Μπορείς να βρεις το εγχειρίδιο στη συσκευή σου επιλέγοντας "Βοήθεια+ Συμβουλές Lumia" και μετά "οδηγίες χρήσης" (δεν είναι όμως σε pdf). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 οκ, ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 lumia 630 manual στα Αγγλικά http://www.phonearena.com/phones/Nokia-Lumia-630_id8503/manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εισαι κούκλος..! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δες και εδω http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia630/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ωρε πράμα..! ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts