topo85 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εγώ από το κατάστημα Nokia Care στο Αιγάλεω αγόρασα δύο θήκες. Είχα σαν αρχική την μαύρη και πήρα την κίτρινη/φωσφοριζέ και μια άλλη. Τις έχουν 5€ τη μία! Επειδή κι εγώ το έψαξα στο ebay και τις πιο φτηνές τις βρήκα στο 5ευρο αν ισχύει αυτό που λες πες μας λεπτομέριες να πάμε να αδειάσουμε τα Nokia care :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μάλλον δεν έψαξες στο eBay... Ή δεν σου άρεσε καμία μα καμία κάτω από 5 ευρώ :lol: Για τσέκαρε http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&_nkw=Lumia+630+case&rt=nc&LH_BIN=1 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 η ελλειψη φλας δε σας ενοχλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μάλλον δεν έψαξες στο eBay... Ή δεν σου άρεσε καμία μα καμία κάτω από 5 ευρώ :lol: Για τσέκαρε http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&_nkw=Lumia+630+case&rt=nc&LH_BIN=1 Μάλλον δεν ήμουν κατανοητός σε αυτό που είπα. Εννοούσα το καπάκι της μπαταρίας. Θήκες εννοείται ότι υπάρχουν 100αδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 η ελλειψη φλας δε σας ενοχλει; το flash δεν είναι το πιο σημαντικό σε ένα smartphone . Ο κόσμος προφανώς δεν αγοράζει το 630 για να βγάζει φωτογραφίες (αν και είναι απολύτως ικανό για αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες ) , αν ήθελαν flash θα αγόραζαν μια συσκευή με flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μάλλον δεν ήμουν κατανοητός σε αυτό που είπα. Εννοούσα το καπάκι της μπαταρίας. Θήκες εννοείται ότι υπάρχουν 100αδες... Έκανες QUOTE όμως το ποστ με τις θήκες΄και γαι αυτό δεν ήσουν κατανοητός... Όπως έγραψα και επάνω ρωτήστε σε κάποιο Νόκια Care... Εγώ που είχα ρωτήσει για το 820 της κοπέλας μου, μου είχαν πει ότι μπορούν να μου παραγγείλουν όποιο χρώμα θέλω και το κόστος ήταν 20 ευρώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 το flash δεν είναι το πιο σημαντικό σε ένα smartphone . Ο κόσμος προφανώς δεν αγοράζει το 630 για να βγάζει φωτογραφίες (αν και είναι απολύτως ικανό για αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες ) , αν ήθελαν flash θα αγόραζαν μια συσκευή με flash μα το φλας χρησιμοποιειται και σαν φακος :rolleyes: σκεφτομαι να το προτεινω στην αδερφη μου να το παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Η έλλειψη φλας σε ένα κινητό προσωπικά με ενοχλεί, κατ' εμέ, το φλας είναι εξυπηρετικότατο. Για να λέμε την αλήθεια όμως, το ιδανικό φλας είναι συνδυασμός dual led και xenon στην ίδια συσκευή και ο,τιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Βέβαια και εξαρτάται από τη χρήση: Για φωτογραφίες πάντως έχοντας εμπειρία από δύο συσκευές, η μία με dual led flash και η άλλη με xenon flash, τίποτε δε συγκρίνεται με xenon flash, χαώδης κυριολεκτικά η διαφορά με ένα dual led flash. (δε θα το πίστευα αν δεν το είχα χρησιμοποιήσει στην πράξη, αλλά έτσι είναι με το xenon flash) Για φακό και βίντεο, οπωσδήποτε χρειάζεται (dual) led flash. Edited July 7, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ενα μήνα το έχω και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Πέρα από το ότι η συσκευή είναι πολύ καλή,μεγάλο ατου το νέο λογισμικό. Τα νέα windows κάλυψαν κάποιες αδυναμίες. Εξαιρετικοι και οι χάρτες. Για μένα κορυφαίοι απ'ολα τα λειτουργικά. Ψάχνω αυθεντικό πίσω καπάκι Νοκια σε μαύρο. Ποιο κατάστημα έχει γνωριζει κανεις; σε όλα τα nokia care με 10 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Ξαναλέω λοιπόν ότι στο ΝΟΚΙΑ CARE Αιγάλεω έχουν τα καπάκια του 630 (πλάτης/μπαταρίας) προς 5€. Σε ερώτησή μου μάλιστα, γιατί πριν μήνα είχα πάρει και για το 620 την διπλού χρώματος πράσινο/κίτρινο, στα 14€ μου έκανε εντύπωση γι'αυτό και ρώτησα προς τι η τόση διαφορά. Όσο για το LED Flash το έχω δουλέψει ελάχιστες φορές και όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα και μιλώ για πολλά κινητά που το είχα και το είχαν. *Παραπάνω όντως ενώ κατάλαβα ότι εννοούσε το καπάκι ο φίλος το έγραψα από βιασύνη ως θήκη. Edited July 7, 2014 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλημέρα η πρώτη φόρτιση για το 630 πόσο πρέπει να κρατήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλημέρα η πρώτη φόρτιση για το 630 πόσο πρέπει να κρατήσει? Καλημέρα. Μέχρι να φορτίσει πλήρως η συσκευή. Μόλις πάει 100% μπορείς να το βγάλεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα. Μέχρι να φορτίσει πλήρως η συσκευή. Μόλις πάει 100% μπορείς να το βγάλεις. δεν χρειάζεται 7με 8 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 δεν χρειάζεται 7με 8 ώρες? Όχι αυτά τα έθιμα έχουν μείνει από παλιά χωρίς λόγο :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 δεν χρειάζεται 7με 8 ώρες? στις συσκευές που υπήρχαν πριν 10 χρόνια ναι , τώρα με τις καινούργιας τεχνολογίας μπαταρίες δεν χρειάζεται απλά στα καταστήματα έχει κολλήσει η βελόνα και λένε το ίδιο πράγμα χρόνια τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 στις συσκευές που υπήρχαν πριν 10 χρόνια ναι , τώρα με τις καινούργιας τεχνολογίας μπαταρίες δεν χρειάζεται απλά στα καταστήματα έχει κολλήσει η βελόνα και λένε το ίδιο πράγμα χρόνια τώρα :p σόρρυ που κουράζω και μετά την πρώτη φόρτιση χρειάζεται να τελειώσει η μπαταρία για την 2 φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 σόρρυ που κουράζω και μετά την πρώτη φόρτιση χρειάζεται να τελειώσει η μπαταρία για την 2 φόρτιση? όχι την φορτίζεις κανονικά . Μετά από 3-4 φορτίσεις κιολας θα φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ξαναλέω λοιπόν ότι στο ΝΟΚΙΑ CARE Αιγάλεω έχουν τα καπάκια του 630 (πλάτης/μπαταρίας) προς 5€. Σε ερώτησή μου μάλιστα, γιατί πριν μήνα είχα πάρει και για το 620 την διπλού χρώματος πράσινο/κίτρινο, στα 14€ μου έκανε εντύπωση γι'αυτό και ρώτησα προς τι η τόση διαφορά. Όσο για το LED Flash το έχω δουλέψει ελάχιστες φορές και όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα και μιλώ για πολλά κινητά που το είχα και το είχαν. *Παραπάνω όντως ενώ κατάλαβα ότι εννοούσε το καπάκι ο φίλος το έγραψα από βιασύνη ως θήκη. Σήμερα ρώτησα σε Nokia care στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι κοστίζουν 10 €. Παίζει να τα βρούμε κι εδώ στη Θεσσαλονίκη 5 € να πάμε να πάρουμε 2-3 ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγώ παιδιά τόσο τα πήρα υπάρχει και η απόδειξη. Και πήρα δύο. 10€ σύνολο. Το μόνο ότι ήταν χύμα όχι σε συσκευασία (κουτί) Νokia σαν OEM ένα πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 πήρα σήμερα το 630 ds , έχω σύνδεση wind και για την περιαγωγή στο ίντερνετ έβαλα 3g αλλά στης ενημερώσεις καθυστερεί πολλή να της κατεβάσει και γενικά στον explorer σέρνεται , γιατί? (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η 1 πρώτη κανονική φόρτιση δεν έχει γίνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 πήρα σήμερα το 630 ds , έχω σύνδεση wind και για την περιαγωγή στο ίντερνετ έβαλα 3g αλλά στης ενημερώσεις καθυστερεί πολλή να της κατεβάσει και γενικά στον explorer σέρνεται , γιατί? (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η 1 πρώτη κανονική φόρτιση δεν έχει γίνει) Μπορεί να έχεις βάλει ως μέγιστη ταχύτητα 3g, αλλά με τι ταχύτητα σου δείχνει δίπλα από την ισχύ του σήματος πάνω αριστερά ότι σερφάρει; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Καλημέρα, ειμαι μεταξύ του lumia 630 k 625, οσο και αν το ψαχνω δεν μπορω να αποφασισω ποιο να παρω, το ενα μου αρεσει που εχει windows 8.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστη το αλλο με ελκυει η λιγο μεγαλυτερη οθονη, το led flash και το 4g. Για δωστε καμια βοηθεια, γιατι η τιμη τους ειναι αρκετα κοντα στο skrout, 10 ευρω διαφορα εχουν πανω κατω και δεν μπορω να αποφασίσω πραγματικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 9, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 το ενα μ αρεσει που εχει windows 8.1 Να θεωρείς ότι και τα δύο έχουν windows phone 8.1 Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλημέρα, ειμαι μεταξύ του lumia 630 k 625, οσο κ αν το ψαχνω δεν μπορω να αποφασισω ποιο να παρω, το ενα μ αρεσει που εχει windows 8.1 κ τετραπύρηνο επεξεργαστη το αλλο με ελκυει η λιγο μεγαλυτερη οθονη, το led flash κ το 4g. Για δωστε καμια βοηθεια, γτ η τιμη τους ειναι αρκετα κοντα στο skrout, 10 ευρω διαφορα εχουν πανω κατω κ δεν μπορω να αποφασίσω πραγματικα. Μες το μήνα το 625 θα πάρει τα 8.1. Για τον τετραπύρηνο ειλικρινά δε θα καταλάβεις καμία διαφορά. Όμως για μένα η clearblack οθόνη που έχει το 630 ειναι μεγάλο plus. Θα ήταν καλύτερο να τα δεις και από κοντά πριν αποφασίσεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μπορεί να έχεις βάλει ως μέγιστη ταχύτητα 3g, αλλά με τι ταχύτητα σου δείχνει δίπλα από την ισχύ του σήματος πάνω αριστερά ότι σερφάρει; E, τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts