Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 630

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα ένα mp3 για να το βάλω ως ηχο κλήσης αλλά δεν μπορώ.καμιά ιδέα;

Το βλέπω στη μουσική και στα αρχεία και παίζει κανονικά αλλά δεν έχω επιλογή για ορισμό ως ηχο κλήσης.

Έχει διάρκεια 10 δευτερόλεπτα

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασα ένα mp3 για να το βάλω ως ηχο κλήσης αλλά δεν μπορώ.καμιά ιδέα;

Το βλέπω στη μουσική και στα αρχεία και παίζει κανονικά αλλά δεν έχω επιλογή για ορισμό ως ηχο κλήσης.

Έχει διάρκεια 10 δευτερόλεπτα

Για τα Windows Phone 8.0 πρέπει να το βάλεις στο φάκελο Ringtones στην μνήμη του τηλ/νου, όχι στην εξωτερική (SD).

Στα 8.1 έλεγαν πως θα υποστηρίζει τον ίδιο φάκελο στην SD αλλά δεν το έχω σίγουρο.

Στα 8.1 έλεγαν πως θα υποστηρίζει τον ίδιο φάκελο στην SD αλλά δεν το έχω σίγουρο.

Το δοκίμασα, αλλά δεν ξέρω δεν κατάφερα κάτι.

Το μόνο που δε με αφήνει να σβήσω το φάκελο Ringtones από τη micro SD.

Συγνώμη αλλά τελευταία χρήση ήταν με 7.8 αλλά ψήνομαι πολύ για να επιστρέψω.

Έχει φτιαχτεί τοθέμα με τα custom ringtones για κλίσεις και sms?

Η δυνατότητα custom ringtones υπάρχει.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Συγνώμη αλλά τελευταία χρήση ήταν με 7.8 αλλά ψήνομαι πολύ για να επιστρέψω.

Έχει φτιαχτεί τοθέμα με τα custom ringtones για κλίσεις και sms?

Εγώ μόλις πέρασα ένα με τον προαναφερθέντα τρόπο. Δουλεύει μια χαρά.

Για τα 7.8 που λες δεν ξέρω τι θέμα είχαν ή υπάρχει.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω για να μεταφέρω τις επαφές μου από το τη συσκευή σε μια άλλη χωρίς να κάθομαι να τα ξαναγράφω. Κάτι διαβάζω ότι γίνεται μέσω google αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχω κάνει φιλτράρισμα στις επαφές αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Τι άλλο πρέπει να κάνω;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Οι επαφές είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο αλλά και backup στο Microsoft account.

Δια του backup στο Microsoft account μεταφέρονται.

(Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.)

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Αν μπορούν μερικοί που έχουν το τηλ να μου πουν αν η έλλειψη proximity sensor είναι αισθητή και αν δημιουργεί προβληματάκια ? Edited by Dimis164

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

SMS?

Βασικά δεν υποστηριζόταν καλά και έπρεπε να κάνεις κωλοτούμπες για να το δουλέψεις!

μια χαρά παίζουν από τα win8 και πάνω.. μπορείς να βάλεις και το zedge αν θέλεις για πιο εύκολα.

Αν μπορούν μερικοί που έχουν το τηλ να μου πουν αν η έλλειψη proximity sensor είναι αισθητή και αν δημιουργεί προβληματάκια ?

Προσωπικα κανενα....το μονο πραγμα που πλεον το συνηθισα ειναι τα on screen κουμπια που καμμια φορα τα παταω καταλαθος οταν σκρολαρω...τωρα αρκετα λιγοτερες φορες.

ρε παιδες το πηρα και γω το κινητακι και ειναι πολυ ωραιο.

ενα θεμα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα πως να απενεργοποιω τα pin στις καρτες

το βρηκα post#378

Edited by monster749

Προσωπικα κανενα....το μονο πραγμα που πλεον το συνηθισα ειναι τα on screen κουμπια που καμμια φορα τα παταω καταλαθος οταν σκρολαρω...τωρα αρκετα λιγοτερες φορες.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Για τα Windows Phone 8.0 πρέπει να το βάλεις στο φάκελο Ringtones στην μνήμη του τηλ/νου, όχι στην εξωτερική (SD).

Στα 8.1 που είμαι με το 630 υπάρχει φάκελος ringtones μόνο στο τηλέφωνο. Έκανα μετακίνηση το mp3 απο την sd στο κινητό και συγκεκριμένα στο φάκελο ringtones. Όμως πάλι δεν μπορώ να το βάλω ως ήχο κλήσης. Μήπως θα έπρεπε να εχει άλλη κατάληξη απο .mp3 και γι' αυτό δεν το βλέπει ;

Για το proximity sensor που λέει ο φίλος πιο πάνω, λέγεται πως δεν εχει.ομως εμένα στις κλήσεις σβήνει η οθόνη μόλις το πλησιάζω στο αυτί

Edit:

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/settings-and-personalization/add-ringtones-to-my-phone

Μάλλον δεν γίνεται έτσι όπως το προσπαθώ.θα δοκιμάσω να το στείλω σε άλλη συσκευή και να μου το ξανά στείλω πίσω για να αποθηκευτεί με άλλο τροπο μπας και το διαβάσει

Edited by a16

Κατέβασε το ringtone maker και βάλε τον ήχο κλήσης στον φακελο Μουσική. Μετα πας στην εφαρμογή, επιλέγεις το ringtone και αποθήκευση. Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Κατέβασε το ringtone maker και βάλε τον ήχο κλήσης στον φακελο Μουσική. Μετα πας στην εφαρμογή, επιλέγεις το ringtone και αποθήκευση.

Ευχαριστω, έκανα τη δουλειά μου αμέσως.

Στον ελεγχο μπαταριας, ενω μου λεει τον ενδεικτικο χρονο που απομενει για την πληρη εκφορτιση, στο χρονο που περασε απο τη τελευταια οχι. Αναφερει λιγοτερο απο μια ωρα αν και το εχω φορτισει χτες. Bug?
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Στον ελεγχο μπαταριας, ενω μου λεει τον ενδεικτικο χρονο που απομενει για την πληρη εκφορτιση, στο χρονο που περασε απο τη τελευταια οχι. Αναφερει λιγοτερο απο μια ωρα αν και το εχω φορτισει χτες. Bug?

Μήπως το σύνδεσες με το usb σε κάποιον υπολογιστή;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

προφανως φιλε και εχεις προβληματικη συσκευη.

επισης η οθονη του μονο προβληματικη δεν ειναι...πως μπορεις να τη συγκρινεις με του 520 που δεν εχει καν clear black και δεν βλεπεται??

ισα ισα για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλη η οθονη του.αμα δε γουσταρει καποιος να παιξεθ και με τις ρυθμισεις χρωματων μπορει να την κανει ακομη καλυτερη και στα μετρα γουστου του.

φιλικα

Tελικα εχετε δικιο. Βρηκα ενα αλλο 630 και συγκρινα τις οθονες. Καμια σχεση η μια με την αλλη. Τα δικα μου χρωματα ειναι ξεθωριασμενα και κιτρινωπα.

Ελπιζω να βγαλω ακρη αυριο με το πλαισιο και να μου αντικαταστησουν την συσκευη μιας και δεν εχουν περασει οι 7 μερες...

Tελικα εχετε δικιο. Βρηκα ενα αλλο 630 και συγκρινα τις οθονες. Καμια σχεση η μια με την αλλη. Τα δικα μου χρωματα ειναι ξεθωριασμενα και κιτρινωπα.

Ελπιζω να βγαλω ακρη αυριο με το πλαισιο και να μου αντικαταστησουν την συσκευη μιας και δεν εχουν περασει οι 7 μερες...

μήπως να κοιτάξεις λίγο το προφίλ χρώματος

ρυθμίσεις-> οθόνη -> προφίλ χρώματος

Όντως κατι πρέπει να κάνουμε με τις ρυθμίσεις στα χρώματα γιατι και μένα αν το συγκρίνω με το iPod touch ειναι τελείως κίτρινο.

Εσείς τι ρυθμίσεις έχετε στα χρώματα;

Νομίζω στην επιλογή ψυχρό φτιάχνουν κάπως τα πράγματα αλλα και πάλι θα πρέπει να συγκριθεί με άλλο 630.

Τελικά με το proximity sensor τι γίνεται; Σβήνει σε όλους η οθόνη κατα τη διάρκεια των κλήσεων ;

Σβήνει κανονικά η οθονη κατά την διάρκεια της κλήσης.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ήταν το πρώτο πράγμα που ρυθμισα. Ότι και να κάνω τα χρωματα είναι ξεπλυμένα και έχουν απόχρωση του κιτρινου.

Πραγματι το είχα συδεσει με υπολογιστή κάποια στιγμή για μεταφορά αρχειωνη μάλλον προσπάθησα. Τώρα το φορτίζω εδω και ένα τρίωρο και ακόμη ν γεμισει. Με ελάχιστη χρήση...

Πραγματι το είχα συδεσει με υπολογιστή κάποια στιγμή για μεταφορά αρχειωνη μάλλον προσπάθησα. Τώρα το φορτίζω εδω και ένα τρίωρο και ακόμη ν γεμισει. Με ελάχιστη χρήση...

1. Ο χρόνος από την τελευταία φόρτιση ισχύει ανεξαρτήτως προέλευσης φορτιστή (πρίζα, υπολογιστής, usb hub κτλ).

2. Ο χρόνος που απαιτείται για να φορτίσει η μπαταρία παρατείνεται σε διάφορες περιπτώσεις: όταν το ρεύμα φόρτισης είναι χαμηλής έντασης (λχ θύρα υπολογιστή), όταν γίνεται χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια της φόρτισης κτλ

Που μπορουμε να δουμε ποια εκδοση κινητου εχουμε? Non dual sim ειναι, αλλα ειναι 3g 4g κλπ απο τις υπολοιπες εκδοσεις?