ozon74 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι το firmware είναι NOKIA Cyan, η έκδοση λογισμικού 8.10.12359.845 Δεύτερη εβδομάδα στα χέρια μου και έχω ενθουσιαστεί. Να σταθώ λίγο στην μπαταρία: Με κλειστό το wifi (έχω 1 γίγα από τον πάροχο που έχει εξαιρετικό σήμα), τρεις μέρες παιδιά. 3 μέρες! Όταν το καλύτερο μου ήταν μιάμιση (πάλι με το wifi Κλειστό)! Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι το firmware είναι NOKIA Cyan, η έκδοση λογισμικού 8.10.12359.845 Δεύτερη εβδομάδα στα χέρια μου και έχω ενθουσιαστεί. Να σταθώ λίγο στην μπαταρία: Με κλειστό το wifi (έχω 1 γίγα από τον πάροχο που έχει εξαιρετικό σήμα), τρεις μέρες παιδιά. 3 μέρες! Όταν το καλύτερο μου ήταν μιάμιση (πάλι με το wifi Κλειστό)! Κάνεις και browsing; Twitter, Whatsup? Viber? Φωτό? Για γίνε πιο συγκεκριμένος για τη χρήση. Εϊναι τεράστια διαφορά αυτή που περιγράφεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κάνεις και browsing; Twitter, Whatsup? Viber? Φωτό? Για γίνε πιο συγκεκριμένος για τη χρήση. Εϊναι τεράστια διαφορά αυτή που περιγράφεις. Είναι, γι αυτό την έβαλα συγκριτικά με την προηγούμενη χρήση. Browsing σχεδόν ποτέ, viber και skype πάντα στο παρασκήνιο, Facebook (στο πλακάκι), push email και κλήσεις (περίπου 15 λεπτά καθημερινά). Στην εβδομάδα πρόσθεσε τρεις φορές χάρτη και ΜΜΜ (κατά μέσο όρο). Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είναι, γι αυτό την έβαλα συγκριτικά με την προηγούμενη χρήση. Browsing σχεδόν ποτέ, viber και skype πάντα στο παρασκήνιο, Facebook (στο πλακάκι), push email και κλήσεις (περίπου 15 λεπτά καθημερινά). Στην εβδομάδα πρόσθεσε τρεις φορές χάρτη και ΜΜΜ (κατά μέσο όρο). Εντάξει θα ήθελα να δω λίγο Browsing Το οποίο πραγματικά ρουφάει ενέργεια. Πάντως και πάλι απορώ με τη τόσο μεγάλη διαφορά. Μήπως δεν είχε στρώσει ακόμα η μπαταρία; Είναι και καινούριο το κινητό. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για του λόγου το αληθές... http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/wp_ss_20140605_0001.png Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έστησα σήμερα ένα για ένα φίλο. Χορταστική οθόνη. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το πασπατεψω. Να δω γενικά πως πάει και το τι λέει αυτό το μέγεθος οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 καλημέρα γνωρίζει κάποιος αν μπορώ τις επαφές που έχω σε ένα android κινητό να τις μεταφέρω με bluetooth στο lumia 630, ολες μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 καλημέρα γνωρίζει κάποιος αν μπορώ τις επαφές που έχω σε ένα android κινητό να τις μεταφέρω με bluetooth στο lumia 630, ολες μαζί; φυσικά τα lumia έχουν μια εφαρμογή "μεταφορά δεδομένων " που μεταφέρει μέσω Bluetooth επαφές , φωτογραφίες και μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ευχαριστω για την αμεσοτητα της απαντησης ,τα lumia εχουν αυτή την ιδιοτητα, ελα όμως που εγω δε μπορω να το βρω στο samsung galaxy duos που εχω;καμμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) ευχαριστω για την αμεσοτητα της απαντησης ,τα lumia εχουν αυτή την ιδιοτητα, ελα όμως που εγω δε μπορω να το βρω στο samsung galaxy duos που εχω;καμμια βοηθεια; no worries ανοίγεις το Bluetooth και στις δύο συσκευές και τρέχεις το "μεταφορά δεδομένων " στο 630 και τα κάνει όλα μόνο του https://www.youtube.com/watch?v=BOH3nBRbtHo είναι λίγο παλιό το βίντεο , τώρα γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία :P Edited June 6, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 δεν ξερω αν το εχεις το 630; αλλα εχω ψηθει παρα πολύ να το παρω το dual sim γενικα θελω ένα τηλεφωνακι να κανω τη δουλεια μου,λιγο ιντερνετ το μονο που με χαλαει είναι η δευτερη καμερα για βιντεοκληση αλλα δεν περαζει,ημουν ετοιμος για κινεζικο αλλα βλέποντας αυτό αναθεωρησα και θα φυγω από το android να παω σε Windows ,ελπιζω να μην την πατησω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 δεν ξερω αν το εχεις το 630; αλλα εχω ψηθει παρα πολύ να το παρω το dual sim γενικα θελω ένα τηλεφωνακι να κανω τη δουλεια μου,λιγο ιντερνετ το μονο που με χαλαει είναι η δευτερη καμερα για βιντεοκληση αλλα δεν περαζει,ημουν ετοιμος για κινεζικο αλλα βλέποντας αυτό αναθεωρησα και θα φυγω από το android να παω σε Windows ,ελπιζω να μην την πατησω!!! κάνε ένα ψάξιμο εδώ http://www.windowsphone.com/el-gr/store/featured-apps για να δεις αν υπάρχουν οι εφαρμογές που θέλεις πάντως αν χρησιμοποιείς πολύ τις εφαρμογές της google και τις χρειάζεσαι καλύτερα να κοιτάξεις αλλού γιατί η google σαμποτάρει κανονικότατα τα wp παρόλα αυτά ότι προσφέρει η G το προσφέρει και η Microsoft και πολλά από αυτά καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ακόμα ένας τρόπος να περάσεις τις επαφές από android σε wp είναι να τις ανεβάσεις στον λογαριασμό του email σου (είτε Hotmail είτε gmail, δεν έχει καμία σημασία) και να τα συγχρονίσεις με την συσκευή, επιλέγοντας να σου δείχνει μόνο τις επαφές με αριθμό τηλεφώνου (αν θες το τελευταίο). Επειδή πρόσφατα μεταπήδησα από δίκαρτο android στο Lumia 630DS θα σου πω πως προσωπικά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα... Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 δεν ξερω αν το εχεις το 630; αλλα εχω ψηθει παρα πολύ να το παρω το dual sim γενικα θελω ένα τηλεφωνακι να κανω τη δουλεια μου,λιγο ιντερνετ το μονο που με χαλαει είναι η δευτερη καμερα για βιντεοκληση αλλα δεν περαζει,ημουν ετοιμος για κινεζικο αλλα βλέποντας αυτό αναθεωρησα και θα φυγω από το android να παω σε Windows ,ελπιζω να μην την πατησω!!! Να την πατήσεις, είναι λίγο υποκειμενικό θέμα του τί χρειάζεται ο καθένας. Προσωπικά, για τις δικές μου ανάγκες, θεωρώ άκρως υπερβολικά και μάλλον εμπαθή τα σχόλια εναντίον των WP. Τα περισσότερα σχόλια από δαύτα είναι άστοχα όπως έχω διαπιστώσει, κάτι που μαρτυρά πως γίνονται ακριβώς με άγνοια και εμπάθεια. Όχι πως δεν υπάρχουν κενά και αδυναμίες στα WP , αλλά τελικά οι περισσότεροι που δοκιμάζουν οι ίδιοι το οικοσύστημα μάλλον το βρίσκουν ανώτερο των προσδοκιών, και ανακαλύπτουν και στοιχεία που αλλού δεν τα βρίσκουν. Για το συγκεκριμένο Lumia, κάπου διάβασα ότι οι 2 sim δε λειτουργούν ενεργές ταυτόχρονα. Ψάξτο λίγο κι αν δεν έχεις πρόβλημα, προχώρα άφοβα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Για το συγκεκριμένο Lumia, κάπου διάβασα ότι οι 2 sim δε λειτουργούν ενεργές ταυτόχρονα. Ψάξτο λίγο κι αν δεν έχεις πρόβλημα, προχώρα άφοβα. Οι κάρτες είναι πάντα ενεργές, και σε σύνδεση δεδομένων. Μόνο όταν μιλάς στην μια sim βγαίνει εκτός δικτύου η άλλη. Αυτό είναι κάτι που κάνουν πολλά δίκαρτα τηλέφωνα - σε κάποια άλλα όμως υπάρχει η δυνατότητα και μένουν και οι δύο κάρτες ενεργές ακόμα και σε κλήση (η LG σίγουρα). Εκεί είναι ανησυχητική κάπως η ακτινοβολία του τηλεφώνου. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 βρήκα αυτό Smart Dual SIM The Smart Dual SIM feature has been built by Nokia on top of Windows Phone 8.1’s support for two SIM cards. The feature ensures that a user is always reachable on both SIMs and calls are forwarded to the available SIM if the intended SIM is unavailable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αυτό είναι ρύθμιση η οποία σε προειδοποιεί πως υπάρχουν χρεώσεις. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 τσεκάρετε την σύγκριση σε benchmarks που έκανε το windows phone central μεταξύ 630 , 1020 , 1520 θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά τα πάει το 630 http://www.wpcentral.com/lumia-630-performance-benchmarks-rival-older-lumia-1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έτρεχαν και τα δύο ίδια έκδοση λειτουργικού? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 το 630 cyan και όλα τα υπόλοιπα 8.1 developers edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Που στο καλό το λέει? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 δεν το λέει κάπου , απλά το γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το site και τον Rubino στο twitter anyway το θέμα είναι ότι η cyan ή 8.1 βελτιώνει performance και κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Βρε σίγουρα, αλλά απ' την στιγμή που δεν αναφέρει στο άρθρο τι έκδοση χρησιμοποιήθηκε, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι το 1020 είχε 8.0... Μεγάλη πατάτα, δεν το περίμενα απ' τον Daniel... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok_11 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι γι' αυτό το τηλέφωνο και θα ήθελα κάποιος που το έχει ήδη αγοράσει να μου πει το RM-XXX ή/και το Product code. Για την περίπτωση που το πάρω από το skroutz και είναι παραεισαγωγής και χάσω τα ελληνικά σε κάποια αναβάθμιση... ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xela1 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπερα. με τα handsfree στην συσκευη υπαρχει τροπος να ακουγεται κανονικα ο ηχος κλησης κ οχι μονο στα ακουστικα ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts