Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είναι λογικό που που στις κλήσεις η δόνηση είναι μονάχα δυο φορές και μετά σταματάει ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Είναι λογικό που που στις κλήσεις η δόνηση είναι μονάχα δυο φορές και μετά σταματάει ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει;

Έτσι είναι στα WP. Και στο 625 μου έτσι είναι.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για φλασάρισμα,βαρέθηκα να περιμένω την denim..Και αν το κάνω,υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα όπως πχ εγγύηση?

Υπάρχει κάποιος οδηγός για φλασάρισμα,βαρέθηκα να περιμένω την denim..Και αν το κάνω,υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα όπως πχ εγγύηση?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded;

Να χρησιμοποιήσεις τον δεύτερο τρόπο. Εφόσον επεμβαίνεις στη συσκευή αυτόματα χάνεται και η εγγύηση. Αν βέβαια το επαναφέρεις στην εργοστασιακή ROM δεν θα φανεί κάπου ότι επενέβεις εσύ στη συσκευή σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Άκυρο μήνυμα

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκυρο μήνυμα

Εκανα ενα μινι συγκριτικο σημερα με το 930 και το g2. Ομολογω οτι το 930 ηταν καλυτερο παντου.

Εχει τελειωσει για μενα παω σε 930.

Αυτο που συγκρινα ηταν οι φωτο του 930 απο το gallery στα 5mp μιας και δεν μπορουσα να βρω τις 20αρες και να τις στειλω με bluetooth.

Αν συνδεθει το κινητο στο pc εχω την δυνατοτητα να παρω τις 20αρες σε κανονικη μορφη dng η jpg? Η διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ 5 και 20 υπαρχει?

Έχω και τα δυο κινητά. Στις φωτο το Lumia υπερέχει πάντα και παντού. Σε αλλα θέματα όμως όπως εφαρμογές, browsers κτλ τα WP απαιτούν κάποιο χρόνο προσαρμογής και γενικά το Android νομίζω γενικά υπερτερεί σε ταχύτητα και ευκολιες

Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδιά καλησπέρα. Δυο ερωτήσεις παρακαλώ : πρώτον το 930 γιατι δεν εχει γρήγορη Ματια όπως είχε το 820 μου; Και επίσης γιατι το note3 μου βγάζει καλύτερες φωτό απο το 930; Χρησιμοποιώ τη Nokia camera και ναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε ζουμ της φωτό τα πάει καλύτερα αλλα σε θέμα λεπτομέρειας χάνει. Κάνω κατι λάθος; (Έβγαλα 2 φωτό μια απο το καθένα και τις περαςα στο πιςι μου για αυτό το λέω ) Ευχαριστώ

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά καλησπέρα. Δυο ερωτήσεις παρακαλώ : πρώτον το 930 γιατι δεν εχει γρήγορη Ματια όπως είχε το 820 μου; Και επίσης γιατι το note3 μου βγάζει καλύτερες φωτό απο το 930; Χρησιμοποιώ τη Nokia camera και ναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε ζουμ της φωτό τα πάει καλύτερα αλλα σε θέμα λεπτομέρειας χάνει. Κάνω κατι λάθος; (Έβγαλα 2 φωτό μια απο το καθένα και τις περαςα στο πιςι μου για αυτό το λέω ) Ευχαριστώ

1. Γρηγόρη μάτια δεν έχει λόγω απουσίας μνήμης της οθόνης κλπ. Είναι θέμα hardware και δε μπορείς να κανεις κάτι

2. Έχειο αδερφός μου το note 3, δε βγάζει φωτογραφίες εφάμιλλες του 930. Έχεις cyan η denim? Τι εννοείς σε ζουμ της φωτό τα πάει καλύτερα αλλα σε θέμα λεπτομέρειας χάνει;;;

Edited by atsimeri

1. Γρηγόρη μάτια δεν έχει λόγω απουσίας μνήμης της οθόνης κλπ. Είναι θέμα hardware και δε μπορείς να κανεις κάτι

2. Έχειο αδερφός μου το note 3, δε βγάζει φωτογραφίες εφάμιλλες του 930. Έχεις cyan η denim? Τι εννοείς σε ζουμ της φωτό τα πάει καλύτερα αλλα σε θέμα λεπτομέρειας χάνει;;;

Δηλαδή δε πρόκειται να αποκτήσει ποτε γρήγορη μάτια; Κρίμα και με βόλευε πολύ και απορώ γιατι το έβγαλαν. Μιλάμε για την περσινή ναυαρχίδα της Νοκια!

Όταν βγάζω μια φωτο και μετά κάνω ζουμ με τα δάχτυλα επι της φωτο αυτής το 930 "καθαρίζει" πολύ καλύτερα τη φωτο. Αλλα δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτο όσο το να βγάζει καλές φωτο γιατι το θελω για επαγγελματική χρήση. Μάλλον λογικά θα πρεπει να μάθω τις χειροκίνητες ρυθμίσεις και όχι τις αυτόματες

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δεν έβγαλαν την Glance. Απλά δν μπορύσαν να την βάλουν...

Επαγγελματική χρήση κι αυτόματες ρυθμίσεις δεν πάνε μαζί...

:rtfm:

Δεν έβγαλαν την Glance. Απλά δν μπορύσαν να την βάλουν...

Επαγγελματική χρήση κι αυτόματες ρυθμίσεις δεν πάνε μαζί...

Δεν ειμαι φωτογράφος αλλα δημοσιογράφος και απλα θελω καλές λήψεις σε συνεντεύξεις κτλ. Σήμερα το πρωί που πήγα σε μια έκανα χειροκίνητες ρυθμίσεις και έβγαλε πολύ καλύτερα αλλα όταν τρέχεις απο δω κι απο κει δε μπορείς να ρυθμίζεις συνέχεια την κάμερα , δεν υπάρχει χρόνος. Κάποιες λήψεις γίνονται αστραπιαία. Να υποθέσω οτι δεν εχει και ois ? η κάνω λάθος;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Έχει OIS !!!

Ψάξου με τις ρυθμίσεις κι αργότερα θα ξέρεις που σε παίρνει να κάνεις τι... ;)

Κάνε ενημερώσεις στο store. Η εφαρμογή πρέπει να είναι η Lumia Camera! Από κει κοίτα και τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής για να τραβάς φωτο...

:rtfm:

Καλημέρα παιδιά.

Έκανα κι εγώ μια παραγγελία για το 930 τελικά, αν και ζαχάρωνα το passport( ξέρω, καμία σχέση το ένα με το άλλο!). Το μόνο που με αγχώνει, με αυτά που διαβάζω, είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και 2+ χρόνια έχω το lumia 800 και με λίγη χρήση μέρα δεν βγάζει, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι ισχύει περίπου στο 930 καθώς και αν πρέπει να προσέξω κάτι στη συσκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυστυχώς δεν εχει πάρει ακόμη denim και δε μπορώ να κατεβάσω τη Lumia camera. Ξέρετε ποτε θα έρθει. ;

Η μπαταρία του 930 με αρκετή χρήση εμένα βγάζει άνετα τη μερα.

Υγ: ευχαριστώ για τις απαντήσεις

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δυστυχώς δεν εχει πάρει ακόμη denim και δε μπορώ να κατεβάσω τη Lumia camera. Ξέρετε ποτε θα έρθει. ;

ειναι θέμα ημερών. Ηδη σε κάποιες χωρες το 930 εχει Denim. Αν δε θελεις να περιμενεις μπορεις να φλασαρεις την ρομ απο την αντιστοιχη χωρα

Καλημέρα παιδιά.

Έκανα κι εγώ μια παραγγελία για το 930 τελικά, αν και ζαχάρωνα το passport( ξέρω, καμία σχέση το ένα με το άλλο!). Το μόνο που με αγχώνει, με αυτά που διαβάζω, είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και 2+ χρόνια έχω το lumia 800 και με λίγη χρήση μέρα δεν βγάζει, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι ισχύει περίπου στο 930 καθώς και αν πρέπει να προσέξω κάτι στη συσκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μόνιμα με ίντερνετ και 4G μου κρατάει άνετα μέχρι το βράδυ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

ειναι θέμα ημερών. Ηδη σε κάποιες χωρες το 930 εχει Denim. Αν δε θελεις να περιμενεις μπορεις να φλασαρεις την ρομ απο την αντιστοιχη χωρα

Δε βαζω ποτε άλλες ρομ στα κινητά αλλα ευχαριστώ για την απάντηση :)

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Πήγα εδω http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ για να κάνω ένα έλεγχο διαθεσιμότητας της Denim και παρατήρησα το εξής κουφό: ότι εμένα έχει σαν Έκδοση ΛΣ: 8.10.14157.200 από Ελλάδα και

Αριθμό αναθεώρησης υλικολογισμικού: 02061.00066.14353.31002 από Hungary.

Άσχετα εντελώς μεταξύ τους, γνωρίζει κάποιος κάτι προς ενημέρωση;

Δεν βλέπω να παίρνω σύντομα Denim. Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο;

Edit: Μόλις παρατήρησα ότι η Έκδοση ΛΣ: 8.10.14157.200 είναι ίδια και στην Ουγγαρία....

Edited by duc

Παιδιά το τηλέφωνο βλέπει USB otg?

Όχι. Κανένα Windows Phone δεν υποστηρίζει προς το παρόν.

...και η απογοήτευση από τα WP συνεχίζεται...

Πριν αγοράσεις κάτι φροντίζεις πρώτα να μαθαίνεις κάποια πράγματα. Δεν ρίχνεις την ευθύνη στην Microsoft.

Έχουν οι άλλες εταιρείες offline maps δωρέαν; Kαι η απογοήτευση συνεχίζεται...

P.S. Τι να το κάνεις το usb otg όταν το κινητό κολλάει στα πιο απλά (πχ τηλεφωνικές κλήσεις);;; Kαλύτερα Nokia και Microsoft παρά κολλήματα, lags και software vulnerability.

Edited by mivec_turbo

Έχουν οι άλλες εταιρείες offline maps δωρέαν; Kαι η απογοήτευση συνεχίζεται...

P.S. Τι να το κάνεις το usb otg όταν το κινητό κολλάει στα πιο απλά (πχ τηλεφωνικές κλήσεις);;; Kαλύτερα Nokia και Microsoft παρά κολλήματα, lags και software vulnerability.

Το έχω ήδη πει ότι σε GPS και κάμερα το τηλέφωνο είναι πολύ μπροστά.Από κει και πέρα όμως έχεις πολλές ελλείψεις σε εφαρμογές, ευκολίες (USB otg) και δυνατότητες παραμετροποίηδης. Εδώ ο dialer δεν βλέπει τον κατάλογο όταν γράφεις ένα νούμερο. Και lag σε ανάλογες Android συσκευές όπως g3 και s5 δεν βλέπεις.

Edited by TAZ_DEV

. Εδώ ο dialer δεν βλέπει τον κατάλογο όταν γράφεις ένα νούμερο. Και lag σε ανάλογες Android συσκευές όπως g3 και s5 δεν βλέπεις.

Αν εννοείς smart dialer (πχ να πληκτρολογείς νούμερο και να διαβάζει ζωντανά κατάλογο) υπάρχει στο store εφαρμογή και με υποστήριξη ελληνικών εννοείται.

Σε ότι αφορά το lag η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ το android σε σχέση με το παρελθόν αλλά πάλι την πρώτη φορά μετά από reboot ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του android (και όταν λέμε εφαρμογές εννοούμε τα πάντα από dialer και ρυθμίσεις συστήματος μέχρι 3rd party apps),ανοίγουν με καθυστέρηση σε σχέση με κάθε επομενη φορά που ανοίγουν σχεδόν ακαριαία. Στα WP αυτό δεν υπάρχει. Είναι βούτυρο κατευθείαν από το reboot. Βέβαια έχει όπως σωστά επισήμανες πολλές άλλες ελλείψεις στην παραμετροποιηση και στην υποστήριξη από developers. Βγάζουν μια εφαρμογή και μένει στην έκδοση 1.0.0 για πάντα. Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος λόγω μικρού market share. Κρίμα για ένα πραγματικά ωραίο λειτουργικό. Σαν OS είναι καλύτερο του ios αλλά.....

Αν εννοείς smart dialer (πχ να πληκτρολογείς νούμερο και να διαβάζει ζωντανά κατάλογο) υπάρχει στο store εφαρμογή και με υποστήριξη ελληνικών εννοείται.

Σε ότι αφορά το lag η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ το android σε σχέση με το παρελθόν αλλά πάλι την πρώτη φορά μετά από reboot ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του android (και όταν λέμε εφαρμογές εννοούμε τα πάντα από dialer και ρυθμίσεις συστήματος μέχρι 3rd party apps),ανοίγουν με καθυστέρηση σε σχέση με κάθε επομενη φορά που ανοίγουν σχεδόν ακαριαία. Στα WP αυτό δεν υπάρχει. Είναι βούτυρο κατευθείαν από το reboot. Βέβαια έχει όπως σωστά επισήμανες πολλές άλλες ελλείψεις στην παραμετροποιηση και στην υποστήριξη από developers. Βγάζουν μια εφαρμογή και μένει στην έκδοση 1.0.0 για πάντα. Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος λόγω μικρού market share. Κρίμα για ένα πραγματικά ωραίο λειτουργικό. Σαν OS είναι καλύτερο του ios αλλά.....

Κάτι τόσο απλό σαν το smart dial περιμένεις μια ναυαρχίδα να το κάνει από μόνη της.

Από κει και πέρα σαν λειτουργικό έχει κάποια παρα πολύ καλά στοιχεία. Το android όταν βγήκε έτρεξε πολύ γρήγορα και κάλυψε σχετικά σύντομα τις διαφορές από το ios. Αν τα WP τρέξουν το ίδιο γρήγορα έχουν τις προϋποθέσεις να γίνουν ένα παρα πολύ καλό λειτουργικό.