Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε public δεν ξέρουν τίποτα, και μάλλον μόνο για το κατάστημα της Πολίχνης είναι η προσφορά.

Σε γειτονικό forum γράψανε οτι το πήραν τοςο και στα Public.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε γειτονικό forum γράψανε οτι το πήραν τοςο και στα Public.

Λοιπόν δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά μόλις μίλησα με wind Πολίχνης και ισχύει μόνο για εκεί η προσφορά. Και μόλις το παράγγειλα κι εγώ....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Φοβερή προσφορά σε αυτά τα λεφτά! Αν δεν είχα ήδη παραγγείλει το Z3 compact μπορεί και να το χτύπαγα!

Το μόνο ίσως που με φοβίζει μιας και είχα το 1020, είναι η μπαταρία, η έλλειψη προγραμμάτων και κάτι κουλά στο software που προκαλούν στο κινητό υπερθερμάνσεις και διάφορα θέματα στην μπαταρία (battery drain)! Βέβαια όλα λύνονται με αναβαθμίσεις λογισμικού που βλέπω τελευταία πως η εταιρεία δίνει αρκετές!

Συμπέρασμα, όποιος ψάχνει αυτόν το καιρό για κινητό ... ας το πάρει αμέσως! Η φωτογραφική του και η οθόνη είναι για φίλημα!

Απλά προσοχή σε όσους θέλουν ελαφρύ κινητό, μιας και η συσκευή είναι 167g και αν του βάλεις και θήκη θ' αυξηθεί και άλλο!

Λοιπόν δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά μόλις μίλησα με wind Πολίχνης και ισχύει μόνο για εκεί η προσφορά. Και μόλις το παράγγειλα κι εγώ....

Ωραίος λοιπόν :p

Αλλα μου κάνει εντύπωση να το εχει ένα κατάστημα wind και όχι τα υπόλοιπα.

Τεσπα τι να πω,άβυσσος η ψυχή των πωλητών :lol:

Άμα παιξει σε καμία Voda στα 129 ευρώ όπως πέρσι το lg g το πήρα εχθές :p

Δύο κομμάτια όλα κι όλα, το ένα επωλήθη ήδη (άντε να το χαίρομαι) το άλλο όποιος προλάβει είναι και σε άσπρο.

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή, αν και βλέποντας το 625 νομίζω ότι ήταν η καλύτερη που μπορούσα να κάνω.

Για πείτε τι να προσέξω όταν το παραλάβω και το ανοίξω;

Δύο κομμάτια όλα κι όλα, το ένα επωλήθη ήδη (άντε να το χαίρομαι) το άλλο όποιος προλάβει είναι και σε άσπρο.

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή, αν και βλέποντας το 625 νομίζω ότι ήταν η καλύτερη που μπορούσα να κάνω.

Για πείτε τι να προσέξω όταν το παραλάβω και το ανοίξω;

Βασικά να δεις ποιο μήνα κατασκευής εχει(δεν ξέρω πως ας πούνε αλλα παιδιά που το έχουν)

Δεύτερο αν εχει μωβ απόχρωση σε λευκό φόντο στο αυτόματο η τέρμα χαμηλά φωτεινότητα

Και τρίτον αν απο θερμοκρασίες είναι φυσιολογικό.

Κατα τα αλλα το κινητό είναι τρομερό ποιότητα κατασκευής,οθόνη κλπ.

Βασικά να δεις ποιο μήνα κατασκευής εχει(δεν ξέρω πως ας πούνε αλλα παιδιά που το έχουν)

Δεύτερο αν εχει μωβ απόχρωση σε λευκό φόντο στο αυτόματο η τέρμα χαμηλά φωτεινότητα

Το τηλ θα το παραλάβω από το κατάστημα, οπότε πείτε μου μιας και θα ανοιχτεί εκεί επιτόπου, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να καταλάβω αν είναι οκ;

Τώρα όσον αφορά την υπερθέρμανση είναι καθαρά θέμα software, είχα το ίδιο πρόβλημα με το Xperia Z και με την έκδοση 4.4.2 που το τηλ πραγματικά έπαιρνε φωτιά, έφτανε μέχρι και 45° C και το τηλ τηγάνιζε αυγά στο πίσω μέρος του.

Και κάτι άλλο, ρώτησα χθες για το glance screen που έχει το 1520 αλλά δεν έχει το 930,και μου απάντησαν ότι είναι θέμα hardware, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια τι εννοεί; Για πιο λόγο το hardware του 930 δεν μπορεί να υποστηρίξει glance screen.

Φίλε Duc, ακόμα δεν το πήρες και έφερες την καταστροφή ... :lol::p

Μην τρελαίνεσαι ρε συ, πάρε το και απόλαυσε την κινητάρα σου χωρίς άγχος!

Το ότι μπορεί να πέσεις σε προβληματική συσκευή, είναι ....λαχείο και μπορεί να σου τύχει σε οποιαδήποτε!

Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξεις εκεί, μιας και έχεις DOA! Να πας σπίτι σου με την ησυχία σου και να το τεστάρεις!

Καλορίζικο και καλοδούλευτο ... :)

Για πιο λόγο το hardware του 930 δεν μπορεί να υποστηρίξει glance screen.

Το fHD Amoled panel δεν έχει δυνατότητα μνήμης για την glance screen, σύμφωνα με την NOKIA... ή κάτι τέτοιο.

:rtfm:

Glance screen ή αλλιώς γρήγορη ματιά, το έχει το 1520 και όταν είναι η οθόνη σε αναμονή μας δείχνει κάποιες πληροφορίες.

Μπορώ να κάνω μια χαζή ερώτηση? Το Glance screen τι είναι και σε τι μας χρησιμεύει. Και τι χάνει κάποιος αν δεν το έχει?

Είναι όλα τα λεφτά για να βλέπεις πληροφορίες ώρας ημερομηνίας και τυχόν αναπάντητες SMS ,Mails κ.α. χωρίς να αγγίζεις καν το τηλέφωνο σου.

Ανώτερη από οποιοσδήποτε Led.

Το ρυθμίζεις σε ανοικτό πάντα ή σε 15' ή κλειστό και το κάνεις on αν θες χωρίς να αγγίζεις την οθόνη απλά περνώντας το χέρι σου πάνω απ τον αισθητήρα.

Το έχουν πολλά μοντέλα όπως τα 920 1020 925 830 1520 και οφείλω να πω ότι είναι βασικότατος λόγος που ΔΕ θα πάρω το 930 ενώ έχω πάρει όλα τα άλλα :)

Μόνη εναλλακτική αξιόπιστη προσπάθεια για notification με τέτοια χρηστικότητα είναι αυτή της Motorola με την active screen στο Android η οποία είναι εφάμιλλη ίσως και καλύτερη.

Επίσης όσες 3rd part εφαρμογές έχω χρησιμοποιήσει στο Android για ανάλογο αποτέλεσμα όλες έχουν κάποιο θέμα με καλύτερη απ όλες τη dynamic notification.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αρα εγω που το αγόρασα πρίν 5 μέρες και μου κάνει μώβ απόχρωση στα γκρίζα φόντα μόνο στο αυτοματό οταν πέφτει ο φωτισμός.(στο χαμηλό ειναι νορμάλ) να θεωρώ οτι ειναι προβλματικη συσκευή και δεν θα φτιάξει με κάποια αναβάθμιση ε?:( και δεν εχω καμία ορεξη να ασχοληθώ με εγγυησεις και σέρβις γιορτάρες μέρες..πφφ

Για πες φίλε μου τι ακριβώς σου κάνει και πως την καταλαβαίνεις αυτή την μώβ απόχρωση.

Για πες φίλε μου τι ακριβώς σου κάνει και πως την καταλαβαίνεις αυτή την μώβ απόχρωση.

δες το βίντεο και θα καταλάβεις!(Δεν μου το κάνει τόσο μώβ αλλα οκ) Να πώ οτι είναι στην τελευταία εκδοση και εχω και τις PFD εγκατεστημένες.αλλα αυτο το έκανε και πρίν. Νωμίζετε είναι θεμα της οθόνης?

Edited by bmw_man18

299 στην Wind ή 599 στο γερμανο με ''δωρο'' ενα xbox one.

http://imgur.com/LO12y0E

http://imgur.com/LO12y0E

Το μόνο ίσως που με φοβίζει μιας και είχα το 1020, είναι η μπαταρία, η έλλειψη προγραμμάτων και κάτι κουλά στο software που προκαλούν στο κινητό υπερθερμάνσεις και διάφορα θέματα στην μπαταρία (battery drain)! Βέβαια όλα λύνονται με αναβαθμίσεις λογισμικού που βλέπω τελευταία πως η εταιρεία δίνει αρκετές!

Κανενα προβλημα με θερμοκρασιες και power drain....η μπαταρία του αρκετά καλύτερη από το NEXUS 5 που είχα...

Είναι φοβερό κομμάτι !

Άμα παιξει σε καμία Voda στα 129 ευρώ όπως πέρσι το lg g το πήρα εχθές :p

Ανέβα στο τρένο αγόρι μου.....:lol::):cool::cool::cool:

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πως κάνω συγχρονισμό τις καινούργιές επαφές (μαζί με πληροφορίες και τα σχετικά) απο outlook, στο google acount που έχω? έχω το βασικό που είναι το 930 και το άλλο το καημένο το xperia δεν φορτώνει τίποτα. Για παράδειγμα αν κάνω αλλαγή ένα νούμερο στο 930 δεν εμφανίζεται στο google account παρόλο που η επαφή είναι google. έχω συνδέσει σε κάποιες επαφές, ας πούμε, outlook, skype, facebook, google, linkedin κα. Όταν το είχα πρωτο πάρει το κινητό κάπως το είχα κάνει και άλλαζε πχ. και τις εικόνες στο android, αλλά μετά απο reset για να βάλω cortana και mix radio, δεν μπορώ να βρώ πως γίνεται.. :wacko: :( :mad:
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Να δώσω το iPhone 5s να πάρω το 930 ?εσεις τι θα κάνατε;

Χωριανέ, εγώ το έκανα. Το πήρα το θηρίο, και ελπίζω να μην το μετανιώσω αν και βλέποντας και δουλεύοντας το 625 νομίζω ότι θα μείνω πολύ ευχαριστημένος.

αν δεν είσαι απόλυτα εξαρτημένος απο το οικοσύστημα της Apple,γιατί όχι?

Εξαρτάται τη χρήση. Έχει φοβερή κάμερα, είναι πολύ γρήγορο σαν κινητό (λειτουργικό και εφαρμογές, multitasking), επίσημες εφαρμογές του λειπούν μερικές αλλά συνεχώς προσθέτουν πράγματα (σκέψου ένα android 2.3.4 φάση και πως είναι τώρα στην 4.4.2 ας πούμε απο εφαρμογές), παρά πολύ ποιοτικό σαν κινητό, οθόνη και κάλυμα και η μπαταρία κρατάει αρκετά (ανάλογα τη χρήση, θεωρώ ότι του iphone κρατάει λίγο παραπάνω).

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αν το δικό μου κρατάει παραπάνω τότε να μείνω εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωριανέ, εγώ το έκανα. Το πήρα το θηρίο, και ελπίζω να μην το μετανιώσω αν και βλέποντας και δουλεύοντας το 625 νομίζω ότι θα μείνω πολύ ευχαριστημένος.

Χωριανε απο που το πήρες;παίδεψε το λίγες μέρες και να βρεθούμε να μου το δείξεις αν βρεθείς στη βόλτα;

AgelosMo

Κρατάει του 5s η μπαταρία παραπάνω από του 930; Ελπίζω να κάνεις λάθος, γιατί την πάτησα εγώ που το θέλω αποκλειστικά να το χρησιμοποιήσω για ίντερνετ.

Το πήρα από wind Πολίχνης φίλε μου, στα 299€.Και φυσικά να βρεθούμε να το δεις.

Edited by duc