boulbasar Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παιδια το Lumia 930 ειναι φοβερο ... Δεν μου εχει κολησει ολα κομπλε αλλα ζεστενεται λιγο και περιμενω το update μηπως ξερετε ποτε βγαινει ? Μονο φοβερο? Και λιγα λες ;) Αν ζεστενεται λιγο, καλα εισαι. Τωρα για update, μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε, γιατι απο οσο γνωριζω δεν εχει ακουστει κατι. Αν κανω λαθος, παρακαλω διορθωστε με. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsa_Paketo Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παρατήρησα στο κινητό μου ότι όταν κατεβάζω το task bar αργά το κάτω μέρος με τη γραμμή κάνει μαύρες γραμμές ,είναι πρόβλημα οθόνης να το γυρίσω ΠΊΣΩ ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Τρρρρρ τρα τρα τραγιλα γαζώνω πινακίδες οξω από τον άγιο Συλλα Τρρρρρ τρα τρα τραγιλα το σιβας δεν με πιάνει πίνω κούπες με βενζίνα -CRETAN PRIDE- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν δεν είχε το θέμα της υπερθέρμανση πραγματικά θα το έδινα το m8 μου και θα το "χτυπούσα". Έχει ακουστεί πως με την gdr1 θα εκλείψει το φαινόμενο; Την έχει πάρει κάποιος; Το είδα το κινητό και... έπαθα. :-) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Την εχω βαλει την gdr1 δεν ζεσταινεται οσο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γιατί παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας, το κινητό γράφει ότι ναναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γιατί παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας, το κινητό γράφει ότι ναναι? Αν του έχεις δώσει πχ αμερικανικο region, λογικό δεν είναι να σου δίνει εκείνη την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Mα η συσκευη συγχρονιζει και ρυθμιζει ωρα/ημερομηνια βαση του παροχου/καρτας sim και οχι τι region εχεις δηλωσει στη συσκευη. Οσες φορες χρειαστηκε στις συσκευες μου,με region USA, συγχρονισαν μια χαρα ωρα και ημερομηνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Mα η συσκευη συγχρονιζει και ρυθμιζει ωρα/ημερομηνια βαση του παροχου/καρτας sim και οχι τι region εχεις δηλωσει στη συσκευη. Οσες φορες χρειαστηκε στις συσκευες μου,με region USA, συγχρονισαν μια χαρα ωρα και ημερομηνια Ελλάδα και Ελληνικά έχω δηλωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τώρα που λέμε το θέμα της γλώσσας άμα στα ελληνικά γράψεις μια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό σας βγάζει το + για να την προσθέσεις εμένα μόνο στα αγγλικά το κάνει.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τώρα που λέμε το θέμα της γλώσσας άμα στα ελληνικά γράψεις μια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό σας βγάζει το + για να την προσθέσεις εμένα μόνο στα αγγλικά το κάνει.. Το ίδιο και στο δικό μου 920 με τα 8.1 Πριν με τα 8 δεν είχε θέμα . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1. Στα 8.0 δεν είχε σημασία η rom. Πλέον έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1. Στα 8.0 δεν είχε σημασία η rom. Πλέον έχει. Αυτό σκεφτικα και εγώ μαλλον ελληνική θέλει .οποτε όταν έρθει η cyan σε ελληνική cv καμουμε ένα φλασαρισμα και είμαστε οκ ;) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1. Στα 8.0 δεν είχε σημασία η rom. Πλέον έχει. Έχει κανείς ελληνική να το επιβεβαιώσει η στη τύχη το λέμε; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1. Στα 8.0 δεν είχε σημασία η rom. Πλέον έχει. Δεν ισχύει αυτό. Έχω το Icon που βγαίνει μόνο σε Αμερική και έχω κανονικά add to dictionary σε ελληνικό πληκτρολόγιο Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν ισχύει αυτό. Έχω το Icon που βγαίνει μόνο σε Αμερική και έχω κανονικά add to dictionary σε ελληνικό πληκτρολόγιο Αυτό περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο. Πώς γίνεται ελληνικές ρομ (πχ 820 greek cv unbranded) να μην έχουν εκμάθηση πληκτρολογιου στα ελληνικά και η αμερικανική της verizon να έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν ισχύει αυτό. Έχω το Icon που βγαίνει μόνο σε Αμερική και έχω κανονικά add to dictionary σε ελληνικό πληκτρολόγιο Αυτό περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο. Πώς γίνεται ελληνικές ρομ (πχ 820 greek cv unbranded) να μην έχουν εκμάθηση πληκτρολογιου στα ελληνικά και η αμερικανική της verizon να έχει; Απ'ότι έχω καταλάβει η εκμάθηση πληκτρολογίου άλλαξε με την αναβάθμιση σε Cyan. Το Icon δεν έχει δεχτεί επίσημα τη Cyan ακόμα καθώς σύμφωνα με το site είναι "under testing" ακόμα. Μόλις αναβαθμιστεί θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Απ'ότι έχω καταλάβει η εκμάθηση πληκτρολογίου άλλαξε με την αναβάθμιση σε Cyan. Το Icon δεν έχει δεχτεί επίσημα τη Cyan ακόμα καθώς σύμφωνα με το site είναι "under testing" ακόμα. Μόλις αναβαθμιστεί θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό. Άλλαξε ο τρόπος. Double tap στην λέξη και βγάζει +. H Cyan είναι firmware της Nokia το add to dictionary ειναι λειτουργία του OS Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Άλλαξε ο τρόπος. Double tap στην λέξη και βγάζει +. H Cyan είναι firmware της Nokia το add to dictionary ειναι λειτουργία του OS Στο ativ s Dev preview μου, το "+" εμφανίζεται μόνον αν γράψω την άγνωστη λέξη και μετά αλλάξω πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Τότε εμφανίζει μεν το αγγλικό πληκτρολόγιο, αλλά επάνω στη μπάρα των προτάσεων, η ελληνική λέξη έχει δίπλα της το "+". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Στο ativ s Dev preview μου, το "+" εμφανίζεται μόνον αν γράψω την άγνωστη λέξη και μετά αλλάξω πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Τότε εμφανίζει μεν το αγγλικό πληκτρολόγιο, αλλά επάνω στη μπάρα των προτάσεων, η ελληνική λέξη έχει δίπλα της το "+". To ίδιο παρατηρώ και στο 920 που έχω. Το double tap πάνω στη λέξη που προτείνει ο φίλος Φίλιππος δεν δούλεψε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εμένα ούτε αν γυρίσω αγγλικά δεν το έχει.. Αγγλική ρομ 1520 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 To ίδιο παρατηρώ και στο 920 που έχω. Το double tap πάνω στη λέξη που προτείνει ο φίλος Φίλιππος δεν δούλεψε! Υποθέτω πως είναι bug του πληκτρολογίου. Δεν μπορεί η εκμάθηση να λειτουργεί μόνο με αγγλικό πληκτρολόγιο ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Βρε παιδιά το 930 σε όλους καίει τόσο πολύ; δέκα λεπτά σερφάρισμα κάνω και ζεματάει.εαν ειδικά είναι στην πρίζα και φορτίζει με δυσκολία το κρατάς. Είναι θέμα hardware; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Όλα ζεσταίνονται όταν είναι στην πρίζα,αν σερφάρεις κιόλας με δεδομένα ε,νομίζω ότι είναι λογικό να ζεσταθεί. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Βρε παιδιά το 930 σε όλους καίει τόσο πολύ; δέκα λεπτά σερφάρισμα κάνω και ζεματάει.εαν ειδικά είναι στην πρίζα και φορτίζει με δυσκολία το κρατάς. Είναι θέμα hardware; Αμα ζεστένεται στο 10 λεπτό σε σερφάρισμα σε σημειο ενοχλήσεις με wifi η στο 5λεπτο με 3G χωρίς να το φορτίζεις ταυτόχρονα,τότε να σε προβληματίζει. Εγω το δικο μου το επέστρεψα πιςω για αυτο το λόγω(εκανα 2 φορές hard reset μεσα στην μια εβδομαδα που το είχα αλλα δεν είδα βελτίωση και αναγκαστικά το επεςτρεψα με λύπη μου,διότι σε ολα τα αλλα άψογο ηταν) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειναι φωτια το κινητο για αυτο πυρωνει ετσι χαχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts