Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το Lumia 930 ειναι φοβερο ... Δεν μου εχει κολησει ολα κομπλε αλλα ζεστενεται λιγο και περιμενω το update μηπως ξερετε ποτε βγαινει ?

Μονο φοβερο? Και λιγα λες ;)

Αν ζεστενεται λιγο, καλα εισαι. Τωρα για update, μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε, γιατι απο οσο γνωριζω δεν εχει ακουστει κατι.

Αν κανω λαθος, παρακαλω διορθωστε με. :)

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατήρησα στο κινητό μου ότι όταν κατεβάζω το task bar αργά το κάτω μέρος με τη γραμμή κάνει μαύρες γραμμές ,είναι πρόβλημα οθόνης να το γυρίσω ΠΊΣΩ ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Τρρρρρ τρα τρα τραγιλα γαζώνω πινακίδες οξω από τον άγιο Συλλα

Τρρρρρ τρα τρα τραγιλα το σιβας δεν με πιάνει πίνω κούπες με βενζίνα

-CRETAN PRIDE-

Αν δεν είχε το θέμα της υπερθέρμανση πραγματικά θα το έδινα το m8 μου και θα το "χτυπούσα". Έχει ακουστεί πως με την gdr1 θα εκλείψει το φαινόμενο; Την έχει πάρει κάποιος; Το είδα το κινητό και... έπαθα. :-)
3>4

Γιατί παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας, το κινητό γράφει ότι ναναι?

Γιατί παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας, το κινητό γράφει ότι ναναι?

Αν του έχεις δώσει πχ αμερικανικο region, λογικό δεν είναι να σου δίνει εκείνη την ώρα;

Mα η συσκευη συγχρονιζει και ρυθμιζει ωρα/ημερομηνια βαση του παροχου/καρτας sim και οχι τι region εχεις δηλωσει στη συσκευη. Οσες φορες χρειαστηκε στις συσκευες μου,με region USA, συγχρονισαν μια χαρα ωρα και ημερομηνια

Mα η συσκευη συγχρονιζει και ρυθμιζει ωρα/ημερομηνια βαση του παροχου/καρτας sim και οχι τι region εχεις δηλωσει στη συσκευη. Οσες φορες χρειαστηκε στις συσκευες μου,με region USA, συγχρονισαν μια χαρα ωρα και ημερομηνια

Ελλάδα και Ελληνικά έχω δηλωμενα.

Τώρα που λέμε το θέμα της γλώσσας άμα στα ελληνικά γράψεις μια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό σας βγάζει το + για να την προσθέσεις εμένα μόνο στα αγγλικά το κάνει..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τώρα που λέμε το θέμα της γλώσσας άμα στα ελληνικά γράψεις μια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό σας βγάζει το + για να την προσθέσεις εμένα μόνο στα αγγλικά το κάνει..

Το ίδιο και στο δικό μου 920 με τα 8.1

Πριν με τα 8 δεν είχε θέμα .

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1.

Στα 8.0 δεν είχε σημασία η rom. Πλέον έχει.

Πρέπει να έχετε ελληνική rom για να έχετε εκμάθηση πληκτρολογίου ελληνικών στα 8.1.

Αυτό σκεφτικα και εγώ μαλλον ελληνική θέλει .οποτε όταν έρθει η cyan σε ελληνική cv καμουμε ένα φλασαρισμα και είμαστε οκ ;)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Έχει κανείς ελληνική να το επιβεβαιώσει η στη τύχη το λέμε;

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν ισχύει αυτό. Έχω το Icon που βγαίνει μόνο σε Αμερική και έχω κανονικά add to dictionary σε ελληνικό πληκτρολόγιο

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ισχύει αυτό. Έχω το Icon που βγαίνει μόνο σε Αμερική και έχω κανονικά add to dictionary σε ελληνικό πληκτρολόγιο

Αυτό περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο. Πώς γίνεται ελληνικές ρομ (πχ 820 greek cv unbranded) να μην έχουν εκμάθηση πληκτρολογιου στα ελληνικά και η αμερικανική της verizon να έχει;

Αυτό περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο. Πώς γίνεται ελληνικές ρομ (πχ 820 greek cv unbranded) να μην έχουν εκμάθηση πληκτρολογιου στα ελληνικά και η αμερικανική της verizon να έχει;

Απ'ότι έχω καταλάβει η εκμάθηση πληκτρολογίου άλλαξε με την αναβάθμιση σε Cyan. Το Icon δεν έχει δεχτεί επίσημα τη Cyan ακόμα καθώς σύμφωνα με το site είναι "under testing" ακόμα. Μόλις αναβαθμιστεί θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Απ'ότι έχω καταλάβει η εκμάθηση πληκτρολογίου άλλαξε με την αναβάθμιση σε Cyan. Το Icon δεν έχει δεχτεί επίσημα τη Cyan ακόμα καθώς σύμφωνα με το site είναι "under testing" ακόμα. Μόλις αναβαθμιστεί θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό.

Άλλαξε ο τρόπος. Double tap στην λέξη και βγάζει +. H Cyan είναι firmware της Nokia το add to dictionary ειναι λειτουργία του OS

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλαξε ο τρόπος. Double tap στην λέξη και βγάζει +. H Cyan είναι firmware της Nokia το add to dictionary ειναι λειτουργία του OS

Στο ativ s Dev preview μου, το "+" εμφανίζεται μόνον αν γράψω την άγνωστη λέξη και μετά αλλάξω πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Τότε εμφανίζει μεν το αγγλικό πληκτρολόγιο, αλλά επάνω στη μπάρα των προτάσεων, η ελληνική λέξη έχει δίπλα της το "+".

Στο ativ s Dev preview μου, το "+" εμφανίζεται μόνον αν γράψω την άγνωστη λέξη και μετά αλλάξω πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Τότε εμφανίζει μεν το αγγλικό πληκτρολόγιο, αλλά επάνω στη μπάρα των προτάσεων, η ελληνική λέξη έχει δίπλα της το "+".

To ίδιο παρατηρώ και στο 920 που έχω. Το double tap πάνω στη λέξη που προτείνει ο φίλος Φίλιππος δεν δούλεψε!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εμένα ούτε αν γυρίσω αγγλικά δεν το έχει.. Αγγλική ρομ 1520

Κωνσταντινος

To ίδιο παρατηρώ και στο 920 που έχω. Το double tap πάνω στη λέξη που προτείνει ο φίλος Φίλιππος δεν δούλεψε!

Υποθέτω πως είναι bug του πληκτρολογίου. Δεν μπορεί η εκμάθηση να λειτουργεί μόνο με αγγλικό πληκτρολόγιο ενεργό.

Βρε παιδιά το 930 σε όλους καίει τόσο πολύ; δέκα λεπτά σερφάρισμα κάνω και ζεματάει.εαν ειδικά είναι στην πρίζα και φορτίζει με δυσκολία το κρατάς. Είναι θέμα hardware;

Όλα ζεσταίνονται όταν είναι στην πρίζα,αν σερφάρεις κιόλας με δεδομένα ε,νομίζω ότι είναι λογικό να ζεσταθεί.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Βρε παιδιά το 930 σε όλους καίει τόσο πολύ; δέκα λεπτά σερφάρισμα κάνω και ζεματάει.εαν ειδικά είναι στην πρίζα και φορτίζει με δυσκολία το κρατάς. Είναι θέμα hardware;

Αμα ζεστένεται στο 10 λεπτό σε σερφάρισμα σε σημειο ενοχλήσεις με wifi η στο 5λεπτο με 3G χωρίς να το φορτίζεις ταυτόχρονα,τότε να σε προβληματίζει.

Εγω το δικο μου το επέστρεψα πιςω για αυτο το λόγω(εκανα 2 φορές hard reset μεσα στην μια εβδομαδα που το είχα αλλα δεν είδα βελτίωση και αναγκαστικά το επεςτρεψα με λύπη μου,διότι σε ολα τα αλλα άψογο ηταν)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T