Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Αν έχεις καλώδιο κινεζιά του 50λεπτου πάρε επώνυμο, αλλά USB version σε καλώδιο πρώτη φορά ακούω. Γιατί το άλλαξες; Μήπως και μαζί με το καλώδιο χάλασε και ο φορτιστής; Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα σωρό τέτοια καλώδια από διάφορους φορτιστές και δεν βλέπω διαφορά.

2. Όταν λες ότι δε σε "ακούει το κινητό" εννοείς η Cortana λογικά, σωστά; Η εμπειρία μου είναι ότι το τρίο Lumia-Cortana-Ελληνικό 4G στην περιφέρεια είναι επιεικώς δυσλειτουργικό, κοινώς για τα πανηγύρια!

Μήπως ξαναπέρασες τα credentials; Ίσως με ένα σβήσιμο λογαριασμού να επανέλθει.

Ευχαριστώ για τη απάντηση. Άλλαξα το καλώδιο μόνο γιατί στραβωσαν τα δοντακια στη μεριά που μπαίνει στο Micro usb στην προσπάθεια μου να το βάλω σε ένα ταμπλέτ της αδερφής μου. Το πήρα από τα multirama. Μάλλον ήταν μουφα και πρέπει να αλλάξω ξανά

Έχω 3g για να κάνω οικονομία στην μπαταρία. Δε με ακούει εννοώ ότι ανοίγω τα δεδομένα από τον πίνακα ελέγχου (μπάρα ειδοποίησης) και κάποιες φορές δεν εμφανίζεται το σήμα του 3g (H) πάνω στην οθόνη και δεν μπαίνει πουθενά. Για να πάρει μπροστά με λίγα λόγια θα πρέπει η να το κλείσω και μα το ανοίξω το κινητό ή να κλείσω και να ανοίξω 2 με 4 φορές τα δεδομένα

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από χθες πουηρθε η αναβάθμιση δεν έχω mail

Τα σβησα, πάω να ξαναβαλω λογαριασμούς και κολλάει στον συγχρονισμό στην αρχή και δεν τους δέχεται.

Πως λύνεται;

Παιδιά αξίζει πλεον μεταχειρισμένο στα 150;ή να δω για 950 μεταχειρισμένο;

Sent from my A0001 using Tapatalk

Παιδιά αξίζει πλεον μεταχειρισμένο στα 150;ή να δω για 950 μεταχειρισμένο;

Sent from my A0001 using Tapatalk

Εννοείται πως όχι καλε μου. Με ενα 50αρικο στη χειρότερη ΠΑΣ στο 950,που αναγκαστικά θα είναι και πιο φρέσκο!

Sent from mTalk

• 2 months later...
Ξέρει κανείς γιατί δεν κάνει λήψη της γλώσσας στα Ελληνικά; Δεν έχω αυτόματη διόρθωση και δεν κάνει λήψη πακέτου, μου βγάζει επιλογή ξανά λήψη ή ματαίωση, αλλά είναι δυνατόν να μην έχουμε πακέτο γλώσσας με αυτόματη διόρθωση για Ελληνικά;

Παιδιά μια ερώτηση: που μπορώ να απευθυνθώ για αγορά + τοποθέτηση προστατευτικής ζελατίνας στην οθόνη του Lumia 930 μου;

Έχει ήδη πάνω από τότε που το πήρα, αλλά θέλω να την αλλάξω καθώς περιμετρικά έχει αρχίσει και παίρνει "αέρα" και ξεκολλάει σε κάποια σημεία.

Εγώ μένω Περιστέρι - Αττική, αλλά μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα που μπορεί να ξέρει κάποιος, αν είναι κοντά σε μετρό ή ηλεκτρικό.

Και τι κόστος μπορεί να παίζει;

• 3 weeks later...
Παιδιά μια ερώτηση: που μπορώ να απευθυνθώ για αγορά + τοποθέτηση προστατευτικής ζελατίνας στην οθόνη του Lumia 930 μου;

Έχει ήδη πάνω από τότε που το πήρα, αλλά θέλω να την αλλάξω καθώς περιμετρικά έχει αρχίσει και παίρνει "αέρα" και ξεκολλάει σε κάποια σημεία.

Εγώ μένω Περιστέρι - Αττική, αλλά μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα που μπορεί να ξέρει κάποιος, αν είναι κοντά σε μετρό ή ηλεκτρικό.

Και τι κόστος μπορεί να παίζει;

εγώ το πήγα στο μιντιαμαρκτ και του έβαλα μία ειδική επίστρωση οθόνης και είναι μια χαρά
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• 2 weeks later...
Έκανα την ερώτηση στο θέμα των Windows 10 mobile όσον αφορά το 930 αλλά μάλλον έπρεπε να την κάνω απευθείας εδώ, τέλος πάντων, αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα συνδεσιμοτητας με τα γνωστά και αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα (wifi) στα οποία τις τελευταίες μέρες που το έπιασα πάλι στα χέρια μου και το χρησιμοποιώ παρουσιάζει αδυναμία σύνδεσης ή επανασύνδεσης, οδηγώντας με αναγκαστικά σε επανεκκίνηση για να συνδεθεί οπότε καταλαβαίνετε τα νεύρα μου κοτσίδες, έχει κανείς υπόψιν του αν είναι θέμα λειτουργικού ή συσκευής?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Και σε εμένα το κάνει αυτό, εκνευριστικό μέχρι δακρύων... Πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Και σε εμένα το κάνει αυτό, εκνευριστικό μέχρι δακρύων... Πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής.
άραγε στα microsoft να το κάνει, δεν έχω υπ' όψιν μου, αν το συνεχίσει μάλλον θα προσπαθήσω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, απλά βαριέμαι την διαδικασία Edited by kast1727

Εγώ προσωπικά όταν τύχει και μου συμβεί, ανοιγοκλείνω είτε το flight mode είτε το wifi και τότε συνδέετε.

Αυτό το πρόβλημα με το να μη μπορεί να συνδεθεί σε γνωστά wifi συμβαίνει αραιά και στο laptop μου με Windows 10.

Και εκεί κάνω ακριβώς το ίδιο.

Οπότε μάλλον software bug των windows είναι και όχι hardware πρόβλημα στο lumia 930.

Κάτι παρόμοιο μου κάνει το 735. Όταν έχω ανοιχτό Bluetooth καμιά φορα τρελενεται. Κλείνω το BT και αυτόματα συνδέεται στο Wi-Fi..

Sent from mTalk

Εμένα το έκανε αυτό με το 830. Μόνο όταν ήταν να στείλω μεγάλο αρχείο μέσω Bluetooth! Με την .693 είχε στρώσει όμως. Δούλευαν ταυτόχρονα Wi-Fi και Bluetooth μαζί! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μια βοήθεια παρακαλώ.

Έχω το 930 με καρτοκινητή. Κι ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα περίεργων χρεώσεων, τους τελευταίους 2 μήνες έχω χρεώσεις δεδομένων, χωρίς ποτέ να ενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής.

Τι μπορώ να κάνω για να εντοπίσω την πηγή χρέωσης?

Μια βοήθεια παρακαλώ.

Έχω το 930 με καρτοκινητή. Κι ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα περίεργων χρεώσεων, τους τελευταίους 2 μήνες έχω χρεώσεις δεδομένων, χωρίς ποτέ να ενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής.

Τι μπορώ να κάνω για να εντοπίσω την πηγή χρέωσης?

θα πας στις ρυθμίσεις σύνδεσης δεδομένων και θα καθορίσεις όριο mb της σύνδεσης δεδομένων σου, αφού το κάνεις αυτό θα σου εμφανίσει τα mb δεδομένων της κάθε εφαρμογής, ξέχωρα πάντως απ' αυτό εσύ θα πρέπει να κρατάς πάντα την σύνδεση σε 2G ( gsm δηλαδή), αν δεν θές να καταναλώνονται καθόλου δεδομένα Edited by kast1727

Γειά σας,

Στις 10/3/2017 (βράδι) αγόρασα από το stock house της ΠΛΑΙΣΙΟ στη Μεταμόρφωση ένα κινητό τηλέφωνο Microsoft Lumia 950 xl dual, ανακατασκευασμένο, με εγγύηση 6 μηνών από την αντιπροσωπεία. Στις 14/3/2017 (πρωί), το πήγα στο service της ΠΛΑΙΣΙΟ στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διότι το τηλέφωνο μετά από την τρίτη φόρτισή του, παρουσίασε 5-7 φωτεινά pixels στη οθόνη του, τα οποία πολύ γρήγορα έγιναν κάθετες γραμμές!! Εκεί λοιπόν μου είπαν ότι ευθύνομαι εγώ (!!!) γιατί πίεσα την οθόνη του κινητού υπερβολικά (!!!). Τους εξήγησα ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο από πλευράς μου και ότι αυτό το ελάττωμα παρουσιάστηκε μετά από ολοκλήρωση φόρτισης. Δεν δέχτηκαν καμία εξήγηση από μέρους μου και συμπλήρωσαν ένα δελτίο επισκευής προς τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή (ARVATO στη Λ. Κηφισού), με την ένδειξη "ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ" (!!!) αυθαίρετα χωρίς να δεχτούν καμία εξήγηση από μέρους μoυ. Να σημειώσω εδώ ότι το τηλέφωνο διαθέτει gorilla glass 4, και φυσικά η οθόνη εξωτερικά είναι σε άψογη κατάσταση καθώς και η υπόλοιπη συσκευή (καπάκι κλπ.). Πήρα φωτογραφία του κινητού μαζί με την εντολή επισκευής και επιπλέον υπέγραψα στο δελτίο επισκευής "ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ". Παράλληλα δε, μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft επικοινώνησα με την εταιρία ΒΧ2 που υποστηρίζει διεθνώς τεχνικά την Microsoft ανέφερα το πρόβλημα, και ανακάλυψα ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει εγγύηση μέχρι τις 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, εξήγησα ακριβώς αυτά που αναφέρω εδώ, και μου έδωσαν ένα CASE NUMBER και ένα REQUEST NUMBER. Με ενημέρωσαν ότι καλύπτομαι από εγγύηση, θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι με την ARVATO και ότι η εταιρία ARVATO θα επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail για να με ενημερώσει σχετικά. Σήμερα λοιπόν, 24 Μαρτίου 2017, ενημερώθηκα ότι η Β2Χ ζήτησε και πήρε το κινητό μου από την ARVATO, το κινητό είναι στην Ουγγαρία (επισκευαστικό κέντρο της Β2Χ) και επικοινώνησα με την ίδια την Β2Χ. Μου ανέφεραν ότι το κινητό επισκευάζεται ΔΩΡΕΑΝ και θα μου αποσταλεί μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του μέσω της ARVATO-ΠΛΑΙΣΙΟ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!

κάνε καταγγελία σε όλες τις αρχές προστασίας του καταναλωτή.

Τα ίδια χρήματα πληρώνουμε και εμείς όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι ανα τον κόσμο, νισάφι με τους κατσαπλιάδες

Γειά σας,

Στις 10/3/2017 (βράδι) αγόρασα από το stock house της ΠΛΑΙΣΙΟ στη Μεταμόρφωση ένα κινητό τηλέφωνο Microsoft Lumia 950 xl dual, ανακατασκευασμένο, με εγγύηση 6 μηνών από την αντιπροσωπεία. Στις 14/3/2017 (πρωί), το πήγα στο service της ΠΛΑΙΣΙΟ στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διότι το τηλέφωνο μετά από την τρίτη φόρτισή του, παρουσίασε 5-7 φωτεινά pixels στη οθόνη του, τα οποία πολύ γρήγορα έγιναν κάθετες γραμμές!! Εκεί λοιπόν μου είπαν ότι ευθύνομαι εγώ (!!!) γιατί πίεσα την οθόνη του κινητού υπερβολικά (!!!). Τους εξήγησα ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο από πλευράς μου και ότι αυτό το ελάττωμα παρουσιάστηκε μετά από ολοκλήρωση φόρτισης. Δεν δέχτηκαν καμία εξήγηση από μέρους μου και συμπλήρωσαν ένα δελτίο επισκευής προς τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή (ARVATO στη Λ. Κηφισού), με την ένδειξη "ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ" (!!!) αυθαίρετα χωρίς να δεχτούν καμία εξήγηση από μέρους μoυ. Να σημειώσω εδώ ότι το τηλέφωνο διαθέτει gorilla glass 4, και φυσικά η οθόνη εξωτερικά είναι σε άψογη κατάσταση καθώς και η υπόλοιπη συσκευή (καπάκι κλπ.). Πήρα φωτογραφία του κινητού μαζί με την εντολή επισκευής και επιπλέον υπέγραψα στο δελτίο επισκευής "ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ". Παράλληλα δε, μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft επικοινώνησα με την εταιρία ΒΧ2 που υποστηρίζει διεθνώς τεχνικά την Microsoft ανέφερα το πρόβλημα, και ανακάλυψα ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει εγγύηση μέχρι τις 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, εξήγησα ακριβώς αυτά που αναφέρω εδώ, και μου έδωσαν ένα CASE NUMBER και ένα REQUEST NUMBER. Με ενημέρωσαν ότι καλύπτομαι από εγγύηση, θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι με την ARVATO και ότι η εταιρία ARVATO θα επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail για να με ενημερώσει σχετικά. Σήμερα λοιπόν, 24 Μαρτίου 2017, ενημερώθηκα ότι η Β2Χ ζήτησε και πήρε το κινητό μου από την ARVATO, το κινητό είναι στην Ουγγαρία (επισκευαστικό κέντρο της Β2Χ) και επικοινώνησα με την ίδια την Β2Χ. Μου ανέφεραν ότι το κινητό επισκευάζεται ΔΩΡΕΑΝ και θα μου αποσταλεί μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του μέσω της ARVATO-ΠΛΑΙΣΙΟ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!

εγω παλι θα σου πω μακρια απο το stock house του plaisio εχω μπλεξει 2-3 φορες και δυσκολα εβγαλα ακρη μαζι τους οσο για την ARVATO κανενα σχολιο απλα οποιος γνωριζει καλο ειναι να την αποφευγει αν μπορει

Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Lumia 930 και ήθελα να ρωτήσω για tempered glass αν εφαρμόζουν καλά στην οθόνη ή αφήνουν κενά στις άκρες!!

Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Lumia 930 και ήθελα να ρωτήσω για tempered glass αν εφαρμόζουν καλά στην οθόνη ή αφήνουν κενά στις άκρες!!
τα τζαμάκια όλα αφήνουν κενά στα nokia, μόνο οι πλαστικές μεμβράνες εφαρμόζουν σωστά