Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λέω να πάρω μπαταρία από eBay για το 930. Έχει κάποιες στα 15$ και καλά αυθεντικές. Ειναι ρίσκο λέτε;

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5773 Την βρήκα στην Ομόνοια 15ευρώ σκέφτομαι να την αγοράσω,αλλά σκέφτομαι επίσης αν θα δω κάποια διαφορά :P

Edited by Giwrgos_Gk

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5773 Την βρήκα στην Ομόνοια 15ευρώ σκέφτομαι να την αγοράσω,αλλά σκέφτομαι επίσης αν θα δω κάποια διαφορά :P

Πήγαινε πρώτα σε ένα Nokia care να τους ρωτήσεις. Θα ξέρουν καλύτερα... Κρίμα να την πληρώσεις και να μην δεις διαφορά γιατί είναι πολύ πιθανό. Κι εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω από Σεπτέμβρη

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Πλέον δεν χρειαζόμαστε έξτρα εφαρμογή για πανόραμα φωτογραφίες.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Είναι μακριά ο Αύγουστος δυστυχώς!!!
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Είναι μακριά ο Αύγουστος δυστυχώς!!!

χαχαχαχ δεκα μερουλες,αλλα με την microsoft ποτε δεν ξερεις,χαχααχαχ

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Χθες πέρασα πάλι τα 8.1 στο κινητό, μετά έκανα την αναβάθμιση σε 10 και μετά πάλι φορμάτ. Τώρα είμαι με την 107. Πριν τα κάνω όλα αυτά ήμουν με την 464. Πριν όμως ήταν που ζεσταινόταν πάρα πολύ ενώ τώρα με την 107 είναι τέλειο, ούτε ζεστένεται ούτε τελειώνει η μπαταρία σα να μην υπάρχει αύριο. Τι λέτε; να περάσω την 494 που θα είναι και η τελευταία απ ότι φαίνεται ή να μείνω εδώ;

Χθες πέρασα πάλι τα 8.1 στο κινητό, μετά έκανα την αναβάθμιση σε 10 και μετά πάλι φορμάτ. Τώρα είμαι με την 107. Πριν τα κάνω όλα αυτά ήμουν με την 464. Πριν όμως ήταν που ζεσταινόταν πάρα πολύ ενώ τώρα με την 107 είναι τέλειο, ούτε ζεστένεται ούτε τελειώνει η μπαταρία σα να μην υπάρχει αύριο. Τι λέτε; να περάσω την 494 που θα είναι και η τελευταία απ ότι φαίνεται ή να μείνω εδώ;

Πρώτα απ' όλα θα έλεγα οτι το αναφέρεις σε λάθος νήμα! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πρώτα απ' όλα θα έλεγα οτι το αναφέρεις σε λάθος νήμα! ;)

Νομίζω το κάθε κινητό συμπεριφέρεται διαφορεικά σε κάθε έκδοση. Δεν είχαν όλοι για παράδειγμα το ίδια θέμα υπερθέρμανσης

Νομίζω το κάθε κινητό συμπεριφέρεται διαφορεικά σε κάθε έκδοση. Δεν είχαν όλοι για παράδειγμα το ίδια θέμα υπερθέρμανσης

Ε ναι εγώ με 830 δεν την έχω την υπερθέρμανση, αλλά ποιος άλλος με 930 είχε εκτός από σένα στην .494;

Edited by evris2013

Ε ναι εγώ με 830 δεν την έχω την υπερθέρμανση, αλλά ποιος άλλος με 930 είχε εκτός από σένα στην .494;

Δυστυχώς αρκετοί αν δεις τα σχόλια πιο πριν. Το θέμα είναι ότι κι εγώ με την .464 δεν είχα πάντα θέμα υπερθέρμανσης, πριν λίγες μέρες προέκυψε και λύθηκε με φορμάτ

Ψήνεις καφέ στο 930,νομίζω είναι θέμα επεξεργαστη.

Αυτό νόμιζα κι εγώ αλλά τελικά είναι και θέμα λογισμικού. Δεν ξέρω τι σημαίνει θέρμανση με την .107 με χρήση και φόρτιση μαζί ζεσταίνεται το μισό απ όσο ζεστενόταν πριν με φόρτιση μόνο

Αυτό νόμιζα κι εγώ αλλά τελικά είναι και θέμα λογισμικού. Δεν ξέρω τι σημαίνει θέρμανση με την .107 με χρήση και φόρτιση μαζί ζεσταίνεται το μισό απ όσο ζεστενόταν πριν με φόρτιση μόνο

Εγώ όταν το πήρα φορούσε την επίσημη των 10 και ζεσταινόταν περισσότερο από τι τώρα με την 14393.Ακόμα και έτσι όμως μετά τα 950/950xl είναι η καλύτερη συσκευή με Windows..

Λίγη υπομονή, έρχεται η Redstone και θα λυθούν και οι υπερθερμάνσεις πιστεύω! ;)

43 βαθμους κελσιου μονο με την φορτηση,χαχαχαχα ,αν κανω και ταυτοχροωη χρηση του κινητου με πλοηγηση στο ιντερνετ που θα φτασει; αν προσεξατε η εντονη αισθηση θερμοκρασιας ειναι στο μεταλικο μερος και οχι τοσο στα πλαστικα μερη.

Η μπαταρία φεύγει με γοργους ρυθμούς στην 14.393.3 και είχε στρώσει λίγο με τις προηγούμενες και τρελη υπερθέρμανση βέβαια..

Τελικά είναι θέμα λογισμικού παιδιά. Στην .494 άρχισε πάλι να υπερθερμαίνεται και να αργεί στην φόρτιση κάτι που στην .107 δε συνέβαινε. Κρίμα για το λογισμικό τους κι ελπίζω στην Redstone να το φτιάξουν αλλιώς το android είναι μονόδρομος.

ΣΤΑ WINDOWS 10 ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...?

Από την Ομάδα Διαχείρησης: Προσοχή! Απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης & Χρήσης η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων!!!

Edited by Johny-B

Όταν ανοίξεις για πρώτη και σου βγάλει να ξεκινήσεις,εκεί που αρχίζει η διαδρομή έχει κάτι μικρό σαν play,το πατάς και έχεις φωνητική πλοήγηση.Μόνο την πρώτη φορά και δεν πιάνει αν είσαι μέσα στο σπίτι πάντα.

Τραγικά πράγματα που μόνο σε κινητό με windows 10 μπορούν να συμβούν. Χθες ενώ μπαταρία ήταν 3% και το κινητό εν τέλη έκλεισε, το βάζω στη φόρτιση και μέσα σε 5' η μπαταρία είχε φτάσει στο 81%!!! Μετά από χρήση δε έσβηνε κοντά στο 55%-60% και το ξανά έβαζα στη φόρτιση για να δείξει πάλι ότι έχει κάπου τόσο. Μετά από πολύ ώρα έβγαλε ότι είχε 3% τελικά. Σήμερα πάλι κι ενώ είχε 3% πάλι (!!!) έκανε επανεκκίνηση μόνο του και όταν άνοιξε είχε 17%!!! Γενικά είναι τόσο κακή η δουλειά που έχουν κάνει στο λογισμικό. Μπορεί να με θεωρήσετε τρελό αλλά παιδιά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον τίποτα παρόμοιο με την μπαταρία; ο μόνος γκαντέμης είμαι;

Το να έχει κάποιο ελάττωμα πχ στην μπαταρία η συσκευή σου το σκέφτηκες;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Περνάω την 14393.5 λέει ότι έχουν φτιάξει κάποια προβλήματα με την μπαταρία,για να δούμε,ελπίζω να μην με στείλει να αγοράσω νεα συσκευή :lol:

http://www.windowscentral.com/anniversary-preview-cumulative-update-build-143935

We fixed an issue causing battery to drain due to runaway CPU processes while a device is idle. We also fixed a battery life issue due to the proximity sensor always running on some devices.