alex_gate_7 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ναι αυτό ισχύει σε περίπτωση που εχουν εξαντληθεί τα κομμάτια... Δεν παίζει να μην εχουν στην αποθήκη 930... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Να είναι φρέσκο όμως, να μυρίζει θάλασσα. Μην είναι θολωμένο το κάλυμμα της κάμερας και να μην έχει μαλακώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μιλώντας με ένα κατάστημα, του οποίου τα στοιχεία, αν επιτρέπεται θα δώσω αργότερα, δεν έκρυψε θα έλεγα τίποτα. Ήξερε πολύ καλά για τα προβλήματα που του ανέφερα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα όταν θα φτάσει το τηλέφωνο στα χέρια του. Για αντικατάσταση μου είπε πως δεν είναι στο χέρι του και μετά τον τυπικό έλεγχο που θα κάνουν, θα φύγει έξω. Αν έξω κρίνουν πως δεν συμφέρει η επισκευή του, τότε και εφόσον θα το καλύπτει η εγγύηση, θα μιλήσουμε για το τι θα γίνει. Του είπα φυσικά πως χρειάζεται αντικατάσταση όλο το αλουμίνιο μαζί με την οθόνη, κάτι που συμφώνησε, αλλά δεν κρίνει το κατάστημα αντικαταστάσεις. Ας έρθουν τα πράγματα με την σειρά τους και βλέπουμε. Αυτά μου είπε, μου φάνηκε εντάξει και αποφάσισα να στείλω εκεί το τηλέφωνο. Σίγουρα μεταξύ των 735, 830, 950 θα επέλεγα το 930! Ποιο 930 όμως; Αυτό που δεν θα χαλάσει πριν την ώρα του και θα είναι όπως πρέπει. Η εμπιστοσύνη μου όμως όπως καταλαβαίνετε έχει πάει περίπατο. Μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Για ότι νεότερο, εδώ είμαστε. Πάντως το δικό μου σκέφτομαι να το στείλω μόνος μου εξωτερικό κατευθείαν για ένα θέμα στην κάμερα που έχει (μου το είχανε αλλάξει όταν εμφανίστηκε πάλι, αλλά τώρα με πρόφαση δύο τρία σημάδια εξωτερικά μου λένε ότι δεν το καλύπτουν). Αν είχα άλλη συσκευή θα το είχα δώσει κατευθείαν εξωτερικό για φτιάξιμο (θα το έψαχνα για αγγλία αφού από εκεί είναι αγορασμένο το κινητό). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Αυτές οι προφάσεις που βρίσκουν για να μην περάσει η εγγύηση είναι τώρα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι θέμα Nokia ή Microsoft. Το "καλό" στην υπόθεση είναι ότι όλοι ξέρουν τα προβλήματα και ίσως δεν μοι δημιουργήσουν πρόβλημα. Ενημέρωση: σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το κατάστημα που έστειλα το τηλέφωνο, ο άνθρωπος που είπε πως εμφανώς υπάρχει θέμα με την οθόνη. Απέφυγε όμως, όπως νομίζω είναι φυσικό, να μου πει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Τον πίεσα λίγο και μου είπε πως ο κανόνας είναι να περνάνε τα τηλέφωνα από εγγύηση. Αυτά που δεν περνάνε, είναι αυτά που έχουν "σημαδάκια" όπως ακριβώς το είπε. Άρα, λέω εγώ, να ετοιμάζομαι για τα έξοδα αποστολής, ελέγχου κλπ και να το παραλαμβάνω, μόνο και μόνο για να το σπάσω εγώ ο ίδιος σε όσα πιο πολλά κομμάτια μπορώ. Αν, όμως αν, περάσει από εγγύηση και κρίνουν αντικατάσταση, τότε βλέπουν τα διαθέσιμα μοντέλα που έχουν και το αλλάζουν με ίδιο μοντέλο. Αν όχι, συνήθως προτείνουν δύο τρεις συσκευές ανάλογων δυνατοτήτων και ρωτάνε τι θέλει ο πελάτης. Σε περίπου 15 μέρες τα νεότερα, από ότι ο ίδιος είπε. Δεν ρώτησα, αλλά φαντάζομαι μιλούσε για εργάσιμες ημέρες. Άρα, φτάνουμε τον μήνα με την επιστροφή. Edited January 25, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 το ότι δεν υπάρχει στην ουσια service στην Ελλάδα ειναι μεγάλο θέμα και αποτρεπτικό για αγορά άλλου κινητού από microsoft τουλάχιστον για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Υστερα από μια αρνητική-αρνητικότατη εμπειρία που είχα με ένα lumia 640 όπου το κινητό για αλλαγή πλακέτας (εντός εγγύησης) χρειάστηκε 1 ολόκληρο (!) μήνα στο εξωτερικό, δεν νομίζω να ξαναασχοληθώ με Microsoft-nokia, δυστυχώς:(. Απότι βλέπω η Microsoft πάει να το παίξει apple, δηλαδή να μην έχει καθόλου service. Χάλασε το τηλέφωνο? Πάρε καινούριο (refurbished) και έφυγες! Πιο φτηνά θα της έρχεται Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλά και σε δύο μέρες να μοι το έφτιαχναν, εγώ άλλο WP δύσκολα θα αγοράσω, ακόμη και να είναι Honda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 ...ακόμη και να είναι Honda. Μαχαιριά... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 το ότι δεν υπάρχει στην ουσια service στην Ελλάδα ειναι μεγάλο θέμα και αποτρεπτικό για αγορά άλλου κινητού από microsoft τουλάχιστον για εμένα Υστερα από μια αρνητική-αρνητικότατη εμπειρία που είχα με ένα lumia 640 όπου το κινητό για αλλαγή πλακέτας (εντός εγγύησης) χρειάστηκε 1 ολόκληρο (!) μήνα στο εξωτερικό, δεν νομίζω να ξαναασχοληθώ με Microsoft-nokia, δυστυχώς:(. Απότι βλέπω η Microsoft πάει να το παίξει apple, δηλαδή να μην έχει καθόλου service. Χάλασε το τηλέφωνο? Πάρε καινούριο (refurbished) και έφυγες! Πιο φτηνά θα της έρχεται έχουν κλείσει τα nokia care points, οπότε ανέλαβε όλη την επισκευή μια συγκεκριμένη εταιρία (όπως και την samsung, appla κλπ). Λογικό που κλείσανε έως ένα σημείο γιατί άλλαξε η εταιρία και δεν θα χρηματοδοτούσε κάτι ελλειματικό. Αλλά ναι είναι μεγάλη αλήθεια. Το service πάει απο το κακό στο χειρότερο γενικά. Όχι μόνο στην Microsoft. Εγώ πάλι το επόμενο θα το πάρω απο εξωτερικό και όχι απο εδώ. Απο Microsoft store συγκεκριμένα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) παιδια, οπως αναφερω σε προηγουμενο σημείο, μου αντικατεστησαν 1020 με 930. έχουν κλείσει τα nokia care points, οπότε ανέλαβε όλη την επισκευή μια συγκεκριμένη εταιρία (όπως και την samsung, appla κλπ). Λογικό που κλείσανε έως ένα σημείο γιατί άλλαξε η εταιρία και δεν θα χρηματοδοτούσε κάτι ελλειματικό. Αλλά ναι είναι μεγάλη αλήθεια. Το service πάει απο το κακό στο χειρότερο γενικά. Όχι μόνο στην Microsoft. Εγώ πάλι το επόμενο θα το πάρω απο εξωτερικό και όχι απο εδώ. Απο Microsoft store συγκεκριμένα. ποια ειναι η εταιρια που εχει αναλάβει την επισκευη; Edited January 28, 2016 by Alex_tz Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 έχουν κλείσει τα nokia care points, οπότε ανέλαβε όλη την επισκευή μια συγκεκριμένη εταιρία (όπως και την samsung, appla κλπ). Λογικό που κλείσανε έως ένα σημείο γιατί άλλαξε η εταιρία και δεν θα χρηματοδοτούσε κάτι ελλειματικό. Αλλά ναι είναι μεγάλη αλήθεια. Το service πάει απο το κακό στο χειρότερο γενικά. Όχι μόνο στην Microsoft. Εγώ πάλι το επόμενο θα το πάρω απο εξωτερικό και όχι απο εδώ. Απο Microsoft store συγκεκριμένα. αν η εταιρία ειναι η ARVATO τότε μπορώ να σου πω ότι δεν κάνει όλες τις επισκευές στα nokia και για κάποιες τα στέλνει εξωτερικό (βλέπε mic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) αν η εταιρία ειναι η ARVATO τότε μπορώ να σου πω ότι δεν κάνει όλες τις επισκευές στα nokia και για κάποιες τα στέλνει εξωτερικό (βλέπε mic) Ναι αυτή εννοούσα, αλλά κατά κύριο λόγο δεν βγάζεις άκρη με την εγγύηση. Edited January 29, 2016 by alex_gate_7 Αφαίρεση off topic Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 To έχετε παρακάνει κάποιοι με τα off topic... Δεν πιστεύω πως έχετε όρεξη να γράφετε κατεβατά τα οποία μετά θα διαγράφονται :down: :!: Την επόμενη φορά θα υπάρξουν κυρώσεις από την O.Δ. :!: Συνεχίζουμε στο θέμα μας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 και τι από όλα αυτά ειναι off topic φιλικά κάνω την ερώτηση για να ξέρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Πηγα να αλλαξω την rom με μια unbranded ,το data package manager ανοιξε κανονικα (μετα απο το προβλημα που ειχε τελευταια με τους server),αλλα οταν εβαλα το product code με εβγαζε error, οποιο product code και να εβαζα. Το κανει και σε αλλους αυτο; τι νομιζετε οτι συμβαινει; Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ερώτηση: επειδή είμαι ανάμεσα σε 640 και 930. Συγκριτικά με το 640, βλέπω ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή,περισσότερη ram,καλύτερη φωτογραφική και πιο στιβαρή κατασκευή, αλλά σε τεστ που έχω διαβάσει στο ίντερνετ η μπαταρία του 640 κρατάει έως και 2 φορές περισσότερο. Πόσο κρατάει η μπαταρία στο 930 με αρκετή χρήση τηλεφωνίας και data? Βγάζει μια μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ερώτηση: επειδή είμαι ανάμεσα σε 640 και 930. Συγκριτικά με το 640, βλέπω ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή,περισσότερη ram,καλύτερη φωτογραφική και πιο στιβαρή κατασκευή, αλλά σε τεστ που έχω διαβάσει στο ίντερνετ η μπαταρία του 640 κρατάει έως και 2 φορές περισσότερο. Πόσο κρατάει η μπαταρία στο 930 με αρκετή χρήση τηλεφωνίας και data? Βγάζει μια μέρα? 7 ωρες ειχα μεσο ορο μετα σε 174 φορτισεις.Δεν παιζω ουτε εχω εγκαταστημενα παιχνιδια.Συνεχεια ανοιχτο wifi k 3g,viber,whatsapp και λιγα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κάποιος άλλος/η όσον αφορά την μπαταρία του 930? Είναι τόσο χαμηλός ο μέσος όρος όπως και στον isaias1983? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μήπως λες για το 640XL? Σίγουρα έχει καλύτερη μπαταρία... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κάποιος άλλος/η όσον αφορά την μπαταρία του 930? Είναι τόσο χαμηλός ο μέσος όρος όπως και στον isaias1983? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ που είχα το 930, σου συστήνω το 640 με κλειστά μάτια.....θα κλάψεις με το 930 αν θέλεις να έχεις αυτονομία, δεν κρατάει δυστυχώς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κάποιος άλλος/η όσον αφορά την μπαταρία του 930? Είναι τόσο χαμηλός ο μέσος όρος όπως και στον isaias1983? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οπως είπαν και παραπάνω, εδώ και ένα χρόνο το μέγιστο ειναι μιάμιση μέρα με τα windows 8.1! Με τα 10αρια από 12 έως 18 ώρες με WiFi, data και location. Πρόσφατα έβαλα και Bluetooth (λόγω Microsoft band) και το ελέγχω ακόμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Οχι 640 αντί για 930... 640XL αντί για 930 το συζητάμε! Εγώ πάντως δεν έχω θέματα με την μπαταρία... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ανάλογα τι έχεις ως προτεραιότητα. Η αυτονομία του 930 δεν είναι από τα όπλα του αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολυ ανώτερο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Οχι 640 αντί για 930... 640XL αντί για 930 το συζητάμε! Εγώ πάντως δεν έχω θέματα με την μπαταρία... Τι του εχεις φορεσει δηλαδη 8.1 η 10αρια και ποσο η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts