Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μείνει αφωνος! Διπλασιάστηκε σχεδον ο χρόνος sot ακολουθώντας απλά τις συμβουλές σου. Έπαιξα διάφορα βίντεο στη σειρά για μισή ώρα και ζεστάθηκε λίγο. Χθες με ένα μόνο 7 λεπτων σχεδόν πήρε φωτιά. Για τα data ,δεν έκανα συγκεκριμένες μετρήσεις όμως κάνοντας τα ίδια πράγματα είχα κατανάλωση άνω του διπλάσιου σε σχέσημε το android. Θα κάνω κι άλλες δοκιμες, έλεγα να το παροπλίσω και να πάρω Xiaomi, όμως τώρα σκέφτομαι σοβαρά να το κρατήσω για ένα διάστημα.

Οι browsers που προτείνεις δεν έχουν υπηρεσία συμπίεσης. Απ όσο ξέρω μόνο η Google και ο opera mini έχουν αυτή τη λειτουργία.

Edited by AndreasL

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μείνει αφωνος! Διπλασιάστηκε σχεδον ο χρόνος sot ακολουθώντας απλά τις συμβουλές σου. Έπαιξα διάφορα βίντεο στη σειρά για μισή ώρα και ζεστάθηκε λίγο. Χθες με ένα μόνο 7 λεπτων σχεδόν πήρε φωτιά. Για τα data ,δεν έκανα συγκεκριμένες μετρήσεις όμως κάνοντας τα ίδια πράγματα είχα κατανάλωση άνω του διπλάσιου σε σχέσημε το android. Θα κάνω κι άλλες δοκιμες, έλεγα να το παροπλίσω και να πάρω Xiaomi, όμως τώρα σκέφτομαι σοβαρά να το κρατήσω για ένα διάστημα.

Οι browsers που προτείνεις δεν έχουν υπηρεσία συμπίεσης. Απ όσο ξέρω μόνο η Google και ο opera mini έχουν αυτή τη λειτουργία.

Χαίρομαι πολύ που έστρωσε και ελπίζω να συνεχίσει έτσι!

Σε data μου φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα αλλά και πάλι, η χρήση και το μέτρο σύγκρισης* διαφέρουν οπότε δεν μπορώ να σε πω.

Γaμώτο.. και έλεγα να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ έναν από τους δύο μήπως δω καμιά σημαντική -προς το καλύτερο- διαφορά από τον Edge.

Για τον Opera γνωρίζω για συμπίεση δεδομένων. Έχει και VPN αυτόματο στο desktop. Κρίμα που αποσύρθηκε από το store.

*Μέτρο σύγκρισης με Android δεν έχω εύκαιρο λόγω all-in στο Windows οικοσύστημα :rolleyes:

How Soon™ is now?

Τελικά δεν διορθώθηκε τελείως το πρόβλημα, ώρες ώρες ζεσταίνεται και ρουφάει τη μπαταρία, απλά τώρα το κάνει πιο σπάνια. Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα η οθόνη με τα λευκά και όταν κάνεις browsing αρκετή ώρα με μπόλικο λευκό φόντο ζεσταίνεται. Μου φαίνεται αδύνατο να «μετρήσω» το φόντο των ιστοσελίδων, παραιτούμαι. Απλά πρέπει να έχεις εύκαιρο το φορτιστή όταν συμβεί αυτό...

Ειμαι κι εγω εδω παιδια αν και γραφω σπανιως.Κι εγω απο τους απομειναντες με 930 και θα το κρατησω μεχρι να πεθανει.Βαζει ακομα τα γυαλια σε πολλες ναυαρχιδες.Για να δουμε ποσοι ειμαστε αραγε?

Τελικά δεν διορθώθηκε τελείως το πρόβλημα, ώρες ώρες ζεσταίνεται και ρουφάει τη μπαταρία, απλά τώρα το κάνει πιο σπάνια. Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα η οθόνη με τα λευκά και όταν κάνεις browsing αρκετή ώρα με μπόλικο λευκό φόντο ζεσταίνεται. Μου φαίνεται αδύνατο να «μετρήσω» το φόντο των ιστοσελίδων, παραιτούμαι. Απλά πρέπει να έχεις εύκαιρο το φορτιστή όταν συμβεί αυτό...

H αλήθεια είναι πως αυτό ισχύει. Το λευκό "τραβάει" περισσότερο σε οθόνη σαν κι' αυτή.

Βέβαια, το Instagram λ.χ. δεν καταναλώνει τόσο πολύ όσο ο Edge. (λευκό φόντο και στις δύο περιπτώσεις αν και άλλη χρήση)

Περί ζέστης βέβαια είναι άλλη κουβέντα μιας και ο 800άρης έχει το παρατσούκλι "frying pan" στον κόσμο των developers. :lol:

Α priori δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα ζεσταίνεται. Το θέμα είναι πόσο :rolleyes:

Ειμαι κι εγω εδω παιδια αν και γραφω σπανιως.Κι εγω απο τους απομειναντες με 930 και θα το κρατησω μεχρι να πεθανει.Βαζει ακομα τα γυαλια σε πολλες ναυαρχιδες.Για να δουμε ποσοι ειμαστε αραγε?

Ωπ! One of us! ONE OF US!!! :D

How Soon™ is now?

Ωπ! One of us! ONE OF US!!! :D

Χάχα αυτό είναι ένα παλιό τραγούδι των Abba!!! ;) :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χάχα αυτό είναι ένα παλιό τραγούδι των Abba!!! ;) :)

:lol: κάτι μου λέει πως μαζευτήκαμε πολλοί παλιοί

How Soon™ is now?

Παιδες καλησπερα, έχω εγκαταστήσει interop tools, σε ποια κλειδιά πάω για να το κάνω να φαίνεται ως 950; Θα ήθελα να δοκιμάσω τη fall creators update
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Παιδες καλησπερα, έχω εγκαταστήσει interop tools, σε ποια κλειδιά πάω για να το κάνω να φαίνεται ως 950; Θα ήθελα να δοκιμάσω τη fall creators update

HKLM\System\Platform\DeviceTargetingInfo

και αλλάζεις στα εξής κλειδιά τις αντίστοιχες τιμές (για 950 single sim) :

PhoneHardwareVariant : RM-1104

PhoneManufacturer : MicrosoftMDG

PhoneManufacturerModelName : RM-1104_15218

PhoneModelName : Lumia 950

οι τιμές για τα κανονικά κλειδιά είναι οι εξής και τα παραθέτω σε περίπτωση που δεν τα σημειώσει κάποιος όταν προβεί σε κάποια τροποποίηση του registry:

PhoneHardwareVariant : RM-1045

PhoneManufacturer : NOKIA

PhoneManufacturerModelName : RM-1045_1104

PhoneModelName : Lumia 930

Μήπως να φτιάχναμε ένα σύντομο νήμα που θα γράφουμε τι μπορούμε εύκολα να πειράξουμε μέσω registry? :rolleyes:

Έτσι κι'αλλιώς, λίγοι μείναμε και οι εγγυήσεις των συσκευών είναι προ πολλού ληγμένες :lol:

How Soon™ is now?

@MadMaxS σ ευχαριστώ, γράψε ότι tweak έχεις, θα φανεί χρησιμο. Για τη μπαταρία δε σε ξέχασα, απλα δε βρισκω πουθενά original
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπερίζω τους φανατικούς κατόχους του 930.

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που επιμένουν.

Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση σε windows 10 από 8.1 . Ενώ όλα λειτουργούν ομαλά, ανακάλυψα δυστυχώς ότι δεν παίρνει ενημέρωση το ελληνικό πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να μη γίνεται ορθογραφικός έλεγχος και να μην υπάρχουν έτοιμες λέξεις. Ξαναέκανα επαναφορά μήπως διορθωθεί, αλλά τίποτα. Τελικά ρώτησα σε κατάστημα nokia care, σε τεχνικό που γνωρίζω χρόνια και μου είπε ότι είναι θέμα του server των windows τις τελευταίες μέρες κι ελπίζουμε να διορθωθεί. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό? αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? αν είναι έτσι υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί ή θα ζήσουμε με το πρόβλημα?

Edited by mmike1
Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

Κι εγώ πριν λίγες ημέρες έκανα την αναβάθμιση από 8.1 (λιγότερο από εβδομάδα) αλλά δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο με τον ορθογράφο και τις έτοιμες λέξεις. Δες μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα. Εγώ αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα με τα notifications του viber, βρήκα στο νετ έναν οδηγό που έλεγε να κάνεις κάτι περίεργες απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστάσεις, όμως τελικά δούλεψε. Η αλήθεια είναι πως ούτε με τα 8.1 έρχονταν notifications, τουλάχιστον τώρα είναι ΟΚ. Edited by AndreasL

@MadMaxS σ ευχαριστώ, γράψε ότι tweak έχεις, θα φανεί χρησιμο. Για τη μπαταρία δε σε ξέχασα, απλα δε βρισκω πουθενά original

Να σαι καλά! :)

Δεν τη βιάζομαι, απλά ψάχνομαι.

Αν δε βρεθεί εντός συνόρων, λέω να παραγγείλω από το rounded.com που βγαίνει (με τα μεταφορικά) κάπου στα 23€ και έρχεται από Ολλανδία.

Το θυμήθηκα τις προάλλες που πλακώνονταν στο νήμα για το 950 :rolleyes:

Για registry κλπ θα μου πάρει λίγο χρόνο, αλλά αυτό που ελπίζω να κάνω κάποια στιγμή σύντομα, είναι έναν μικρό οδηγό για το ασύρματο Continuum.

Ίσως το βασικότερο για την "ξεχασμένη" αυτή ναυαρχίδα :cool::D

Καλησπερίζω τους φανατικούς κατόχους του 930.

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που επιμένουν.

Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση σε windows 10 από 8.1 . Ενώ όλα λειτουργούν ομαλά, ανακάλυψα δυστυχώς ότι δεν παίρνει ενημέρωση το ελληνικό πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να μη γίνεται ορθογραφικός έλεγχος και να μην υπάρχουν έτοιμες λέξεις. Ξαναέκανα επαναφορά μήπως διορθωθεί, αλλά τίποτα. Τελικά ρώτησα σε κατάστημα nokia care, σε τεχνικό που γνωρίζω χρόνια και μου είπε ότι είναι θέμα του server των windows τις τελευταίες μέρες κι ελπίζουμε να διορθωθεί. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό? αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? αν είναι έτσι υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί ή θα ζήσουμε με το πρόβλημα?

Ποια έκδοση έχεις;

Προσπάθησα να κατεβάσω το ρωσικό πληκτρολόγιο τώρα και μου έβγαλε κωδικό σφάλματος 0x8024a106 και είμαι στην Fall Creators Update.

Σου εμφανίζει το ίδιο σφάλμα;

Αυτό θυμάμαι πως υπήρχε σαν πρόβλημα σε μερικές εκδόσεις στην Creators που αργότερα διορθώθηκε.

Μπορεί να ευθύνονται οι servers μιας και τις τελευταίες εβδομάδες το έχουν ξεσκίσει με τα θέματα.. :rolleyes:

Κι εγώ πριν λίγες ημέρες έκανα την αναβάθμιση από 8.1 (λιγότερο από εβδομάδα) αλλά δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο με τον ορθογράφο και τις έτοιμες λέξεις. Δες μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα. Εγώ αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα με τα notifications του viber, βρήκα στο νετ έναν οδηγό που έλεγε να κάνεις κάτι περίεργες απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστάσεις, όμως τελικά δούλεψε. Η αλήθεια είναι πως ούτε με τα 8.1 έρχονταν notifications, τουλάχιστον τώρα είναι ΟΚ.

Το Viber ήταν τίμιο μέχρι που αφέθηκε στην μοίρα της η Universal εφαρμογή.

Χάθηκε η υποστήριξη για το share (από την Creators και μετά) και οι ειδοποιήσεις ψιλο-χάλασαν.

Τουλάχιστον ενσωμάτωσαν -πριν τη τζάσουν- τα actionable notifications :lol:

How Soon™ is now?

Καλησπερίζω και παλι τους φίλους.

Το πρόβλημα εξακολουθεί με το ορθογραφικό του ελληνικού πληκτρολογίου.

Η έκδοση που έχω γράφει 1607 και έκδοση συστήματος 10.0.14393.1770

Επίσης πρόσεξα ότι ο ορθογραφικός έλεγχος δουλεύει μόνο στα αγγλικά (USA). Όλα τα αλλα δεν κατεβαίνουν. Λεει προετοιμασία λήψης για λίγο και μςτά απαιτείται προσοχή.

Αν γνωρίζετε κατι σχετικό μου λέτε.

Καλησπερίζω και παλι τους φίλους.

Το πρόβλημα εξακολουθεί με το ορθογραφικό του ελληνικού πληκτρολογίου.

Η έκδοση που έχω γράφει 1607 και έκδοση συστήματος 10.0.14393.1770

Επίσης πρόσεξα ότι ο ορθογραφικός έλεγχος δουλεύει μόνο στα αγγλικά (USA). Όλα τα αλλα δεν κατεβαίνουν. Λεει προετοιμασία λήψης για λίγο και μςτά απαιτείται προσοχή.

Αν γνωρίζετε κατι σχετικό μου λέτε.

Ειχα το ίδιο θέμα στο 532 (κι άλλοι πολλοί). Μόλις μπήκα insider και προχώρησα εκδόσεις το πρόβλημα λύθηκε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποια.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ειχα το ίδιο θέμα στο 532 (κι άλλοι πολλοί). Μόλις μπήκα insider και προχώρησα εκδόσεις το πρόβλημα λύθηκε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποια.

Αν θυμηθείς τη διαδικασία ενημέρωσε σε παρακαλώ.

Κατέβασα την εφαρμογή windows insider, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ.

Αν θυμηθείς τη διαδικασία ενημέρωσε σε παρακαλώ.

Κατέβασα την εφαρμογή windows insider, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ.

Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα. Μπαίνεις μέσα από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει και σχετική ενότητα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7388407

Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα. Μπαίνεις μέσα από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει και σχετική ενότητα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7388407

Καλησπέρα και πάλι. Δεν κατάφερα τίποτα. Από το insider που πήγα στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει κάτι σχετικό με τη γλώσσα. Ούτε στο nokia care που είχα ρωτήσει έκαναν κάτι, ούτε στη microsoft που ρώτησα μου είπαν κάτι. Με λίγα λόγια κατάλαβα ότι αν κάτι δεν δουλέψει δεν υπάρχει καμία υποστήριξη και απάντηση. Περιμένω μήπως φτιάξει μόνο του ( που δεν νομίζω ).

Καλησπέρα και πάλι. Δεν κατάφερα τίποτα. Από το insider που πήγα στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει κάτι σχετικό με τη γλώσσα. Ούτε στο nokia care που είχα ρωτήσει έκαναν κάτι, ούτε στη microsoft που ρώτησα μου είπαν κάτι. Με λίγα λόγια κατάλαβα ότι αν κάτι δεν δουλέψει δεν υπάρχει καμία υποστήριξη και απάντηση. Περιμένω μήπως φτιάξει μόνο του ( που δεν νομίζω ).

Μπήκες insider και έκανες αναβάθμιση λειτουργικού (αν υπάρχει βέβαια)?

Είδα από προηγούμενο μήνυμά σου πως είσαι στην 10.0.14393.1770.

Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία της Anniversary (1607) που σημαίνει πως είναι και το τελευταίο επίσημο update που έχει πάρει η συσκευή.

Δυστυχώς, ακόμη και αν το γυρίσεις σε "Insider" δεν πρόκειται να λάβεις καινούριες εκδόσεις γιατί τα κανάλια του προγράμματος insider έχουν δομές για την Fall Creators και ετοιμάζονται -αν δεν είναι ήδη "φορτωμένα"- με τις επόμενες builds

(aka Redstone4/ Feature2/ αυτές_που_δε_θα_πάρουμε_ποτέ_γιατί_τα_Windows_πέθαναν_ ) :p

Ο μοναδικός τρόπος πλέον για να πάρεις δομές προεπισκόπησης (ή και να κάνεις update τη συσκευή σου δίχως αυτές) είναι να πειράξεις το registry και να κάνεις το 930 να φανεί σαν 950.

Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις πρώτα την "Creators" και το αμέσως επόμενο update θα είναι το "Fall Creators".

Θα πρέπει το τελευταίο update να σε φέρει στην δομή 1709 έκδοση 15254.1

How Soon™ is now?

Είδα από προηγούμενο μήνυμά σου πως είσαι στην 10.0.14393.1770.

Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία της Anniversary (1607) που σημαίνει πως είναι και το τελευταίο επίσημο update που έχει πάρει η συσκευή.

Δυστυχώς, ακόμη και αν το γυρίσεις σε "Insider" δεν πρόκειται να λάβεις καινούριες εκδόσεις γιατί τα κανάλια του προγράμματος insider έχουν δομές για την Fall Creators και ετοιμάζονται -αν δεν είναι ήδη "φορτωμένα"- με τις επόμενες builds

(aka Redstone4/ Feature2/ αυτές_που_δε_θα_πάρουμε_ποτέ_γιατί_τα_Windows_πέθαναν_ ) :p

Ο μοναδικός τρόπος πλέον για να πάρεις δομές προεπισκόπησης (ή και να κάνεις update τη συσκευή σου δίχως αυτές) είναι να πειράξεις το registry και να κάνεις το 930 να φανεί σαν 950.

Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις πρώτα την "Creators" και το αμέσως επόμενο update θα είναι το "Fall Creators".

Θα πρέπει το τελευταίο update να σε φέρει στην δομή 1709 έκδοση 15254.1

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτησή μου. Σε συνέχεια λοιπόν του όλου "συλλογισμού", έχω τις εξής απορίες :

1) Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ο ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά από μόνο του? Δηλαδή κάποια στιγμή, όπως κάνω καθημερινά να πατήσω λήψη του πληκτρολογίου στα ελληνικά και να ολοκληρωθεί ? ( για την ώρα δείχνει ότι πάει να ξεκινήσει η λήψη και μετά γράφει "απαιτείται προσοχή" ).

2) Στην περίπτωση που το κάνω όπως προτείνεις ( να το δει σαν 950 ) θα δουλεύουν όλα κανονικά ή θα έχει νέα κολλήματα? Έχουμε παράδειγμα από άλλο 930 που λειτουργεί και φαίνεται σαν 950 χωρίς πρόβλημα?

3) Έχω άλλη μία συσκευή 930 με σπασμένη οθόνη. Αυτή λειτουργεί άψογα με windows 10 ( και τα ελληνικά του με τον ορθογραφικό έλεγχο ). Έχει πρόβλημα με την ανοικτή ακρόαση όμως ( ακούς δεν σε ακούνε ). Το 'ψαξα ( μέσω nokia care ) το μικρόφωνο δεν αλλάζει θέλει όλη την πλακέτα, που είναι ασύμφορο. Αν αλλάξω πλακέτα με του άλλου και τη σπασμένη οθόνη ( όλο το σώμα δηλαδή ) πάλι με του άλλου, θα έχω το ίδιο πρόβλημα γιατί η πλακέτα έχει το πρόβλημα από την αναβάθμιση με τα ελληνικά. Μύλος. Αν κάτι δεν λέω σωστά με διορθώνετε.

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτησή μου. Σε συνέχεια λοιπόν του όλου "συλλογισμού", έχω τις εξής απορίες :

1) Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ο ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά από μόνο του? Δηλαδή κάποια στιγμή, όπως κάνω καθημερινά να πατήσω λήψη του πληκτρολογίου στα ελληνικά και να ολοκληρωθεί ? ( για την ώρα δείχνει ότι πάει να ξεκινήσει η λήψη και μετά γράφει "απαιτείται προσοχή" ).

2) Στην περίπτωση που το κάνω όπως προτείνεις ( να το δει σαν 950 ) θα δουλεύουν όλα κανονικά ή θα έχει νέα κολλήματα? Έχουμε παράδειγμα από άλλο 930 που λειτουργεί και φαίνεται σαν 950 χωρίς πρόβλημα?

3) Έχω άλλη μία συσκευή 930 με σπασμένη οθόνη. Αυτή λειτουργεί άψογα με windows 10 ( και τα ελληνικά του με τον ορθογραφικό έλεγχο ). Έχει πρόβλημα με την ανοικτή ακρόαση όμως ( ακούς δεν σε ακούνε ). Το 'ψαξα ( μέσω nokia care ) το μικρόφωνο δεν αλλάζει θέλει όλη την πλακέτα, που είναι ασύμφορο. Αν αλλάξω πλακέτα με του άλλου και τη σπασμένη οθόνη ( όλο το σώμα δηλαδή ) πάλι με του άλλου, θα έχω το ίδιο πρόβλημα γιατί η πλακέτα έχει το πρόβλημα από την αναβάθμιση με τα ελληνικά. Μύλος. Αν κάτι δεν λέω σωστά με διορθώνετε.

1) Μπορείς να περιμένεις το μηνιαίο πατσάκι που δίνει η msft κάθε μήνα στις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 -που ελπίζω η δομή της Anniversary ακόμη να είναι στις υποστηριζόμενες- και να δεις αν θα διορθωθεί έτσι. Μάλλον δε θα διορθωθεί μόνο του μιας και το πρόβλημά σου φαίνεται να υπερβαίνει τη μία εβδομάδα και το ενδεχόμενο να ευθύνεται κάποιος server απομακρύνεται.

Μακάρι αλλά :rolleyes:

2) Το 930 το έχω στο Fall Creators Update εδώ και ~ ένα μήνα χρησιμοποιώντας το για daily driver.

(μετά το update το έκανα Hard Reset βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τα κλειδιά του registry επανήλθαν. Τώρα πήρε το σημερινό update ως 930 :lol:)

Μέχρι στιγμής το μοναδικό "χαστούκι" που έφαγα από την όλη διαδικασία ήταν η απώλεια όλων των αγαπημένων μου από τον Edge. Εδώ βέβαια διαπίστωσα πως φταίει ο υπολογιστής που αναβαθμίστηκε σε F.C.Update, αλλά σαν προβληματάκι αξίζει να το έχεις κατά νου. Ελπίζω με την .64 να το έλυσαν.

Κατά τα λοιπά μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει. Να γνωρίζεις επίσης πως το "Share" σε εφαρμογές πλέον θα λειτουργεί άτσαλα με ορισμένες να μην ανταποκρίνονται καν (βλπ Viber).

Μέσα από την εφαρμογή όμως μπορείς άνετα να στείλεις ότι αρχείο θες. (τα άσχημα των WM10)

Αρκετά ευχαριστημένος τολμώ να πω βάσει της παρούσας κατάστασης του OS και των ετών που κουβαλά στην πλάτη της η συσκευή.

3) Ναι.. φαίνεται πως θα είναι άδικος κόπος μία τέτοια κίνηση. Δοκίμασε βέβαια να το βάλεις στο διαγνωστικό της Nokia/Microsoft για να δεις ποιο μικρόφωνο όντως δεν λειτουργεί, μήπως και βαριόντουσαν να κάνουν την εγχείρηση και στο έβγαλαν άχρηστο.. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΕDIT: To τελευταίο update για την Anniversary είναι το 14393.1884 . Δες αν το έχεις λάβει και αν διορθώνει το πρόβλημα!

Edited by MadMaxS
How Soon™ is now?

1) Μπορείς να περιμένεις το μηνιαίο πατσάκι που δίνει η msft κάθε μήνα στις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 -που ελπίζω η δομή της Anniversary ακόμη να είναι στις υποστηριζόμενες- και να δεις αν θα διορθωθεί έτσι. Μάλλον δε θα διορθωθεί μόνο του μιας και το πρόβλημά σου φαίνεται να υπερβαίνει τη μία εβδομάδα και το ενδεχόμενο να ευθύνεται κάποιος server απομακρύνεται.

Μακάρι αλλά :rolleyes:

2) Το 930 το έχω στο Fall Creators Update εδώ και ~ ένα μήνα χρησιμοποιώντας το για daily driver.

(μετά το update το έκανα Hard Reset βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τα κλειδιά του registry επανήλθαν. Τώρα πήρε το σημερινό update ως 930 :lol:)

Μέχρι στιγμής το μοναδικό "χαστούκι" που έφαγα από την όλη διαδικασία ήταν η απώλεια όλων των αγαπημένων μου από τον Edge. Εδώ βέβαια διαπίστωσα πως φταίει ο υπολογιστής που αναβαθμίστηκε σε F.C.Update, αλλά σαν προβληματάκι αξίζει να το έχεις κατά νου. Ελπίζω με την .64 να το έλυσαν.

Κατά τα λοιπά μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει. Να γνωρίζεις επίσης πως το "Share" σε εφαρμογές πλέον θα λειτουργεί άτσαλα με ορισμένες να μην ανταποκρίνονται καν (βλπ Viber).

Μέσα από την εφαρμογή όμως μπορείς άνετα να στείλεις ότι αρχείο θες. (τα άσχημα των WM10)

Αρκετά ευχαριστημένος τολμώ να πω βάσει της παρούσας κατάστασης του OS και των ετών που κουβαλά στην πλάτη της η συσκευή.

3) Ναι.. φαίνεται πως θα είναι άδικος κόπος μία τέτοια κίνηση. Δοκίμασε βέβαια να το βάλεις στο διαγνωστικό της Nokia/Microsoft για να δεις ποιο μικρόφωνο όντως δεν λειτουργεί, μήπως και βαριόντουσαν να κάνουν την εγχείρηση και στο έβγαλαν άχρηστο.. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΕDIT: To τελευταίο update για την Anniversary είναι το 14393.1884 . Δες αν το έχεις λάβει και αν διορθώνει το πρόβλημα!

Το ΄λαβα χθες το βράδυ, το update που αναφέρεις αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Θα περιμένω κάτι επόμενο, λοιπόν, τι λες?

Επίσης μια άλλη λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι ότι ενώ έχω επιλέξει άλλο ήχο sms σε κάποιες επαφές, δεν τις έχω ακούσει ποτέ, παρά μόνο το γενικό ήχο sms που έχω επιλέξει.

Το άλλο που με καίει με το ορθογραφικό και με πάει χρόνια πίσω με χαλάει. Καμία άλλη γλώσσα που δοκίμασα δεν κατεβάζει με ορθογραφικό έλεγχο παρά μόνο την αγγλική (USA). Δυστυχώς!:(

Edited by mmike1

Το ΄λαβα χθες το βράδυ, το update που αναφέρεις αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Θα περιμένω κάτι επόμενο, λοιπόν, τι λες?

Επίσης μια άλλη λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι ότι ενώ έχω επιλέξει άλλο ήχο sms σε κάποιες επαφές, δεν τις έχω ακούσει ποτέ, παρά μόνο το γενικό ήχο sms που έχω επιλέξει.

Το άλλο που με καίει με το ορθογραφικό και με πάει χρόνια πίσω με χαλάει. Καμία άλλη γλώσσα που δοκίμασα δεν κατεβάζει με ορθογραφικό έλεγχο παρά μόνο την αγγλική (USA). Δυστυχώς!:(

Δεν πιστεύω πως θα διορθωθεί ρε σύ με άλλο update της Anniversary. Είναι μονάχα πατσάκια ασφαλείας πλέον για αυτή τη δομή.

Εδώ ή θα λυθεί με κάποιο Hard Reset ή με registry hack ώστε να παει η συσκευή στο Fall Creators.

Τώρα δοκίμασα να βάλω μία τυχαία γλώσσα στο πληκτρολόγιο και την κατέβασε κανονικά.

Χαζομάρες της μικρομαλακής ρε γμτ. :mad:

Όσον αφορά τον ήχο για τα SMS να με συγχωρείς μα το έχω σταματήσει το άθλημα με το Κ800i.

Πλέον μονάχα ringtones αλλάζω στις επαφές και αυτό.. αν :lol:

How Soon™ is now?

• 2 months later...

Νέος χρήστης 930 (με w8.1) και θα ήθελα ορισμένες συμβουλές στη φωτογραφική μηχανή:

- στις ρυθμίσεις έχει 3 επιλογές: jpeg 5MP

jpeg 5MP + 16MP

jpeg 5MP + dng 16MP

Ξέρω οτι στην τελευταία επιλογή κάνει αρχείο raw που το κατεβάζεις με pc κτλ, αλλά ο φακός είναι 20ΜΡ, δεν υπάρχει αυτό σαν επιλογή? Αυτά στο Lumia Camera. Ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή κατά τη γνώμη σας για φωτό με το 930?

http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg