tarirs Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Υπαρχει στο μαρκετ,για συνδεση κινητου με υπολογιστη χωρις καλωδια...??? Α,ξεχασα να σας πω...μεχρι στιγμης ενθουσιασμενος..με βλεπω να μην γυρναω πισω.....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Υπαρχει στο μαρκετ,για συνδεση κινητου με υπολογιστη χωρις καλωδια...??? Α,ξεχασα να σας πω...μεχρι στιγμης ενθουσιασμενος..με βλεπω να μην γυρναω πισω.....:rolleyes: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/pocket-file-manager/56dd9c3d-fe0a-4ceb-84b0-043e58e55b19 μόνο αυτή ξέρω για ασύρματη μεταφορά, αλλά πρέπει να την αγοράσεις. Κατα τα άλλα με bluetooth μπορείς. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Ας δοκιμάσει και το remote device manager http://www.windowsphone.com/s?appid=5699d17a-6a85-4720-8c77-307d1a1657a3 Γενικότερα, μόνο με το παιχνίδι darklings το τηλέφωνο έδειξε σημάδια κολλήματος. Σε κάπως προχωρημένα levels έχει εμφανώς σημάδια lag όταν κάνεις τις χειρονομίες. Δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο βέβαια, αλλά με την χρήση που κάνω δεν είδα πουθενά να έχει παρόμοια συμπεριφορά. Edited May 11, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ας δοκιμάσει και το remote device manager http://www.windowsphone.com/s?appid=5699d17a-6a85-4720-8c77-307d1a1657a3 Γενικότερα, μόνο με το παιχνίδι darklings το τηλέφωνο έδειξε σημάδια κολλήματος. Σε κάπως προχωρημένα levels έχει εμφανώς σημάδια lag όταν κάνεις τις χειρονομίες. Δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο βέβαια, αλλά με την χρήση που κάνω δεν είδα πουθενά να έχει παρόμοια συμπεριφορά. κανει δουλεια οντως η εφαρμογη Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geot86 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Λοιπόν έχω στη κατοχή μου το κινητό ένα 3ήμερο.. Εντυπωσιασμένος από κάμερα, οθόνη και ήχο (με ακουστικά συνδεδεμένα).. Απογοητευμένος με το γρήγορο άναψε σβήσε της οθόνης τυχαία.. Σα να κάνει refresh ένα πράγμα και από ότι μου είπαν στο μαγαζί είναι λόγω DENIM και το κάνουν σχεδόν όλα.. Επίσης μπερδεμένος με το πρόβλημα στο music player του κινητού, που όταν κάνω δεξιά ή αριστερά για να πάω συλλογή ή πρόσφατη αναπαραγωγή σαν να ξεθωριάζουν τα γράμματα.. Κάτι που δεν κάνει ούτε στα βίντεο, ούτε στα podcast που έχουν παρόμοιο μενού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δεν ξέρω τίποτα για άναψε σβήσε της οθόνης. Δεν το έχει κάνει ποτέ στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 κανει δουλεια οντως η εφαρμογη Αν έχεις windows 8 στο PC τότε μπορείς να το συνδέσεις με Bluetooth και μεταξύ άλλων να απαντάς στις κλείσεις, SMS κλπ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αν έχεις windows 8 στο PC τότε μπορείς να το συνδέσεις με Bluetooth και μεταξύ άλλων να απαντάς στις κλείσεις, SMS κλπ offtopic: Καλά αυτό ελέγχεται. Εξαρτάται απο το bluetooth που έχει ο υπολογιστής. Εμένα δεν γίνεται πχ. λόγω του bluetooth HW του υπολογιστή (και είναι και περσινός, τρομάρα τους). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Αν έχεις windows 8 στο PC τότε μπορείς να το συνδέσεις με Bluetooth και μεταξύ άλλων να απαντάς στις κλείσεις, SMS κλπ 7αρια εχω.... Αληθεια για ασυρματο φορτιστη τι χρησιμοποιηειτε...διοτι το fat τσιμπαει λιγο σε τιμη... Edited May 11, 2015 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τι εννοείς με το άναψε σβήσε της οθόνης γιατί ούτε εμένα το έχει κάνει ποτέ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 7αρια εχω.... Αληθεια για ασυρματο φορτιστη τι χρησιμοποιηειτε...διοτι το fat τσιμπαει λιγο σε τιμη... Για αυτές τις ερωτήσεις υπάρχει σχετικό νήμα. Τον δικό μου τον περιμένω από Σιγκαπούρη από μέρα σε μέρα. Είναι και qi και power bank 6000mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Υπαρχει στο μαρκετ,για συνδεση κινητου με υπολογιστη χωρις καλωδια...??? Α,ξεχασα να σας πω...μεχρι στιγμης ενθουσιασμενος..με βλεπω να μην γυρναω πισω.....:rolleyes: Για μεταφορα αρχειων μεσω WiFi, eγώ χρησιμοποιώ το Dukto, είναι πανευκολο και δουλευει πολυ καλα. Κατεβαζεις την έκδοση για WP και την εκδοση για υπολογιστη, συνδεεις κινητο στο ιδιο WiFi με το PC, τα ανοιγεις και στελνεις ο,τι θες απο το ενα στο αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 :dash::dash::dash::bow::bow: Στο Ν930 & στα wm Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geot86 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Με το άνοιξε κλείσε εννοώ ένα πολύ γρήγορο ανοιγοκλείσιμο της οθόνης.. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.. Κάτι σαν blinking.. Πριν είχα ρωτήσει αν υπάρχει σε κανέναν θέμα με τον player της μουσικής, που με το σκρόλινγκ δεξιά αριστερά σε συλλογή ή μουσική ξεθωριάζουν πολύ τα γράμματα και σα να μοβίζουν. Από ότι παρατήρησα το κάνει μόλις φορτώσει εξώφυλλα δίσκων (albumart).. To κάνει και σε κάποιον άλλο αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Για μεταφορα αρχειων μεσω WiFi, eγώ χρησιμοποιώ το Dukto, είναι πανευκολο και δουλευει πολυ καλα. Κατεβαζεις την έκδοση για WP και την εκδοση για υπολογιστη, συνδεεις κινητο στο ιδιο WiFi με το PC, τα ανοιγεις και στελνεις ο,τι θες απο το ενα στο αλλο. Remote Device Manager Acquariusoft Χωρίς να κάνεις εγκατάσταση προγράμματα στον υπολογιστή σου. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Παρακαλώ ας σβηστεί. Edited May 13, 2015 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πάντως η ποιότητα κλήσεων δεν ειναι πολύ καλή (απλά μέση προς καλή ποιότητα). Σε εξωτερικό χώρο αντιμετωπίζω δυσκολία να καταλάβω τον συνομιλητη μου αρκετές φορες αφού ο ήχος δεν ειναι κρυστάλλινος αλλά ελαφρώς muffed. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση αποκόμισα συγκρίνοντας με το blackberry z10. Πέρα απο αυτό το τηλέφωνο εμφανίζει τρίξιμο στην άνω δεξιά γωνία. Κατα τα αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το λειτουργικό για εμένα ειναι πληρέστατο. Αλήθεια? Εμένα ακούγεται τέλεια και μάλιστα μου έχουνε πεί ότι σπάνια ακούγεται και το ράδιο πχ όταν είμαι στο αυτοκίνητο. Βέβαια δεν ξέρω πως είναι το bberry, οπότε δεν μπορώ να πώ κάτι παραπάνω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Από όσα τηλέφωνα πέρασαν από τα χέρια μου, αυτό εχει την καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλησεις και ίσως κατασκευής. Το μόνο μου παράπονο είναι ίσως η μωβ απόχρωση της οθόνης σε σκοτεινό χώρο, αλλά και αυτό πλέον σπάνια το παρατηρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 και εμενα μια χαρα ειναι,δεν εχω κανενα προβλημα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Από όσα τηλέφωνα πέρασαν από τα χέρια μου, αυτό εχει την καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλησεις και ίσως κατασκευής. Μετα το blackberry Z30 κατατασσω κι εγω το 930 ως το 2ο καλυτερο σε ποιοτητα ηχου κατα τις κλησεις. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για σας όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη έχετε δοκιμάσει να περάσετε την GDR2 παραμένει και πάλι το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ναι εγώ το πέρασα και παραμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για σας όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη έχετε δοκιμάσει να περάσετε την GDR2 παραμένει και πάλι το πρόβλημα? Είναι θέμα firmware της οθόνης και όχι του λειτουργικού. Νέο firmware θα έχουμε με τα 10, οπότε εκεί θα διαπιστωσουμε αν θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Είναι θέμα firmware της οθόνης και όχι του λειτουργικού. Νέο firmware θα έχουμε με τα 10, οπότε εκεί θα διαπιστωσουμε αν θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. drivers οθονης ναι γιατι εχει προμηθευτει οθονες απο διαφορετικους κατασκευαστες,γιαυτο και καποιοι το εχουν καποιοι οχι.προφανως σε kαποιες συσκευες δεν εχει μπει ο σωστος driver.kai γω ελπιζω με τα 10αρια να στρωσει γιαυτο αυτη τη βδομαδα θα τα περασω δοκιμαστικα αφου θα συμπεριλαμβανεται το 930 οπως ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Remote Device Manager Acquariusoft Χωρίς να κάνεις εγκατάσταση προγράμματα στον υπολογιστή σου. Εχει και portable εκδοση το Dukto. Το Remote Device Manager δεν το γνωριζω, αλλα βλεπω ειναι επι πληρωμη, και η trial version εχει περιορισμους (The trial version does not allow you to upload files , create directories and change the default password to connect.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts