giabritsos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 molis φλασαρα την φιλανδικη ρομ.ολα εγιναν οκ και γρηγορα.να φανταστω θα ειναι cyan ετσι?τελικα μετα απο τοσο καιρο εσεις τι λετε ?cyan η denim?να αναβαθμισω μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα σε όλους, Φανατικός των windows phone και έχοντας περάσει απο lg e900, hth 8s, lumia 520 και τωρα με lumia 925, σκέφτηκα να πάω στο 930. Βλέπω εδω μέσα οτι το 930 παρόλο που θεωρείται η ναυαρχίδα της MS, έχει παρα πολλά θέματα και συνεχώς εμφανίζεται και κατι καινούριο. Γιατί μια τόσο ωραία συσκευή και με τέτοιες δυνατότητες δεν την "βοηθάνε" να ανεβάσει τις πωλήσεις στην MS και αναγκάζει τους ανταγωνιστές να μιλάνε, με πολύ κατώτερης ποιότητας συσκευές και λειτουργικά; Καταλήγω ότι ίσος δεν φταίει η διαφήμιση στα wp που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι αλλά η ίδια η πολιτική της εταιρίας που δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με το λειτουργικό για τα τηλέφωνά της. Θα παραμείνω με το 925 προς το παρόν και θα περιμένω για μια σωστή αναβάθμιση. Το κινητό ειναι κάτι που θελουμε όλοι καθημερινά να κάνουμε τη δουλεία μας και οχι για ταλαιπωρία. Το κανω αυτό το σχόλιο γιατί η ms εχει αρκετο καιρό πλέον στο χώρο και δεν δικαιολογείται η ανευθηνότητά της. Επίσης δεν προκειτε να αλλάξω λειτουργικό αλλά εχω αρχίσει και βαριέμαι. Τα μισά προβλήματα οφείλονται σε τελειομανία μερικών (μωβ, κάμερα) και τα άλλα μισά εντάσσονται στο περιθώριο ελαττωματικών συσκευών. Η συσκευή είναι εξαιρετική. Με το browsing δεν έχω κανένα θέμα ούτε με ζουμ στο κείμενο, ούτε την αφή.. Γράφω απίστευτα γρήγορα με το πληκτρολόγιο και ας μην είναι swipe ή swift ή οτιδήποτε άλλο, όποιος βλέπει τη συσκευή τη ζηλεύει, είναι ερωτεύσιμη, ποιοτικότατη. Το λειτουργικό έχει κενά που τα ξέραμε όλοι πριν πάρουμε το 930 η οποιοδήποτε άλλο WP. Η μπαταρία μου έχει κρατήσει μέχρι κ δυο μέρες μάξιμουμ και 16-17 ώρες μίνιμουμ με φουλ χρήση. Έχω παράπονα, αλλά δεν ξεχνάω ότι είναι ισάξιο κινητών με διπλάσια σχεδόν τιμή που ακόμα περιμένουν να πάρουν μια αναβάθμιση ή ένα update που διορθώνει τα δεινά των προηγούμενων αναβαθμίσεων. Τέλος, σε όποιον με ρωτάει αν αξίζει να πάρουν τους το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ήδη δυο άτομα (άσχετοι με κινητά αλλά προσαρμόστηκαν πολύ γρηγορα στο "διαφορετικό") το πήραν και είναι σούπερ ενθουσιασμένοι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα αρνητικά... Είχα το 920 που δούλευε πραγματικά άψογα (αν δεν μου έπεφτε κάτω να σπάσει η οθόνη δεν θα το άλλαζα)και τώρα έχω πάρει το 930 που πάλι δουλεύει άψογα!!!!! Δεν είμαι καθόλου αρνητικός και με το 925 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά βλέπω πόλους που αναγκάζονται να φλασάρουν το κινητό για προβλήματα που έχει και αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι πήραν το 930 έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία. Εγώ προσωπικά αν και έχω τη δυνατότητα να φλασάρω ένα κινητό, απλά δεν θέλω να το κάνω και έχω την απαίτηση μια συσκευή που πληρώνω να δουλεύει τέλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα μισά προβλήματα οφείλονται σε τελειομανία μερικών (μωβ, κάμερα) και τα άλλα μισά εντάσσονται στο περιθώριο ελαττωματικών συσκευών. Η συσκευή είναι εξαιρετική. Με το browsing δεν έχω κανένα θέμα ούτε με ζουμ στο κείμενο, ούτε την αφή.. Γράφω απίστευτα γρήγορα με το πληκτρολόγιο και ας μην είναι swipe ή swift ή οτιδήποτε άλλο, όποιος βλέπει τη συσκευή τη ζηλεύει, είναι ερωτεύσιμη, ποιοτικότατη. Το λειτουργικό έχει κενά που τα ξέραμε όλοι πριν πάρουμε το 930 η οποιοδήποτε άλλο WP. Η μπαταρία μου έχει κρατήσει μέχρι κ δυο μέρες μάξιμουμ και 16-17 ώρες μίνιμουμ με φουλ χρήση. Έχω παράπονα, αλλά δεν ξεχνάω ότι είναι ισάξιο κινητών με διπλάσια σχεδόν τιμή που ακόμα περιμένουν να πάρουν μια αναβάθμιση ή ένα update που διορθώνει τα δεινά των προηγούμενων αναβαθμίσεων. Τέλος, σε όποιον με ρωτάει αν αξίζει να πάρουν τους το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ήδη δυο άτομα (άσχετοι με κινητά αλλά προσαρμόστηκαν πολύ γρηγορα στο "διαφορετικό") το πήραν και είναι σούπερ ενθουσιασμένοι. Δεν διαφωνώ πουθενά απλά θίγω το θέμα γιατί ο μόνος που αδικεί την συσκευή είναι αυτός που την γέννησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 molis φλασαρα την φιλανδικη ρομ.ολα εγιναν οκ και γρηγορα.να φανταστω θα ειναι cyan ετσι?τελικα μετα απο τοσο καιρο εσεις τι λετε ?cyan η denim?να αναβαθμισω μετα? Φίλε μου να σε ρωτήσω τώρα που πέρασες την Φιλανδική το γκρι είναι γκρι η ψιλομωβίζει στα αναδυόμενα μενού? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν διαφωνώ πουθενά απλά θίγω το θέμα γιατί ο μόνος που αδικεί την συσκευή είναι αυτός που την γέννησε. Ναι σε αυτο συμφωνώ, εν μέρει όμως. Θεωρώ ότι δεν είναι η πρώτη τους "ανησυχία" παρα μόνο ενα κομμάτι του ενοποιημένου λειτουργικού. Γι' αυτο κ δεν καίγονται τόσο ώστε να είναι όλα τέλεια. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν όλα καλύτερα.. Χαχαχα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το ίντερνετ ήταν θέμα παροχου αλλά μετά από 2 reset το πρόβλημα με το ρολαρισμα της οθόνης παραμένει.οταν ρολαρω την οθόνη προς τα κάτω πηδάει και πάει ένα κλικ παρακάτω...το έχει κανείς αυτό το θέμα?παίζει να είναι ρομ θέμα?κοσμοτε ειναι μετα το περασμα της φιλανδικης ρομ βλεπω το θεμα με το scrolling υπαρχει ακομα.λετε να ειναι θεμα hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Είχα και το Νokia lumia 800 και το 920 και το 925 και τωρα το 930...και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να αλλάξουμε ρομ ή αυτο με το μοβ και ότι άλλο ακούγεται....η συσκευη είναι πραγματικα απίστευτα όμορφη και ποιοτική. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν άκουσα και κατάλαβα καλά, (γιατί το βίντεο δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό) τότε μάλλον είναι πρόβλημα συσκευής, νομίζω το να ελέγξουν από εκεί που πήρες το την σου είναι επιβεβλημένη. Μηπως δεν 'εκατσε' καλα η αναβαθμηση που εκανα ? (το αναβαθμησα μολις το ανοιξα) Hard reset μπορω να κανω, η εστω κατι να δω αν υπαρξει διαφορα ? :( Γιατι δεν βλεπω να λεει καποιος αλλο γι αυτο το θεμα. Απο οτι διαβασα σε ενα σαιτ ,πρεπει να ειναι η καμερα του που 'τριζει'. ''Απλα κουνηστε το κινητο και ακουστε'' :confused: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 η φιλανδικη ρομ που εβαλα δεν πηρε denim?ποια αλλη προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 η φιλανδικη ρομ που εβαλα δεν πηρε denim?ποια αλλη προτεινετε? Τα Φινλανδικά CV έχουν πάρει Denim κανονικά. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μηπως δεν 'εκατσε' καλα η αναβαθμηση που εκανα ? (το αναβαθμησα μολις το ανοιξα) Hard reset μπορω να κανω, η εστω κατι να δω αν υπαρξει διαφορα ? :( Γιατι δεν βλεπω να λεει καποιος αλλο γι αυτο το θεμα. Απο οτι διαβασα σε ενα σαιτ ,πρεπει να ειναι η καμερα του που 'τριζει'. ''Απλα κουνηστε το κινητο και ακουστε'' :confused: Αν είναι η κάμερα που τρίζει τότε ή βόλτα σε ένα Nokia care θα σου έλυνε τα χέρια. Αλλιώς επιστροφή από εκεί που το πήρες και doa αν το έχεις πάθει πριν κλείσει μια εβδομάδα. Αλλιώς εδώ για να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου για το hard reset ή ότι άλλο θέλεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Τα Φινλανδικά CV έχουν πάρει Denim κανονικά. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ ακυρο ντενιμ ειναι Edited February 5, 2015 by Alex_tz Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ''Απλα κουνηστε το κινητο και ακουστε'' :confused: Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το OIS... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terzzz87 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα το ίδιο πρόβλημα και εγώ είχα με κοσμοτέ rom και με ελληνική καθαρή rom αλλα από τότε που το γύρισα σε 3G το δίκτυο έγινε πιο ομαλό το scroll όχι τελείως αλλα είναι γενικό θέμα αυτό με το scroll το έχουν και αλλα άτομα Καλησπέρα.Μπορείς να δώσεις τα product code της κοσμοτε και της ελληνικής rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν είναι η κάμερα που τρίζει τότε ή βόλτα σε ένα Nokia care θα σου έλυνε τα χέρια. Αλλιώς επιστροφή από εκεί που το πήρες και doa αν το έχεις πάθει πριν κλείσει μια εβδομάδα. Αλλιώς εδώ για να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου για το hard reset ή ότι άλλο θέλεις. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Ανοιξα το πισω καπακι για να δω μηπως εχει εκει θεμα, το εκλεισα και τωρα βλεπω οτι ειναι φυσιολογικα!! :lol: Νομιζω ομως πως δεν το εκλεισα σωστα το καπακι και ισως γι αυτο. Μαρτυριο το κλεισιμο του! :!: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν είναι η κάμερα που τρίζει τότε ή βόλτα σε ένα Nokia care θα σου έλυνε τα χέρια. Αλλιώς επιστροφή από εκεί που το πήρες και doa αν το έχεις πάθει πριν κλείσει μια εβδομάδα. Αλλιώς εδώ για να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου για το hard reset ή ότι άλλο θέλεις. Δεν ειναι φυσιολογικο δηλαδη που όταν κανω focus καπου οταν ακουω ενα μικρο κρακ ?? αυτο το κανει παντα οταν ανοιγο την καμερα και κανω focus σε καποιο αντικειμενο..1 φορα ομως οταν ξανακανω focus αλλου δεν το κανει.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Ανοιξα το πισω καπακι για να δω μηπως εχει εκει θεμα, το εκλεισα και τωρα βλεπω οτι ειναι φυσιολογικα!! :lol: Νομιζω ομως πως δεν το εκλεισα σωστα το καπακι και ισως γι αυτο. Μαρτυριο το κλεισιμο του! :!: Το καπάκι κλείνει πανεύκολα ρίξε μια ματιά εδώ Δεν ειναι φυσιολογικο δηλαδη που όταν κανω focus καπου οταν ακουω ενα μικρο κρακ ?? αυτο το κανει παντα οταν ανοιγο την καμερα και κανω focus σε καποιο αντικειμενο..1 φορα ομως οταν ξανακανω focus αλλου δεν το κανει.. Δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ, σε εμένα δεν κάνει κάτι τέτοιο αρα θεωρώ το δικό μου φυσιολογικό. Είπα να πας να το δουν αν έχεις αμφιβολίες, αλλά για δες μήπως έχεις κι εσύ πρόβλημα με το καπάκι και το κλείσιμο του. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αφού σας το είπε και ο mixostsi πριν. Είναι το ois. Και σε μένα "κουδουνίζει".... (Lumia 1020) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αφού σας το είπε και ο mixostsi πριν. Είναι το ois. Και σε μένα "κουδουνίζει".... (Lumia 1020) Δεν θέλω να σε διαψεύσω ούτε και κανέναν άλλο, σε εμένα δεν κουδουνιζει κάτι, αν και προσπαθώ Εδώ και πόση ώρα να το καταφέρω να το κάνει ;) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ...και όμως αν το κουνησετε το τηλέφωνο κοντα στο αυτί σας θα ακούσετε ενα ανεπαισθητο τικ τικ να ακουγετε απο το φακο.....το ιδιο ακούγετε και στο 1020 που εχω αλλα και στο 1520. Δεν ειναι προβλημα, η ιδια η νοκια στην συσκευασια των παραπανω κινητων ειχε καρτα που εξηγουσε το φαινομενο και οτι δεν υπαρχει λόγος ανησυχιας καθως προκειτε για το ois Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το κουδούνισμα του OIS είναι φυσιολογικό... Το τακ-τακ της κάμερας όταν ανοίγει, εστιάζει από το άπειρο σε κοντά και κλείνει, είναι επίσης φυσιολογικό... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ...και όμως αν το κουνησετε το τηλέφωνο κοντα στο αυτί σας θα ακούσετε ενα ανεπαισθητο τικ τικ να ακουγετε απο το φακο.....το ιδιο ακούγετε και στο 1020 που εχω αλλα και στο 1520. Δεν ειναι προβλημα, η ιδια η νοκια στην συσκευασια των παραπανω κινητων ειχε καρτα που εξηγουσε το φαινομενο και οτι δεν υπαρχει λόγος ανησυχιας καθως προκειτε για το ois Το κουδούνισμα του OIS είναι φυσιολογικό... Το τακ-τακ της κάμερας όταν ανοίγει, εστιάζει από το άπειρο σε κοντά και κλείνει, είναι επίσης φυσιολογικό... Ρε παιδιά κάθομαι και ασχολούμαι τώρα και ούτε ξέρω για ποιο λόγο το κάνω, προσπαθώ κουνάω ανοίγω κάμερα κλείνω εστιάζω αλλά δυστυχώς η εγώ δεν ακούω καλά ή έχει το δικό μου πρόβλημα. Τέλος πάντων όποιος έχει αμφιβολία πως το τηλέφωνο του έχει θέμα, μπορεί να πάει να του το κοιτάξουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα.Μπορείς να δώσεις τα product code της κοσμοτε και της ελληνικής rom? τις κοσμοτέ είναι 059w2S9 τις ελληνικής δεν ξέρω γιατί δεν έχω το πρόγραμμα στο pc για να το δω φιλε μου αν το ξέρει κάποιος ας το γράψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Φίλε μου να σε ρωτήσω τώρα που πέρασες την Φιλανδική το γκρι είναι γκρι η ψιλομωβίζει στα αναδυόμενα μενού? Ειχα Ιταλικη wind δε μωβιζε αλλα την εβγαλα λογω λογοτυπων. Εβαλα φιλανδικη μωβιζε. Εβαλα αγγλικη πηγαινε σφαιρατα δε μοβιζε καθολου αλλα δεν ειχε επιλογη για google και για 2g. Εβαλα ουγγρικη και δουλευουν ολα κομπλε. Ισως ειχε ενα αμυδρο μωβ.. Αλλα διορθωνεται απο τις ρυθμισεις... Σε οσες ρομ μωβιζει διορθωνεται παντως.. Σε καποιες εξαλειπτεται σε καποιες διορθωνεται στο καλυτερο. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ρε παιδιά κάθομαι και ασχολούμαι τώρα και ούτε ξέρω για ποιο λόγο το κάνω, προσπαθώ κουνάω ανοίγω κάμερα κλείνω εστιάζω αλλά δυστυχώς η εγώ δεν ακούω καλά ή έχει το δικό μου πρόβλημα. Τέλος πάντων όποιος έχει αμφιβολία πως το τηλέφωνο του έχει θέμα, μπορεί να πάει να του το κοιτάξουν. Αν δεν ακούς τίποτα τότε θα πρέπει να ψάξεις την συσκευή σου μήπως κόλλησε το ois οποτε δεν θα δουλεύει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts