protsimer Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 @paok4270 Μάλλον εννοείς απίστευτη. Ή δεν ξέρεις να λειτουργείς τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 @paok4270 Μάλλον εννοείς απίστευτη. Ή δεν ξέρεις να λειτουργείς τη συσκευή. αν δεν ξερω εγω να τη λειτουργω...δε ξερει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ο πρώτος που ακούω να λέει ότι η κάμερα είναι τραγική......τι να πω άλλο τα λόγο είναι περιττά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 αν δεν ξερω εγω να τη λειτουργω...δε ξερει κανεις Γουστάρω μετριοφροσύνη... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 αν δεν ξερω εγω να τη λειτουργω...δε ξερει κανεις Νομίζω ότι η λειτουργία και η φιλοσοφία της κάμερας έχει αλλάξει, λόγω rich capture. Για το λόγου το αληθές, βρήκα ένα αρθράκι που περιγράφει την λειτουργία της κάμερας μετά την αναβάθμιση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή που, φαίνεται, να έχει φέρει το rich capture. Όποιος έχει όρεξη ας το διαβάσει καθώς λέει ωραία πράγματα! http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20434_The_hidden_cost_and_workflow_o.php Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Νομίζω ότι η λειτουργία και η φιλοσοφία της κάμερας έχει αλλάξει, λόγω rich capture. Για το λόγου το αληθές, βρήκα ένα αρθράκι που περιγράφει την λειτουργία της κάμερας μετά την αναβάθμιση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή που, φαίνεται, να έχει φέρει το rich capture. Όποιος έχει όρεξη ας το διαβάσει καθώς λέει ωραία πράγματα! http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20434_The_hidden_cost_and_workflow_o.php Πολυ καλυτερη ειναι η καμερα με τη Cyan...το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει Lumia camera.Αυτες ειναι οι καλυτερες που μπορεσα να βγαλω Edited February 3, 2015 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα, Mike εδώ. Κάτοχος ενός 930 τον τελευταίο καιρό (~3 βδομάδες), μαύρο σε χρώμα, και Cosmote Branded (με Denim οφκόρς). Μπήκα στον πειρασμό να του φλασάρω κάποια μη branded Rom (φιλανδική ακούγεται πως ροκάρει καλά), αλλά στου χουριού'μ λένε πως "αν κάτι δεν είναι χαλασμένο, μη το πειράξεις" :p So, here we are. Από τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχω διαβάσει κατα καιρούς, τόσο εδώ -τόσο καιρό παρακολουθούσα, μα τώρα είπα να ποστάρω- και σε site/ fora εκτός της χώρας, δεν έχω κανένα. Φτού μη το ματιάσω. Σαν συσκευή είναι εκπληκτικό και τελείως ψαρωτικό στο μαύρο. Bonus points η ασύρματη φόρτιση! [ιδιαίτερο plus όταν τα USB έχουν τη κακή φήμη πως χαλάνε] Σαν κινητό είναι μια χαρά. Καθαρός ήχος και στέλνει μηνύματα. Τα βασικά τα κάνει αβίαστα, αβάδιστα, αγρατζούνιστα κλπ. 12/10 Η οθόνη είναι καραμέλα (ειδκά με τις καμπύλες αυτές!) Η κάμερα είναι όπως θα έπρεπε όλες οι κάμερες κινητών να είναι. Γρήγορη, αποτελεσματική και με ανάλυση που κάνει τα σαγόνια να δοκιμάζουν τον 2ο νόμο του Νεύτωνα. Mε τη Cyan δεν πρόλαβα να τη δοκιμάσω, μιας και με το που το πήρα και το έστησα, τζούπ. Ειδοποίηση για Denim. :lol: Μπαταρία.. εεεερχμ.. καλή; Δε γνωρίζω. Το trip computer της μπαταρίας είναι καλό. Αναλόγως τη χρήση, σου δείχνει και πόσο ακόμη χρόνο έχεις μέχρι να βγεί οφ. Καλό feature. Μέσος όρος μέχρι στιγμής, οι 21 ώρες αυτονομίας με μία απλή, εώς και power χρήση. Με τα δεδομένα on, o Δίας πάει τσάρκα. Τα μόνα προβλήματα; Ι) Η Cortana έχει απενεργοποιηθεί από "company policy". U wut m8? Πώς; Γιατί; Cosmote, wut r u doin'? Cosmote stahp! Και τη γλώσσα γύρισα στ'αγγλικά USA, και το region σε USA, και τας φωνητικάς εντολάς και ότι γενικότερα υπήρχε στον οδηγό για την ενεργοποίηση της Cortana (Κορτάνα/ς εφεξής) αλλά και πάλι, τζίφος. *στη φώτο φαίνεται ξεκάθαρα το ότι η Cosmote έβαλε λόγια στην Κορτάνα. :wacko: Απ'ότι φαίνεται, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν μερικά 930 αλλά σε Καναδά και Αγγλία. Μόνη προτεινόμενη λύση το.. hard reset. (?) ΙΙ) Δεν μπορώ να κάνω αγορές μέσω του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας. Είχα καλομάθει με το store του Symbian στο Ν8. Βέβαια ψάχουλεύοντας λίγο, βρήκα πως η MSFT δέχεται τέτοιου είδους πληρωμές, αλλά μόνο μέσω Vodafone στην Ελλάδα. Damn! Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να κάνει κρύο ώστε να σκεπαστείτε με το άνω σεντόνι. Αν όχι, τότε συγνώμη αν σας κούρασα μ'αυτό. :O Cheer'z! Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πολυ καλυτερη ειναι η καμερα με τη Cyan...το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει Lumia camera. Επειδή μου έβαλες ψήλους έκατσα και έκανα μια σύγκριση κάποιες φώτο (χωρίς rich capture, και με χειροκίνητες ρυθμίσεις όλες) απο cyan με κάποιες απο denim. Οι raw είναι μέρα με τη νύχτα. Καμμία σύγκριση, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Τώρα στις μικρές (5mp) που βγάζει υπάρχει όντως θέμα. Πρώτον είδα και εγώ κιτρινίλα (σε μια όμως φώτο, δείγμα μικρό για γενίκευση) όπως στην φωτογραφία του keras και πάλι στον ήλιο, και δεύτερον μια μικρή θολούρα (επιφυλάσσομαι όμως, διότι μπορεί να προέρχεται και απο άλλους παράγοντες). Άξιο αναφοράς όμως είναι ότι, σε κανένα fora του εξωτερικού, και δη της microsoft, δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα. Εγώ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι για τις λεπτομέρειες θέλει χειροκίνητα (και ειδικά την ημέρα) ενώ για γρήγορες φώτο (με την παρέα κλπ) χρησιμοποιείς το rc που έχει hdr και dynamic flash. Εδώ είμαστε πάντως να ποστάρουμε και άλλες για να δούμε. Υγ. Το μαγαζί έχει φοβερή διακόσμηση. Συγχαρήτηρια αν είναι δικό σου. Καλησπέρα, Mike εδώ. Κάτοχος ενός 930 τον τελευταίο καιρό (~3 βδομάδες), μαύρο σε χρώμα, και Cosmote Branded (με Denim οφκόρς). Μπήκα στον πειρασμό να του φλασάρω κάποια μη branded Rom (φιλανδική ακούγεται πως ροκάρει καλά), αλλά στου χουριού'μ λένε πως "αν κάτι δεν είναι χαλασμένο, μη το πειράξεις" :p So, here we are. Από τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχω διαβάσει κατα καιρούς, τόσο εδώ -τόσο καιρό παρακολουθούσα, μα τώρα είπα να ποστάρω- και σε site/ fora εκτός της χώρας, δεν έχω κανένα. Φτού μη το ματιάσω. Σαν συσκευή είναι εκπληκτικό και τελείως ψαρωτικό στο μαύρο. Bonus points η ασύρματη φόρτιση! [ιδιαίτερο plus όταν τα USB έχουν τη κακή φήμη πως χαλάνε] Σαν κινητό είναι μια χαρά. Καθαρός ήχος και στέλνει μηνύματα. Τα βασικά τα κάνει αβίαστα, αβάδιστα, αγρατζούνιστα κλπ. 12/10 Η οθόνη είναι καραμέλα (ειδκά με τις καμπύλες αυτές!) Η κάμερα είναι όπως θα έπρεπε όλες οι κάμερες κινητών να είναι. Γρήγορη, αποτελεσματική και με ανάλυση που κάνει τα σαγόνια να δοκιμάζουν τον 2ο νόμο του Νεύτωνα. Mε τη Cyan δεν πρόλαβα να τη δοκιμάσω, μιας και με το που το πήρα και το έστησα, τζούπ. Ειδοποίηση για Denim. :lol: Μπαταρία.. εεεερχμ.. καλή; Δε γνωρίζω. Το trip computer της μπαταρίας είναι καλό. Αναλόγως τη χρήση, σου δείχνει και πόσο ακόμη χρόνο έχεις μέχρι να βγεί οφ. Καλό feature. Μέσος όρος μέχρι στιγμής, οι 21 ώρες αυτονομίας με μία απλή, εώς και power χρήση. Με τα δεδομένα on, o Δίας πάει τσάρκα. Τα μόνα προβλήματα; Ι) Η Cortana έχει απενεργοποιηθεί από "company policy". U wut m8? Πώς; Γιατί; Cosmote, wut r u doin'? Cosmote stahp! Και τη γλώσσα γύρισα στ'αγγλικά USA, και το region σε USA, και τας φωνητικάς εντολάς και ότι γενικότερα υπήρχε στον οδηγό για την ενεργοποίηση της Cortana (Κορτάνα/ς εφεξής) αλλά και πάλι, τζίφος. *στη φώτο φαίνεται ξεκάθαρα το ότι η Cosmote έβαλε λόγια στην Κορτάνα. :wacko: Απ'ότι φαίνεται, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν μερικά 930 αλλά σε Καναδά και Αγγλία. Μόνη προτεινόμενη λύση το.. hard reset. (?) ΙΙ) Δεν μπορώ να κάνω αγορές μέσω του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας. Είχα καλομάθει με το store του Symbian στο Ν8. Βέβαια ψάχουλεύοντας λίγο, βρήκα πως η MSFT δέχεται τέτοιου είδους πληρωμές, αλλά μόνο μέσω Vodafone στην Ελλάδα. Damn! Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να κάνει κρύο ώστε να σκεπαστείτε με το άνω σεντόνι. Αν όχι, τότε συγνώμη αν σας κούρασα μ'αυτό. :O Cheer'z! Καλορίζικο.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Όσο και να προσπαθείς να μην κανεις κάποιο σημαδάκι στο κινητό έστω ενα μικρο σημαδάκι εκει που ειναι η υποδοχή του φορτιστή σε αυτή την συσκευη απ ότι εχω καταλάβει θα το κανεις Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Για αυτό χρησιμοποιείς την ασύρματη φόρτιση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημέρα, η οθόνη του 930 είναι ανθεκτικη στις γρατζουνιές;Δηλαδή αν το αφήσω χωρίς screen protector θα έχω πρόβλημα;Εννοείτε ότι το προσέχω όσο μπορώ. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Έχω το 930 εδώ και μία εβδομάδα και χθες παρατήρησα το εξής. Στην αρχή συγχρόνισα το κινητό με το Gmail μου και πήρε τις επαφές και το ημερολόγιο. Δεν πήρε όλες τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου και αποφάσισα να τις βάλω χειροκίνητα(ήταν κάποιες υπενθυμίσεις για γενέθλια φίλων μου). Με το που βάζω την υπενθύμιση των γενεθλίων για ημερομηνία Σεπτεμβρίου αρνείται να την αποθηκεύσει στο λογαριασμό Gmail μου ενώ αν την αποθηκεύσω στο Outlook account το δέχεται. Για υπενθυμίσεις μέχρι και τον Αύγουστο δέχεται να τις αποθηκεύσει στο Gmail!!!! Τι παίζει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Για αυτό χρησιμοποιείς την ασύρματη φόρτιση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Φορτίζει αν το εχω στην θήκη της σιλικόνης και το ακουμπήσω πανω η πρεπει να την βγάζω και αυτή? Πόσο κοστίζει ένας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Φορτίζει αν το εχω στην θήκη της σιλικόνης και το ακουμπήσω πανω η πρεπει να την βγάζω και αυτή? Πόσο κοστίζει ένας? Φορτίζει ότι θήκη και να έχεις,δοκιμασμένο. Εγώ έχω τρεις :lol: Έναν για όπου χρειάζεται, από ebay με πέντε ευρώ με μεταφορικά ή ψάχνεις στο skroutz ή στο best price για wireless charging αρκεί να είναι QI κάνουν για οποιαδήποτε τηλ με ασύρματη φόρτιση. Από Ελλάδα θα βρεις με 20 ευρώ συν μεταφορικά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Φορτίζει ότι θήκη και να έχεις,δοκιμασμένο. Εγώ έχω τρεις :lol: Έναν για όπου χρειάζεται, από ebay με πέντε ευρώ με μεταφορικά ή ψάχνεις στο skroutz ή στο best price για wireless charging αρκεί να είναι QI κάνουν για οποιαδήποτε τηλ με ασύρματη φόρτιση. Από Ελλάδα θα βρεις με 20 ευρώ συν μεταφορικά. Έχεις να μου προτίνεις κάποιον εσύ που έχεις αφοράσει? Της Nokia δεν αξίζουν? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Έχεις να μου προτίνεις κάποιον εσύ που έχεις αφοράσει? Της Nokia δεν αξίζουν? Πήγαινε εδώ, έχω γράψει για αυτό που ζητάς. Εδώ είμαστε off topic και θα μας φωνάζουν οι MOD. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Φωτο τι ποιότητα να αποθηκεύω,dng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Φωτο τι ποιότητα να αποθηκεύω,dng Nokia Camera and the dual files that it saves?? http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-icon/266056-nokia-camera-dual-files-saves.html Διάβασε το προσεκτικά.....μου έχει λύσει πολλές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημέρα, η οθόνη του 930 είναι ανθεκτικη στις γρατζουνιές;Δηλαδή αν το αφήσω χωρίς screen protector θα έχω πρόβλημα;Εννοείτε ότι το προσέχω όσο μπορώ. Νομίζω κοιτώντας θα σου λυθεί η απορία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλορίζικο.. Ευχαριστώ.! Όσο και να προσπαθείς να μην κανεις κάποιο σημαδάκι στο κινητό έστω ενα μικρο σημαδάκι εκει που ειναι η υποδοχή του φορτιστή σε αυτή την συσκευη απ ότι εχω καταλάβει θα το κανεις Σωστά, αλλά δεν μ'απασχολούσε το αν το γρατζουνίσω εκεί, όσο το ότι με το βάλε/βγάλε τείνει να χαλάει το usb port. Και επειδή το έχω συναντήσει σε αρκετές συσκευές, είπα να το αποφύγω χρησιμοποιώντας την ασύρματη φόρτιση. Ίδωμεν! Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 δωστε κανενα λινκ απο ελλαδα για φτηνη ασυρματη αλλα αξιοπιστη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 δωστε κανενα λινκ απο ελλαδα για φτηνη ασυρματη αλλα αξιοπιστη φορτιση Εδώ είσαι χωριανέ, κι άλλος έψαχνε και έδωσα link. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ είσαι χωριανέ, κι άλλος έψαχνε και έδωσα link. ευχαριστω ρε πατριδα.θηκη βρηκα μια λαστιχενια στο μαυροματη.ζελατινα ομως πουθενα.αυτο που με απασχολει και που ειχα θεμα και στο 1020 παλια ειναι οτι καμια ζελατινα δεν μου εκατσε καλα στις ακρες λογω της κυρτης οθονης.γυρω γυρω καμια δεν κολλησε και τωρα ενας φιλος με το 735 εχει το ιδιο θεμα.εσεις τι κανατε με ζελατινα?εχετε το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 ευχαριστω ρε πατριδα.θηκη βρηκα μια λαστιχενια στο μαυροματη.ζελατινα ομως πουθενα.αυτο που με απασχολει και που ειχα θεμα και στο 1020 παλια ειναι οτι καμια ζελατινα δεν μου εκατσε καλα στις ακρες λογω της κυρτης οθονης.γυρω γυρω καμια δεν κολλησε και τωρα ενας φιλος με το 735 εχει το ιδιο θεμα.εσεις τι κανατε με ζελατινα?εχετε το ιδιο θεμα? Εδώ, η ζελατίνα μετά από τρεις που άλλαξα (και καμιά δεν καθόταν καλά) αυτή που δίνω κάθεται γάντι, να βρεθούμε να πιούμε καφέ και να δεις πως κάθεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ, η ζελατίνα μετά από τρεις που άλλαξα (και καμιά δεν καθόταν καλά) αυτή που δίνω κάθεται γάντι, να βρεθούμε να πιούμε καφέ και να δεις πως κάθεται. να πιουμε αν βρω χρονο θα σου πω γιατι επίκειται γεννα,το δευτερο ...στα κοντα ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ, η ζελατίνα μετά από τρεις που άλλαξα (και καμιά δεν καθόταν καλά) αυτή που δίνω κάθεται γάντι, να βρεθούμε να πιούμε καφέ και να δεις πως κάθεται. κανενας ιδιαιτερος τροπος που την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts