Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μου εμφάνισε ένα πρόβλημα το οποίο από ότι είδα σε forums του εξωτερικού, έχει παρατηρηθεί και σε άλλες συσκευές εκτός από τη δικιά μου. Κατά τη διάρκεια των κλήσεων η οθόνη σβήνει και δεν ανοίγει εάν δεν πατήσεις το start button και επίσης δεν ανάβει η οθόνη με double tap. Πρόκειται από ότι διάβασα για βλάβη του proximity sensor. Το πήγα στο Nokia care και μου είπε ότι πρώτη φορά συναντά τέτοιο πρόβλημα. Η συσκευή έφυγε για εξωτερικό. Είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; ευχαριστώ

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερωτηση προς τους κατοχους του 930

ο κυριος λογος που το αγορασατε ηταν η καμερα?

Για μένα ήταν το λειτουργικό που ρολάρει σαν βούτυρο και το ότι δεν κολλάει ούτε λαγκάρει με τίποτα, επειδή βαρέθηκα το χάλι της Google, και μετά η κάμερα και η φωτογραφίες μιας και δεν είμαι φαν.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

κάμερα,ποιότητα κατασκευής,οθόνη,λειτουργικό,gps free

spacer.png

Μπα, δεν νομίζω. Είναι το συνολικό πακέτο που είναι σούπερ. Αυτό με κάνει να το γλυκοκοιτάζω κι εγώ αλλα με κρατάει η κεμερα του 1020.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα στην παρέα...

Έχουμε και λέμε, μετά από HTC HD 2, HTC EVO 3D, GALAXY S3, GALAXY S4, LG G2, HTC ONE M8 και κάτι χρόνια χρήσης android μεταπήδησα στα windows με το Lumia 930.

Ο λόγος είναι ότι μου άρεσε πολύ σαν συσκευή από τότε που είχε παρουσιαστεί για την verizon ως icon.

Πάμε τώρα σε αυτό που με προβληματίζει, αφήνω έξω την υποστήριξη από την google.

Αν έχω το τηλέφωνο για ώρα σε αδράνεια έχω παρατηρήσει ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το facebook messenger. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;

Τα πάντα είναι ενεργά από τις ρυθμίσεις.

Μπα, δεν νομίζω. Είναι το συνολικό πακέτο που είναι σούπερ. Αυτό με κάνει να το γλυκοκοιτάζω κι εγώ αλλα με κρατάει η κεμερα του 1020.

Σε λιγες μερες θ'αλλαξεις γνωμη...στο υπογραφω.

σημερα το πηρα και γω σε μαυρο με ενα αστειο τελικα τροπο, βολταρω στα media στο περιστερι και με βλεπει πωλητης που το χαλβαδιαζω.....με πιανει στο μπλα μπλα για χαρακτηριστικα και στο ρεζουμε μου λεει και μονο με 589 ευρω!!! του απαντω οτι στην αγορα παιζει μεταξυ 300-350 ευρω και αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη. Τοτε αυτος σερφαροντας μεσα απο το 930 που ειχε για δειγμα, μπαινει στο skroutz, βλεπει τιμες και μου απαντα......δεν μπορω να σου κανω καλυτερη τιμη διοτι δεν ειναι το καταστημα μου στο skroutz!!! bboooiiinnnggg!!! δεν πειραζει του λεω θα κοιταξω αλλου, μπορω να δω λιγο το τηλεφωνο? με αφηνει και στη σελιδα που εχει ανοιξει βλεπω σκουντζομαγαζο που ειναι ακριβως απεναντι απο τα media και δεν το ηξερα....παω και το κτυπαω στο καπακι στα 324 ευρω μαζι με τον ασυρματο φορτιστη στο πακετο.....τελικα μαλλον ειναι χθεσινοι και ας λεει αλλα η διαφημιση τους :p:lol::rolleyes:

Χα χα χα ωραιος, με γεια!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανενας κατοχος του 930 με Ελληνικη ρομ εδω μεσα?? Μωβιζει η οθονη??

Using Tapatalk

Ταχυτητα και ποιοτητα ληψης καμερας, ταχυτητα λογισμικου, ποιοτητα κατασκευης, πανεμορφο. Φιλοσοφια των windows, και κινητρο για τα windows 10!! Συγχρωνιζεται αψογα με τα παντα!!

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ελληνική ρομ, δεν εχω κανένα πρόβλημα τέτοιου η άλλου είδους...

Ασς τη δοκιμασουμε λοιπον!!

Using Tapatalk

Σε λιγες μερες θ'αλλαξεις γνωμη...στο υπογραφω.

Κανόνισε να με βάλεις σε έξοδα......

Καλησπέρα στην παρέα...

Έχουμε και λέμε, μετά από HTC HD 2, HTC EVO 3D, GALAXY S3, GALAXY S4, LG G2, HTC ONE M8 και κάτι χρόνια χρήσης android μεταπήδησα στα windows με το Lumia 930.

Ο λόγος είναι ότι μου άρεσε πολύ σαν συσκευή από τότε που είχε παρουσιαστεί για την verizon ως icon.

Πάμε τώρα σε αυτό που με προβληματίζει, αφήνω έξω την υποστήριξη από την google.

Αν έχω το τηλέφωνο για ώρα σε αδράνεια έχω παρατηρήσει ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το facebook messenger. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;

Τα πάντα είναι ενεργά από τις ρυθμίσεις.

1. Μήπως έχεις ενεργη την εξοικονόμηση μπαταρίας;

2. Μήπως στις ρυθμίσεις του messenger έχεις καποια/κάποιες συνομιλίες στο mute?

3. Μήπως μέσα στις ρυθμίσεις του messenger έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις;

4. Μήπως έχεις ανοικτό Facebook στο pc ή έχεις και άλλη συσκευή με Facebook ή messenger την ίδια στιγμή;

3. Μήπως μέσα στις ρυθμίσεις του messenger έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις;

4. Μήπως έχεις ανοικτό Facebook στο pc ή έχεις και άλλη συσκευή με Facebook ή messenger την ίδια στιγμή;

1. Όχι

2. Όχι.

3. Όχι

4. Όχι.

Μόνο στο messenger το κάνει, e-mails και άλλες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.

Καλησπερα και απο εμενα

Σκεφτομαι να αφησω το Ε7 μου και να παω προς Lumia 930.

Σχετικα με την μωβ οθονη/υπερθερμανση που ρωτανε αρκετοι, βλεπω δεν εχετε προβληματα οι περισσοτεροι.

Πιστευω εχει τα παντα, το εχω δει και απο κοντα ενος φιλου, πραγματικα πανεμορφο..

Υπαρχει μηπως Αλφαβητικο πληκτρολογιο (ειτε σε εφαρμογη), γιατι το qwerty δεν θελω ουτε να το βλεπω ? :P

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Δοκιμασε και τις ρυθμισεις μεσα απο το messenger

Using Tapatalk

Κανόνισε να με βάλεις σε έξοδα......

σιγα τα εξοδα...πουλα το 1020 βαλε κι ενα κατοσταρι και χτυπα το...αιντε αργησες κιολας.

Δοκιμασε και τις ρυθμισεις μεσα απο το messenger

Όλα είναι ενεργά και μόλις παρατήρησα ότι το κάνει και στο viber...

Όλα είναι ενεργά και μόλις παρατήρησα ότι το κάνει και στο viber...

Κανε ενα soft reset... Εμενα σημερα για αγνωστο λογο σταματησε να βγαζει τον οποιονδηποτε ηχο... Μετα απο soft reset oλα κομπλε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε ενα soft reset... Εμενα σημερα για αγνωστο λογο σταματησε να βγαζει τον οποιονδηποτε ηχο... Μετα απο soft reset oλα κομπλε

Battery saver Και βαλε το viber να τρεχει στο background. Βαλτο on.

Using Tapatalk

Αρχικά κάμερα. Κατά δεύτερον λειτουργικό. Τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο, η απίστευτη ποιότητα που έχει το κινητό. Άντε και ένα τέταρτο: είναι πολυ exclusive συσκευή, πως να το κάνουμε :D :D :D. Δεν έχω δεί άλλο άτομο να το έχει εδώ και τέσσερις μήνες!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ πάλι το ήθελα από όταν το πρωτοείδα σαν icon στην Αμερική. Τώρα ήρθε ο χρόνος να γίνει δικό μου σε λίγες μέρες. Ψάχνω κατάστημα γερμανού που το έχει μαζί με το Xbox one.

Μπααα

Απλά μου έβαλε λόγια ο montoya και έκατσε φάση να πουλήσω το 925 μου... Αλλιώς ακόμα μ' αυτό θα 'μουν.

Ευχαριστώ montoya... :lol:

:rtfm:

σιγα τα εξοδα...πουλα το 1020 βαλε κι ενα κατοσταρι και χτυπα το...αιντε αργησες κιολας.

Είναι και το xenon που με απασχολεί...

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπααα

Απλά μου έβαλε λόγια ο montoya και έκατσε φάση να πουλήσω το 925 μου... Αλλιώς ακόμα μ' αυτό θα 'μουν.

Ευχαριστώ montoya... :lol:

Και τώρα οι όροι αντιστρέφονται και μου βάζεις λόγια εσυ....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Battery saver Και βαλε το viber να τρεχει στο background. Βαλτο on.

Σε ευχαριστώ πολύ, μετά από ένα soft reset όλα φαίνεται να λειτουργούν "ρολόι" :D

Σε ευχαριστώ πολύ, μετά από ένα soft reset όλα φαίνεται να λειτουργούν "ρολόι" :D

Ειναι απλη και ουσιατικη λυση!! Αν δε δουλευε κατι μετα απο αυτο θελει ψαξιμο... Πολλες φορες και με τις αναβαθμισεις των εφαρμογων τρωνε σκαλωματα... Ας πουμε το viber δεν ειναι και οτι καλυτερο στα windows phone!! Σε ios ειναι καλυτερα στημενη η εφαρμογη!!

Using Tapatalk