Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω και εγώ ερχόμενος από κινητό με glance δε μου λείπει καθόλου, δεν βλέπω διαφορά από το να κάνω διπλό κλικ και να περνάω το χέρι μου πάνω από τον αισθητήρα πιο πολύ για εφέ ήταν για να ψαρώσω τους φίλους μου. Πιο χρήσιμο θα ήταν ένα notification led ώστε να ειδοποιούμε από μακριά για χαμένα συμβάντα. Γνώμη μου πάντα.
:respect:

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να πω και εγώ ερχόμενος από κινητό με glance δε μου λείπει καθόλου, δεν βλέπω διαφορά από το να κάνω διπλό κλικ και να περνάω το χέρι μου πάνω από τον αισθητήρα πιο πολύ για εφέ ήταν για να ψαρώσω τους φίλους μου. Πιο χρήσιμο θα ήταν ένα notification led ώστε να ειδοποιούμε από μακριά για χαμένα συμβάντα. Γνώμη μου πάντα.

Για στο στόμα σου φίλε μου, επιτέλους κι ένας ακόμα πού δεν τρελαίνεται χωρίς glance ......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δεν το έκανε πριν είναι καινούργιο χαρακτηριστικό δείχνει το ποσοστό ακόμα και σε μικρο tile που βολεύει αρκετά.

Το ποσοστό να πω την αλήθεια τώρα το παρατήρησα αν και έχω το tile μπροστά μπροστά! Το ότι αδειάζει όμως η μπαταρια το έδειχνε και πριν

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Το ποσοστό να πω την αλήθεια τώρα το παρατήρησα αν και έχω το tile μπροστά μπροστά! Το ότι αδειάζει όμως η μπαταρια το έδειχνε και πριν

Για το ποσοστό μιλούσα κι εγώ πριν, και μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Ναι ότι άδειαζε η μπαταρία υπήρχε και πριν.

Edited by duc

Η καινούργια Lumia Camera της Denim όλα τα λεφτά...

Το tile με το ποσοστό της μπαταρίας μάλλον θα το βγάλω, γιατί 1 ώρα σε 3G + 1 ώρα τηλεφωνήματα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό από τη πτώση του ποσοστού :lol:

Καλύτερα πρίν που δεν ήξερα :)

Ερώτηση/πρόβλημα : Τραβαω living image με την εφαρμογή Lumia camera. Στην gallery με τις photos ομως, η φωτο ειναι still και οχι living.

Ο μονος τροπος να δω το living image ειναι να ανοιξω την Lumia camera και να δω τις living images απο εκει.

Τι κανω λαθος????

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Ερώτηση/πρόβλημα : Τραβαω living image με την εφαρμογή Lumia camera. Στην gallery με τις photos ομως, η φωτο ειναι still και οχι living.

Ο μονος τροπος να δω το living image ειναι να ανοιξω την Lumia camera και να δω τις living images απο εκει.

Τι κανω λαθος????

Η εφαρμογή φωτογραφίες είναι απλοικη και υπάρχει ανεξαρτήτως σε όλα τα Windows Phone είτε είναι Lumia είτε όχι. Καταλαβαίνεις ότι μια αποκλειστική λειτουργία των Lumia όπως τα living images δεν μπορεί να υποστηριχθει από μια τέτοια εφαρμογή. Σωστά παρατήρησες ότι οι ζωντανές εικόνες φαίνονται μέσα από την κάμερα ΑΛΛΆ ΚΑΙ από το story teller το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος image viewer στα Windows phone (και με υποστήριξη living images και high resolution photos)

Για το ποσοστό μιλούσα κι εγώ πριν, και μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Ναι ότι άδειαζε η μπαταρία υπήρχε και πριν.

Βασικά παιδιά μια το βγάζει μια δε το βγάζει το ποσοστό. Παρατηρήστε το να δείτε

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τελικά πολύς ντόρος για το τίποτα με την denim!!!! Τίποτα παραπάνω παρά μόνο η λήψη βίντεο 4Κ, αλλά και αυτό χωρίς zoom.... Τώρα όσο για τις φωτογραφίες που ολοι είστε ξετρελαμένοι τίποτα το ιδιαίτερο...Χθες τραβούσα τις ίδιες με έναν φίλο που έχει galaxy S5 και ήταν η μέρα με την νύχτα. Το S5 πολύ καλύτερες και με διπλάσιο zoom στην παρουσίαση.... Διέκρινες στα πρόσωπα τέλεια τη λεπτομέρεια.... Στο 930 τέρμα zoom μια θολούρα!!! Αυτό που τραβάει δύο φωτογραφίες των 5MP & 16MP και δεν ξέρεις ποια βλέπεις και ποια επεξεργάζεσαι καθόλου εύχρηστο....

Τελικά πολύς ντόρος για το τίποτα με την denim!!!! Τίποτα παραπάνω παρά μόνο η λήψη βίντεο 4Κ, αλλά και αυτό χωρίς zoom.... Τώρα όσο για τις φωτογραφίες που ολοι είστε ξετρελαμένοι τίποτα το ιδιαίτερο...Χθες τραβούσα τις ίδιες με έναν φίλο που έχει galaxy S5 και ήταν η μέρα με την νύχτα. Το S5 πολύ καλύτερες και με διπλάσιο zoom στην παρουσίαση.... Διέκρινες στα πρόσωπα τέλεια τη λεπτομέρεια.... Στο 930 τέρμα zoom μια θολούρα!!! Αυτό που τραβάει δύο φωτογραφίες των 5MP & 16MP και δεν ξέρεις ποια βλέπεις και ποια επεξεργάζεσαι καθόλου εύχρηστο....

Συμφωνώ εν μέρει ειδικά στο θέμα ότι βγάζει πολύ καλύτερες φωτο από πριν και στη σύγχυση μεταξύ 5 και 16 mpxl. Δηλαδή για όνομα. Βάλτε ρύθμιση να επιλέγουμε ποσα mpxl θέλουμε να είναι η φωτο

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ξέρεις ποια τραβάς και ποια βλέπεις. Είπαμε story teller η zoom app για high resolution photos. Αν το ψάξεις έστω λίγο. Ζουμ έχει και στο 4k video. Ζούμ και μάλιστα πολύ έχει και στο 1080 video. Οι φωτογραφίες μετά το denim είναι αισθητά έως πολύ βελτιωμένες. Για real time zooming κατά τη λήψη της φωτογραφίας δοκίμασε το proshot. Πολλαπλασιο ζουμ σε σχέση με Lumia camera και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic

μετα τη demin μου εχει κανει μεσα σε δυο μερες 5 ρεσταρτ μονο του..ελληνικο απο wind.

Μήπως δεν "έκατσε" καλά η αναβάθμιση;

Ενδεχομένως να είναι βαρετό να το στήσεις από την αρχή αλλά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ίσως λύσει το πρόβλημά σου καθώς θα επανεγκαταστήσει το λειτουργικό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

κανω επαναφορα κ βαζω ξανα το αντιγραφο ασφαλειας;;

Έτσι ακριβώς!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

στο αντιγραφο εχω βαλει και της ρυθμισεις ομως και να κατεβασει εφαρμογες..

Αν το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση του update δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα που το back up θα επαναφέρει ρυθμίσεις και εφαρμογές. Για να μην κάθεσαι και εσύ και το ξαναστήνει από την αρχή.

Πολύ πιθανότερο το βρίσκω οι επανεκκινήσεις να οφείλονται σε κάποια διένεξη ελέω backup (ρυθμίσεων-εφαρμογών).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

θα περασω τη ρομ απο το lumia recovery και θα το στησω απο την αρχη..μαλλον φταει το gestures που ειχα βαλει..το εβγαλα και θα δω συμπεριφορα.

Ως πρώην κάτοχος lumia 1020 να διευκρινίσω κάτι πολυ σημαντικό που είχα παρατηρήσει απο τότε. Εαν συγκρίνεις οποιουδηποτε αντίστοιχου high end smartphone την κάμερα με αυτόματες ρυθμίσεις με το lumia 1020 η με το 930 και αυτόματες ρυθμίσεις πραγματικά δε θα δεις τίποτα το εντυπωσιακό. ΤΕΛΟΣ. Εαν αρχίσεις και παίζεις με τις χειροκινητες ρυθμίσεις της κάμερας τότε αρχίζουν τα ωραία! Δες 4 φωτο 5megapixel

Edited by geo_xar

Οι φωτογραφίες, σαν ποιότητα είναι καταπληκτικές (βάλε στον υπολογιστή το raw να δεις). Ακόμα και χωρίς να πειράξεις τις ρυθμίσεις με το rich βγάζεις αρκετά καλές, σίγουρα καλύτερες από το S5. Επειδή έχω κάνει σύγκριση με το συγκεκριμένο, είτε με ζουμ είτε χωρίς δεν υπάρχει σύγκριση. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φωτισμού μόνο είναι καλύτερο αλλά και πάλι αν φτιάξεις τις ρυθμίσεις (iso, shutter speed, scenery) πάλι πιστεύω θα βγάλεις καλύτερη. Όσο αφορά το θέμα mpx εγώ προσωπικά μόνο για τοπία χρησιμοποιώ το dng, και το έχω μονίμως σε jpeg (5 +16).

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ως πρώην κάτοχος lumia 1020 να διευκρινίσω κάτι πολυ σημαντικό που είχα παρατηρήσει απο τότε. Εαν συγκρίνεις οποιουδηποτε αντίστοιχου high end smartphone την κάμερα με αυτόματες ρυθμίσεις με το lumia 1020 η με το 930 και αυτόματες ρυθμίσεις πραγματικά δε θα δεις τίποτα το εντυπωσιακό. ΤΕΛΟΣ. Εαν αρχίσεις και παίζεις με τις χειροκινητες ρυθμίσεις της κάμερας τότε αρχίζουν τα ωραία! Δες 4 φωτο 5megapixel

Πραγματικά απίθανες φωτογραφίες φίλε μου, ειδικά η τελευταία πάει για φόντο στον υπολογιστή.

Λοιπόν μετά από τις λίγες μέρες "συμβίωσης " με την Denim, έχω να παρατήσω με σιγουριά πλέον ότι η μπαταρία σίγουρα κρατάει περισσότερο καθώς και ότι το τηλ εκκινεί πολύ γρηγορότερα σε σχέση με πριν.

Edited by duc

Βλέπω σε σελίδα μαγαζιού πως γράφει Lumia 930 black EU. Σημαίνει πως δεν είναι ελληνικό, σωστά; Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω σχετικά με το αν είναι branded ή τι γίνεται με την εγγύηση;

Βλέπω σε σελίδα μαγαζιού πως γράφει Lumia 930 black EU. Σημαίνει πως δεν είναι ελληνικό, σωστά; Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω σχετικά με το αν είναι branded ή τι γίνεται με την εγγύηση;

Είναι unbranded ευρωπαϊκό το συγκεκριμένο. Η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά σε οποιοδήποτε Nokia care.