kidonakisg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω και γω την 6.10.20 και όντως πάει μέχρι στιγμής πολύ καλά (και πάλι μπράβο jpower73!). Ερώτηξη! ό,τι αρχείο pdf και να κατεβάσω δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή (π.χ. acrobat reader ή pdf reader) και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα: The document cannot be opened because it is not a valid pdf document. Με καμία άλλη rom δεν είχα τέτοιο θέμα. Any ideas???!! Μπορεις παντα να δοκιμασεις wipe cache και dalvik cache...επειτα ανοιξε καποια εφαρμογη αναγνωσης pdf και ψαξε απο εκει μεσα το αρχειο για να δεις αν το ανοιγει ετσι Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Έτοιμο το λινκ.... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τα 3 τα βάζουμε στο 0.5 ή μόνο αυτό που έδειξε ο jpower? Βάλτα και τα 3 στο 0,5. Ή το 1ο και το 3ο στο οφφ και το 2ο στο 0,5. Δοκίμασε... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Έχω και γω την 6.10.20 και όντως πάει μέχρι στιγμής πολύ καλά (και πάλι μπράβο jpower73!). Ερώτηξη! ό,τι αρχείο pdf και να κατεβάσω δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή (π.χ. acrobat reader ή pdf reader) και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα: The document cannot be opened because it is not a valid pdf document. Με καμία άλλη rom δεν είχα τέτοιο θέμα. Any ideas???!! Κατεβασε docs to go απο μαγαζι. Αν πάλι έχεις τα ιδια, τότε το pdf, έχει θέμα.. Για δοκιμή, κατεβασε ένα πδφ από "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Πέρασα την αναβάθμιση με dirty flash, χάθηκε ο stock browser και η εφαρμογή video. Επίσης ο theme manager και τα θέματα είναι στα Κινέζικα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ωρε.. Γμτ Και λέω... Τι λείπει... Τι λείπει? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ωρε.. Γμτ Και λέω... Τι λείπει... Τι λείπει? Μπορώ να τα βάλω μέσα στο zip, λογικά είναι το miuivideo.apk, για τον browser δεν έψαξα, ή θα αλλοιωθεί το MD5; Ο προηγούμενος theme manager ΚΑΙ τα θέματα ήταν στα Αγγλικά, τώρα όλα Κινέζικα και επίσης εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Πέρασε το. Ο theme manager είναι ο καινούργιος. Στην αρχική του έχει κινέζικα. Όλα τα άλλα είναι αγγλικά. Είναι καλύτερος από τον προηγούμενο διότι ενσωματώνει φοντς κσι επιπλέον κάνει σωστοτερη αποθήκευση custom θεμάτων. Θα διορθώσω αυτό με τον Browser και θα την δωσω την ρομ.. Είναι μια από τις πολλές διαφορές μεταξύ global και Chinese.. image hosting over 10mb Σ ευχαριστώ για το feedback.. :) Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Πέρασε το. Ο theme manager είναι ο καινούργιος. Στην αρχική του έχει κινέζικα. Όλα τα άλλα είναι αγγλικά. Είναι καλύτερος από τον προηγούμενο διότι ενσωματώνει φοντς κσι επιπλέον κάνει σωστοτερη αποθήκευση custom θεμάτων. Θα διορθώσω αυτό με τον Browser και θα την δωσω την ρομ.. Είναι μια από τις πολλές διαφορές μεταξύ global και Chinese.. image hosting over 10mb Σ ευχαριστώ για το feedback.. :) Με τον ίδιο τρόπο μπορώ να βάλω και τον παλιό theme manager, ο καινούριος εμφανίζει άλλα θέματα από αυτά που είχα, ευτυχώς είναι αποθηκευμένα, ακόμα και αν τα κάνω αναζήτηση δεν τα εμφανίζει. Edit: Αν επιλέξω κάποιο από τα θέματα που είχα αποθηκευμένο, ναι μεν το αλλάζει, αλλά μετά από λίγο κρασάρει και επαναφέρει το default. Ο browser που στο καλό βρίσκεται; Όσο για το feedback :lol::lol::lol:, μάλλον μόνο εγώ είμαι παρατηρητικός, χαχαχαχαχαχαχα. :lol::lol::lol: Να είσαι καλά να ασχολείσαι φίλε μου. :) Edited November 13, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Από browser, παίζει μόνο ο κινεζικος. Αυτός που έχει τα κινέζικα tiles. Όλα τ άλλα είναι αγγλικά. Λόγω του ότι είναι κινεζική ρομ, φαίνεται έχει κάποιον περιορισμό στο τι δέχεται ως stock εφαρμογές. Ο Browser βρίσκεται στον φάκελο data, στο root του ζιπ Τον Browser τον ανεβάζω τώρα.. http://s18.postimg.org/u0isnjq5l/Screenshot_2016_11_13_16_35_37_421_com_android_b.png http://s18.postimg.org/4t7wnan1l/Screenshot_2016_11_13_16_35_42_660_com_android_b.png https://mega.nz/#!Ed5CTIbJ!FURPf7pjDTpqXxXM3xKL-hqAVRSrxODiuctYaeCxfU0 Περνιεται με απλή εγκατάσταση.. Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Από browser, παίζει μόνο ο κινεζικος. Αυτός που έχει τα κινέζικα tiles. Όλα τ άλλα είναι αγγλικά. Λόγω του ότι είναι κινεζική ρομ, φαίνεται έχει κάποιον περιορισμό στο τι δέχεται ως stock εφαρμογές. Τον Browser τον ανεβάζω τώρα.. Πάντως για να πω κι ένα καλό λόγο μου φαίνεται πιο smooth, κάτι που δεν το είχα δει σε καμία version έως τώρα, σε βαθμό που έχω μπει στον πειρασμό να φλασάρω και την άλλη μου συσκευή για να αποκλείσω το ενδεχόμενο προβληματικού hardware. Πάντως επειδή κρασάρουν τα θέματα θα επαναφέρω το nandroid backup που κράτησα και θα είμαι σε αναμονή. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Περίμενε.... Βρήκα λύση... Προσθέστε αυτά.. ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US ro.miui.region=in ro.persist.sys.timezone=Asia/Calcutta ro.miui.cust_variant=in Στο τέλος του build.prop Κάνε ριμπουτ. Τα θέματα, είναι αγγλικά και είναι αυτά που θέλουμε νσ βλέπουμε.. http://s22.postimg.org/9g9vnr39d/Screenshot_2016_11_13_16_56_55_981_com_android_t.png imagehost Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Περίμενε.... Βρήκα λύση... Προσθέστε αυτά.. ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US ro.miui.region=in ro.persist.sys.timezone=Asia/Calcutta ro.miui.cust_variant=in Στο τέλος του build.prop Κάνε ριμπουτ Αυτό τι διορθώνει; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) γυριζει τον thememanager στα αγγλικα πολυ.....localazed ιστορια αυτες οι miui Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Το περίεργο είναι πως με το που έκανα το dirty flash, τα Θέματα ήταν κανονικά στα αγγλικά. Με το που ξαναέκανα επανεκκίνηση, τότε έγιναν όλα κινέζικα! :lol: Το ευχάριστο είναι πως το Led λειτουργεί κανονικά, χωρίς πρόσθετη εφαρμογή, κάτι που είχε να συμβεί (τουλάχιστον σ' εμένα) από την 6.10.13. Edit: τα Θέματα έφτιαξαν με την προσθήκη που ανέφερες, Jpower. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! Edited November 13, 2016 by calliope82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 γυριζει τον thememanager στα αγγλικα Έγινε, λοιπόν ενημέρωσα το zip με το MiuiVideo.apk, έφτιαξα και το build.prop και θα ξανακάνω dirty flash. Είπες ότι ο browser βρίσκεται στο φάκελο data, γιατί δεν τον βρίσκω; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Έγινε, λοιπόν ενημέρωσα το zip με το MiuiVideo.apk, έφτιαξα και το build.prop και θα ξανακάνω dirty flash. Είπες ότι ο browser βρίσκεται στο φάκελο data, γιατί δεν τον βρίσκω; data/app εχει τον browser & Swiftkey παρε τον browser και ριξτον στο priv-app του ζιπ. τον φακελο app, που εχει αυτες τις 2 εφαρμογες, σβηστον εντελως απο το ζιπ ομοιως, περασα το Miuivideo,αν και χρησιμοποιω vlc Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) data/app εχει τον browser & Swiftkey ομοιως, περασα το Miuivideo,αν και χρησιμοποιω vlc Έχει μέσα browser.apk, γιατί δεν λειτουργεί; Μάλλον γιατί θέλει τον Κινέζικο, θα τον αντικαταστήσω κι αυτόν στο zip. Edited November 13, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το περίεργο είναι πως με το που έκανα το dirty flash, τα Θέματα ήταν κανονικά στα αγγλικά. Με το που ξαναέκανα επανεκκίνηση, τότε έγιναν όλα κινέζικα! :lol: Το ευχάριστο είναι πως το Led λειτουργεί κανονικά, χωρίς πρόσθετη εφαρμογή, κάτι που είχε να συμβεί (τουλάχιστον σ' εμένα) από την 6.10.13. Edit: τα Θέματα έφτιαξαν με την προσθήκη που ανέφερες, Jpower. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! :) Εμενα, με συγχωρείτε για την φασαρία ετοιμαζω νεο ζιπ όπου οριστικα, θα λυθει το θεμα με τα κινεζικα. (με παιδεψε αρκετα αυτο το built) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει μέσα browser.apk, γιατί δεν λειτουργεί; Μάλλον γιατί θέλει τον Κινέζικο, θα τον αντικαταστήσω κι αυτόν στο zip. καντον rename σε browser από browser-ch και υστερα ριχτον μεσα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) :) καντον rename σε browser από browser-ch και υστερα ριχτον μεσα Εδώ πρόλαβα και το φλάσαρα κιόλας, κάνει reboot, θα σου πω σε λίγο. Edit: Μόλις ανοίξω τον browser κρασάρει, το φτιάχνω και ξαναφλασάρω. Edit2: Συνεχίζει να κρασάρει... Edit3: Ο music player άνοιξε στα Ελληνικά, γύρισε μόνος του στα Αγγλικά, κράσαρε, κατέβασε ένα update, το μενού είναι Αγγλικό και όλα τα άλλα Κινέζικα. Edited November 13, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Εδώ πρόλαβα και το φλάσαρα κιόλας, κάνει reboot, θα σου πω σε λίγο. Edit: Μόλις ανοίξω τον browser κρασάρει, το φτιάχνω και ξαναφλασάρω. Edit2: Συνεχίζει να κρασάρει... Edit3: Ο music player άνοιξε στα Ελληνικά, γύρισε μόνος του στα Αγγλικά, κράσαρε, κατέβασε ένα update, το μενού είναι Αγγλικό και όλα τα άλλα Κινέζικα. Αν θες περίμενε καμιά ωριτσα. την να ανεβασω στο μεγκα, διορθωμενη. Και δοκιμασμένη. Το μόνο, που έμεινε είναι ο Browser που δείχνει κινέζικα tiles. Οκ.. Αλλάξτε τα κατά το δοκουν. Ολα τα αλλα ειναι οκ... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αναβαθμίζει και τον stock music player upload image online free Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Link is ready.... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Link is ready.... :) ωραια...κατεβαζω κι εγω για δοκιμη..αρα συνοψιζοντας... 1)εχουν λυθει ολα τα θεματα και απλα φλασαρουμε?? 2)φλασαρουμε πανω στη προηγουμενη εκδοση χωρις κανενα wipe?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Ναι Ναι Δες και στην κορυφή της σελίδας ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η νέα μηχανή θεμάτων έχει απίστευτα ωραίες επιλογές... :O upload pictures Edited November 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 ενα θεματακι που μαλλον δε το βρισκω εγω...απο που διαλεγω το δικο μου launcher??ειχα το νοβα και ξαφνικα μου πεταξε της μιουι..μπαινω απο το νοβα παλι αλλα δε μ αφηνει να το αλλαξω...που ειναι η επιλογη στις ρυθμισεις?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Είμαι με την MiUi 8_Global_6.10.20 by Jpower73 παιρνω back up και φλασάρω dirty και επανέρχομαι με εντυπώσεις. Γίνεται ε; Ή θα κάνω πατάτα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts