azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 για τα χρώματα, ενσωματωσα και το led notifications pro και όρισα χρώματα αναλογα με το είδος ειδοποίησης που θελω. Αν δεν δουλέψει καλά η εν λόγω εφαρμογή, υπάρχει μία αλλη που κάνει εξίσου καλή δουλειά, η light flow. Στην RR παίζουν, με την μία, κοκκινο, μπλε, λευκό, με το λευκό να κυριαρχεί. Η εφαρμοφή, δίνει περισσοτερες επιλογές. Υπ' οψη, θα πρέπει οι εν λόγω εφαρμογές να έχουν πλήρη προσβασιμότητα τα services τους η light flow οπως και η xled δεν βλεπουν ολα τα χρωματα.. κοκκινο,μπλε,πρασινο,λευκο εχω και τωρα αλλα εγω θελω το φουξια για το viber.Οποτε ουτε εσυ εχεις το φουξια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) με την εφαρμογή LED BLINKER PRO, έχω και φούξι. Μόλις δοκιμάστηκε Διορθωση: όπου γράφω LED Notifications pro εννοώ Led Blinker pro. Έκανα λαθος , μπερδεύτικα. σορρυ Edited April 4, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα, λοιπόν την Ρομ που έχω στο f1 όπως είχα πεί και πιο παλαιά είναι ή τελευταία cm 12.1 που ανεβασες και αφού αφού δεν είχα σοβαρό θέμα έχω μείνει εκεί. Έτσι με το ζιπ που έδωσε ο μηχανικός έκανα καί πρίν όπως ειπες τα wipe cache/dalvik cache έχοντας ξανά το ίδιο αποτέλεσμα στο βίντεο καί μόνο! Το θετικό ότι σε θέμα φωτό έχει μεγαλώσει τι μέγεθος του αρχείου από ~5,5mb σε ~8.5mb! Και έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα.:D Τώρα διότι το έχω περάσει καί σέ άλλη συσκευή με βοηθάει να συγκρινω τις αλλαγές στις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο παλιό με το νέο αρχείο(μηχανικού). Έτσι όταν στο παλιό,που πάιζει το βίντεο, περναω μέσα από το μενού της ρύθμισεις που έχω στο νέο κρασαρει, άρα εκεί είναι το θέμα. Το ίδιο όταν στο νέο αντίστοιχα τις παλιές ρυθμίσεις τότε παίζει το βίντεο. Άσχετα που και στις δύο περιπτώσεις μετά την έξοδο της εφαρμογής δέ τις κρατάει. Όπως βασικά και οι δύο αναφέρετε μέσα από το XML θα γίνει δουλειά. Αφού δεν είναι κάτι επείγον ,και αφού βλέπω ότι έχετε μπλέξει μα δημιουργία νέας Ρομ,δεν θέλω να σας κουρασω.Μόνο αν παρουσιαστε το αρχείο XML όπως το έχετε κάνει είτε το post που υπάρχει να αρχίσω να δουλεύω λίγο μόνος και μόνο αν κάπου σκαλωσω θα σας ενοχλησω.:O Οι ρυθμίσεις δεν αλλάζουν από το μενού. Στην οθόνη δεξιά επάνω σου δείχνει 6000(1920) & 3600(1080)? 1ο xml https://www.sendspace.com/file/agd1x1 2ο Xml https://www.sendspace.com/file/hr6thu στη διαδρομή αυτή data/data/rubberbigpepper.lgCameraPro/shared_prefs τα δικαιώματα πρόσεξε να τα κάνεις ίδια μετά την αντιγραφή & reboot To 2o ίσως κάνει καλύτερα για το άλλο τηλέφωνο ϊσως να πρέπει πρώτα βάλεις την εφαρμογή από το μαγαζί και μετα να φλασάρεις το ζιπ ή να πειράξεις το xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Οι ρυθμίσεις δεν αλλάζουν από το μενού. Στην οθόνη δεξιά επάνω σου δείχνει 6000(1920) & 3600(1080)? 1ο xml https://www.sendspace.com/file/agd1x1 2ο Xml https://www.sendspace.com/file/hr6thu στη διαδρομή αυτή data/data/rubberbigpepper.lgCameraPro/shared_prefs τα δικαιώματα πρόσεξε να τα κάνεις ίδια μετά την αντιγραφή & reboot To 2o ίσως κάνει καλύτερα για το άλλο τηλέφωνο ϊσως να πρέπει πρώτα βάλεις την εφαρμογή από το μαγαζί και μετα να φλασάρεις το ζιπ ή να πειράξεις το xml Με το αρχείο που μου είχες στείλει έπαιρνε αυτές τις τιμές, στο παλιό όχι. Μία και είμαστε για το f1 αυτό είναι που προέχει.:O Νάι για τα δικαιώματα κατάλαβα πως γίνεται, είτε θα παίξω με text editor ή με Root explore. Οκ,ευχαριστώ, θα ασχολειθω αργότερα με ότι μου εστειλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 με την εφαρμογή LED BLINKER PRO, έχω και φούξι. Μόλις δοκιμάστηκε Διορθωση: όπου γράφω LED Notifications pro εννοώ Led Blinker pro. Έκανα λαθος , μπερδεύτικα. σορρυ δοκιμασα και με led blinker,παλι μονο μπλε,κοκκινο,πρασινο εχω.Aπ'οτι διαβασα στο changelog της rr το εχουν προσθεσει αυτοι στην rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Φίλε μου, μόλις το ξανά δοκίμασα. Παίζει κανονικά. Βασικα, ψιλό ασπρίζει λίγο, αλλά έχει φουξι ανταυγεια. 1000% λειτουργούν τα 7 χρώματα. (στην rr, αλλά και στην cm ) Ηταν μια απορία, ένα μήνυμα που μου είχε στείλει ένας φίλος στο χδα, ο οποίος είχε ρωτήσει τους εκεί ντεβς για τo θέμα αυτό και όλοι τους ηταν αρνητικοι στην ύπαρξη /εφαρμογή 7 χρωμάτων σε οποιαδήποτε lp. Ωσπου δοκίμασε την έκδοση του myphone.gr. ;) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Φίλε μου, μόλις το ξανά δοκίμασα. Παίζει κανονικά. Βασικα, ψιλό ασπρίζει λίγο, αλλά έχει φουξι ανταυγεια. 1000% λειτουργούν τα 7 χρώματα. (στην rr, αλλά και στην cm ) Ηταν μια απορία, ένα μήνυμα που μου είχε στείλει ένας φίλος στο χδα, ο οποίος είχε ρωτήσει τους εκεί ντεβς για τo θέμα αυτό και όλοι τους ηταν αρνητικοι στην ύπαρξη /εφαρμογή 7 χρωμάτων σε οποιαδήποτε lp. Ωσπου δοκίμασε την έκδοση του myphone.gr. ;) Για την rr ok,το λεει και στο changelog οτι τα εχουν προσθεσει αυτοι.Αλλα σε ποια cm παιζουν τα 7 led?Αφου στην original του fire855 που χρησιμοποιουν και στο xda δεν παιζουν. Σε εκεινη που ειχες ανεβασει εσυ παλια λες?Και αν ναι απο που την ειχες παρει?Γιατι προφανως αν οντως παιζουν τα 7 led κατι εχει προστεθει στην rom,και αφου εσυ δεν εχεις προσθεσει κατι το εχουν κανει αυτοι οι οποιοι φτιαξαν την rom που χρησιμοποιησες. Ρωταω γιατι αμα μου πεις απο που πηρες την rom θα μπορεσω να επικοινωνησω μαζι τους και να τους ρωτησω τι προσθεσαν.Εχω ηδη επικοινωνησει με το official group της rr αλλα 50/50 να μου απαντησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Ναι, για την δική μου λέω. Δοκίμασε να πάρεις το lights. default. so, απο την δικη μου cm. Την ρομ την πήρα από ένα κινεζικο φόρουμ bbs.ydss.cn Δεν είναι θέμα ρομ, διότι και στην aicp που δοκίμασα, μόλις εριξα το .so της δικής μου cm, τα χρώματα παίξανε κανονικά. Η RR δεν είχε 7 χρώματα. Στην δική μου έκδοση, παίζουν διότι εγώ πρόσθεσα την βιβλιοθήκη. Εκτός κι αν, έκανε το ίδιο και ο shabham, διότι του είχα στείλει τις αλλαγές πριν κάνω το απλοαντ Edited April 4, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια καλησπερα... Το κινητό μου φαίνεται να την έχει ακουσει.. Σα να κολλαει στο κερνελ... Μπορω να μπω σε custom recovery... μπορω να κανω εγκατασταση ρομ αλλα με 3 διαφορετικες που δοκιμασα απλα κολαει στο λογοτυπο του f1 coolpad. Στην προσπάθεια να περάσω drivers για να περάσω λογισμικό με flashtools το κινητό δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστης , είτε το συνδεσω χωρις μπαταρία είτε το συνδέσω με μπαταρια , είτε πατάω vol + , είτε παταω power... ειτε και τα 2 μαζί. δοκιμασα και με coolpad assistance se fastmode... Το προβλημα φαίνεται να ξεκινάει στο οτι δεν βλεπει καθόλου τη συσκευη ο υπολογιστης.. Ειμαι με desktop , δοκιμασα περισσοτερες απο μια usb . Είμαι με Windows 10 x64 και εγκατέστησα και τους drivers mtk για 10αρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι, για την δική μου λέω. Δοκίμασε να πάρεις το lights. default. so, απο την δικη μου cm. Την ρομ την πήρα από ένα κινεζικο φόρουμ bbs.ydss.cn Δεν είναι θέμα ρομ, διότι και στην aicp που δοκίμασα, μόλις εριξα το .so της δικής μου cm, τα χρώματα παίξανε κανονικά. Η RR δεν είχε 7 χρώματα. Στην δική μου έκδοση, παίζουν διότι εγώ πρόσθεσα την βιβλιοθήκη. Εκτός κι αν, έκανε το ίδιο και ο shabham, διότι του είχα στείλει τις αλλαγές πριν κάνω το απλοαντ δοκιμασα να βαλω παντως το lights.default.so απο την rr που εχεις ανεβασει και δεν επιασε.Φανταζομαι και της cm το ιδιο δεν θα ναι? Ανεβασε αν ειναι αυτα που προσθεσες στην rr,ειτε σε flashable ειτε χυμα,αυτα ψαχνω..! την rr απο το xda δεν την εχω δοκιμασει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα... Το κινητό μου φαίνεται να την έχει ακουσει.. Σα να κολλαει στο κερνελ... Μπορω να μπω σε custom recovery... μπορω να κανω εγκατασταση ρομ αλλα με 3 διαφορετικες που δοκιμασα απλα κολαει στο λογοτυπο του f1 coolpad. Στην προσπάθεια να περάσω drivers για να περάσω λογισμικό με flashtools το κινητό δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστης , είτε το συνδεσω χωρις μπαταρία είτε το συνδέσω με μπαταρια , είτε πατάω vol + , είτε παταω power... ειτε και τα 2 μαζί. δοκιμασα και με coolpad assistance se fastmode... Το προβλημα φαίνεται να ξεκινάει στο οτι δεν βλεπει καθόλου τη συσκευη ο υπολογιστης.. Ειμαι με desktop , δοκιμασα περισσοτερες απο μια usb . Είμαι με Windows 10 x64 και εγκατέστησα και τους drivers mtk για 10αρια... επειδη η ιδια συζητηση εχει γινει πολλες φορες εδω μεσα τις τελευταιες μερες,διαβασε τις τελευταιες 20 σελιδες περιπου για να μην ξαναγραφουμε τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια καλησπερα... Το κινητό μου φαίνεται να την έχει ακουσει.. Σα να κολλαει στο κερνελ... Μπορω να μπω σε custom recovery... μπορω να κανω εγκατασταση ρομ αλλα με 3 διαφορετικες που δοκιμασα απλα κολαει στο λογοτυπο του f1 coolpad. Στην προσπάθεια να περάσω drivers για να περάσω λογισμικό με flashtools το κινητό δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστης , είτε το συνδεσω χωρις μπαταρία είτε το συνδέσω με μπαταρια , είτε πατάω vol + , είτε παταω power... ειτε και τα 2 μαζί. δοκιμασα και με coolpad assistance se fastmode... Το προβλημα φαίνεται να ξεκινάει στο οτι δεν βλεπει καθόλου τη συσκευη ο υπολογιστης.. Ειμαι με desktop , δοκιμασα περισσοτερες απο μια usb . Είμαι με Windows 10 x64 και εγκατέστησα και τους drivers mtk για 10αρια... Ένα ένα αρχίζουν να τα φτυνουν τα τηλέφωνα. Με ημερομηνία λήξης τα έχουν;;;; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ένα ένα αρχίζουν να τα φτυνουν τα τηλέφωνα. Με ημερομηνία λήξης τα έχουν;;;; Εγώ ρωταω κάτι λίγο διαφορετικό σχετικά με ότι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες σε συσκευές φίλων, κάτι που δεν μπορεί να παθαίνουν μπλακ άουτ έτσι ξαφνικά! Μήπως κατά καιρούς χρειάζεται ένα φλασαρισμα με εργαλεία τις εταιρείας ή SP flash tools την μαμά Ρομ απλά για αναζωογόνηση της συσκευής ύστερα από τόσες αλλαγές από custom recovery?:confused: Κάπου είχα διαβάσει αυτό... Φίλε μιχανικε τελικά τα αρχεία που έδωσες πριν ,τα διάβαζα διαφορετικά σε σχέση με το αρχείο που υπάρχει στό ζιπ,δεν ξέρω ήθελε κάτι άλλο για να φανούν ίδια με τα "πρωτότυπα"? Τα δουλεψα από κινητό με text editor. Και λοιπόν όπως σωστά είχες πεί το XML το είχες ανεβάσει και στό modaco,όπου το πήρα από κεί και είμαι OK!:lol: Δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει καί κάτι άλλο μία και έχω και στο βίντεο την σωστή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αζουλι, Ρίξε αυτά τα 2 στο system /lib/hw..... https://mega.nz/#!FcpmjaSY!v7cuuoO-1SYta7lD-WL3f0MzYEnvhLgvAfzW0ogs82k https://mega.nz/#!ddYFVDzR!pQfY5a1i08JexInYrfDXBB4IDjceH1sDirl7MF2t1Dg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Αζουλι, Ρίξε αυτά τα 2 στο system /lib/hw..... https://mega.nz/#!FcpmjaSY!v7cuuoO-1SYta7lD-WL3f0MzYEnvhLgvAfzW0ogs82k https://mega.nz/#!ddYFVDzR!pQfY5a1i08JexInYrfDXBB4IDjceH1sDirl7MF2t1Dg αυτα τα 2 ειχα βαλει και πριν (απο την resurrection που εχεις ποσταρει) και δεν δουλεψε.Ουτε και τωρα που τα ξανακανα.Κατι αλλο ειναι.. Επισης αν ανοιξεις τα 2 lights.default.so με notepad++ το ενα απο την rr και το αλλο απο την original cm ειναι ακριβως το ιδιο αρχειο. Καπου αλλου ειναι η αλλαγη που πρεπει να γινει. Οποτε μαλλον στην rr η αλλαγη ειχε γινει πριν κατεβασεις την rom,οπως λεει και στο changelog. Edited April 4, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τι να σου πω.... Θα τσεκαρω και θα σου πω... Πάντως, θυμάμαι ότι και η aicp και η exodus, μετά την προσθήκη αυτών, έπαιζαν 7 χρώματα.. Κάνε μια ερώτηση στο χδα στο νήμα της 2.3 αν βλεπουν 7? Μια στιγμή, να τσεκάρω τα ζιπ μου Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τι να σου πω.... Θα τσεκαρω και θα σου πω... Πάντως, θυμάμαι ότι και η aicp και η exodus, μετά την προσθήκη αυτών, έπαιζαν 7 χρώματα.. Κάνε μια ερώτηση στο χδα στο νήμα της 2.3 αν βλεπουν 7? Μια στιγμή, να τσεκάρω τα ζιπ μου Tην βρηκα την ακρη,σιγα μη μου γλυτωνε..! Η original cm12.1 εχει μεσα στον φακελο και ενα εξτρα αρχειο,το lights.mtk6592.so .E το εσβησα,reboot,wipe cache,wipe dalvik και βουαλα!7 χρωματα led! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Τέτοιο αρχείο, δεν υπάρχει σε καμία από τις δικές μου (cm, rr) αλλά ούτε και στις aicp, exodus... Γι αυτό δεν είχα θέμα... :) Αρκούν τα 2 αρχεία που ανέβασα Γενικά, μετά την 2,1 έκδοση στο χδσ, αρχισα να διαβαζω πολλά παράπονα από χρήστες για θέματα που η δική μου (λέμε) έκδοση δεν τα είχε... Δεν ξερω τι μπέρδεμα κάνανε οι ινδοι στο μπιλντ του φιρε... Πάντως προβλήματα που εμφανιζαν, μεταξύ αυτών και το δικό σου, δεν υφιστατο σε μενα. Φαίνεται να το στρωσανε στην 2.3 Edited April 4, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τέτοιο αρχείο, δεν υπάρχει σε καμία από τις δικές μου (cm, rr) αλλά ούτε και στις aicp, exodus... Γι αυτό δεν είχα θέμα... :) Αρκούν τα 2 αρχεία που ανέβασα Γενικά, μετά την 2,1 έκδοση στο χδσ, αρχισα να διαβαζω πολλά παράπονα από χρήστες για θέματα που η δική μου (λέμε) έκδοση δεν τα είχε... Δεν ξερω τι μπέρδεμα κάνανε οι ινδοι στο μπιλντ του φιρε... Πάντως προβλήματα που εμφανιζαν, μεταξύ αυτών και το δικό σου, δεν υφιστατο σε μενα. Φαίνεται να το στρωσανε στην 2.3 Η 2.3 ειναι αψογη,oι Ινδοι δεν κανανε απολυτως τιποτα στην rom του fire γιατι πολυ απλα δεν εχουν τις γνωσεις.Αντε κανα copy paste.Ενα port (που μπορει να το κανει και ενα παιδακι 13 χρονων διαβαζοντας και ακολουθωντας μια σελιδα οδηγιες) ειναι το ανωτερο που μπορουν να κανουν και αυτο κανουν (αυτο ειναι καλο βεβαια γιατι δεν πασπατευουν πραγματα που δεν ξερουν) .Βασικα μονο ενας ινδος απο εκει μεσα αξιζει καπως,αυτος που ανεβασε την rom που χρησιμοποιω.Αλλα αν διαβαζεις το thread θα δεις οτι δεν εχει ιδεα στο να αντιμετωπισει bugs. Και οπως εχεις καταλαβει ειμαι ψειρας με τις rom,δεν παιζει να κρατησω rom που δεν ειναι τουλαχιστον καλη,γι αυτο και ημουν παντα με aosp που δεν εχει ''εξωτερικες'' παρεμβασεις που δημιουργουν πιο πολλα προβληματα απο αυτα που λυνουν. Δεν το περιμενα να δουμε ποτε καλη lollipop στο κινητο αυτο.Και μαλιστα cm12.1 !Ημουν ετοιμος να το πουλησω,εψαχνα ηδη το επομενο κινητο.Ο fire855 μας εσωσε και δεν εχει βγαλει καν ακομα την final version..! Tα αρχεια που εχει μεσα η cm12.1 ειναι ετσι κι αλλιως ιδια με αυτα που μου εστειλες,απλα απο κει που κατεβασες την rom ειχαν ηδη αφαιρεσει το αρχειο που αφαιρεσα και γω.Λογικα το αρχειο αυτο υπαρχει και στην original cm12.1 του fire855 αν και δεν ξερω γιατι. Τωρα κατι αλλο.Ποιο θεωρεις το πιο ευχρηστο automation app?Eννοω σε στυλ tasker και τετοια.Εγω χρησιμοποιω το tasker στο οποιο ειχα φτιαξει κατι προφιλ πριν 2 χρονια και ακομα αυτα χρησιμοποιω.Αλλα θυμαμαι ηταν πολυ πολυπλοκος ο τροπος που τα ειχα κανει και πλεον εχουν βγει πολυ πιο ευχρηστα automation apps. Εχεις να προτεινεις καποιο τετοιο?Δεν θελω να μπλεξω παλι με tasker,δεν θυμαμαι καν πια πως δουλευει και βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω παλι. Θελω να κανω ενα πολυ απλο προφιλ κατα το οποιο αμεσως μετα απο reboot να βαζει το battery mode σε performance για να μην το κανω χειροκινητα. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit: Βρηκα γιατι δουλεψαν ολα τα led μολις εσβησα το αρχειο.Απλο βασικα.. lights.mtk6592.so .Το αρχειο ειναι για το chipset του kingzone turbo k1 και εκανε conflict φυσικα στο δικο μας chipset.Αυτα που ελεγα οτι οι ινδοι δεν πειραζουν τιποτα γιατι δεν εχουν τις γνωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) ΞΚατέβασε το macrodroid.. Πολύ απλό και εύχρηστο Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει μέχρι 5 μακροεντολες. Αν θες περισσότερες, σφυρα:lol: Επίσης έχει και templates νε έτοιμες φτιαγμένες. Αν δώσεις στο ψαχτιρι jpower73 θα δεις και 3 που εκανα εγω. Αν θελεις κάποια, για να μην παιδεύεσαι, περιέγραψε την μου να την φτιαξω και θα την ανεβάσω... :) Οκ... Τώρα είδα την περιγραφή σου. Εκ πρώτης όψεως δεν την υποστηρίζει μακροεντολη. Θέλει άλλο τρόπο. Λοιπον, κατέβασε kernel adiutor. Τον έχει ενσωματωμένο η RESSURECTION REMIX. Ρυθμισε τον και τέλος... :) http://s28.postimg.org/ctskoxwx9/Screenshot_2016_04_05_01_20_40.png upload image online Μη ξεχάσεις να ενεργοποίησεις το apply on boot Εχω ποσταρει φωτο ρυθμίσεων και εδώ και στο μοντακο και στο χδα Εδιτ : αυτό Θα σου γραφα, για τα λεντ, προσανατολιζομενος προς Xiaomi μεριά. Σχετικά με τον φιρε, δε νομίζω να ασχοληθεί άλλο με λολλι. Μάλλον το χει ρίξει σε 6αρι, αν και εκεί, δεν έχει δώσει δείγματα (εκει, μάλλον, άλλοι κάνουν παιχνίδι) ... Μάλλον είναι ξενερωμενος με τους κινγκζοναδες Edited April 4, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Λοιπον, κατέβασε kernel adiutor. Τον έχει ενσωματωμένο η RESSURECTION REMIX. Ρυθμισε τον και τέλος... :) νομιζω οτι το ''performance'' του battery mode με το να βαλεις τον governor στο performance δεν ειναι το ιδιο.Λογικα αλλαζει κι αλλα πραγματα οπως scheduler και ισως και πραγματα στην μνημη οπως vm heap size και τετοια.. Και επειδη οι συνδιασμοι που μπορεις να κανεις με αυτα ειναι απειροι δεν θελω να μπω στην διαδικασια δοκιμων γιατι το performance battery mode δουλευει πραγματικα καλα. Θα προσπαθησω να το κανω με automation,θα κατεβασω 2-3 automation apps και ολο και κατι θα γινει,μου φαινεται πολυ απλο σαν διαδικασια,μονο 1 κανονας ειναι:οποτε reboot-->battery mode σε performance. Thanks παντως..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Εγώ νομίζω ότι είναιτο ίδιο πράγμα. Ειδικά στην περίπτωση του kernel adiutor, καθότι για αυτά που λες, υπάρχουν ξεχωριστές ρυθμίσεις. Τέσπα, κάνε τις δοκιμές σου και διάλεξε.... Πάντως, και το adiutor παίζει . Αλλιώς, μπορείς να περάσεις κάποιο από τα διάφορα mods (L-Speed), εστιάζοντας μόνο, σε αυτή την παράμετρο Edited April 5, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εγώ νομίζω ότι είναιτο ίδιο πράγμα. Ειδικά στην περίπτωση του kernel adiutor, καθότι για αυτά που λες, υπάρχουν ξεχωριστές ρυθμίσεις. Τέσπα, κάνε τις δοκιμές σου και διάλεξε.... Πάντως, και το adiutor παίζει . Αλλιώς, μπορείς να περάσεις κάποιο από τα διάφορα mods (L-Speed), εστιάζοντας μόνο, σε αυτή την παράμετρο παντως για το αλλο που εψαχνα με το automation,δεν γινεται με κανενα,κατεβασα 3-4 apps.Ο λογος λογικα ειναι οτι αυτη η λειτουργια ειναι εξτρα στις cm12.1 απ οτι καταλαβα και δεν την εχουν διαθεσιμη για επιλογη στα menu τους.Νταξει οχι μεγαλο το κακο,ετσι κι αλλιως με το που στησω την rom κανω σπανια reboot μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα... Το κινητό μου φαίνεται να την έχει ακουσει.. Σα να κολλαει στο κερνελ... Μπορω να μπω σε custom recovery... μπορω να κανω εγκατασταση ρομ αλλα με 3 διαφορετικες που δοκιμασα απλα κολαει στο λογοτυπο του f1 coolpad. Στην προσπάθεια να περάσω drivers για να περάσω λογισμικό με flashtools το κινητό δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστης , είτε το συνδεσω χωρις μπαταρία είτε το συνδέσω με μπαταρια , είτε πατάω vol + , είτε παταω power... ειτε και τα 2 μαζί. δοκιμασα και με coolpad assistance se fastmode... Το προβλημα φαίνεται να ξεκινάει στο οτι δεν βλεπει καθόλου τη συσκευη ο υπολογιστης.. Ειμαι με desktop , δοκιμασα περισσοτερες απο μια usb . Είμαι με Windows 10 x64 και εγκατέστησα και τους drivers mtk για 10αρια... Πως ξέρεις ότι δεν το βλέπει; Υπάρχουν drivers για 10αρια; Δες την πρώτη σελίδα για εγκατασταση επίσημης ρομ και κάνε τη διαδικασία για unsigned drivers στα 10αρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βλέπει το τηλέφωνο ο υπολογιστής, και ας μην ανοίγει καθόλου-εντελώς νεκρό,αλλά μονο αν έχουν περαστεί οι drivers σωστά. Βλέπει τον preloader και αν δεν έχει χαλάσει η μνήμη φλασάρει κανονικά. Φίλε μιχανικε τελικά τα αρχεία που έδωσες πριν ,τα διάβαζα διαφορετικά σε σχέση με το αρχείο που υπάρχει στό ζιπ,δεν ξέρω ήθελε κάτι άλλο για να φανούν ίδια με τα "πρωτότυπα"? Τα δουλεψα από κινητό με text editor. Και λοιπόν όπως σωστά είχες πεί το XML το είχες ανεβάσει και στό modaco,όπου το πήρα από κεί και είμαι OK!:lol: Δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει καί κάτι άλλο μία και έχω και στο βίντεο την σωστή ανάλυση. εγώ τα δουλευω με notepad++ στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο από τον filemanager (fx , es). Τα αρχεία είναι: το 1 που είναι στο νέο ζιπ και το 2 που είχα βάλει και στο modaco. Δεν ξέρω γιατί δεν σου τα έβγαζε καλά Edited April 5, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Τελικα καταφερα να το περασω λογισμικο με το flashtools αλλα απο τη στιγμη που προγραμματιστηκε πλέον δεν ανοίγει η οθόνη. Το περνάω λογισμικο με διαφορες εκδοσεις απο sp flashtools αλλα ενώ μου δείχνει πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε σωστα το κινητο δεν αντιδρά σε κανανε πάτημα για να ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Τελικα καταφερα να το περασω λογισμικο με το flashtools αλλα απο τη στιγμη που προγραμματιστηκε πλέον δεν ανοίγει η οθόνη. Το περνάω λογισμικο με διαφορες εκδοσεις απο sp flashtools αλλα ενώ μου δείχνει πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε σωστα το κινητο δεν αντιδρά σε κανανε πάτημα για να ανοιξει. Εχει χαλάσει η μνήμη, δυστυχώς (από τότε που σου έβγαλε το πρόβλημα με το recovery) EDIT (Θεωρώ ότι έκανες και τα firmware upgrade ή και format all+download, αν δεν τα έκανες, να τα κάνεις τώρα) Edited April 5, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts