filosofos77 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 μάλλον.. αν μάθεις πως τα παίξε η δική μου.. για αυτή τι λέτε; Αυτήν από κεί την έχω πάρει και παίζει μία χαρά!:D Βέβαια την τεσταρεις πρώτα για παν ενδεχόμενο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapalosa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 πως την τεστάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Θέμα χρόνου το 6αρι....... Edited April 1, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 πως την τεστάρω; Αυτή είναι μαζί με frame,έτσι όταν πάρεις βάζεις μονο την μητρική από πάνω πρόχειρα το back frame με μία βίδα ή με την κάρτα SD ίσα να βάλεις την μπαταρία και το αναβεις να δεις ότι η οθόνη και αφή είναι οκ,μετά τοποθετεις τα υπόλοιπα, πχ πλακέτα με USB ηχείο και βιδωνεις σωστά. Σε όλα όσα σού λέω να τραβας και ένα βίντεο μπας και το χρειαστείς μετά αν δεν.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θέμα χρόνου το 6αρι....... Περιμένουμε με αγωνία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Άμα παρει κσι λουκουμάκι το κουλπαντακι θα τρελαθώ ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 μάλλον.. αν μάθεις πως τα παίξε η δική μου.. για αυτή τι λέτε; Αυτην ακριβώς έχω παραγγείλει και παραλαμβάνω μάλλον τη Δευτέρα, οπότε μέχρι τη Τρίτη θα έχω τα πρώτα δείγματα και συγκριτικό με το δεύτερο F1 που φοράει την ορίτζιναλ οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτην ακριβώς έχω παραγγείλει και παραλαμβάνω μάλλον τη Δευτέρα, οπότε μέχρι τη Τρίτη θα έχω τα πρώτα δείγματα και συγκριτικό με το δεύτερο F1 που φοράει την ορίτζιναλ οθόνη. κανε την συγκριση και πες και απο δω να ξερουμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapalosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτή είναι μαζί με frame,έτσι όταν πάρεις βάζεις μονο την μητρική από πάνω πρόχειρα το back frame με μία βίδα ή με την κάρτα SD ίσα να βάλεις την μπαταρία και το αναβεις να δεις ότι η οθόνη και αφή είναι οκ,μετά τοποθετεις τα υπόλοιπα, πχ πλακέτα με USB ηχείο και βιδωνεις σωστά. Σε όλα όσα σού λέω να τραβας και ένα βίντεο μπας και το χρειαστείς μετά αν δεν.....:O ok ευχαριστώ Αυτην ακριβώς έχω παραγγείλει και παραλαμβάνω μάλλον τη Δευτέρα, οπότε μέχρι τη Τρίτη θα έχω τα πρώτα δείγματα και συγκριτικό με το δεύτερο F1 που φοράει την ορίτζιναλ οθόνη. πόσες μέρες έκανε να έρθει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αν σου είναι εύκολο, τράβα μια κοντινή φωτο το τσιπάκι της emmc. Αρκεί να φαίνονται οι αριθμοί επάνω του. Επίσης, κάποιος ας ποσταρει λινκ με βίντεο ξεμονταρισματος.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapalosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αν σου είναι εύκολο, τράβα μια κοντινή φωτο το τσιπάκι της emmc. Αρκεί να φαίνονται οι αριθμοί επάνω του. Επίσης, κάποιος ας ποσταρει λινκ με βίντεο ξεμονταρισματος.. Είναι καλυμένο με ψύκτρα κολλημένη πάνω του, δεν βγαίνει χωρίς να κάνεις ζημιά, δεν φαίνεται τίποτα. Μόλις ξεβαρεθώ και κάνω το βίντεο μονταρίσματος που ζητούν οι κινέζοι για να κάνω dispute θα σού στείλω και link από βίντεο αποσυναρμολόγησης. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτό ακριβώς έκανα αλλά φανταστείτε ότι όταν έχει καί frame μαζί είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οκ. Ευχαριστώ... Πρόκειται να δοκιμάσω κάτι που είδα στο φεης Αν πετύχει, έχει καλώς. :) Αν οχι, τότε.... :( Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οκ. Ευχαριστώ... Πρόκειται να δοκιμάσω κάτι που είδα στο φεης Αν πετύχει, έχει καλώς. :) Αν οχι, τότε.... :( Μην μου πεις ότι σου χάλασε το coolpad ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οκ. Ευχαριστώ... Πρόκειται να δοκιμάσω κάτι που είδα στο φεης Αν πετύχει, έχει καλώς. :) Αν οχι, τότε.... :( Από περιέργεια ρωτώ, τι είδες; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) οποιος εχει ορεξη για δοκιμες : https://www.facebook.com/groups/462119760596848/ ποσταρουν συνεχεια roms,αλλες καλες αλλες κακες,αλλες κλεμμενες αλλες αυθεντικες.Αρχιζουν και παιζουν και cm13,με bugs φανταζομαι. και εδω το ιδιο,rom,θηκες,αξεσουαρ κλπ https://www.facebook.com/groups/711623668918215/ Edited April 2, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Έχω περάσει cm 13 στο τηλέφωνο εδω και καιρό. Επειδή όμως, έγινε ένας χαμός με τις κλεμμένες και όλοι άρχισαν να ανεβάζουν, αβερτα, λουκομακια, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου μόνος μου. Όσο μπορέσω. Κατεβασα μια 6αρα από jiayu g4s και infinix Hot 2. Και άρχισα εκεί τα πειράματα. Όπου δεν έβγαζα ακρη, τραβουσα ότι χρειαζόμουν από την δουλειά των ινδων Με τα πολλά, κατάφερα να μπουταρω και να μπω στο λειτουργικό. Αλλά, αντιμετώπισα σοβαρά bugs - αποσυνδέσεις δικτύου κινητής, χωρίς επαναφορά (λύθηκε) - αποσυνδεσεις wifi χωρίς λόγω - βτ, δεν... - gps μια έπαιζε μια όχι - δεν έβλεπε κάμερα, παραμονο μετά από Soft Reboot και εγγραφή βίντεο μόνο για λίγα δευτερα. Και διάφορα άλλα μικρα.... Διαβαζω ότι κάποια από αυτά έχουν λυθεί. Πιστεύω, μέσα στην βδομάδα, θα έχουμε ωραία νέα.... ;) Edited April 2, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Από περιέργεια ρωτώ, τι είδες; Upgrade emmc σε 32gb Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Upgrade emmc σε 32gb Προφανώς με πατέντα, δεν θα το δοκίμαζα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μην μου πεις ότι σου χάλασε το coolpad ... :lol: Όχι, φίλε μου Δεν χάλασε... .. Ακόμη... :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 :lol: Όχι, φίλε μου Δεν χάλασε... .. Ακόμη... :p Ίσως το πιο "λιωμένο" απ' όλα. :lol: Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 :lol: Όχι, φίλε μου Δεν χάλασε... .. Ακόμη... :p Μην σου χαλάσει και αλλαξεις συσκευή γτ θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μην σου χαλάσει και αλλαξεις συσκευή γτ θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι μετά.. Αχαχαχαχα.. :lol: Βασικα, θέλω να κάνω 2 πραγματάκια. Το ένα είναι διπλαασιασμος της αυτονομίας της μπαταρίας με πατέντα. Αυτό προϋποθέτει ανασχεδιαση του πίσω μέρους της συσκευής. Το άλλο, 4πλασιασμός της ιντερναλ Δεν ξερω αν θα πετύχουν. Εχω όμως την περιέργεια.. Σε όλο αυτό το διάστημα που δοκίμαζα, τόσο τις lp, όσο και τις mm, το μπρικαρα άπειρες φορές. Το τηλέφωνο έχει φλασαριστει άπειρες φορές.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Βασικα, θέλω να κάνω 2 πραγματάκια. Το ένα είναι διπλαασιασμος της αυτονομίας της μπαταρίας με πατέντα. Αυτό προϋποθέτει ανασχεδιαση του πίσω μέρους της συσκευής. Θέλει κόψε - ράψε για να μπει μεγαλύτερη μπαταρία, γίνεται αλλά θα μεγαλώσει το πάχος. Το άλλο, 4πλασιασμός της ιντερναλ Ίσως, αλλά αφού επεκτείνεται μέσω sd card γιατί; Επίσης μπορεί να αλλάξεις τη flash αλλά να μη τη "βλέπει" το σύστημα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts