mixanikosgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 καλησπέρα πάλι στο νήμα μετά από καιρό προσπάθω να φλασάρω ρομ έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο ενώ μου δείχνουν επιτυχία όλοι μέθοδοι το κιν κολάει στο logo λοιπόν θα δοκιμάσω να φλασάρω σε κάρτα sd (recovery)παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει πως να το κάνω??ευχαριστώ !!!Help me! Δεν κατάφερες τίποτα ούτε από flash tool ούτε από fastboot? Έχει τελικά χαλάσει η μνήμη? Για αυτό που λες για την κάρτα sd θα το δοκιμάσω σε ένα coolpad f1 και θα σου πω λεπτομέρειες μόλις πετύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Δεν κατάφερες τίποτα ούτε από flash tool ούτε από fastboot? Έχει τελικά χαλάσει η μνήμη? Για αυτό που λες για την κάρτα sd θα το δοκιμάσω σε ένα coolpad f1 και θα σου πω λεπτομέρειες μόλις πετύχει Ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι, μακάρι να δουλέψει, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει ψηθεί η flash ανεπανόρθωτα ή συμβαίνει κάτι άλλο. Αν έπαιρναν jtag τουλάχιστον κάτι θα δοκιμάζαμε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι, μακάρι να δουλέψει, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει ψηθεί η flash ανεπανόρθωτα ή συμβαίνει κάτι άλλο. Αν έπαιρναν jtag τουλάχιστον κάτι θα δοκιμάζαμε. Μάλλον και του markosch έχει καμμένη μνήμη (με βάση τα πμ που μου έστειλε) αλλά δεν το έχω για να το σιγουρέψω, όπως του φίλου μας του suzuki. Κάτι πρέπει να φταίει κατά το φλασάρισμα συγκεκριμένων ρομ (όπως της mlais 443 και των παραγώγων της), ίσως και να γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες παρτίδες Nand flash και από συγκεκριμένα μαγαζιά Έχεις χρησιμοποιήσει jtag σε άλλο τηλ, με test points κλπ; Edited March 31, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Μάλλον και του markosch έχει καμμένη μνήμη (με βάση τα πμ που μου έστειλε) αλλά δεν το έχω για να το σιγουρέψω, όπως του φίλου μας του suzuki. Κάτι πρέπει να φταίει κατά το φλασάρισμα συγκεκριμένων ρομ (όπως της mlais 443 και των παραγώγων της), ίσως και να γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες παρτίδες Nand flash και από συγκεκριμένα μαγαζιά Δε νομίζω να φταίνει οι rom ρε συ, μού φαίνεται κουφό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμιαία διακύμανση της τάσης τροφοδοσίας δημιουργεί το πρόβλημα. Εξάλλου και το flash erase με ηλεκτρική εκκένωση γίνεται. Τώρα η επικοινωνία με τον υπολογιστή γίνεται σε επίπεδο driver, γιατί και ο preloader driver είναι σε κάποιο διαφορετικό κομμάτι της flash, απλά δεν υπάρχει flash για να γραφτεί είτε γιατί ψήθηκε, είτε γιατί έχει χαλάσει το partition table της. Έχεις χρησιμοποιήσει jtag σε άλλο τηλ, με test points κλπ; Όχι, μόνο σε Dreambox, χαχαχαχαχα, μάλιστα το είχα φτιάξει μόνος μου. Και jtag να έπαιρνε θα έπρεπε να βρίσκαμε και το firmware στην κατάλληλη μορφή για να φορτωθεί + το software. Edited March 31, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Δε νομίζω να φταίνει οι rom ρε συ, μού φαίνεται κουφό. Το είπα γιατί οι περισσότεροι που τους χάλασε είχαν βάλει αυτή τη ρομ πριν και ξεκινούσαν τα προβλήματα με τα cahe κλπ και στο τέλος έμεναν όλα μόνο με recovery που δεν έβλεπε τίποτα Και γω που την έβαλα για αρκετό καιρό όμως δεν έγινε τίποτα όποτε ?.... γιάυτο είπα και για παρτίδες flash ϊσως κάποια και να έχουν προβληματικό σύστημα φόρτιση-μπαταρία-τάσεις? Σαν πολλά ερωτήματα έβαλα για τέτοια ώρα :) Όχι, μόνο σε Dreambox, χαχαχαχαχα, μάλιστα το είχα φτιάξει μόνος μου. Και jtag να έπαιρνε θα έπρεπε να βρίσκαμε και το firmware στην κατάλληλη μορφή για να φορτωθεί + το software. Ααα βλέπω είσαι και σε αυτον τον τομέα χαχαχα... εγω μόνο κάρτες προγραμμάτιζα πιο παλιά με τις ενημερώσεις για module που μπαίνανε στο δέκτη, δεν θυμάμαι αν λεγόταν Jtag , αλλά είχε σειριακή θύρα RS232, τώρα τα έχω σε κάποιο συρτάρι, γιατί ο δέκτης είναι παλιός και βλέπω πια μόνο FTA Edited March 31, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Το είπα γιατί οι περισσότεροι που τους χάλασε είχαν βάλει αυτή τη ρομ πριν και ξεκινούσαν τα προβλήματα με τα cahe κλπ και στο τέλος έμεναν όλα μόνο με recovery που δεν έβλεπε τίποτα Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το είχα παρατηρήσει, μέσω της sd card τι ακριβώς θα κάνεις; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα βλέπω είσαι και σε αυτον τον τομέα χαχαχα... εγω μόνο κάρτες προγραμμάτιζα πιο παλιά με τις ενημερώσεις για module που μπαίνανε στο δέκτη, δεν θυμάμαι αν λεγόταν Jtag , αλλά είχε σειριακή θύρα RS232, τώρα τα έχω σε κάποιο συρτάρι, γιατί ο δέκτης είναι παλιός και βλέπω πια μόνο FTA Card programmer, μετά βγήκε το Cas interface. Παλιές εποχές, τώρα πέθαναν όλα αυτά. Edited March 31, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το είχα παρατηρήσει, μέσω της sd card τι ακριβώς θα κάνεις; Μήπως ξεκινήσει από Sd. Card programmer, μετά βγήκε το Cas interface. Παλιές εποχές, τώρα πέθαναν όλα αυτά. Θυμήθηκα κάτι και γω :lol:, matrix ήταν τα module που είχα, UCAS interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Θυμήθηκα κάτι και γω :lol:, matrix ήταν τα module που είχα, UCAS interface Ακόμα έχω 3 Humax 5400 Z, χαχαχαχα, βλέπω κάποιους που τους βάζουν αγγελία, ποιος θα τους πάρει πια... Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ακόμα έχω 3 Humax 5400 Z, χαχαχαχα, βλέπω κάποιους που τους βάζουν αγγελία, ποιος θα τους πάρει πια... χαχαχα εκείνης της εποχής είμαι, αλλά δεν είχα humax. πλέον όμως, πιστευω όλα θα πάνε τελικά μεσω ιντερνετ και όχι δορυφόρου. Ας κλείσουμε και το οφτοπικ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μάλλον και του markosch έχει καμμένη μνήμη (με βάση τα πμ που μου έστειλε) αλλά δεν το έχω για να το σιγουρέψω, όπως του φίλου μας του suzuki. Κάτι πρέπει να φταίει κατά το φλασάρισμα συγκεκριμένων ρομ (όπως της mlais 443 και των παραγώγων της), ίσως και να γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες παρτίδες Nand flash και από συγκεκριμένα μαγαζιά Έχεις χρησιμοποιήσει jtag σε άλλο τηλ, με test points κλπ; Καλημέρα παιδιά. Δεν είχα βάλει ποτέ την mlais, μόνο την algorom για λίγο όταν την είχε πρωτοβγαλει. Έπεσε επιδημία μάλλον. Χαχαχχα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλημέρα παιδιά. Δεν είχα βάλει ποτέ την mlais, μόνο την algorom για λίγο όταν την είχε πρωτοβγαλει. Έπεσε επιδημία μάλλον. Χαχαχχα Καλημέρα, δυστυχώς ναι, ο markosch το έπαθε πριν από σένα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ενεργοποίησε advanced reboot και το use awesomeplayer (deρrecated) Βαλε τους επιταχυντες στο 0,5 περιππου. Τα άλλα αστα ως έχει Ρε συ jpower απο χθες που εχω βαλει αυτες τις δυο ρυθμίσεις, το κινητό πάει σφαίρα. Κανω λάθος ή εμένα μου φαίνεται επειδή εχω βγαλει την θήκη; :-) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον και του markosch έχει καμμένη μνήμη (με βάση τα πμ που μου έστειλε) αλλά δεν το έχω για να το σιγουρέψω, όπως του φίλου μας του suzuki. Κάτι πρέπει να φταίει κατά το φλασάρισμα συγκεκριμένων ρομ (όπως της mlais 443 και των παραγώγων της), ίσως και να γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες παρτίδες Nand flash και από συγκεκριμένα μαγαζιά Έχεις χρησιμοποιήσει jtag σε άλλο τηλ, με test points κλπ; Επειδή φλασαρα πρόσφατα στην κοπελα μου την algorom,ενω την ειχε πάνω ενα χρόνο τώρα απροβληματιστη και μου πέταξε κατι "can't mount cache" στην recovery τωρα που την ξαναπερασα απο την αρχή(περαστηκε κανονικά η ρομ),πως μπορουμε να δούμε αν εχει καψει μνήμη; (μπορει να είναι και χαζή ερώτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πολύ απλά δεν θα δούλευε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πάντως εγώ το έχω με mlais την δεύτερη έκδοση από τότε που βγήκε χωρίς θέματα. Κοντά ενάμιση χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ρε συ jpower απο χθες που εχω βαλει αυτες τις δυο ρυθμίσεις, το κινητό πάει σφαίρα. Κανω λάθος ή εμένα μου φαίνεται επειδή εχω βγαλει την θήκη; :-) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή φλασαρα πρόσφατα στην κοπελα μου την algorom,ενω την ειχε πάνω ενα χρόνο τώρα απροβληματιστη και μου πέταξε κατι "can't mount cache" στην recovery τωρα που την ξαναπερασα απο την αρχή(περαστηκε κανονικά η ρομ),πως μπορουμε να δούμε αν εχει καψει μνήμη; (μπορει να είναι και χαζή ερώτηση) Όχι.. Όντως πάει σφαιρα... :D Αυτό το μήνυμα στο ρικοβερι, αργά ή γρήγορα, θα σε οδηγήσει σε φλασαρισμα μέσω spflash Tool. Όσες φορές μου το εμφανιζε, μετά από κάνα 2 φλασαρίσματα, πετούσε και can't mount system. Ε, και μετά δεν φλασαριζε τίποτα... Εδω, θα θες spflash. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George08 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα σας μου εσπασε η οθονη του coolpad f1,μηπως εχει αγορασει καποιος οθονη απο το ebay για να μου προτεινει καποια.Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Επειδή φλασαρα πρόσφατα στην κοπελα μου την algorom,ενω την ειχε πάνω ενα χρόνο τώρα απροβληματιστη και μου πέταξε κατι "can't mount cache" στην recovery τωρα που την ξαναπερασα απο την αρχή(περαστηκε κανονικά η ρομ),πως μπορουμε να δούμε αν εχει καψει μνήμη; (μπορει να είναι και χαζή ερώτηση) Είναι τα πρώτα δείγματα. Θα σου πρότεινα να βάλεις μία καλή άλλη ρομ και να το αφήσεις έτσι. Μετά θα σου βγάλει για το συστεμ κλπ και ούτε από flashtool δεν θα φτιάχνεται. recovery να βάλεις philz. Edited April 1, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Είναι τα πρώτα δείγματα. Θα σου πρότεινα να βάλεις μία καλή άλλη ρομ και να το αφήσεις έτσι. Μετά θα σου βγάλει για το συστεμ κλπ και ούτε από flashtool δεν θα φτιάχνεται. recovery να βάλεις philz. Οκ. Ευχαριστώ. Εχει την 6.0.5 cwm . Αρα του πεταω πανω την philz και την rom RR και ησυχασα. Σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapalosa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα σας μου εσπασε η οθονη του coolpad f1,μηπως εχει αγορασει καποιος οθονη απο το ebay για να μου προτεινει καποια.Ευχαριστω... παίδες αναζητώ και γώ οθόνη κ digitizer, καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ρε παιδιά????? Τι πάθατε, τελευταία, με τις οθόνες??? :( Πανδημία έπεσε??? :wacko: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ρε συ jpower απο χθες που εχω βαλει αυτες τις δυο ρυθμίσεις, το κινητό πάει σφαίρα. Κανω λάθος ή εμένα μου φαίνεται επειδή εχω βγαλει την θήκη; :-) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή φλασαρα πρόσφατα στην κοπελα μου την algorom,ενω την ειχε πάνω ενα χρόνο τώρα απροβληματιστη και μου πέταξε κατι "can't mount cache" στην recovery τωρα που την ξαναπερασα απο την αρχή(περαστηκε κανονικά η ρομ),πως μπορουμε να δούμε αν εχει καψει μνήμη; (μπορει να είναι και χαζή ερώτηση) Με ποια recovery στο κάνει; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά????? Τι πάθατε, τελευταία, με τις οθόνες??? :( Πανδημία έπεσε??? :wacko: Εμένα ξεκόλλησε το καλώδιο που συνδέει την πλακέτα με την κεραία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapalosa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Ρε παιδιά????? Τι πάθατε, τελευταία, με τις οθόνες??? :( Πανδημία έπεσε??? :wacko: μάλλον.. αν μάθεις πως τα παίξε η δική μου.. για αυτή τι λέτε; Edited April 1, 2016 by lapalosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Με ποια recovery στο κάνει; Με την 6.0.5 cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Με την 6.0.5 cwm Οκ είναι αυτή, μία 6.0.3 είχε θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν κατάφερες τίποτα ούτε από flash tool ούτε από fastboot? Έχει τελικά χαλάσει η μνήμη? Για αυτό που λες για την κάρτα sd θα το δοκιμάσω σε ένα coolpad f1 και θα σου πω λεπτομέρειες μόλις πετύχει όποτε έχεις νέα θα περιμένω ευχαριστώ :rolleyes: ναι δοκίμασα τα πάντα τίποτα ναι νομίζω με την mlais είχα διαβάσει είχαν αρκετοί θέματα.ναι με όσους τρόπους μου είπες δείχνει complete αλλά δεν ξεκινάει. και με με fastboot που μου είπες!!!και flash recovery και ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts