georgeIII Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Στο kernel audiator γιατι δεν κρατάει την ρύθμιση να ειναι τικαρισμενα και οι δύο cpu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) μονο το bt δεν εχω δοκιμασει , οτι εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα δειχνει να δουλευει. Στην αρχη μου εκανε πολλα fc σε διαφορες εφαρμογες αλλα και αυτο δειχνει να εχει στρωσει.. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πολλες φορες διπλα στο σημα των sim μου βγαζει ενα θαυμαστικο και δεν μπαινει στα data... Μη σε απασχολεί το θαυμαστικο. Δεν είναι bug. Μολις μπεις σε wifi, εξαφανιζονται. Βάλε τι note 5 theme και δεν θα τα ξαναδεις. Τα data παίζουν κανονικά. Βασικα, καλύτερα να την περάσεις από την αρχή ακολουθώντας κατά γράμμα τα βήματα. Προσοχή στο Settings (1000). Καντου deny. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φοβερη η RR, μπράβο jpower. Απλα για το bluetooth υπαρχει κατι να δοκιμασω μπας και φτιαξει? Για δοκίμασε ενα παλιό φιξ που ειχα φτιάξει. (πάντως, σίγουρα, δουλεύει κανονικά) https://mega.nz/#!5VJlxboR!TIsVOaAAeBSSwHb3VGzbIpeK2ai28dnKvdCm7xz8MZ8 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο kernel audiator γιατι δεν κρατάει την ρύθμιση να ειναι τικαρισμενα και οι δύο cpu; Νομιζω οτι εχει να κάνεμε τον governor. Άστο έτσι όπως είναι. Αν θες να κόψεις κατανάλωση, μειωσε την μέγιστη συχνότητα. Αλλά και πάλι, άστο έτσι... Καλύτερη επιλογή να αλλάζεις το BATTERY Mode απο balance σε power save. Edited March 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μετα απο rebootμε την rr έχω και data κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Tang theme http://s16.postimg.org/ni1nc5olx/Screenshot_2016_03_20_20_57_06.png http://s16.postimg.org/8kt6b5bdh/Screenshot_2016_03_20_20_57_13.png http://s16.postimg.org/6p1sm8x5h/Screenshot_2016_03_20_20_57_21.png http://s16.postimg.org/lwhs6lp05/Screenshot_2016_03_20_20_57_34.png http://s16.postimg.org/7fuis0zit/Screenshot_2016_03_20_20_58_49.png ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο rebootμε την rr έχω και data κανονικά :) Άψογος..... :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποια στιγμη ειχες αναφερει για ενα app που χρησιμοποιει το hw του κινητου και δοκιμαστηκε σε καποιες συσκευες πως λεγοταν? μηπως την δοκιμασες? Τελικά το macrodroid δεν έκανε δουλειά, μάλλον χειρότερα το'κανε στο σήμα. Να επισημάνω πως δεν πρέπει να ενεργοποιηθεί το smart radio στο gravity για να κρατήσει την ρύθμιση στο θείο. Το macrodroid, δεν επηρεάζει την ποιότητα σήματος. Δεν έχει σχεση. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δυστηχώς το fix δεν δουλεψε, συνεχιζει να βγαζει αυτό. Unfortunately, Bluetooth share has stopped Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ξανα πέρασε την από την αρχη... Ακολούθησε τις οδηγίες πολύ προσεκτικά. Από τότε την έχω περασμένη. Κανένα πρόβλημα από αυτά που λέτε. Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τις ακολουθησα ακριβως. Anyways κάποια στιγμή θα την ξαναπεράσω. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Bugs που έχω με την rr, μετα απο κλήση χάνω τα data και μονο μετα απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου τα έχω παλι. Δεν κρατάει την επιλογή να κάνω κλήσεις απο την μια sim μονο. Μετα απο reboot επανέρχεται στις αρχικές ρυθμίσεις των ήχων και του πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Bugs που έχω με την rr, μετα απο κλήση χάνω τα data και μονο μετα απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου τα έχω παλι. Δεν κρατάει την επιλογή να κάνω κλήσεις απο την μια sim μονο. Μετα απο reboot επανέρχεται στις αρχικές ρυθμίσεις των ήχων και του πληκτρολογίου. Επιβεβαιώνω, τα είχα και εγώ... επίσης δεν έπαιζε το web2sms gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ θα την ξανακανω την προσπάθεια μου να την περάσω μήπως φταίει το λάθος που έκανα με το xpose... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Επιβεβαιώνω, τα είχα και εγώ... επίσης δεν έπαιζε το web2sms gr Εννοείς την κονσόλα της otenet? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ήχους για κλήσεις πάτε... Phone - settings- calling accounts, επιλέγετε σιμ και αλλάζετε ότι θέλετε.. Και τα κρατάει... (επιβεβαίωση στο ποστ #20325) Τα data επανήλθαν κανονικά, αλλά μετά από 1'...περίπου Edited March 21, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εννοείς την κονσόλα της otenet? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ήχους για κλήσεις πάτε... Phone - settings- calling accounts, επιλέγετε σιμ και αλλάζετε ότι θέλετε.. Και τα κρατάει... (επιβεβαίωση στο ποστ #20325) Τα data επανήλθαν κανονικά, αλλά μετά από 1'...περίπου Μιλάμε για αυτό που δουλεύει οχι μόνο ΟΤΕ αλλα και διάφορα άλλα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms Μου έχει λύσει τα χέρια σε δωρεάν μηνύματα και δε μπορώ να βάλω ROM να μη το δουλεύει. Παρόλαυτά εννοείται οτι είσαι αξιέπαινος για την διαρκή προσπάθεια να βοηθήσεις στην επίλυση κάθε λογής προβλήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Πάντως η κονσόλα της κοσμοτε, παίζει κανονικά σε Browser. http://s29.postimg.org/rmsum52l3/Screenshot_2016_03_21_15_39_10.png Η εφαρμογή που λες, παίζει κανονικά.. http://s10.postimg.org/hdpt2rxop/Screenshot_2016_03_21_15_53_00.png gifs upload Εδιτ :δοκίμασα και αποστολή... Λειτουργεί 100% Edited March 21, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAnto Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να αλλάξω την οθόνη απο το coolpad f1 μου γιατί απέκτησε ενα μικρο ράγισμα ..μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός και αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια αξιόλογη σελίδα για αγορά.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να αλλάξω την οθόνη απο το coolpad f1 μου γιατί απέκτησε ενα μικρο ράγισμα ..μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός και αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια αξιόλογη σελίδα για αγορά.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. οδηγος εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να αλλάξω την οθόνη απο το coolpad f1 μου γιατί απέκτησε ενα μικρο ράγισμα ..μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός και αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια αξιόλογη σελίδα για αγορά.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Τι είπες τώρα, έχω αγοράσει δύο και ήταν ελαττωματικές και οι δύο. Δυστυχώς οι οθόνες των Κινέζων δεν είναι original και είναι κακής ποιότητας. Αν το ράγισμα είναι μικρό άσε το έτσι. Το πρωί έστειλα μήνυμα σε αυτόν που γράφει ότι η οθόνη είναι original, μού απάντησε ότι είναι, δεν το πιστεύω, αλλά έχει αυτοκόλλητο για να τη στερεώσεις, οι άλλες έρχονται χύμα. Μπορείς να την πάρεις και μαζί με frame γιατί αλλιώς έχει ξεκόλλημα και κόλλημα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παρήγγειλα από το Ali αυτό το Tempered Glass http://s15.postimg.org/vi98pu3on/DSC00360.jpg και εκτός ότι μου ήρθε σπασμένο,σε διάσταση είναι αρκετά μικρότερο και έχει και μια άσχετη μακρόστενη τρύπα δεξιά. Όταν το είπα στον πωλητή μου απάντησε αυτό Hello, the hole is open for the sensor , not for camera . do you want us to resend ? or we refund to your paypal ? do you have paypal ? Υπάρχει ρε παιδιά σένσορας εκεί και δεν το ξέρω .Μην τον βρίσω τσάμπα τον κινέζο. Το refund γιατί να το κάνει μέσω paypal και όχι μέσω της κάρτας που αγόρασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παρήγγειλα από το Ali αυτό το Tempered Glass http://s15.postimg.org/vi98pu3on/DSC00360.jpg και εκτός ότι μου ήρθε σπασμένο,σε διάσταση είναι αρκετά μικρότερο και έχει και μια άσχετη μακρόστενη τρύπα δεξιά. Όταν το είπα στον πωλητή μου απάντησε αυτό Hello, the hole is open for the sensor , not for camera . do you want us to resend ? or we refund to your paypal ? do you have paypal ? Υπάρχει ρε παιδιά σένσορας εκεί και δεν το ξέρω .Μην τον βρίσω τσάμπα τον κινέζο. Το refund γιατί να το κάνει μέσω paypal και όχι μέσω της κάρτας που αγόρασα? Ναι, έχει σένσορα εκεί. Να τον βρίσεις δε νομίζω πως χρειάζεται, για το σπάσιμο 99% δε φταίει αυτός, το μέγεθος δε μου φαίνεται μικρό αλλά μπορεί να κάνω λάθος και θέλει να σε εξυπηρετήσει, στέλνοντας άλλο ή με refund. Μια χαρά πωλητής μου ακούγεται! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για τον σένσορα δεν το ήξερα γι αυτό και ρώτησα. Για το μέγεθος τώρα, έχω βάλει Tempered Glass σε 9 τηλ σε όλα ήταν ελάχιστα μικρότερο.Στο δικό μου όμως ήταν αρκετά μικρότερο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι στο F1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε αλλα νεα,ετοιμαζομαι να βαλω λειτουργικη cm12.1 στο παλιο μου huawei x5 pro του 2011. Γελαω/Κλαιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 iNew δοκιμασμενη μηνες,φυσικα λειτουργουν τα παντα αψογα.Την αλλη δεν την περασα ακομα αλλα ειναι στα σχεδια.. από θερμοκρασίες πως είναι εσένα με την new?εάν παίξω παιχνίδι το μισό τηλέφωνο ζεματάει Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 από θερμοκρασίες πως είναι εσένα με την new?εάν παίξω παιχνίδι το μισό τηλέφωνο ζεματάει μια χαρα ειναι δεν εχω καταλαβει καποια θερμοκρασια περιεργη...Το να ζεσταινεται δεν ειναι περιεργο,αναλογα με το τι ζηταει το παιχνιδι. Εσυ εχεις μεγαλυτερη θερμοκρασια σε σχεση με αλλη rom? Επειδη θυμαμαι οτι ηταν κι αλλοι εδω με το x5pro..η cm12.1 απο το xda δουλευει μια χαρα..απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 μια χαρα ειναι δεν εχω καταλαβει καποια θερμοκρασια περιεργη...Το να ζεσταινεται δεν ειναι περιεργο,αναλογα με το τι ζηταει το παιχνιδι. Εσυ εχεις μεγαλυτερη θερμοκρασια σε σχεση με αλλη rom? Επειδη θυμαμαι οτι ηταν κι αλλοι εδω με το x5pro..η cm12.1 απο το xda δουλευει μια χαρα..απιστευτο! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι τσίμπαγε λίγο μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι τσίμπαγε λίγο μπαταρία η inew?Εμενα παντως οπως την αφηνω το βραδυ ετσι την βρισκω το πρωι,το sleep της δουλευει μια χαρα.Απο κει και περα better battery stats να δεις τι στην τρωει.Εχω παγωσει το video orb plugin,τσιμπαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 η inew?Εμενα παντως οπως την αφηνω το βραδυ ετσι την βρισκω το πρωι,το sleep της δουλευει μια χαρα.Απο κει και περα better battery stats να δεις τι στην τρωει.Εχω παγωσει το video orb plugin,τσιμπαγε. Σε δικαρτο και 3g μου τσίμπαγε παραπάνω από την emui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts