mixanikosgr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) *εχω cwm 6.0.3.0 recovey Άλλαξε το recovery, δεν κάνει αυτό Θα βάλεις το cwm 6.0.5.0 ή philz καλυτερα midrange snapdragon Καλά τα λες, αλλά πες ότι τώρα παω να πάρω κινέζικο κινητό με 100-150€ Πόσες επιλογές έχω σε ΜΤΚ και πόσες σε snapdragon? Τα ΜΤΚ παίρνεις από την αρχή την καλύτερη απόδοση που έχουν, αλλά δεν συνεχίζονται μετά οι βελτιώσεις. Άλλοι αλλάζουν τηλέφωνα κάθε χρόνο και μπορεί να μην τους νοιάζει. Πιστεύω όμως ότι και οι εταιρείες θέλουν να πουλάνε τα νέα τηλέφωνα, οπότε αν δεν έχουν να δείξουν και κάτι καινουργιο ποιος θα τα πάρει? Δεν υπάρχουν πλέον τρομερές αλλαγές στις νέες συσκευές (ακόμη και στις ακριβές) όπως παλιότερα, οπότε οι εταιρείες πουλάνε ντιζαιν- γυαλιά-μέταλλα, νέα έκδοση ανδροιδ, κάνα ασθητήρα δακτυλικών κλπ κλπ Edited January 8, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 εβαλε κανεις την νεα εκδοση της cm απο το xda? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64700381&postcount=142 Δεν θα μπω στον κόπο διότι. - δεν σκαω για την ένταση του ραδιοφώνου, εχω ακουστικα με ποτενσιομετρο (αν βρω τη λυση με πατς, θα την εφαρμοσω, μόνο γι αυτό, αλλά δεν τρελάθηκα..) -δεν παίζω παιχνίδια -δεν μεταφέρω ποτε εφαρμογές στην sd, για να την προστατευσω όσο γίνεται περισσότερο. -security issues? -minnor bug fixes? -δεν έχει πρόβλημα με την usb σύνδεση. Βλέπει κανονικά mtp όσες φορές και αν μπει βγει το καλώδιο.. Το μόνο που μ ενδιαφέρει ειναι το video decoding (πράσινες γραμμές στα βίντεο στο φεης). Κατά τ αλλά είμαι ικανοποιημενος απο την έκδοση που έχω. Όντας, ως μη υφισταμενο το ζήτημα της έντασης του ηχείο (dolby atmos). ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν Ξερω Ρε Μαν..παλι χαμηλα τελειωs μου ακουγετε το εξωτερικο ηχειο..****τ..δεν επιασε το fix σε μενα,,,να το κερασω καμια μπουγατσα μπαs και το γλυκανω??Χαχα,,,παντωs για ενα πραγμα ειμαι σουπερ ντουπερ....στην δουλεια πριν με algorom δεν επιανε καθολου το wifi σημα εκει που ειμαι...τωρα με την δικια σου πιανω καμπανα..οποτε περναει το 8ωρο νερακι...κατι ειναι και αυτο..!Να κανω τελειωs μεσω titanium το audio fx απεγκαταση λεs μηπωs και στρωσει?? Οκ. Δοκίμασε να το ξηλωσεις με τιτανιουμ.... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει δυνατά με το atmos. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τι γνώμη έχεις για την resurrection remix? ;) Δεν την έβαλα, αλλά δεν την κατέβασα κιόλας. Για ξαναδώσε ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν την έβαλα, αλλά δεν την κατέβασα κιόλας. Για ξαναδώσε ινφο Πιο γρήγορη από την κλασική cm που έχουμε τώρα, με καλύτερη διαχείριση μνήμης και πολύ καλύτερη μπαταρία. Ενσωματώνει μια σειρά από βελτιωτικα εμφάνισης /λειτουργιας, κατι σαν περασμένο gravity. Έχει τις παθογενειες της πρώτης έκδοσης cm που ανέβασα εδω. Θελω πολύ να ασχοληθώ μαζί της και να δοκιμάσω να την φέρω (αν μπορώ) στο επίπεδο της cm που εχω τώρα... Είναι κρίμα που αυτοί που την έφτιαξαν, δεν ασχολήθηκαν αλλο μαζί της. http://forum.xda-developers.com/a310/development/resurrection-remix-lp-5-5-t3160496 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά έφταιγε το recovery... Επιτέλους...! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars696 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω. Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 οσο το αναγνωριζει ο υπολογιστης και το flash tools θεωρω πως ναι θα δοκιμάσω ... θα googlaro να βρω λύση θα σου πω μόλις έχω νεότερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Οκ. Δοκίμασε να το ξηλωσεις με τιτανιουμ.... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει δυνατά με το atmos. :) Done Man!Ειθελε ξηλωμα το AudioFX..Έστρωσε!Όλα Οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) ... -περασα ξανα την inew v3 plus v1.3 ... Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ . Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση. ΥΓ Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ! Edited January 9, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ειμαι με την cm του jpower,θελω να κανω μια κανονικη αγορα μεσα σε ενα παιχνιδι,αλλα με το Lucky putcher δεν μπορω. Τι πρεπει ανα κανω ρε παιδια,δοκιμασα και παγωμα με ΤΙ αλλα μου εσβηνε και το παιχνιδι μαζι... Σβηστο εντελώς με τιτανιουμ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα Edited January 9, 2016 by kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ έχει dual data? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά... Έχω εδω και 2 μήνες την DanOS και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Υπάρχει όμως ενα θέμα με τις κλήσεις, οταν με περνούν τηλ δεν εμφανίζεται η εικόνα που έχω στην επαφή και δεν εμφανίζεται και το κουμπί τερματισμού κλήσεων... Ακόμα έχω και ενα μικρό θεματάκι με τον ήχο που είναι λιγο χαμηλά... Υπάρχει κανένα fix ή να βαλω καμία καινούρια rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 έχει dual data? τι θες να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 miui v7 6.1.7 εχω προσθεσει μεσα το fix του ηχου και του gps http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ το fix xposed θελει ξανα φλασαρισμα Σωστός ο Κουσκούς! Ευχαριστούμε! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής /system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.default.so από τη μαμά rom. Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα. Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup. Link για τα αρχεία: https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με αφορμή αυτό, ανακαληψα ότι υπάρχει νέα έκδοση της inew v3plus by ktisljar , η 1.3 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ . Την κατεβασω και θα τη βάλω με dirty εγκατάσταση. ΥΓ Μπορεί να ακούγεται "κάπως", τώρα που σχεδόν όλο το νήμα ασχολείται με την CM12.1, να μιλάει κάποιος για μια νέα έκδοση μιας AOSP 4.4, αλλά όπως και να το κάνουμε, η inew v3plus by ktisljar είναι μια από τις πιο απροβληματιστες περιπτώσεις, που όλα δουλεύουν χωρίς να ασχοληθεί κάποιος και πολύ! πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Είμαι και εγώ με την CM 12.1 του Jp και αν εξαιρέσουμε τη μή μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν έχω πρόβλημα. Ήμουν με την Algorom για πολλούς μήνες και προσπαθώ και εγώ να μάθω τα χούγια της λολι. Βλέπω πολύ καλή διαχείριση μνήμης, μπαταρία που δεν πέφτει εύκολα και πολύ καλή ταχύτητα απόκρισης. Με το Atmos έχει πολύ δυνατό ήχο αλλά και με το FX δεν με χάλαγε η ένταση. Μπράβο στον Jp που λιώνει το κινητό του για εμάς. Ισως βιάστηκα να μιλήσω. Χτες το βράδυ το άφησα στα 40% μπαταρία και σήμερα το βρήκα κλειστό και άδειο. Μάλλον το ποσοστό ήταν σικέ. Το φορτίζω τώρα να δώ τι θα μου κάνει. Έχετε βρει καμία επιλογή που να δείχνει πόσες μέρες/ώρες έχουν περάσει από την τελευταία φόρτιση ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής /system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.default.so από τη μαμά rom. Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα. Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup. Link για τα αρχεία: https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θα τσεκαρω και εφόσον παίζει θα ετοιμάσω πατς και θα ζητήσω άδεια από τους μπλε να ανοίξει το ποστ της παρουσίασης μου για προσθηκη λινκ.. Τα πέρασα ΟΚ δουλεύει έφυγε η πρασινάδα. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Ωραία, και γω το ιδιο.. Έστειλα μήνυμα στον mezger και περιμένω. Μόλις βρω πισι θα ετοιμασω πατς. Όσοι θελουν να δοκιμάσουν, αρκεί να κατεβάσουν τα αρχεία απο το προηγούμενο λινκ, του mezger, και να τα ριξουν (overwrite) εδω.... http://s17.postimg.org/fjno9xwov/Screenshot_2016_01_09_14_52_40.png post images Το τηλέφωνο θα κάνει ριμπουτ, μόνο του.... Εναλλακτικά, φλασάρετε αυτό.. https://mega.nz/#!JZoXQaxA!7XIrPK4fLUJ5KSTx1PX3ApOoOBVW-iVYce_9XziGDv8 επίσης, όσοι θέλετε να κάνετε screen recording, χρησιμοποιείστε την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.shou.android&hl=en -κάνετε sign up/sign in ή login με το facebook ή με κάθε προσφερόμενο τρόπο - πατάτε το ¨+¨ κάτω δεξιά. Record. - απαντατε καταφατικά σε ότι δικαιωματα σας ζητήσει - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: πατατε settings και επιλέγετε encoding engine: software - κάνετε ενα κλικ πίσω. πατατε record screen η λήψη θα αποθηκευτει στην internal, στον φάκελο movies/shou Edit : φτιάχτηκε και το wifi direct. Αποστολή και λήψη μεσω συσκευών που είναι συνδεμενες στο ιδιο δίκτυο. Ετοιμάζω πατς.... Edited January 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαι σε μένα πλεον το βίντεο απο το facebook ok.μένει μονο το ραδιόφωνο που σε εμένα δεν παιζει καθόλου ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 πολυ ενδιαφερον!Την περιμενα καιρο αυτη τη rom.Η inew ξηγιεται πολυ καλα,ολους αυτους τους μηνες μου εχουν ερθει πανω απο 5 ota updates για την rom τους..! δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 δεν προλαβες να το ζητησεις και σου εβγαλε νεα εκδοση.. Πάντως η 1.3 μου φαινεται παρόμοια με την προηγουμενη εκδοση που ειχα..ισως πιο ελαφρια λιγο. την μπαταρια θέλω να δω αν εχει βελτίωση. ποιον launcher προτεινεις? εγω εχω σταθερα nova,οχι πως με τρελαινει,θα προτιμουσα καποιον πιο ελαφρυ,αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν εχει ολα τα features που θελω.Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι βαρυς αλλα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Ο αγαπημενος μου σε smoothness ειναι ο default της miui αλλα του λειπουν πολλα πραγματα σε λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) CM12.1 UPDATE PATCH 09-01-2016 περιλαμβάνει: - Διόρθωση των πράσινο-κίτρινων γραμμών σε ορισμένα streaming videos του Facebook, κτλ. - Αποκατάσταση του WIFI Direct. (Πριν δεν δούλευε, τουλάχιστον στη δική μου συσκευή..) - Αποκατάσταση θεμάτων σύνδεσης ΒΤ με smartbands φλασάρετε από ρικόβερι (credits: azouli, merger,xda) https://mega.nz/#!5VJlxboR!TIsVOaAAeBSSwHb3VGzbIpeK2ai28dnKvdCm7xz8MZ8 Παρακαλώ, όπως μου δοθεί αδεια, από τους διαχειριστές, να τροποποιήσω τον σύνδεσμο λίνκ της αρχικής (#18943), ώστε τα εν λόγω πρόσθετα, τόσο σε μορφή patch όσο και η πλήρης έκδοση ρομ, να ενημερωθούν. Edited January 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts