jpower73 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Αυτό είναι για τουs ηχουs του τηλεφώνου η γενικά??Γιατί το φλασαρα αλλά εξακολουθώ να έχω πολύ χαμηλό ήχο στα mp3 στον music player.. κλείσε το audio fx. οχι και τα 2 ανοιχτά. μονο το dolby ενεργό. Αν μη τι άλλο, στα ακουστικά, ο ηχος ¨σπάει¨ τυμπανα Τσεκαρισμένο και στο εξωτερικό ηχείο..!!!!!!!!!!!! :w00t::w00t::w00t: ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!! (εφεξής, δεν θα ενσωματώνω audiofx, μονο dolby. Στο κατω κατω, είναι πιο εύκολο να σκαλίξω τις τιμές του xml του παρά να ψάχνομαι στo nvram) Edited January 8, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 περιεργο...αφησε το κανα 10αλεπτο μπας και μπουταρει. κατω απο τον οδηγο φλασαρισματος στην πρωτη σελιδα,στο ιδιο ποστ, υπαρχει και ο οδηγος για φλασαρισμα custom recovery.ακολουθησε τον και ετσι θα εχεις custom recovery. θα το δοκιμάσω υπάρχει τρόπος να φλασάρω recovery αν δεν ανοίξει το κιν καθόλου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) update 2.2 της cm με αρκετα bugs fixed : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64700381&postcount=142 - FM Radio Volume Control Fixed - You can play HD games like GTA San Andreas and other - Headset icon appears in statusbar - New Security Updates - Minor bug Fixes - USB Connection related issues fixed Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο σε αυτη τη rom αλλα αυτος που την φτιαχνει την φλασαρει με twrp 2.8.7.0 .Αν ειχα χρονο να την περασω τωρα θα εβαζα και γω αυτο το recovery μονο και μονο για να ειμαι σιγουρος. Oποιος εχει ορεξη δοκιμαζει! Edited January 8, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Παίδες μια ερώτηση έσπασε η οθόνη από το τηλ θα πάρω από το Αλί Αν είναι f1 ή f1w δεν παίζει ρόλο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Όχι κανένα από όσα θυμάμαι απο τη δικιά μου αγορά. Εγώ πήρα δυο από δύο διαφορετικούς sellers. Εναν από ebay και έναν από αλι. Του ebay 15 ευρώ περίπου και του αλι νομίζοντας ότι θα έχει διαφορές σε ποιότητα περίπου στα 27 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πάει και καιρός. Είναι τα ίδια και οι δυο οθόνες και νομίζω οτι στα χρώματα δεν έχουν καμιά σχέση με τη μαμα οθόνη. Συμβουλή μου πάρε 2 να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Όχι κανένα από όσα θυμάμαι απο τη δικιά μου αγορά. Εγώ πήρα δυο από δύο διαφορετικούς sellers. Εναν από ebay και έναν από αλι. Του ebay 15 ευρώ περίπου και του αλι νομίζοντας ότι θα έχει διαφορές σε ποιότητα περίπου στα 27 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πάει και καιρός. Είναι τα ίδια και οι δυο οθόνες και νομίζω οτι στα χρώματα δεν έχουν καμιά σχέση με τη μαμα οθόνη. Συμβουλή μου πάρε 2 να έχεις Δεν είναι για το δικό μου τηλ αλλά για του κουμπάρου οπότε να του πω να πάρουμε 2 μου είναι λίγο δύσκολο... Παντος αν κανείς έχει αλλάξει και έχει πετύχει καλή οθόνη ας βάλει μια φωνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν είναι για το δικό μου τηλ αλλά για του κουμπάρου οπότε να του πω να πάρουμε 2 μου είναι λίγο δύσκολο... Παντος αν κανείς έχει αλλάξει και έχει πετύχει καλή οθόνη ας βάλει μια φωνη προχθες εφτιαξα ενα που ηταν για πεταμα,πηρα αυτην γιατι ειχαν καταστρεψει και το frame http://www.aliexpress.com/item/Original-LCD-screen-display-Touch-Digitizer-with-frame-For-coolpad-F1-Great-God-8297w-free-shipping/32399460131.html Πολυ γρηγορα ηρθε και παιζει τελεια. μην κοιτας απο ebay,λιγο έλειψε να χασω τα χρήματα μου. η αντικατασταση ειναι γελια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Όχι κανένα από όσα θυμάμαι απο τη δικιά μου αγορά. Εγώ πήρα δυο από δύο διαφορετικούς sellers. Εναν από ebay και έναν από αλι. Του ebay 15 ευρώ περίπου και του αλι νομίζοντας ότι θα έχει διαφορές σε ποιότητα περίπου στα 27 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πάει και καιρός. Είναι τα ίδια και οι δυο οθόνες και νομίζω οτι στα χρώματα δεν έχουν καμιά σχέση με τη μαμα οθόνη. Συμβουλή μου πάρε 2 να έχεις καμια σχεση δηλαδη εχουν καλυτερα χρωματα η χειροτερα?Αν εχεις κρατησει το λινκ του ebay καντο ενα paste να υπαρχει και δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εβαλα κατι γραμματοσειρες στη cm12 και κολλαει στο bootlogo το κινητο ξερει κανεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 προχθες εφτιαξα ενα που ηταν για πεταμα,πηρα αυτην γιατι ειχαν καταστρεψει και το frame http://www.aliexpress.com/item/Original-LCD-screen-display-Touch-Digitizer-with-frame-For-coolpad-F1-Great-God-8297w-free-shipping/32399460131.html Πολυ γρηγορα ηρθε και παιζει τελεια. μην κοιτας απο ebay,λιγο έλειψε να χασω τα χρήματα μου. η αντικατασταση ειναι γελια!!! σου εστειλε και την κολα που μπενει αναμεσα σασι και οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 σου εστειλε και την κολα που μπενει αναμεσα σασι και οθονη? Αυτό πού σού έδειξα είναι μαζί με τό σασί-frame που πατά ή οθόνη και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ( motherboard,Dock Connector USB Charging Port καί Housing Middle). Έτσι δέ χρειάζεται παρά μόνο βιδωμα! Τώρα αν πας μόνο γιά τζαμί- οθόνη θες αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης 3mm για να εφαρμόσει στό frame.Ή ζητάς να σού στείλει ή αγοραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αυτό πού σού έδειξα είναι μαζί με τό σασί-frame που πατά ή οθόνη και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ( motherboard,Dock Connector USB Charging Port καί Housing Middle). Έτσι δέ χρειάζεται παρά μόνο βιδωμα! Τώρα αν πας μόνο γιά τζαμί- οθόνη θες αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης 3mm για να εφαρμόσει στό frame.Ή ζητάς να σού στείλει ή αγοραζεις. ααα μια χαρα τοτε.....ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ααα μια χαρα τοτε.....ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου Κάτι τελευταίο που ξέχασα,από όπου καί άν την πάρεις όπως και άν την πάρεις, δες το video,τό πώς την τεσταρει πριν την κάνει τοποθέτηση, γιατί μετά την τοποθέτηση δεν δέχονται άν δεν δουλεύει. Μόνο αυτό πρόσεξε.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) κλείσε το audio fx. οχι και τα 2 ανοιχτά. μονο το dolby ενεργό. Αν μη τι άλλο, στα ακουστικά, ο ηχος ¨σπάει¨ τυμπανα Τσεκαρισμένο και στο εξωτερικό ηχείο..!!!!!!!!!!!! :w00t::w00t::w00t: ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!! (εφεξής, δεν θα ενσωματώνω audiofx, μονο dolby. Στο κατω κατω, είναι πιο εύκολο να σκαλίξω τις τιμές του xml του παρά να ψάχνομαι στo nvram) Δεν Ξερω Ρε Μαν..παλι χαμηλα τελειωs μου ακουγετε το εξωτερικο ηχειο..****τ..δεν επιασε το fix σε μενα,,,να το κερασω καμια μπουγατσα μπαs και το γλυκανω??Χαχα,,,παντωs για ενα πραγμα ειμαι σουπερ ντουπερ....στην δουλεια πριν με algorom δεν επιανε καθολου το wifi σημα εκει που ειμαι...τωρα με την δικια σου πιανω καμπανα..οποτε περναει το 8ωρο νερακι...κατι ειναι και αυτο..!Να κανω τελειωs μεσω titanium το audio fx απεγκαταση λεs μηπωs και στρωσει?? Edited January 8, 2016 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 θα το δοκιμάσω υπάρχει τρόπος να φλασάρω recovery αν δεν ανοίξει το κιν καθόλου? οσο το αναγνωριζει ο υπολογιστης και το flash tools θεωρω πως ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Είμαι και εγώ με την CM 12.1 του Jp και αν εξαιρέσουμε τη μή μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν έχω πρόβλημα. Ήμουν με την Algorom για πολλούς μήνες και προσπαθώ και εγώ να μάθω τα χούγια της λολι. Βλέπω πολύ καλή διαχείριση μνήμης, μπαταρία που δεν πέφτει εύκολα και πολύ καλή ταχύτητα απόκρισης. Με το Atmos έχει πολύ δυνατό ήχο αλλά και με το FX δεν με χάλαγε η ένταση. Μπράβο στον Jp που λιώνει το κινητό του για εμάς. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα.εγώ με την cm 12.1 έχω θέμα με τα βίντεο του facebook.συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;βγάζει περίεργα χρώματα και στην άκρη δυο γραμμές σε ορισμένα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα.εγώ με την cm 12.1 έχω θέμα με τα βίντεο του facebook.συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;βγάζει περίεργα χρώματα και στην άκρη δυο γραμμές σε ορισμένα βιντεο ναι βγάζει και σε μένα στην web έκδοση του fb πράσινες λουρίδες. Δεν με πειράζει προσωπικά αφού δεν βλέπω βίντεο εκεί. Εχω τον chrome beta. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον browser Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 εβαλε κανεις την νεα εκδοση της cm απο το xda? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64700381&postcount=142 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ναι βγάζει και σε μένα στην web έκδοση του fb πράσινες λουρίδες. Δεν με πειράζει προσωπικά αφού δεν βλέπω βίντεο εκεί. Εχω τον chrome beta. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον browser Μπορεί να είναι και θέμα browser. Μου το έκανε και μένα ο firefox (παλιά) και γι αυτό σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα. Εχω την inew v3 plus και μολις φλασαρα το zip για την lg camera 21mp το supersu εβγαλε σφαλμα οτι δεν υπάρχει binary και δεν μπορει να το κανει update απο μονο του. Χάθηκε το root (ελεγχθηκε με root checker)και προσπαθησα να κανω τις εξης ενεργειες. -φλασαρα νεο supersu απο recovery (δοκιμασα 2.38, 2.46) (τιποτα) -εγινε root με kingroot και μετα το supersu προσπαθησε να κανει update to binary απο μονο του αλλα απέτυχε και ξαναχαθηκε το root -περασα ξανα την inew v3 plus v1.3 (στις οδηγιες λεει οτι θα μου βγάλει popup to supersu μετα το πρωτο reboot για binary update, δεν εβγαλε ποτέ ) ολα ηταν τελεια ομως...root, supersu περασα και xposed χωρις θεμα... και ξαναφλασάρω την lg camera.. πάλι τα ιδια! supersu binary problem, χασιμο root κτλπ... *εχω cwm 6.0.3.0 recovey κανω κατι λάθος?ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) *εχω cwm 6.0.3.0 recovey Άλλαξε το recovery, δεν κάνει αυτό Θα βάλεις το cwm 6.0.5.0 ή philz καλυτερα midrange snapdragon Καλά τα λες, αλλά πες ότι τώρα παω να πάρω κινέζικο κινητό με 100-150€ Πόσες επιλογές έχω σε ΜΤΚ και πόσες σε snapdragon? Τα ΜΤΚ παίρνεις από την αρχή την καλύτερη απόδοση που έχουν, αλλά δεν συνεχίζονται μετά οι βελτιώσεις. Άλλοι αλλάζουν τηλέφωνα κάθε χρόνο και μπορεί να μην τους νοιάζει. Πιστεύω όμως ότι και οι εταιρείες θέλουν να πουλάνε τα νέα τηλέφωνα, οπότε αν δεν έχουν να δείξουν και κάτι καινουργιο ποιος θα τα πάρει? Δεν υπάρχουν πλέον τρομερές αλλαγές στις νέες συσκευές (ακόμη και στις ακριβές) όπως παλιότερα, οπότε οι εταιρείες πουλάνε ντιζαιν- γυαλιά-μέταλλα, νέα έκδοση ανδροιδ, κάνα ασθητήρα δακτυλικών κλπ κλπ Edited January 8, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 εβαλε κανεις την νεα εκδοση της cm απο το xda? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64700381&postcount=142 Δεν θα μπω στον κόπο διότι. - δεν σκαω για την ένταση του ραδιοφώνου, εχω ακουστικα με ποτενσιομετρο (αν βρω τη λυση με πατς, θα την εφαρμοσω, μόνο γι αυτό, αλλά δεν τρελάθηκα..) -δεν παίζω παιχνίδια -δεν μεταφέρω ποτε εφαρμογές στην sd, για να την προστατευσω όσο γίνεται περισσότερο. -security issues? -minnor bug fixes? -δεν έχει πρόβλημα με την usb σύνδεση. Βλέπει κανονικά mtp όσες φορές και αν μπει βγει το καλώδιο.. Το μόνο που μ ενδιαφέρει ειναι το video decoding (πράσινες γραμμές στα βίντεο στο φεης). Κατά τ αλλά είμαι ικανοποιημενος απο την έκδοση που έχω. Όντας, ως μη υφισταμενο το ζήτημα της έντασης του ηχείο (dolby atmos). ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν Ξερω Ρε Μαν..παλι χαμηλα τελειωs μου ακουγετε το εξωτερικο ηχειο..****τ..δεν επιασε το fix σε μενα,,,να το κερασω καμια μπουγατσα μπαs και το γλυκανω??Χαχα,,,παντωs για ενα πραγμα ειμαι σουπερ ντουπερ....στην δουλεια πριν με algorom δεν επιανε καθολου το wifi σημα εκει που ειμαι...τωρα με την δικια σου πιανω καμπανα..οποτε περναει το 8ωρο νερακι...κατι ειναι και αυτο..!Να κανω τελειωs μεσω titanium το audio fx απεγκαταση λεs μηπωs και στρωσει?? Οκ. Δοκίμασε να το ξηλωσεις με τιτανιουμ.... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει δυνατά με το atmos. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τι γνώμη έχεις για την resurrection remix? ;) Δεν την έβαλα, αλλά δεν την κατέβασα κιόλας. Για ξαναδώσε ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν την έβαλα, αλλά δεν την κατέβασα κιόλας. Για ξαναδώσε ινφο Πιο γρήγορη από την κλασική cm που έχουμε τώρα, με καλύτερη διαχείριση μνήμης και πολύ καλύτερη μπαταρία. Ενσωματώνει μια σειρά από βελτιωτικα εμφάνισης /λειτουργιας, κατι σαν περασμένο gravity. Έχει τις παθογενειες της πρώτης έκδοσης cm που ανέβασα εδω. Θελω πολύ να ασχοληθώ μαζί της και να δοκιμάσω να την φέρω (αν μπορώ) στο επίπεδο της cm που εχω τώρα... Είναι κρίμα που αυτοί που την έφτιαξαν, δεν ασχολήθηκαν αλλο μαζί της. http://forum.xda-developers.com/a310/development/resurrection-remix-lp-5-5-t3160496 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts