mezger Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ χτες απενεργοποίησα την υπηρεσία και όλα καλά,σήμερα μετά απο restarts αρκετά η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε πάλι μόνη της!Γίνεται κάπως να το αποτρέψω αυτύ, ή στην τελική να την ξυλώσω τελείως? Η δουλειά που κάνει το nexus 4 call fixer είναι να απενεργοποιεί την εν λόγω υπηρεσία (checkinservice) κατά τη διάρκεια της κλήσης και να την ενεργοποιεί μετά. Θεωρητικά αν είναι εγκατεστημένο, δε χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις τελείως. Έτσι είμαι τώρα αλλά δεν έχω κάνει αρκετές κλήσεις ακόμα για να το επιβεβαιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Η δουλειά που κάνει το nexus 4 call fixer είναι να απενεργοποιεί την εν λόγω υπηρεσία (checkinservice) κατά τη διάρκεια της κλήσης και να την ενεργοποιεί μετά. Θεωρητικά αν είναι εγκατεστημένο, δε χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις τελείως. Έτσι είμαι τώρα αλλά δεν έχω κάνει αρκετές κλήσεις ακόμα για να το επιβεβαιώσω. Νομίζεις οτι υπάρχει διαφορά με το nexus fixer?εγώ το έχω απο εχθες το βράδυ και μέχρι τώρα είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Αυτό το αρχείο υπάρχει μόνο αν φλασάρεις το αρχειάκι.Σε επόμενο ποστ ο jpower έδωσε ένα apk(post 18367) που κάνει την ίδια δουλειά.Απλά το κάνεις εγκατάσταση.Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά .. Οκ ευχάριστο το βρήκα το αρχείο το φλασαρησα αλλά και παλι δεν μου το εβγαλε . Πάντως τώρα δουλεύει σωστα. Edited December 15, 2015 by manytou21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δυστυχώς στα άσχετα θα μου βγάλει πρόβλημα στ κλήση.Από χτες το βράδυ που το έχω όλα καλά,το παρουσίασε πάλι πριν λίγο.Έχω περασμένo nexus fix κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δυστυχώς στα άσχετα θα μου βγάλει πρόβλημα στ κλήση.Από χτες το βράδυ που το έχω όλα καλά,το παρουσίασε πάλι πριν λίγο.Έχω περασμένo nexus fix κτλ Είχες χαμηλή ενταση;ακουγες και δεν σε άκουγαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Την amoi rom που την βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Την amoi rom που την βρίσκουμε; Έχει ανεβάσει fast link o jpower,δοκίμασε την αναζήτηση γιατί είναι αρκετές σελίδες πίσω. Edit https://mega.nz/#!JdwnRZhS!zLsVVVql0vsaxKLKd8Q0Dq49EEGy0tiNNDqxGVtHpX0 σελίδα 1169 Edited December 15, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Είχες χαμηλή ενταση;ακουγες και δεν σε άκουγαν; Εγώ άκουγα καλά,ο άλλος όχι Edited December 15, 2015 by PraetorianGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 λιγο ασχετο αλλα καποια στιγμη που διαβαζα ολες τις σελιδες καποιος ειχε γραψει για ενα κολπο για να μας ερχονται ολες οι ειδοποιησεις αμεσως! γιατι σε μενα μου ερχονται οποτε να ναι και σε whatsapp και viber! το θυμαται κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 λιγο ασχετο αλλα καποια στιγμη που διαβαζα ολες τις σελιδες καποιος ειχε γραψει για ενα κολπο για να μας ερχονται ολες οι ειδοποιησεις αμεσως! γιατι σε μενα μου ερχονται οποτε να ναι και σε whatsapp και viber! το θυμαται κανεις??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6388441#post6388441 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) παιδια να ξερετε οτι το bug με τον ηχο ειναι bug της cm,το ειχαν και τηλεφωνα με snapdragon για αρκετο καιρο μεχρι να το διορθωσουν με update απο την cm.Το εβλεπα live να συμβαινει σε samsung φιλων μου που τρεχαν cm nightlies.Οποτε η λυση του ειναι να τραβηξει καποιος το fix απο την πηγη.Φανταζομαι ο fire κατι τετοιο προσπαθει να κανει και μαλλον το χει καταφερει απ οτι διαβαζω.Οποτε αναμενουμε να βγαλει την rom του που φτιαχνει και τα υπολοιπα bugs που εχουν μεινει οπως το video playback και το video recording Edited December 15, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτό θα έγραφα.. Μόλις εγκατέστησα την cm, σκέτη. Χωρίς τίποτα άλλο. Και το bug υπάρχει... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το bug με τον ήχο δυστυχως υπάρχει ακόμα σε εμενα(άκουγα,δεν με άκουγαν καθόλου) λύθηκε προσωρινά με airplane mode on-off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ μετά από το νέο οδηγό ότι και στο δικό μου με το airplane mode λύθηκε για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το έφτιαξε; http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779/page11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά εγώ νομίζω ότι μέχρι στιγμής έφτιαξε όταν έβγαλα το audio fx και εγκατέστησα το Dolby atmos. Πρώτη κλήση μετά το boot και άκουγα και ακουγόμουν καθαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το έφτιαξε; http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779/page11 Δεν το έφτιαξε ακομη.. Έφτιαξα 2η έκδοση cm. Είναι υπο δοκιμή...... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 με την cm μου εχανε τις sim, μια κληση που εκανα δεν ακουγα καλα και δεν με ακουγαν καθολου και εχανε και τα data. Αν καταφερω και μεταφρασω την mimoli εμεινα εκει. Ασχετο η mimoli εναι 5 ή 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 με την cm μου εχανε τις sim, μια κληση που εκανα δεν ακουγα καλα και δεν με ακουγαν καθολου και εχανε και τα data. Αν καταφερω και μεταφρασω την mimoli εμεινα εκει. Ασχετο η mimoli εναι 5 ή 4.4; 4.4 είναι σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 4.4 είναι σιγουρα παντως λιγο που την ειχα ειχε απιστευτο σημα και ηταν πολυ γρηγορη!!! Με ξενιζαν τα αγγλικα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εχει κανεις πανω την iNew την τελευταια?Νομιζω οτι εχει λιγο πιο ασθενες σημα απο την maucat,σε φαση μιση με μια γραμμη λιγοτερο,μπορει να επιβεβαιωσει καποιος η ειναι ιδεα μου?ημουν χθες σε ενα υπογειο (που συνηθως εχω μιση με μια γραμμη βεβαια) και δεν ειχα καθολου σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 παντως λιγο που την ειχα ειχε απιστευτο σημα και ηταν πολυ γρηγορη!!! Με ξενιζαν τα αγγλικα ομως... Βάλε την εφαρμογή locale more ή κάποια παρόμοια απο playstore τα περισσότερο θα γίνουν ελληνικά (πλην ρυθμίσεων νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Βάλε την εφαρμογή locale more ή κάποια παρόμοια απο playstore τα περισσότερο θα γίνουν ελληνικά (πλην ρυθμίσεων νομίζω) την ξερω αυτη αλλα δεν θελω ετσι... προσπαθω να περασω τα apktool στα ubuntu μου αλλα δεν τα καταφερνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Άσχετο, εγώ έχω αρχίσει ήδη παράλληλα να μελετάω το thread του Letv x600. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 αλλο ενα ασχετο σορρυ, παλια οταν εκανα επαναφορα το viber απο το titanium κραταγε ρυθμισεις μηνυματα κτλ τωρα κανω επαναφορα τα δεδομενα και με βαζει να κανω παλι εγγραφη για να παρω κωδικο με αποτελεσμα να χανω τα μηνυματα. ξερετε κανενα κολπο να το σωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts