Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ χτες απενεργοποίησα την υπηρεσία και όλα καλά,σήμερα μετά απο restarts αρκετά η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε πάλι μόνη της!Γίνεται κάπως να το αποτρέψω αυτύ, ή στην τελική να την ξυλώσω τελείως?

Η δουλειά που κάνει το nexus 4 call fixer είναι να απενεργοποιεί την εν λόγω υπηρεσία (checkinservice) κατά τη διάρκεια της κλήσης και να την ενεργοποιεί μετά.

Θεωρητικά αν είναι εγκατεστημένο, δε χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις τελείως.

Έτσι είμαι τώρα αλλά δεν έχω κάνει αρκετές κλήσεις ακόμα για να το επιβεβαιώσω.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Η δουλειά που κάνει το nexus 4 call fixer είναι να απενεργοποιεί την εν λόγω υπηρεσία (checkinservice) κατά τη διάρκεια της κλήσης και να την ενεργοποιεί μετά.

Θεωρητικά αν είναι εγκατεστημένο, δε χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις τελείως.

Έτσι είμαι τώρα αλλά δεν έχω κάνει αρκετές κλήσεις ακόμα για να το επιβεβαιώσω.

Νομίζεις οτι υπάρχει διαφορά με το nexus fixer?εγώ το έχω απο εχθες το βράδυ και μέχρι τώρα είναι εντάξει.

Αυτό το αρχείο υπάρχει μόνο αν φλασάρεις το αρχειάκι.Σε επόμενο ποστ ο jpower έδωσε ένα apk(post 18367) που κάνει την ίδια δουλειά.Απλά το κάνεις εγκατάσταση.Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά ..

Οκ ευχάριστο το βρήκα το αρχείο το φλασαρησα αλλά και παλι δεν μου το εβγαλε .

Πάντως τώρα δουλεύει σωστα.

Edited by manytou21

Δυστυχώς στα άσχετα θα μου βγάλει πρόβλημα στ κλήση.Από χτες το βράδυ που το έχω όλα καλά,το παρουσίασε πάλι πριν λίγο.Έχω περασμένo nexus fix κτλ

Δυστυχώς στα άσχετα θα μου βγάλει πρόβλημα στ κλήση.Από χτες το βράδυ που το έχω όλα καλά,το παρουσίασε πάλι πριν λίγο.Έχω περασμένo nexus fix κτλ

Είχες χαμηλή ενταση;ακουγες και δεν σε άκουγαν;

Την amoi rom που την βρίσκουμε;

Έχει ανεβάσει fast link o jpower,δοκίμασε την αναζήτηση γιατί είναι αρκετές σελίδες πίσω.

Edit https://mega.nz/#!JdwnRZhS!zLsVVVql0vsaxKLKd8Q0Dq49EEGy0tiNNDqxGVtHpX0 σελίδα 1169

Edited by savvas_p25

λιγο ασχετο αλλα καποια στιγμη που διαβαζα ολες τις σελιδες καποιος ειχε γραψει για ενα κολπο για να μας ερχονται ολες οι ειδοποιησεις αμεσως! γιατι σε μενα μου ερχονται οποτε να ναι και σε whatsapp και viber! το θυμαται κανεις???

λιγο ασχετο αλλα καποια στιγμη που διαβαζα ολες τις σελιδες καποιος ειχε γραψει για ενα κολπο για να μας ερχονται ολες οι ειδοποιησεις αμεσως! γιατι σε μενα μου ερχονται οποτε να ναι και σε whatsapp και viber! το θυμαται κανεις???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6388441#post6388441

παιδια να ξερετε οτι το bug με τον ηχο ειναι bug της cm,το ειχαν και τηλεφωνα με snapdragon για αρκετο καιρο μεχρι να το διορθωσουν με update απο την cm.Το εβλεπα live να συμβαινει σε samsung φιλων μου που τρεχαν cm nightlies.Οποτε η λυση του ειναι να τραβηξει καποιος το fix απο την πηγη.Φανταζομαι ο fire κατι τετοιο προσπαθει να κανει και μαλλον το χει καταφερει απ οτι διαβαζω.Οποτε αναμενουμε να βγαλει την rom του που φτιαχνει και τα υπολοιπα bugs που εχουν μεινει οπως το video playback και το video recording Edited by azuli

Το bug με τον ήχο δυστυχως υπάρχει ακόμα σε εμενα(άκουγα,δεν με άκουγαν καθόλου) λύθηκε προσωρινά με airplane mode on-off

Επιβεβαιώνω και εγώ μετά από το νέο οδηγό ότι και στο δικό μου με το airplane mode λύθηκε για την ώρα.

Παιδιά εγώ νομίζω ότι μέχρι στιγμής έφτιαξε όταν έβγαλα το audio fx και εγκατέστησα το Dolby atmos. Πρώτη κλήση μετά το boot και άκουγα και ακουγόμουν καθαρά...

Δεν το έφτιαξε ακομη..

Έφτιαξα 2η έκδοση cm.

Είναι υπο δοκιμή...... :)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

με την cm μου εχανε τις sim, μια κληση που εκανα δεν ακουγα καλα και δεν με ακουγαν καθολου και εχανε και τα data. Αν καταφερω και μεταφρασω την mimoli εμεινα εκει. Ασχετο η mimoli εναι 5 ή 4.4;

με την cm μου εχανε τις sim, μια κληση που εκανα δεν ακουγα καλα και δεν με ακουγαν καθολου και εχανε και τα data. Αν καταφερω και μεταφρασω την mimoli εμεινα εκει. Ασχετο η mimoli εναι 5 ή 4.4;

4.4 είναι σιγουρα

4.4 είναι σιγουρα

παντως λιγο που την ειχα ειχε απιστευτο σημα και ηταν πολυ γρηγορη!!! Με ξενιζαν τα αγγλικα ομως...

εχει κανεις πανω την iNew την τελευταια?Νομιζω οτι εχει λιγο πιο ασθενες σημα απο την maucat,σε φαση μιση με μια γραμμη λιγοτερο,μπορει να επιβεβαιωσει καποιος η ειναι ιδεα μου?ημουν χθες σε ενα υπογειο (που συνηθως εχω μιση με μια γραμμη βεβαια) και δεν ειχα καθολου σημα

παντως λιγο που την ειχα ειχε απιστευτο σημα και ηταν πολυ γρηγορη!!! Με ξενιζαν τα αγγλικα ομως...

Βάλε την εφαρμογή locale more ή κάποια παρόμοια απο playstore τα περισσότερο θα γίνουν ελληνικά (πλην ρυθμίσεων νομίζω)

Βάλε την εφαρμογή locale more ή κάποια παρόμοια απο playstore τα περισσότερο θα γίνουν ελληνικά (πλην ρυθμίσεων νομίζω)

την ξερω αυτη αλλα δεν θελω ετσι... προσπαθω να περασω τα apktool στα ubuntu μου αλλα δεν τα καταφερνω

αλλο ενα ασχετο σορρυ, παλια οταν εκανα επαναφορα το viber απο το titanium κραταγε ρυθμισεις μηνυματα κτλ τωρα κανω επαναφορα τα δεδομενα και με βαζει να κανω παλι εγγραφη για να παρω κωδικο με αποτελεσμα να χανω τα μηνυματα. ξερετε κανενα κολπο να το σωσω;